MotoGP '07

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A neves sorozat legújabb része immár a következő generáció jegyében készül (a PC mellett a másik platform az Xbox 360). A játék tartalmazza a 2007-es versenyidény teljes pilóta és csapat adatbázisát, és természetesen a versenynaptárba most bekerült misanói pályát is, hiszen idén ezen olasz aszfaltcsík lesz a San Marino Grand Prix helyszíne. Sok új gép lesz, többek között friss 800 köbcentis vasak, a GP mód még robosztusabb lesz, az Extreme mód is kap némi átdolgozást, az online bajnokságok intenzívebbekké válnak, és sok lehetőségünk lesz a játék testre szabásában..Mindez, az olyan plusz ígéretekkel, mint az interaktív közönség, nagyon jól hangzik - persze ne higyjünk el mindent a marketingnek, mindenesetre várjuk szeretettel a cuccot!

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
2400 MHz
512 Mb Shader Model 3.0 - DirectX 9.0c / 128 Mb 5 GB

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a GP Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

Adatlap

MotoGP '07

Szimulátor >> Versenyszim >>

megjelenés:

2007. szeptember 28.

fejlesztő:

Climax

kiadó:

THQ

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: