F1 RFT 2009

  • Birkuc
  • 2010-02-09 11:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Habár már több 2009 -es F1 mod is megjelent rFactorra, az igazán "nagykutyák" közül idén is Sompir munkája jelent meg elsőként.


2010.02.09.
Mondanám hogy csoda történt, de nem akarok előre inni a Madwe bőrére, egyszer  ugyanis már fent volt, de csak pár napig. De hogy ne legyek ennyire misztikus: Sompir zseniális alkotása tegnap felkerült a világ talán legnépszerűbb rFactorral foglalkozó oldalára, az rFactorCentral -ra (RFC), a következő linket felkeresve pedig Ti magatok is meggyőzödhettek erről, és remélhetőleg ezúttal nem csak pár napig...
 
>>> LINK <<<

(amennyiben kommentháború alakul ki ott, legyetek szívesek kulturált formában öregbíteni országunk hírnevét)

2010.01.17.
A félreértések elkerülése végett: az első javítócsomagot Sompir sima 'Update' néven jelentette meg novemberben (nálunk Update 1 lett a neve), ami nem is volna baj de összezavaró módon a 2 napja megjelent második csomagot ő 'Update 1' -nek nevezte el, de mivel nálunk ilyen nevű már volt illetve van, továbbá ez a 2. ilyen csomag, ezért itt Update 2 néven került fel, a tartalma pedig:
- optimalizált lágy és kemény gumi melegedés
- szélárnyék módosítás. 10-15 km/h sebesség különbség követéskor
- Pit box idők módosítása. Rövíditve lett a sérülés javításának ideje
- Tankolásoknál nagyobb a kiállási idő szórás mennyiségtől függően
- Ferrari és Toyota kamera festés javítás.
- magyar és angol nyelven a Q1-Q2-Q3 elnevezések

2009.11.09.
Egy kisebb javítás jelent meg a modhoz, tartalma:
- A textúra méretek csökkentése és javítása (a korábbi LowMachine patch tartalma)
- Autók jobb oldali tükrének javítása
- Első szárnyak megemelése
- Mclaren TV cam javítás
- Tükrök formája javítva
- Gumi fizika javítás

2009.11.08.
Ahogy Sompir ígérte, máris itt van a pályacsomag a modhoz, valamint egy gépigénycsökkentő patch -et is készített a gyengébb számítógépekkel rendelkező játékosok számára, mindkettő a cikkhez csatolva, telepítésük a szokott módon a játék főkönyvtárába.

2009.11.05.
Mint azt már bizonyára mindenki tudja, tegnap este megjelent a várva-várt mod, és a cikkhez immáron mellékelve van mind a letöltés, mind a képgaléria. Sok mindent nem nagyon lehet mondani, hisz a galériák és infómorzsák segítségével Ti is nyomon követhettétek a fejlesztését itt a GP HUNGARY hasábjain.

A modot természetesen az rFactorra kell telepíteni, tartalmazza az összes csapatot és versenyzőt, beleértve a tesztpilótákat is, továbbá a szerverautót (Safety Car) valamint egy pályát is a Hungaroring személyében, teljes pályacsomag is lesz külön, várhatóan a közeljövőben.

Végül pedig egy idézet Sompirtól:
"AMIT AZ F1RFT 2009 MODIFIKÁCIÓRÓL TUDNI KELL!

A F1RFT 2009 mod csak rFactor alatt működik, melyet elötte fel kell installálni. A Formula 1-es modifikáció a 2009-as évad autóit tartalmazza.

Az F1RFT 2009 letölthető a f1rft.net oldalról. Ez a modifikáció elsősorban az F1RFT ligának készült. Illetlenség, ha a modot, vagy egyébb részeit más célra használják fel, vagy annak tartalmát más liga a sajátjaként tünteti fel.

Az F1RFT 2009 mod saját készítés, mely szerzői jogi védelem alatt áll. Néhány elem az F1RFT 2008 ból származik, ami ugyancsak saját készítés. A mod teljes egészében szabadon felhasználható. Annak modósítása, és átkonvertálása más játékokba nem engedélyezett!

A pályacsomag lehetőséget ad arra, hogy a ligák használni tudják a Q1-Q2-Q3 etapos rendszert.A menüben több fejlesztési lehetőség került beépítésre. Többek közt festés, alkatrészcsere, reál és center kameranézet, stb.

Készitők:
 modellezés, grafika, project: Sompir (Maglódi Imre) F1RFT Modding
     autó hangok (cars sound): Emerico (Bende Imre) Simcompany
                    Zene(MIX):  Dody
       
        Köszönet a segítőknek: Burján Tamás, Hetesi Endre
       
Külön köszönet a támogatónak: Kozonics Norbert
                     
Elérhetőség: web: http://f1rft.net,    E-mail: sompir@f1rft.net

Mindenkinek jó szórakozást az F1RFT 2009 használatához.

- sompir -"


2009.11.04.
Ha minden jól megy, akkor már ma elérhetővé válik a várva-várt mod, azt követően hogy este 19 órától egy ún. promócios futamon mutatkozik be a mod, amelyet megtekinthettek a Simsport TV -n, ahol ezúttal a futam egyik kommentátora maga Sompir lesz, így tehát az RFT fanok számára meg is van a ma esti program: promóciós futam megtekintése, az utána közzétett mod letöltése, majd az azzal való játék kifulladásig. A tervezet alapján a Hungaroringen rendezendő, Sompir ligájának résztvevőivel induló időmérő 19 órakor, a futam pedig fél órával késöbb kezdődik és 20 körös lesz, így tehát szerencsés esetben már este 9 előtt elérhetővé válhat a sokak által várt letöltenivaló, ami azt jelenti hogy a legelvetemültebb RFT váróknak szerencsés esetben már egyet sem kell aludniuk...2009.10.28.
Úgy tűnik napokon belül megjelenhet a várva várt mod, legalábbis a hivatalos honlapján megjelenő információk erre engednek következtetni, bár úgy tűnik szándékosan minimális infó szivárog ki, látszólag a mod összeállt, ha  pedig a cikkhez csatolt galériába mentek akkor újdonságként ezúttal egy képsorozatot találtok az összes csapat TV kamerás nézeteivel, és végül, de nem utolsósorban: Sompir egy videót is megjelentetett a közelgő alkotásáról, hogy még inkább fokozza a rengeteg, már amúgy is tűkön ülő játékos várakozását, íme:
2009.10.15.

Úgy tűnik ez ma az rFactor F1 modok napja, hisz a nemrég említett egyik háttérszereplőből nemsokára főszereplő lesz, de nyugodtan mondhatnám azt is hogy világsztár. Akik rendszeresen figyelemmel követik Sompir ligájának a honlapját, azok pontosan tudják hogy milyen ütemben zajlott a munka, illetve a GP HUNGARY olvasói is gyakorlatilag naprakészen tekinthették meg mindvégig az elkészült autókról Sompir által közzétett képeket galéria formájában. Nos, úgy tűnik hogy a hosszú út lassan véget ér, de beszéljen helyettem maga az alkotó, Maglódi Imre alias Sompir:

"Végre elkészültek az autók.  Most jön az rFactor -ba építés. Most már nem sok van hátra. Remélem a hónap végéig publikálni tudom. Trackpack is lesz, de az majd november elején.

Az autókat készítette: Sompir

Felhasznált elemek: modellezés (3D Max, zmodeler 2. , UV mappolás, Textúrázás. Minden saját készítés. Ja, még az LCD kijelző is."
Bizonyára rengeteg játékos jött hirtelen izgalomba a fenti mondatok olvastán, méghozzá nem véletlenül, Sompir korábbi modjaival ellentétben ígérete szerint most valóban egy abszolút 100% -ig, elsőtől az utolsó byte -ig teljesen saját készítésű modifikációval jelentkezik, ami ráadásul szemlátomást minőségben is alaposan übereli még a kiváló elődeit (CT 2007, RFT 2008, RFT/RH 2004) is, és amelyről valószínűleg csak szuperlatívuszokban lehet majd beszélni. Minden bizonnyal minden idők legkiválóbb, magyar készítésű versenyszimulátor modjával állunk majd szemben, amelyre tényleg az egész szimulátorvilág kiemelten figyel illetve vár, beleértve a rajongókat és a riválisokat egyaránt.

A siker és a hírnév garantált, igazi Hungarikum a láthatáron újfent, amire egy ország lehet majd méltán büszke.

Természetesen a további fejleményekről a GP HUNGARY hasábjain is értesültök majd általam, addig is tekintsétek meg a cikkhez mellékelt, garantáltan nyálcsorgató hatást kiváltó képgalériát, melyben a közelgő mod autóit csodálhatjátok meg.
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei