DRIFT - grandiózus szezonzáró!

  • Birkuc
  • 2014-09-15 17:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Magyar Drift Szövetség (  >>>LINK<<<  ) rajtunk keresztül is szeretne minél több érdeklődőt vonzani, az alábbiakban az ő kedvcsináló írásukat olvashatjátok:

Végső Összecsapás most hétvégén!

 

A tököli reptéren kerül megrendezésre az ősz legnagyobb autós eseménye, ahol a szervezők több tucat programmal készülnek! Az évadzáró drift verseny mellett lesz gymkhana, gyorsulás, autós találkozók és megannyi finomság.

http://www.drifted.hu/files/images/vegso_osszecsapas.jpg

A mély depressziónak, unalomnak, rosszkedvnek, és a sok-sok negatív érzelemnek, amit manapság az időjárás okoz bennünk hamarosan vége, hiszen hétvégére az időjósok már kellemes őszi meleget és napsütést jósolnak. A Végső Összecsapás névre hallgató rendezvénynek az időzítése nem is lehetne ennél jobb, hiszen végre kimozdulhatunk egy remek szabadidős mókára. A szervezők rengeteg programmal várják a kilátogató nézőket, nehéz lenne felsorolni szinte mindent, de azért megpróbáljuk.

A szombati napon a tököli drift arénában melegítenek, majd kvalifikálnak a drift szakág versenyzői, ahol ezúttal is nemzetközi felhozatal várható, hiszen a magyar bajnoki záró futam mellett, hétvégén a női drift EB mezőnyében, valamint a King of Europe StreetLegal kategóriában is megtartják az utolsó fordulót. A reptéri kifutó a gyorsulás szerelmeseit várja majd, ahol rengeteg kategóriában, sőt akár márkákra lebontva is láthatunk versenyeket. V8-as izomautók, profik és amatőrök, motorosok, sőt a kamionok is összegyűlnek ezen a napon. A gyorsulási futamokat autós találkozókkal fűszerezik, a MiniFritzen, azaz a német autórajongók mellett Tökölön lesznek az amerikai vasak kedvelői, valamint a Suzuki, Ford és BMW fanok. Ha nemcsak ámulni, bámulni lenne kedvünk, egy kis adrenalin löket miatt szombaton beülhetünk kedvenc pilótánk mellé is, ahol akár keresztben élvezhetünk a drift taxi során, vagy akár 402 méteren át parázhatunk a dragtaxi közben.

Végső Összecsapás

Vasárnap a gymkhana pilóták is csatlakoznak, és akinek még mindig idegen lenne ez a kifejezés, javasoljuk keressen rá Ken Block nevére, aki a világ egyik, ha nem a legnagyobb mestere ennek a sportnak. A gyorsulás, drift, szlalom szakágak keveréke komoly koncentrációt és vezetéstechnikát igényel, hiszen a pálya nyomvonala és a kitűzött feladatok még egy versenyzőnek is komoly gordiuszi csomó, egy hétköznapi úrvezetőnek meg szimplán lehetetlen küldetés.


A drift arénában a profi, félprofi és amatőr kategóriákban ezen a napon döntik el a bajnoki cím sorsát. A keresztben sodródás művészei, mint tudjuk néha centikre megközelítve úgynevezett tsuiso páros csatákban harcolnak egymással, ahol a végén csak egy maradhat. A tempó szokás szerint bőven 100 felett várható, és minden bizonnyal látványos füstben gazdag összecsapásokat láthatunk majd.  És, hogy mi lesz még? RC modell autós driftelés, carstyling autó szépségverseny, kamionos szlalom, gymkhana bemutató és megannyi meglepetés.

Egy biztos, aki benzinvérű autó, motor vagy kamion rajongó, annak ott a helye az idei Végső Összecsapáson!

 Bővebb infó, nyereményjáték és friss hírek a rendezvényről:
www.facebook.com/driftedhu
www.facebook.com/futamhu
www.facebook.com/gymkhanahu

  « vissza a főoldalra