F1 RFT 2010

  • Birkuc
  • 2011-01-10 17:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Immáron a 4. éve ez, hogy Sompir kiadja a világ egyik legkiválóbb, az aktuális F1 szezont prezentáló modját.  2011.01.10.

2 kisebb javítás jelent meg az utolsó bejegyzés óta, az egyik a Valenciai pálya, a másik pedig a boxmunka hibáit hivatott fixálni. Mivel a GP Hungary játékszervere ezzel a moddal fut, így az érintetteknek érdemes felrakni őket.

2010.12.04.

Volt némi probléma az 2.0 -ás Patchel, így azokat javítva kijött 2.1 -ként is, érdemes tehát újra letölteni!

2010.11.30.

Újabb hónap eltelte után egy újabb Patch érkezett, a 2.0 -ás tartalmazza az 1.1 -et is, és ugyanazok az intelmek vonatkoznak rá mint az előzőre, íme a tartalma:

-Új cockpit nézetek
-TV cam nézetek javítva
-Fék hűtés és kopás javítva
-Motor fordulat határ javítva (18000 RPM)
-Magyar nyelvű menü
-Q1-3 magyarítás javítva
-Kék zászló szabály javítva
-A játék Safety Car kikapcsolva
-Safety Car lámpák ki-be kapcsolhatók (H key)
-szélárnyék javítása
-boxkiállásoknál mindent javít
-kiállási idők röviditve (4-5 sec kerékcsere)
-az első szárny érzékenyebb a letörésre
-33 cliens csatlakozhat a szerverhez
-Autó súlya javítva


2010.10.25.


Az hogy az első Patch milyen apró és mennyi idővel a mod megjelenése után érkezett, jelzi hogy Sompir micsoda kiváló munkát végzett idén is, ha lehet még jobbat mint valaha, a javítást természetesen a modot tartalmazó játék főkönyvtárába kell telepíteni, a Patch használata elsősorban ligák számára javasolt, íme a tartalma:

-az autó súlya javítva
-szélárnyék javítása
-az első szárny érzékenyebb a letörésre
-boxkiállásoknál mindent javít
-kiállási idők röviditve (4-5 mp/kerékcsere)
-33 játékos csatlakozhat a szerverhez


2010.09.19.

Megérkezett a pályacsomag is, amely természetesen az idei szezonban lévő aszfaltcsíkokat adagolja a modhoz, a TrackPack -ot 2 részletben kell letölteni és feltelepíteni, fontos hogy előtte töröljétek a teljes GameData\Locations\F1RFT2010 könyvtárat, továbbá ha azt szeretnétek hogy a megfelelő setupok is betöltődjenek hozzájuk ami elsősorban a gépek elleni játéknál érdekes, akkor új profilt kell létrehoznotok!

2010.09.10.

Megjelent! Töltsétek, játszatok, élvezzétek, véleményezzétek!

2010.09.08.

Az alábbi kép alighanem önmagáért beszél: pénteken este Sompir ligája egy élőben közvetített és nyomon követhető promóciós futam keretein belül avatja fel az idei RFT modot, és a tervek szerint közvetlenül a futam után, vagy legkésőbb másnap már a mindenki számára elérhető lesz a publikus és természetesen teljes kiadvány, tehát már a nyakunkon van az év legjobban várt F1 modja!2010.08.16.

Elkészült hát a játékszimulátor-történelem talán legnagyszerűbb Safety Car -ja, a róla készült renderek ott vannak a képgalériában...még 25 nap!2010.08.07.

Jelentem, elkészült az összes csapat, aki nem hiszi járjon utána a galériában, azonban ezzel még nincs vége mivel Sompir az idei Safety Car valósághű mását is megalkotja és beleteszi még, és ne feledjétek: már csak 34 -et kell aludni!

2010.07.10.

2 hónap múlva megjelenik az ország, idén legjobban várt autóverseny-szimulátor modifikációja, vagyis "A" MOD. Addig ugyan még cirka 60 -at kell aludni, a LITE kiadás már elérhetővé vált Sompir ligájának számára, a beígért 7 csapattal, továbbá a Silverstone és Sakhir pályák idei vonalvezetésű verziójával. Továbbá elkészült még a legnagyobb rajongótáborral rendelkező Ferrari csapat autója is, erről a galériába ugorva bizonyosodhattok meg, így már csupán 4 istálló elkészítése választ el minket attól, hogy összeálljon a 2010 -es F1 RFT mod, amelyet még az elődeinél is nagyobb várakozás övez, és vélhetően felül is múlja majd azokat.2010.06.17.


Az utolsó bejegyzés óta további 3 csapat autói készültek el, melyekről természetesen a galériában találhattok képeket, így a mezőny több mint a fele készen áll a bevetésre, és mindössze 5 tím várat még magára.

A már meglévő 7 csapat, az elkészülés sorrendjében: McLaren, Mercedes, Lotus, Virgin, Hispania, Sauber, Renault; a következő a Ferrari lesz, ám előtte még az úgynevezett LITE mod a már hadra fogható hetesfogattal, ám a kérdések záporozását megelőzésének érdekében már most aláhúzandó: nem lesz publikus, csakis az RFT liga tagjai próbálhatják majd ki.

Ellenben a készítő már most megjelölt egy megjelenési dátumot is a teljes és publikus kiadást illetően, amit érdemes is rögvest feljegyezni!:
2010.09.10.
(tehát 2 héttel a Codemasters játéka előtt...)

Sompir virtuális élete addig is, és mostanság is elég mozgalmas: amellett, hogy egyre nagyobb és szélesebb körben kap publicitást illetve elismerést (amilyet egyébként már rég megérdemelt volna), új szövetséget alapított, új honlapot indított, illetve a ligáját is alaposan átszervezi, mindezekről az alábbi 2 linket követve informálódhattok bővebben:
2010.04.27.

1 hónap elteltével a GTR2 -es kiadásról és annak demójáról nincs még konkrét információ, ellenben mint ahogy azt a képgalériát nyomon követők pontosan tudhatják, immáron 4 autó készült el, tehát a mezőny harmada!
2010.03.23. McLaren
2010.04.11. Mercedes
2010.04.19. Lotus
2010.04.27. Virgin

a fenti lista azt jelzi hogy az egyes csapatok képei mikor kerültek fel galériánkba, a tempóból pedig sejthető hogy akár már a nyár első felében elkészülhet és a teljes első kiadás közelébe érhet a sokak által legjobban várt 2010 -es F1 mod, amelyben a virtuális autók kvalitásaira idén sem lehet majd panasz, erről olvasóink a cikkhez csatolt képgalériába fáradva maguk is meggyőződhetnek!2010.03.24.

Amelyért a szimulátorvilág természetesen kimondva-kimondatlanul, ámde roppant hálás, hiszen az Ő alkotásai nélkül vitán felül szegényebb lenne az F1 szimulátoros társadalom, és bár egy korábbi cikkben már tettem róla említést, immáron tényként lehet kezelni: a CT 2007, RFT 2008, RFT 2009 vonulat után idén érkezik a vélhetően a megszokott HQ minőségben burjánzó F1 RFT 2010, mellyel Sompir sorban a 4. esztendeje helyezi kiemelt helyre országunkat a Forma1 -es szimulátorvilág térképén.

És amíg az FSONE csapat negyvenedszerre is körbenyalogatja a 2009 -es autóit a kiadás előtt, hősünk már bőszen készíti a 2010 -es járgányokat, egészen pontosan ahogy a mellékelt ábra is mutatja, az idén ismét az 1 -es rajtszámot bitorló McLaren már el is készült, továbbá amennyiben az alkotó tartja a tavalyi tempóját, akkor minden bizonnyal nem kell rá annyit várni mint elődjére, és már a valós évad közepén megjelenhet az újabb aktuális F1 mod.

Mert ugye 2009 mostanra már semmiképpen sem nevezhető aktuálisnak, így ezzel a lendülettel, rengeteg játékos nevében is, ezúton képzeletben át is adnám Sompirnak a "legjobb aktuális 2009 -es F1 mod" -nak járó címet, továbbá sok sikert kívánni neki a 2010 -es kiadványához!"Újra F1RFT de már a 2010-es szezonnal!

Elkészült az első autó. A Mclarent csodálhatjátok. Egyenlőre renderképeket készítettem. Az ingame képek később lesznek publikálva, mivel először a fizikát fogm elkészíteni, és utána a GTR2 játékba fogom beilleszteni a Mclarent. Ha beválik, akkor a GTR2 Mclaren 2010 demo ki lesz adva. rFactorra nem lesz demo!"


Természetesen folyamatosan értesültök majd a moddal kapcsolatos információkról oldalunk hasábjain, továbbá tavalyhoz hasonlóan a képgaléria is rendszeresen bővülni fog, a McLarenről készült első képekhez pedig máris belemászhattok a cikkhez csatolt képgalériába!
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei