rFactor fejlesztések - Új tükröződés

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Hamarosan megjelenik az rFactor 2, és az elődje mehet a süllyesztőbe. Vagy mégsem?
Miközben az egész rFactor közösség a közelgő 2. rész grafikus motorjának a tulajdonságát elemzi, addig egyesek a még elérhető határokat fedezik fel a gMotor 2-ben.

A SimRacing.pl oldal már kiadott néhány igen látványos előzetes képet, amik a tükröződést mutatják be, mint új effektus az ISI grafikus motorjában és az rFactor 1-ben.

Az új grafikus hatások közül, már sok frissült. Ilyen például az üveg tükröződés, a fényszórók, ablak-és aszfalt visszaverődések és így tovább. A következő képekben néhány előnézetes képet szeretnék veletek megosztani, hogy megnézhessétek a lenyűgöző eredményeket. A képek mellett van egy videó is, ami megmutatja az egyéni pixel tükröződést az út, az ég és fák között Spa Francorchamps-ban.SimRacing.pl-nek nem ez az első esete, hogy új tükröződést csinál rFactor alá. Néhányan már hoztak nekünk pár új fény és karosszéria-tükröződést. Akik pedig ezeket készítették, nem mások mint az Endurancers csapat, a közelgő Endurance Series SP1 modjukban. Ők azt nyilatkozták, hogy az rFactor szebben fog kinézni, mint valaha.
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei