F1 2010 Hírmorzsák

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Szerintem ma, a szimulátoros társadalomban 10 emberből 8 biztosan tudja, hogy ha az öreg kaporszakállú is úgy akarja akkor az idei év végén, végre a PC-sek is hivatalos F1-es játékkal üthetik el az időt. Addig is amíg eljön a hivatalos megjelenés pillanata, a Codemasters próbálja nyugtatni a kiéheztetett közönséget és sorra szivárogtatja ki az infókat a készülő gyöngyszemről. A mai nap ebből a szempontból igencsak bő termést hozott.
2010.12.25. Birkuc
 
Elkészült a sokak által régóta várt teljes körű és profi magyarosítás (ami természetesen csak a játék szövegére értendő), és habár többen is próbálkoztak vele, végül az F1 Game Hungary csapat kezei közül került ki.2010.11.03. Birkuc


Bizony ezt is megértük, a készítők a játékosok nyomására készítettek egy átfogó Patch -et a legidegesítőbb hibák kijavítására, továbbá a 6 magos AMD procitulajoknak egy külön apró javítást is. Mindkét letöltés a cikkhez mellékelve, a tartalma lényegében az előző bejegyzésben olvashatóak, ám például a gépi ellenfelek viselkedése és a szabályrendszer terén további számos apró módosítás vár felfedezésre, és remélhetőleg most már nem fog annyi ősz hajszálat generálni a játék, sok szerencsét!2010.10.19. Birkuc


Mint kiderült, a játék egy kisebb részét alapszinten mégiscsak lehet modifikálni, ám szinte pillanatok alatt sikerült is ebből a szempontból kimeríteni a lehetőségeket és így az ez iránti lelkesedés is jogosan alábbhagyott. Mindemellett bár eredetileg nem szerették volna, a játék rengeteg hibája miatt mégis kénytelenek a készítők ahelyett hogy a jövőévire fókuszálnának 100% -ig, az ideit foltozgassák és barkácsolják még hogy aztán egy hivatalos Patch formájában próbálják meg a néhány dolog miatt jogosan felháborodott játékosokat kárpótolni, a számos problémát persze nem is tudják gyorsan megoldani így mind a mai napig nem tudni hogy előreláthatólag mikorra készülhet el a javítócsomag, minden esetre érdemes felsorolni a legfontosabbakat azon dolgok közül amelyeket a kiszivárgott információk alapján biztosan érinteni fog a Patch, íme:

-a mentések (főleg az AutoSave) hajlamos tönkremenni és így a teljes állásunk elveszhet
-a gépi ellenfelek nem mindig cserélnek kereket amikor nekünk márpedig kötelező
-olykor indokolatlanul megvárakoztatnak mielőtt kiengednének bennünket a boxból
-nem mindig végzik a szerelők a dolgukat a megbeszéltek/szükség szerint
-defektre való túlzott hajlamosság
-a verseny első körének idejét csak a célvonaltól kezdi mérni
-szegényes információ vezetés közben a különböző időkről
-a gépi ellenfelek sérült autóval is vígan lubickolnak
-a gépi ellenfelek hajlamosak feltartani minket amikor kötelességük lenne elengedni
-a kormány vezérlők szegényes támogatottsága
-a nedves talaj irrealisztikus viselkedése (megjelenés és fizika egyaránt)
-csak nagyobb ütközések hatására hajlamos törni az autó
-a következő körünk idejét is elveszik ha a 3. szektorban "hibázunk"
-a gépi ellenfelek gyakran nem épp a valóságnak megfelelően teljesítenek
-nem lehet a visszajátszásban tekerni és menteni azt
-nincs teljes DirectX11 támogatás
-a játék akár 6 monitort is tud majd kezelni
-a többmagos processzorok hatékonyabb kihasználtsága várható2010.09.25. Birkuc


Az egyéni véleményekbe bátran bele lehet kötni, ám a kollektívbe egyszerűen badarság. Ami a filmeknél az IMDB, a játékok esetében a GameSpot, ahol 10 -es skálán lehet pontozni a gámákat, és értelemszerűen a szavazatok átlaga alapján kijön egy az adott játékra vonatkozó pontszám. Megpróbáltam összegyűjteni a lehető legtöbb F1 játék pontszámát, de csak a PC játékokat illetve PC -s kiadványokat, ott is maga a nagyközönség vagyis a játékosok értékelését. 21 játékot sikerült összeírnom, amelynek pillanatnyilag a kellős közepén vagyis a 11. helyen tanyázik cikkünk alanya, íme a teljes lista (zárójelben a megjelenés éve), kommentárra pedig természetesen semmi szükség, ezek a száraz tények:

9.0 Grand Prix Legends (1998)
8.7 F1 Challenge 99-02 (2003)
8.6 Grand Prix 4 (2002)
8.5 F1 Racing Simulation (1998)
8.3 Grand Prix 2 (1996)
8.3 Grand Prix 3 (2000)
8.2 F1 2002 (2002)
8.0 F1GP / Grand Prix 1 (1992)
8.0 Grand Prix Circuit (1988)
8.0 F1 2001 (2001)
7.9 F1 2010 (2010)
7.8 F1 2000 (2000)
7.2 F1 World Grand Prix (2000)
7.0 Power F1 (1997)
6.9 F1 Racing Championship (2001)
6.9 Official F1 Racing (1999)
6.9 Monaco Grand Prix 2 (1999)
6.1 Grand Prix World Champions (1998)
5.9 Virtual Grand Prix 2 (2004)
4.4 Grand Prix Evolution (2000)
4.2 Grand Prix Simulator (2003)2010.09.24. Birkuc

A Codemasters a mai napot jelölte meg előzetesen a hivatalos megjelenés dátumául, így már aktívan létező játékként könyvelhetjük el a bő 7 év szünet után megjelenő hivatalos F1 játékot, noha a világ nagy része már napokkal korábban birtokba vehette, egyesek korábban tudták megvásárolni, míg a többség a T betűs sarki fűszereseknél szerezte be, akárhogy is, az F1  kedvelő játékostársadalom nagy része bizonyára most ezt nyúzza, remélhetőleg minél nagyobb megelégedéssel.2010.09.21. Birkuc

Ezúttal a törésmodel van az étlapon, ami bár meglehetősen részletes, mégis inkább elnagyoltnak mintsem realisztikusnak tűnik, minden esetre a ferde hajlamú gémerek örülhetnek, megvan a legendás Destruction Derby játékok méltó utóda is:

>>> LINK <<<  2010.09.20. Birkuc


Már tényleg csak pár napot kell kibírni, addig is kerültek fel új képek a galériába, illetve van itt még két igazán komoly tesztelős videó: Lotus-Sakhir és Ferrari-Montreal kombóban, íme:

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<2010.09.16. Birkuc


Bár sok újat már nemigen lehet mutatni, mégis lenne itt két érdekes videó: az egyiken akciójeleneteket láthatunk az esős éjszakai Szingapúrból és a naplementés Abu Dhabi -ból, a másikon pedig a készítők válaszolnak a játékosok interneten feltett kérdéseire, íme:

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<2010.09.13. Birkuc


Már csak 11 -et kell aludni a megjelenésig, de hogy könnyebb legyen elviselni, íme 4 új videó (1 újabb interjú, aztán megnézhetitek hogy mennyivel előrébb jár a játék a valós Korea -nál, majd a hivatalos teszter Davidson vezetése az esős Interlagosban, végül a világbajnok Lewis Hamilton próbajátéka):

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<2010.09.03. Birkuc

Készen van, már nem dolgoznak rajta (helyette a 2011 -esen), most már csak a "terítés" van hátra, és cirka 3 hét múlva sokan már a kezükben tarthatják az új kedvencet. Időközben Lewis Hamilton is kipróbálta a játékot, de azt nem árulta el hogy Spa -i győzelmében ez mennyire játszott szerepet :) A készítők kapcsán szemlátomást hírzárlat van, ellenben különböző játékmagazinokhoz természetesen már eljutott a cucc, és többnyire elégedettek vele illetve pozitív visszajelzéseket adnak. Az pedig hogy minden idők legjobb F1 -es játéka közeledik nem kérdés, hiszen 7-8 éves "kihívókat" kell lenyomnia, viszont az hogy mik lesznek az esetleges gyenge pontjai, csak mi magunk tudjuk majd egyesével felderíteni a saját kompjúterünkön csatasorba állítva Őt.2010.08.31. Birkuc


2 érdekes videót ajánlanék, amelyeken osztott képernyős megoldással párhuzamosan hasonlítják össze a valóságot a játékkal, 1-1 körről van szó, a száraz Montreal -ban és az esős Monaco -ban, íme:

 >>> LINK <<<

>>> LINK <<<

Továbbá a Codemasters immáron hivatalosan is közzétette az ún. Minimum illetve Ajánlott gépigényt:

>>> LINK <<<2010.08.28. Birkuc


Lassan lehet vágni a centit, szűk 1 hónapra, 27 alvásra vagyunk attól hogy véget érjen a (bő) 7 szűk esztendő, hogy a legendás F1 Challenge 99-02 óta először jelenjen meg hivatalos F1 játék PC -re. Ha pedig az utolsó olyat nézzük ami az aktuális szezont dolgozta fel, akkor a 2 játék megjelenése között eltelt idő 3129 nap, nem csoda hát hogy a várakozás és az igények is az egekbe szöktek, sőt talán azon is túl...de maga a tényállásbéli sajnálkozás ideje végül lejár, így mindenképpen mérföldkőről és ünnepnapról beszélhetünk, ha pedig betértek a most is frissült galériába, akkor megbizonyosodhattok arról hogy kis költő túlzással maga a valóság fog majd videojáték képében a képernyőnkre költözni.2010.08.21. Birkuc


A Gamescom fárasztotta az elmúlt napokban a játékot és annak készítőit, utóbbiak központi figurája tartott egy komplett bemutatót is, amiben újra, talán minden korábbinál részletesebben van prezentálva a játék, a vidi 27 perces, így 2 részben került fel:

 >>> LINK <<<

>>> LINK <<<

+ kismillió videót lehetne még linkelgetni folyton, de helyette inkább a lelőhelyre irányítalak benneteket - juhtúró, időrendben (mindig a legfrissebbek elől, szinte folyamatosan érkeznek):

>>> LINK <<<2010.08.19. Birkuc


A jelenlegi mezőny egyik legtehetségesebb pilótája, a német Adrian Sutil egy bemutató keretein belül tette próbára a játékot (maga a vezetése a videón 1:50 és 3:55 között látható) a Spa -i pályán egy kör erejéig, a grafikus szimulációt igencsak dícsérte, ellenben a fizikáról már nem ejtett szót...az minden esetre tény hogy nyilatkozás közben, ácsorogva, gamepad -al is könnyedén elterlegette virtuális Force Indiáját a belga aszfaltcsíkon, íme: 
2010.08.18. Birkuc


Ezúttal is 3 videó, közös bennük hogy immáron 2010 -es autók versengenek rajtuk, különféle módokban és pályákon (Montreal, Monaco, Barcelona), valamelyest ismét közelebb kerültünk hogy milyen is lesz a játék, a fizika élethűségét pedig ki-ki döntse el a látottak alapján maga:


 
2010.08.14. Birkuc

Már csak negyvenet kell aludni hogy mindenre fény derüljön, de addig is érdemes beugrani a képgalériába hisz az ottani utóbbi bejegyzések alkalmával rendre értékes piktúrák kerültek fel. Önmagában ez viszont nem ér meg egy cikkbejegyzést, így a várakozáshoz hoztam 3 újabb videót is, sorrendben: az első a játék hivatalos promóciós animációja jó pár akciójelenettel, a második egy japán prezentáció amely szintén talán soha nem látott jeleneteket is tartalmaz, végül de nem utolsósorban egy exkluzív interjú a fejlesztőbrigád vezetőjével amelyt hallgatva az angolul tudók pár újabb részletet tudhatnak meg miközben összefoglalják az 5 fejlesztői naplót a háttérben, jó nézegetést:
2010.08.10. Birkuc

Azt már tudjuk hogy mik lesznek a játék erősségei, hiszen nem győzték azokat prezentálni a készítők, a gyengéiről illetve hiányosságairól viszont inkább már csak információmorzsák összerakásával lehet valós képet kapni, minden esetre az összegyűjtésük egy próbát mindenképp megér, tehát mitől nem lesz korszakalkotó F1 játék és/vagy mit fognak sokan hiányolni, íme a "feketelista" - ami nem lesz:

-teljes évadprezentálás: ugyanis a játék még a szezon vége előtt megjelenik, és az utolsó hónapok már előtte is csak a finomításokról szólnak
-késöbbi update vagy moddolhatósági lehetőség: így az előző kitételen sem maguk a készítők nem fognak, sem pedig a lelkes amatőrök nem tudnak majd segíteni
-valós HUD: állítólag ehhez külön jogdíjak kellettek volna amit a Codemasters már nem vállalt be, így a valóhű helyett egy alternatív kijelzőrendszerrel kell beérnünk
-dobogó/ünneplés a verseny után: ez főleg azért érthetetlen és bosszantó, mert ezt leszámítva tele lesz a játék hasonló sallangokkal, a legfontosabbat mégis sikerül kihagyni
-felvezető kör: tehát leginkább a "3, 2, 1, Go..." -t kell elképzelni a versenyek előtt
-biztonsági autó: az SC megjelenése és tényleg valósághű működése egy hivatalos F1 játékban továbbra is álom
-műszaki hiba: ez főleg annak függvényében érdekes, hogy a rivális F1 szimulátorok ha nem is tökéletesen de tartalmazzák, és csak úgy se szó se beszéd kihagyni egy ilyen faktort azért egy ilyen komoly projekt esetében mindenképpen nonszensz...
-vérbeli szimuláció: már ami a fizikát illeti, maga a játék egyik fejlesztője árulta el hogy a játék mindenképpen árkádosabb lesz pl az rFactornál, és nem lesz szimulátorosabb mint a korábbi Codemasters játékok, maximum "GRID szint", ennek oka pedig egyszerű és érthető, olyan játékot akarnak piacra dobni amivel mindenki elboldogul, hiszen csakis a magas eladási szám tudja visszahozni a fejlesztésbe és a liszenszekbe fektetett pénzt
-rendes MultiPlayer: ami annak fényében érthetetlen hogy manapság szinte az összes szimulátorjátéknak ez az elsőszámú vonzereje, a játék ugyanis nem támogatja majd a Dedikált szervereket, és nem lesz mentési lehetőség sem, továbbá bármennyire is WTF kategória, állítólag igaz - miszerint multis játékban maximum 12 emberi játékos vehet majd részt, méghozzá olyan megkötéssel hogy minden csapatból csak az egyikben ülhet humanoid! hogy ez utóbbit ki találta ki és miért, talán ő maga sem tudja...

Összességében elmondható tehát hogy bár alighanem minden idők legjobb F1 játéka jelenik meg szeptemberben, osztatlan sikert biztosan nem fog aratni, totális hatalomátvételről vagy tarolásról pedig szó sem lehet, mivel jó pár egyértelmű gyengesége vagy hiányossága akad amiben bizony több vetélytárs is egyértelműen felülmúlja, sőt megmerem kockáztatni hogy a vérbeli szimulátorjátékosok köreiben a Codemasters kis túlzással labdába se nagyon rúg majd a szintén közelgő rFactor 2 mellett...hogy miért? Mert az rF2 bizony az itt felsoroltaknak is kivétel nélkül eleget tesz majd, és amelyiket nem is alapból azt pedig a moddereknek hála, méghozzá mindezt egy a Codemasters játékához hasonlóan igencsak magas szintű alapra helyezve.2010.08.05. Birkuc

Fény derült a régóta sokat vitatott igazságra, hogy mennyi az annyi ha HW -ről van szó, konkrétan a minimum gépigény. Természetesen az egyik legnépszerűbb téma ez a kezdetektől, de most erre is pont került, és a korábbi hírekkel ellentétben a korábbi Codemasters játékokhoz képest azért valamelyest erősödik a dolog, és már a beugró szint sem kevés, de nézzük miről is lenne szó: először is szükségünk lesz egy az ún. dupla-DVD lemezeket olvasni tudó optikai meghajtóra, hiszen a játék ilyen korongon jelenik meg, ebből pedig kitalálható hogy bizony jó nagy szeletet harap le a merevlemezünk kapacitásából is, bő 12 giga szabad hely biztosítására intenek bennünket. Ami az operációs rendszert illeti, XP, Vista és Win7 használók egyaránt fellélegezhetnek, viszont a legalább DirectX 9.0c jelenléte és az ahhoz megfelelő hardware-platform elengedhetetlen. Ami a konkrétabb teljesítményigényt illeti, RAM -ból vagyis rendszermemóriából 1 giga az XP -seknek talán még elég lesz, de nem árt legalább 2 gigával rendelkezni. A proci legyen legalább 2 magos, Pentiumból legalább 2.4 GHz, vagy azzal egyenértékű AMD Athlon központi egység (Celeronokat és Sempronokat sürgősen felejtsük el). A videokártya természetesen kiemelten fontos, kulcsszerepet kap, hisz megbizonyosodhattunk már arról hogy látványból nem lesz hiány, a GeForce szériából a 7800 -asat míg a rivális ATI Radeon kollekciójából az X1800 -at ajánlják a készítők. És nem győzöm hangsúlyozni, ez a felsorolás a MINIMUM, tehát aki legalább valamilyen tűrhető szinten élvezni óhajtja majdan a játékot, akkor ennek megfelelően kell felkészülnie.2010.07.31. Birkuc

Az 5. és egyben utolsó fejlesztői videó látott ma napvilágot, már a címe is beszédes: éld az életet! A vidi a játék, egészen pontosan a játékos életét demonstrálja, elmondják benne hogy tesztpilótaként kezdhetsz és fokozatosan érik be a munkád gyümölcse, a nehézség és az elvárások pedig attól függenek hogy az elején milyen fokozaton vágsz neki a dolognak. Felületesen belepillanthatunk még az autó 'setupolásába' is, továbbá azt ahogy a szerelőgárda és a versenymérnökök dolgoznak körülöttünk, értünk. Amikor pedig épp nem a szigorúan vett foglalkozásunkat végezzük, fényképeznek vagy épp interjúvolnak bennünket. Láthatjuk például hogy néz majd ki a játékban a valódi Barrichello és Alonso (az emberi modelezés ugyan nem lett eget verő, alig übereli a GTA San Andreast szvsz). Lényeg azonban, ahogy a fejlesztők is ígérik: minden úgy lesz, és azt fogod átélni ami a valóságban is van.

No de elég a rizsából, ti már úgy is rég a videót nézitek, íme!:

 >>> LINK <<<2010.07.28. Birkuc

A 4. fejlesztői videóról már esett szó, ennek jelent meg most a bővített kiadása, amelyben bemutatják a játék fő alkotóelemeit és azt, hogy mindegyiket a lehető legrészletesebben és legélethűbben próbálják virtualizálni. Szó esik az autókról: a modellezéstől kezdve a festésen át a fizikáig; a pályákról: tökéletes feltérképezés az utolsó centiméterig, "mintha valóban ott lennél"; a hangokról: "mintha valóban az autóban ülnél", pontosan azt hallod amit a valódi versenyzők, a saját autód hangjait, az ellenfelekét, és a környezetet is (közönség stb). És ha már a közönség szóba került, a készítők komoly prezentálását ígérik az élőlényeknek is, a játék tele lesz élettel: pilóták, csapatszemélyzet, szurkolók (mennyiség az aktuális eseménytől függően), állatok pl madarak stb. Anthony Davidson (a játék fő tanácsadója és elsőszámú tesztelője, aki a Minardinál és a Super Agurinál versenyzett, a BAR/Honda/Brawn/Mercedes csapat tesztpilótája) szerint ez lesz az első olyan játék, amely képes a játékosoknak megadni az igazi F1 -ezés érzetét.

Kell ennél több? Ja igen, a videó:

>>> LINK <<<
 


2010.07.20. Birkuc

Egy lelkes amatőrnek hála nem akármilyen videót tekinthettek meg alább: egy teljes kör Spa -ban, párhuzamosan felül a valós F1 felvétellel, alul pedig a Codemasters szimulációja, ennél jobban aligha lehet lemérni a játék valósághűségét, íme a vidi:

 


2010.07.16. Birkuc

A készítők megerősítették hogy szeptember 24. -én megjelenik minden játékplatformra, így PC -re is, tehát már csupán 70 -et kell aludni...ezzel egy időben azonban egy szörnyű hírrel is szolgálnom kell: NEM LESZ DEMO! Így tehát az ingyenes próbaverzióról kár is ábrándoznunk, aki ki szeretné próbálni az a teljes játékot lesz kénytelen beszerezni, a kiadó pedig elsősorban arra hivatkozott ezzel kapcsolatban, hogy igen komoly liszenszel rendelkező tartalmakat kellene megosztaniuk bérmentve...2010.07.15. Birkuc

Újabb 2 GamePlay videó látott napvilágot, méghozzá nem is akármilyen! Most először tekinthetjük meg igazán hogy milyen is lesz majd a játékkal versenyezni, ráadásul a korábbi publikált próbajátékokkal ellentétben ezúttal szemlátomást egy olyan sofőr ült a gép elé aki érti is a dolgát, Button McLarenjébe pattanva 1 körös versenyt futott Spa -ban, száraz és esős körülmények közt egyaránt, előbbit Onboard míg utóbbit Cockpit nézetből, és mindkettőt megszakítás nélkül csodálhatjuk végig egészen a starttól, az előzéseken át a diadalittas leintésig. Láthatjuk milyen lesz a versenyzés élménye, hogy néz ki a HUD, az éles játék közbeni menü kezelése, miként lát el rádión keresztül minket folyamatosan tanácsokkal a versenymérnökünk, a pálya felett elhúzó madárcsapatokról már nem is beszélve!

Hogy milyen lesz a játék? Beszéljenek helyettem a videók!:

>>> LINK <<<

>>> LINK <<<2010.07.03. Birkuc

Kijött a 4. számú fejlesztői videónapló, amely nem mást tartalmaz, mintsem azt hogyan készítették el az autókat és a pályákat, tehát egy rendkívül tanulságos prezentációval állunk szemben, íme:
2010.06.24. Noxter
 
A Codemasters gőzerővel dolgozik a játékukon, ezt bizonyítja az új és új videók tömege, amiket nyílvánosságra hoznak.
 
A mai napon sem lehetünk elégedetlenek:

>>> LINK <<<
  


2010.06.17. Noxter
 
A Codemasters kiadott újabb 2 videót készülő játékukról. A videókban SPA -ban mehetünk:

>>> LINK <<<  

>>> LINK <<<
 

 
2010.06.15. Birkuc

Ezúttal végre pár tényállásról számolhatunk be: 
-megerősítésre került a játék hivatalos megjelenési dátuma: 2010.09.24.
-a galériában található legújabb képeken immáron 2010 -es autók szerepelnek, tehát már erre is van "bizonyíték"
-a játékhoz semmiféle kiegészítő nem lesz, tehát akármilyen állapotban is kerülnek bele a járművek stb, azok már úgy is maradnak (tehát pl a szezon végi fejlesztéseket biztosan nem tartalmazza majd)
-a 2010 -es megjelenés után a Codemasters azonnali hatállyal a 2011 -es játék fejlesztését kezdi meg, arról egyelőre nincsenek információk hogy az mivel lehet több vagy jobb elődjénél
-a készítők az irányításhoz mindenképpen a kormányt ajánlják, esetleg még a gamepad -al lehet szerintük úgy-ahogy elterelgetni a járműveket
-megpróbálnak minden téren a lehető legközelebb kerülni a valósághoz

-a gépigényről továbbra is sokat sejtetően hallgatnak, és habár jóval korábbi információk szerint hasonló lehet az egyazon játékmotorra fejlesztett korábbi játékukhoz, számtalan példát láthattunk már arra hogy 2, egyazon játékmotorral készített gáma gépigénye között ég és föld volt a különbség, tekintve hogy egyáltalán nem egyforma hatásfokkal feszegették annak határait, márpedig ha a már prezentált ingame videókra és képekre gondolunk, valószínűbbnek tűnik az hogy határozottan nagyobb PC -s erőforrásokat igényel majd mint a Codemasters korábbi játékai, a fejlesztőknek pedig eszük ágában sem volt ilyesmivel spórolni, F1 -es játékuk terén nem titkoltan mindenben csakis a maximalizmusra törekednek és nem kötnek kompromisszumokat, hatalmas korszakalkotó dobásra készülnek, márpedig az ilyen gámák rendszerint asztali erőmű után kiáltanak

-végül, bár nem újdonságképpen, a 3 eddig megjelent fejlesztői videót biggyesztem ide, ami a komoly angol tudással nem rendelkezők számára lesz majd igazán tetszetős, hiszen magyar felirattal lettek ellátva, továbbá egy alfa verziós trailer videót is, íme:

 

 2010.06.04. Birkuc

A téma változatlan, viszont egy kibővített, nagyjából dupla hosszúságú fejlesztői videó jelent meg az
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Codemasters F1 2010

Szimulátorok >>

megjelenés:

2010. szeptember 24.

fejlesztő:

Codemasters

kiadó:

Codemasters

Web
Magyarítás Patch
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei