Colin McRae DiRT 3- Megérkezett az első mod!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megjelent az első mod Dirt 3-hoz!

 2011.05.26.

Alig 48 órája jelent a Codemasters új rally játéka a Dirt 3, már is elkészült az első mod(!), attól a Racedepartment Modding Team-től, mely oly lelkesen készít kiegészítéseket F1 2010 alá.

Az első letöltés a Gl4dLights V.3 névre hallgat, tulajdonképpen semmi egetrengető dolgot nem művel a játékunkkal, csak a fényviszonyokat igyekszik a maga alig 20 kilobájtjával javítani. Az alábbi képeken lehet is látni, hogy mennyire változtat rajta.





A második letöltés már nem egy mod, hanem egy program, PSSG Editor néven lett anyakönyvezve, és afféle Mas Editor Codemasters játékokhoz, melyekkel a PSSG fájlokat tudjuk megnyitni, onnan textúrákat exportálni, importálni stb. Használható Dirt, Dirt 2, Dirt 3, Grid, illetve F1 2010 játékokhoz.



2011.05.21.

Már csak 3-at kell aludnunk, és végre a kezünkbe vehetjük a játékot.

Pár nap késéssel ugyan (amiért utólag is elnézést) de elhoztam nektek a Dirt 3 soundtrack-jét, amit DJ Christian Stevenson állított össze több műfajból, így mindenki megtalálja majd a neki tetsző muzsikát.

 65daysofstatic – “Crash Tactics”
 Aceyalone & RJD2 – “All For U”
 Alter Bridge – “Isolation”
 Atmosphere – “The Waitress”
 Biffy Clyro – “That Golden Rule”
 Black Spiders – “What Good’s a Rock Without a Roll?”
 Chase & Status Feat. Liam Bailey – “Blind Faith”
 Chromeo – “Don’t Turn The Lights On”
 Crocodiles – “Mirrors”
 Dan le sac Vs Scroobius Pip – “Cauliflower (Does It Offend You, Yeah? Remix)”
 Danny Bryd featuring Cyantific & I-Kay – “Judgement Day (featuring Cyantific & I-Kay)”
 Danny Bryd – “We Can Have It All”
 David E Sugar – “Keep It Simple”
 Deaf Havana – “Smiles All Round”
 Dinosaur Pile-Up – “Wheels Turning”
 Drive A – “Are You Blind”
 Everything Everything – “Suffragette Suffragette”
 Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (A. Skillz Remix)”
 Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (The Nextmen Remix)”
 Fort Knox Five – “Uptown Tricks featuring Mustafa Akbar (Shimon’s Trix Radio Mix)”
 FURYON – “Disappear Again”
 Glamour of the Kill – “Feeling Alive”
 Grafitti6 – “Stare Into The Sun”
 Harlem – “Friendly Ghost”
 Hudson Mohawke – “Fuse”
 Leftfield – “Storm 3000″
 Lorn – “Cherry Moon”
 Manchester Orchestra – “I’ve Got Friends”
 Moloko – “Fun For Me”
 People Under the Stairs – “Trippin’ At The Disco”
 Phonat – “Ghetto Burnin’”
 Phonat – “Ghetto Burnin’ (MMMathias Mix)”
 Phonat – “Intimate Confessions”
 RJD2 – “Good Times Roll Pt.2″
 Run DMC – “Peter Piper”
 Scott Nixon – “The Wedge”
 Scott Nixon – “Resolution”
 Skream – “Listenin’ To The Records On My Wall”
 South Central – “Demons”
 Starkey and Kiki Hitomi – “New Cities (Featuring Kiki Hitomi)”
 Starkey – “Ok Luv”
 Starkey – “Pleasure Points”
 Tek-One – “LHC Blues”
 The Gap Band – “Burn Rubber On Me (Why You Wanna Hurt Me)”
 The Gaslight Anthem – “The Spirit of Jazz”
 The Go! Team – “T.O.R.N.A.D.O”
 UNKLE featuring Big in Japan (Baltimore) – “The Answer”
 We Are Scientists – “Rules Don’t Stop”
 Young Guns – “Crystal Clear”

Két új videó is érkezett, az elsőben a játék első 15 percét tekinthetjük meg, így már most megismerkedhetünk a menüvel és egyéb dolgokkal, a másodikon videóban pedig az Inside Simracing csapata nyúz a havon egy Renault Alpine-t.




Érdekesség, hogy több csapat is kipróbálta már a játékot mint a VideoGamer (9/10), GameMaster (94%), NowGamer(9.3), EuroGamer (9/10), adtak rá, így elmondható, hogy valóban egy fantasztikus játékfolytatást kapunk kedden.

2011.05.15.

Egy híján egy tucat, azaz 11 új bemutató videó érkezett a Codemasters új rally játékáról, melyekben az Inside Sim Racing csapat tesztjétől elkezdve a törést bemutató videóig szinte mindennel találkozhatunk.













2011.05.08.

A Gamespotnak köszönhetően, újabb 9 képpel bővült a galériánk. A Codemasters bejelentette, hogy nem ad ki demo változatot a játékból, így a megjelenés közeledtével igyekeznek minél több képet illetve videót közzétenni.











2011.05.07.

A napokban az Inside Simracing csapata a Codemastersnél járt, ahol egy videóinterjút készítettek, valamint kaptunk mellé egy "Demons" címre keresztelt előzetest is.

Az interjú előtt láthatunk felvételeket a multyplayer modból, melynél előre leszögezném, hogy ebben nem igazán a versenyen van a hangsúly, hiszen olyan játékmodokat kapunk majd mint a Transporter, az Outbreak és az Invasion, azaz zászlókat kell vinnünk, fertőzött zöld zombi, igen jól olvassátok, zombi autók ellen kell menekülnünk, valamint kartoncuccokat kell összetörnünk.

Az interjúból kiderül, hogy autónként 400(!) paramétert kell folyamatosan állítgatni, hogy egy autónak jól élvezhető legyen a vezetése, és mint azt tudjuk, profi versenyzőkkel dolgoznak együtt mint például Ken Block és Kris Meeke, mivel szerintük ők mindig a határon autóznak így jól ismerik a járműveket és sokat segíthetnek a fejlesztésben és főleg az élethű visszacsatolásra törekedtek.

Az ütközések összetettebbek lesznek, tehát ha ütközünk akkor úgy sérül az autó vizuálisan mint mechanikusan.

Gehan Pathiraja arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb különbség a Dirt 2 és folytatás között, azt a választ adta, hogy egyértelműen a fizika, valamint a részletgazdag versenyszakaszok.

Itt azonban még nem állunk meg, ugyanis végre valahára kiderült, hogy mekkora gép is kell majd a Dirt 3-nak. Előzetesen elmondható, hogy nagy meglepetés nem született:

Minimum System Requirements

 - OS: WinXP, Vista or Win7
 - CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
 - RAM: 2 GB
 - HDD: 15 GByte
 - Gfx Card: AMD Radeon HD 2000 256 MB, Geforce 8000 Series 256 MB

Recommended System Requirements

DirectX 11
 - OS: Vista or Win7
 - CPU: AMD Phenom II or Intel Core i7
 - RAM: 3 GB
 - Gfx Card: AMD Radeon HD 6000 Series

Május 17.-én pedig kiadják majd a Soundtrack listát, azaz azon számok listáját melyek majd felcsendülnek a Codemasters új rally játékban.
Azonban ha elérik a 100.000 likeot, akkor előbb teszik közzé, tehát aki nem bír kivárni 10 napot, az fáradjon ERRE és nyomjon egy lájkot.




2011.04.29.

Kevesebb mint egy hónap van vissza a Dirt 3 boltokba kerüléséig, azonban addig is szorgosan közli a Codemasters az újabb és újabb képeket, videókat.

Ma mindkettőből kapunk, ugyanis 8 új kép érkezett melyeken megtekinthetjük a Monaco utcáin száguldó autókat, egy kis kenyai naplementét, a norvég rallyba is betekinthetünk, valamint egy in-game képen láthatjuk a Buggykat is.










A két perces bemutató videóban pedig a Mini Countryman WRC-vel (mely idén májusban debütál majd az olasz rallyn) száguldhatunk végig egy norvégiai szakaszon.




2011.04.16.

Valóságos videócunami videóáradat érkezett a bő 1 hónap múlva megjelenő Dirt 3-ről. A videókban láthatjuk, hogy milyen eszméletlen grafikával érkezik majd a játék, láthatunk újabb felvételeket a Kenya Rallyról, sőt egy kis éjszakai rallyzásba is belekóstolhatunk, valamint Ken Block is megmutatja tudását egy valódi WRC kocsival.

Ezeken felül kaptunk még egy 5 részből álló videó sorozatot is, melyekben a Gymkhana résztől, a híres B csoportos kocsikkal és a havas tájakon való száguldozáson át, a naplementében való vezetésig mindennel találkozhatunk néha kis törés-zúzással, sőt még a multyplayer részbe is kicsit betekintést nyerhetünk.











2011.04.02.

A Codemastersnél tovább folynak a munkálatok a Dirt 3 háza tájékán, mi sem bizonyítja ezt jobban a nemrég érkezett képek valamint egy előzetes videó.

Az első in-game shoton a Ford Fiesta WRC S2000-est láthatjuk havas körülmények között, a második képen pedig B csoportos Ford RS200-ast, mely anno a 30 éve, a '80-as években rótta a szakaszokat.




Térjünk rá az előzetes videóra, mely a már fentebb említett Group B-t kívánja nekünk bemutatni, amely helyet fog majd kapni a CM következő rally játékban.

De mielőtt megnéznénk a trailert, ejtsünk pár szót a híres B csoportról.

Egy '80-as évekbeli kategória volt mely a kor legnagyobb teljesítményű, legkifinomultabb és egyben legveszélyesebb versenygépei is, itt olyan gyárak képviseltették magukat mint például az Audi, Peugeot és a Ford. Ám a sok tragikus baleset után végül 1986-ban a FISA betiltotta eme kategóriát.

Azonban a Dirt 3-ban újjá éled a híres és veszélyes kategória, így annak megjelenését követően mi magunk is száguldhatunk az oly sok emberéletet kioltó versenygépekkel.



2011.02.12.

Megérkezett hát az újabb fejlesztői videó, szám szerint a 3. melyben a fejlesztők mellett megszólal Ken Block, valamint az IRC 2009-es bajnoka Kris Meeke is.

Block elmondása szerint a grafika sokat javult valamint az irányítás is sokkal realisztikusabb lett.

A fejlesztő csapat versenyzőkkel és autógyártókkal szorosan együttműködve próbálják meg elkészíteni a fizikát, és egy rajongói kérdésre válaszolva kiderült, hogy minden autó külön, egyedi fizikával fog rendelkezni.

Valamint arra is fény derült, hogy ha az autónkon keletkezik bármi nemű sérülés, az hatással lesz majd a vezethetőségre, ami szerintem egy komoly rally szimulátor esetében alap dolognak számít.



2011.02.04.

Kettő darab új in-game kép érkezett az idei év talán legjobban várt rallys játékáról a Dirt 3-ról, valamint kaptunk egy exkluzív videót ahol több pályán is láthatjuk a játékot mozgás közben.

A készítők elmondása szerint a Dirt sorozat 3. része elfog térni az arcadetól és inkább a szimuláció felé hajlik.

Szó esett a megjelenési dátumról is. Ha minden a terveik szerint alakul és ha Isten is úgy akarja akkor Május 24.-én már a boltok polcain láthatjuk a játékot.







2010.12.20.


Közelmúltban voltak már képek a Gymkhana modról, ma pedig a Codi kiadott egy videót, amely a The DC Compound névre hallgat,  és a szokásos Ken Block féle őrültségeket láthatjuk.





2010.11.21.

A képeken új járművek mutatkoznak be, valamint betekintést nyerhetünk a rally, illetve a gymkhana modba.









Az első videóban pedig a készítők beszélnek a játék fizikájáról, hogy szeretnék, ha minél reálisabb lenne, tehát szakítanának az arcade stílussal, ezért próbálnak több és több adatot szerezni.



A második videó már egy gameplay videó, ami kissé rövid lett, de legalább láthatjuk a játékot menet közben.


 
Az utolsó videó pedig szintén egy gameplay, de nem akárki próbálhatta ki a játékot. Egy profi rally versenyző volt a szerencsés, aki többek között 2009-ben megnyert a az Intercontinental Rally Challenge-et, azaz az IRC-t egy Peugeot volánja mögött. Ez az ember pedig Kris Meeke.



2010.11.14.

Az IGN jóvoltából készült egy Q&A azaz Kérdés & Válasz videó, ahol a rajongók által feltett pár kérdésre kapunk válaszokat, valamint az alkotók kedvenc rally autóit is megtudhatjuk.

Kiderül továbbá, hogy a Dirt 2 féle extrém sportos stílusnak, és inkább visszatérnek a régi jól megszokottra, de természetesen így sem fogják mellőzni a zárt pályákat, így az amerikai stílus kedvelő ne búsuljanak.

Azt is megtudtuk, hogy a fejlesztőknek sikerült hozzá jutniuk WRC licenszhez, így az alábbi járművekkel száguldozhatunk majd: Citroen C4 WRC, Ford Focus WRC, és az elmaradhatatlan 2011 Ford Fiesta S2000 WRC, valamint a játékban helyet kap majd még szám szerint 32 tradicionális rally helyszín.


 
2010.08.07.

Nos, további információk láttak napvilágot, melynek sokan örülni fognak, legalábbis remélem.

Ugye tegnap írtam, hogy lesznek klasszikus és modern rally autók a játékban, most példákat is kaptunk ezekre.

Klasszikus: Mini Cooper

80-as évek B csoport: Audi S1, Ford Escort RS2000, Peugeot 205

Modern: Ken Block természetesen most sem maradhat ki a Ford Fiesta Rallycross autójával, valamint száguldozhatunk a tavaly IRC bajnok, Kris Meeke Peugeot 2007 S2000-vel

Voltak hírek mi szerint lesznek WRC autók a játékban, ezeket a Codemasters cáfolta, mivel 2-3 hónap múlva kiadják a WRC 2010-et, ezért nem érezték indokoltnak, hogy a DiRT 3-ban is helyet kapjanak.

A szakaszok számát már tegnap megadták, ma pedig közölték, hogy több mint 50 autó közül választhatunk.

Végén pedig következzen 4 kép az IGN jóvoltából, melyeken Ken Block Ford Fiesta-ját, egy Audi S1-et, valamint egy Mini Cooper-t láthatunk








2010.08.06.

Mint azt sejteni lehetett, készül a Codemasters újabb üdvöskéje, a Colin McRae DiRT 3!


A játék vezető tervezője Matt Horsmann elárulta, hogy a DiRT 3 az EGO motort fogja használni, lesznek modern és klasszikus rally autók.

A karrier mod megújult, a versenyzői pályafutásunkat privát versenyzőként kezdjük majd egy 90-s évekbeli autóval, és kemény munkával kell majd magunkat felküzdeni a profik közé.

Pályákra se lesz panaszunk: több mint 100 szakasz várja majd a játékosokat, Norvágiától egészen Afrikáig, nem kihagyva a híres Monte Carlo Rally-t. Sőt, ezt maga Ken Block mondta, aki kipróbálta a játékot, hogy nem csak a szokásos rally pályák lesznek, hanem a Gymkhana videóiban látott kikötő, így aki ügyes kormányforgató, akár utánozhatja is Block bácsit.

Lesz dinamikus időjárás is, pl. eső, hő,jég.

Ezen felül még a visszajátszásainkat feltölthetjük YouTube-ra is.

Tervez szerint 2011-ben fog megjelenni, PC-re és konzolokra.

És akkor a végére jöjjön egy előzetes, ahol a játék arcának Ken Block autóját láthatjuk eltérő körülmények között száguldani.



  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

DiRT 3

Szimulátorok >>

megjelenés:

2011. május 24.

fejlesztő:

Codemasters

kiadó:

Codemasters

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei