rFactor 2 - Az éjszakai verseny varázsa

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Egyre több és több kép illetve videó jelenik meg a készülőben lévő rFactor 2-ről. Most itt egy újabb kép.
2010.11.06.

Az rFactor 2 készítői kiemelt figyelmet fordítanak a pályák valósághűségére. Ezt mi sem bizonyítja jobban, ez a kép:


(Eredeti méret - 720*450)

Jelen esetben nem a pálya itt most a fontos, hanem az, amit tükröz. Láthatóan éjszaka van. Már az rFactor 1. részében is nagyon valósághű volt az éjszakai versenyek kivilágítottsága. De ez minden bizonnyal, sokkal valósághűbb lesz, a kép alapján. A készítők ezzel már most elérték azt, hogy ha az ember meglátja ezt a képet azt hiszi, hogy egy valós pályáról készült. Nos, nem. Mint láthatjátok, a világítás rendkívül szépre sikerült. Ez többek között az F1 rajongók és a Singapore-t kedvelők számára lesz fontos. Na meg persze azoknak is, akik kedvelik a különleges Abu Dhabi pályát.

 
(Eredeti méret - 720*450)

Igen, valóban jól látjátok. Ez a kép pedig a csodás naplementéről készült. Így gyakorlatilag Abu Dhabi már kész is.

2010.11.04.


Nemrégiben jelent meg egy kép, amelyen az rFactor 2 készítői egy "nyitott" kocsival, a sepang-i pályán "vezetnek". A kép azóta bejárta a nagyvilágot. Mindeddig a GPHungary oldalát elkerülte ez a kép, ám most ezt elhoztam nektek.

A képen, ahogy már írtam egy "nyitott" kocsival, vagy más néven Forma autóval "vezetnek". A kép egészen különleges, mert betekintést nyújt a cocpitba, azaz a pilótafülkébe. De a készítők elsősorban a csillogásra, vagy más néven a visszatükröződésre kívántak rámutatni. Eléggé valósághű lett, szerintem.

Még ha a készítőknek nem is állt szándékában publikálni azt, hogy tulajdonképpen miként is fog mozogni az animált kéz, akkor is egy kis részt mutattak belőle, ha csak így, kép formájában is. Na de nem húzom tovább az időt, mondjatok róla Ti véleményt.


(Eredeti méret - 1600x900)
 
Remélhetőleg újabb képek fognak megjelenni a közeljövőben.
Hamarosan pedig egy videót nézhettek meg itt a GPHungary.hu-n, amihez majd NorbiLordi kollégám fog írni egy cikket.
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei