F1 WCP 2011-Készül!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Készül a F1 WCP 2011...
Sokan ismerhetitek a WCP csapatot.Minden évben egy jó ideje feldolgozza az aktuális F1-es évadot.Immáron a következő rész a 2011-es évad.A mod az idén októberben megjelent Codemasters F1 konverziója lesz.Eddig 4 kocsi készült el a Ferrari,McLaren,Lotus Renault,Mercedes GP.Karácsonyi ajándékként kijött egy béta mod ami tartalmazza Fernando Alonso és Felipe Massa autója a Ferrari 150-est.Lássunk néhány képet a bétából és egy videót:



Íme a videó:



A szemfülesek észre vehetik hogy a videó elején és a 0:47-ik másodpercnél az egyik Ferrari kerék nélkül megy,egy kis hiba lehet ami várhatóan ki lesz javítva.A bétához megjelent egy hang javítás is amit megtalálhattok a bétával együtt a letöltések között,és a cikkhez csatolva is.Térjünk át egy kicsit a gumikra,mivel megjelent egy kép a WCP hivatalos Facebook oldalán amibe igen részletesen megtekinthetjük az idei Pirelli abroncsokat.Részletesen,szépen kidolgozott,precíz munka nem lehet rá semmi panaszunk.


Ha már a Mercedes GP autóin tekinthetjük meg a gumikat lássuk maga a kocsit!


Hoppá!Nyitva van a hátsó szárny.Ez azt jelenti hogy a modban benne lesz a DRS és a KERS plugin amit eddig csak az RFT 2011-ben láthattunk.Kíváncsian várjuk milyen lesz és hogy fog működni.Megjelent eközben egy videó is Nico Rosberg és Michael Schumacher autójáról:



Mind eközben még a béta megjelenése előtt kaptunk egy videót Lewis Hamilton McLarenjéről miközben körözget a Barcelona-i pályán:




Összességében az előzetes képek,videók és béta alapján egy igen jó mod van készülőben és méltó ellenfele lesz az RFT 2011-nek!További képekért látogassatok el a cikkhez csatolt galériába is ahol sok képet láthattok és persze folyamatosan frissítjük!Ha felkeltette az érdeklődésedet feltétlenül próbáld ki a bétát,nem fogsz csalódni benne.Érdemes velünk maradni mivel bármi új információt kapunk megosztjuk veletek!Megjelenési dátum sajna még nincs remélhetőleg és várhatólag 2012 első felében megfog jelenni.
  GalériarFactor  
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei