F1CH Autó skinezés

Szerző: dawydbu , budspencer89 , davadava5 ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Egy autó festésének elkészítése talán az egyik legegyszerűbb dolog, amit egy modder csinálhat. A végeredmény mindenképp örvendetes lesz a készítőjének, és ha szép, kidolgozott, akkor a Közönségnek is!

Hozzávalók:
- Jó sok ötlet, kreativitás
- Egy meglévő autó (ha meglévő festést alakítunk át, ez sem árt)
- MAS Studio 2002 nevű program
- Képszerkesztő program ismerete

Elkészítési idő: 20 perctől felfelé

Elkészítés:
Először is elindítod a MAS Studio 2002-t, majd megnyitod az autó mappájából a TEAM.MAS fájlt, ezt követően pedig bal oldalt a BMP fülön belül kiválasztod a megfelelő képet (pl.: NICKHEI.bmp, vagy BMW06.bmp) amit át szeretnél festeni. Ha megtaláltad és kiválasztottad a neked megfelőt, akkor fent az "Export image to file" gombra kattintasz, majd megadod, hogy hová mentse. Bezárhatod a programot.Miután bezártad, megkeresed a képet, megnyitod egy képszerkesztőben, és mentéskor felülírod vele a fájlt.

Ezek végeztével, (ha meg vagy elégedve így a festéssel) ismét megnyitod a TEAM.MAS fájlt, kikeresed az előbb exportált képet, rákattintasz, majd az "Add a file to this MAS file" gombra kattintasz, megkeresed a képet, importálod, elmented az MAS fájlt, és megnyitod a játékot.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára