MOTORM4X

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Nyomulnak a csehek, és most újabb csapattal kell számolnunk. Az ipar egyik alapvetése, hogy a jó bandák osztódással szaporodnak, és most sincs ez másképp, hiszen a The Easy Company alapítói nyolc évet húztak le Csehország első számú stúdiójában, az Illusion Softworks műhelyében, nevükhöz fűződik a legendás Hidden and Dangerous két része és azok kiegészítője, de a Mafia létrehozásában is részt vettek. Most a srácok új csapatot alakítottak, hogy látványos és okos játékokat hozzanak létre saját erőből.

Első játékuk egy tereprali lesz – csak kicsit másképp. Az alapkoncepció a szabadság, azaz hogy a gépeddel a rendelkezésedre álló hatalmas pályán bármerre mehetsz. Négy játékmód lesz: Race – adott számú kört kell teljesíteni a gép által irányított ellenfelekkel szemben; Longrun – rali stílusú időfutam; Pathfinder – a célhoz vezető leggyorsabb útvonalat kell megtalálni (ebben GPS segít minket); Trial – amolyan képességpróba, a legkeményebb terepen kell megmutatnod, mit tudsz. Ezeken felül persze aki akar, mindenféle kihívás vagy kötöttség nélkül autókázhat is, csak úgy a móka kedvéért. Háromféle terep vár ránk: az Alpok zöld, erdős, hegyes-dombos tájai, Alaszka hófedte, fagyos vidéke, és a Rocky Desert sziklás, köves, perzselő talaja, mindezek mellé változékony időjárási és hőmérsékleti viszonyok dukálnak. Tízfajta speciális verda vár ránk, különféle, egyéni képességekkel és tudással, de bónuszautókra is számíthatunk, ha jól gépészkedünk. Az autókat lehet tuningolni, fejleszteni, testre szabni (pl. kézzel kapcsolható 4WD zár), és össze is lehet törni, hiszen korrekt, valósághű fizikát építenek be a srácok, ami persze a környezetre, terepakadályokra is érvényes. A szerelésre és a javításra saját garázs áll majd rendelkezésünkre.

A grafikára is alaposan rágyúrtak a srácok. A cucc alapja az Ogre technológia (olvasóink ismerhetik e nevet, a Deck 13 kalandjátékai alatt is ez muzsikál), amelyet persze alaposan feljavítottak. 2.0-ás shader model, utószűrők, motion blur, színezett árnyékok, és minden egyéb csuda, ráadásul a gondolom szintén sokak által ismert SpeedTree legújabb verzióját is beépítették, így egy-egy területen több mint 5000 realisztikus fa nyújtózkodik.

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a GP Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

Adatlap

MOTORM4X

Szimulátor >> Versenyszim >>

megjelenés:

Ismeretlen

fejlesztő:

The Easy Company

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: