F1 Challenge 99-02

Az F1 Challenge az utolsó F1-es játék, amit PC-re kiadtak. Az akkori (2003-as) fejlődési szinthez képest hihetetlen nagy alkotásnak számított! Azóta csökkent a népszerűsége, bár a modkészítők sokáig életben tartották ezt a játékot. Lássuk csak, miért is játszottunk éveket ezzel a játékkal, anélkül, hogy meguntuk volna, és miért játszanak vele még ma is oly sokan.Az utolsó f1-es játék ami pc-re készült! Az akkori (2003) fejlesztési szinthez képest hihetetlen nagy alkotásnak számított! Azóta elévült, bár a modkészítők sokáig életbentartották ezt a játékot. Lássuk csak, miért is játszottunk éveket megunhatatlanul ezzel a játékkal és miért játszanak vele még oly sokan.

Grafika
Grafika

Igényes, fejlett grafika fogadja az embert. Az autók szinte tökéletesen le vannak modellezve, a kerékcserénél látszik, hogy már nem fekete kockákat cserélnek, hanem gumikat. Összességében ez a játék grafikailag magasan verte kortársait, és évről-évre jönnek az újabbnál újabb autócsodák.

Hangok

Az audió szolgáltatás azért nem annyira profi, mint a grafika, de azért jobb az elődeinél A motorhang kifogásolhatatlan, de a menüzene eléggé altató. Ez egyetlen idegesítő hiba az, hogy sokszor csúszik a fékhang, de ne legyünk telhetetlenek.

Online mód

A játék egyik legtökéletesebb pontja az internetes játék. Nagy élményt jelent mindenkinek, nagy versenyek zajlanak ebben a módban. Manapság már sok liga érhető el a neten, persze ennek is vannak buktatói, mert szervert bérelni nem két forint, de aki szereti az élvezetes versenyeket, az áldoz erre.

Játékmenet

1999-től 2002-ig négy évadot ölel körül a játék. Játszhatunk az időszak összes kocsijával és koptathatunk minden pályát. Élvezetes versenyeket lehet összehozni, mivel itt is vannak nehézségi szintek, ami azért is jó, mert a végén már a gépet se könnyű megverni, online módban az ellenfelek pedig majdnem verhetetlenek. Egy lazább napon azonban az is élvezetes, ha egyedül neki vágunk az összes szezonnak. A GP Hungary-ről letölthetőek lesznek a legfrissebb és legjobb MOD-ok, így akár 2007 bajnokai is lehetünk.

Összességében egy jó játékkal játszhatunk, ha feltelepítjük az F1 Challenget, de mint minden más játéknak, ennek se ártanak a kis javítások, például Carsetek.


 

Grafika

9

Összesen

Játékmenet

8

84%

Tartalom

8

Hangok

7

Szavatosság

9

 

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!