Forza Horizon

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A Forza-sorozat első mellékága egy szabad világban játszódó autóversenyes őrület, melynek középpontjában egy zenei fesztivál, a Horizon áll: mi is egy megszállott zenerajongót alakítunk, ami nem mellesleg az autókért is bolondul, így állandóan belekeveredik valamilyen illegális mókába a többi újgazdag suhanccal. Persze ezt a rendőrség nem nézi jó szemmel, így ha nagyon sokat állatkodunk, kattanhat a bilincs a csuklónkon.

A játékmenet legnagyobb fejlesztése a sandbox stílus, melyet folyamatos online megmérettetésekkel igyekeznek frissen tartani -- valahogy úgy, ahogy a TDU-sorozatnál. Megjelennek az éjjeli versenyek, off-road megmérettetésekkel is találkozunk, illetve kapunk Kinect-támogatást is.

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a GP Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

Adatlap

Forza Horizon

Szimulátorok >>

megjelenés:

2012. augusztus 29.

fejlesztő:

Playground Games/Turn 10

kiadó:

Microsoft

Web
Galéria
Kapcsolódó galéria:
Forza Horizon
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: