rFactor 2 - Új információk a bétáról

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az ISI javában dolgozik az rFactor 2-őn, melyet nagy várakozás kísér.


2011.12.30.

Újabb információk derültek ki a bétáról, elsősorban a várható tartalmakkal kapcsolatban, mely lista formájában került napvilágra:

- Single Player
- Multi Player
- Fejlesztő mód
- Fejlesztői eszközök
- Eső
- Száraz/Vizes pálya
- Dinamikus pálya elmek (fű, sóderágy)
- Új gumi modell
- Új fizika
- Új törés
- HDR
- Később érkező frissítések telepítésének lehetősége

Ezek közül persze sok még nagyon béta állapotban van. Az ISI tervei szerint a béta tesztelés hat hónapig tart majd, szóval fél évig még biztosan nem kerül kiadásra a teljes verzió. Tim Wheatley arra a kérdésre hogy mikor indítják el a bétát, azt válaszolta hogy január elején, így már csak pár napot kell várnunk.2011.12.15.

Az ISI az ünnepekre meglepett minket két új videóval, ahol az egyikben slow-motionben láthatjuk a különböző versenygépeket, és jól megfigyelhetjük pl. a gumi deformálódását is. A másodikban pedig a régi Spa-Francorchamps pályán láthatunk egy régi 1960-as Formula 1-es gépet száguldani.

Nem maradtunk képek nélkül se, az öt darab shoton Monacot, Spat, és egy eleddig ismeretlen pályát látunk, sőt a Mikulás feltűnik az egyik képen.2011.12.23.

Nagyon úgy tűnik hogy hamarosan érkezik a béta változat, hisz az ISI alig pár órája tette közzé a béta fájlait. A letölthető tartalmak között van az 1960-as World Class Racing Pack, a Renault Megane Trophy valamint a Formula Renault 3.5. Az éremnek ugyebár mindig két oldala van, ebben az esetben sincs ez másképp, hisz ugyan letölthetőek a fájlok, sajna azonban nem játszhatóak, az ISI is pusztán azért tette közzé, hogy mire elindul a béta, mindenkinek legyenek meg a hozzávalók. A letöltésről még annyit hogy a .rar fájlok kicsomagolása után torrent fájlokat kapunk, így egy torrent klienset sem árt beszerezni ha még nem áll rendelkezésünkre.


2011.12.18.

Tim Wheatley újabb információkat osztott meg a nagyvilággal az rFactor 2-vel kapcsolatban.  Jelen állás szerint van esély arra hogy még idén az ünnepek előtt elérhetővé válik a béta verzió. Tim szerint 49% az esélye annak hogy az ünnepek előtt, 51% pedig hogy az ünnepek után jelenik majd meg. A határ nagyon vékony, kíváncsian várjuk hogy is döntenek majd. Hamarosan érkezni fog majd egy videó is, melyben a játék fizikája kerül majd középpontba, és ugyan az a tag csinálja majd aki a Monaco promo videót is.

2011.12.14.

Újabb kép érkezett az rFactor 2-vel kapcsolatban, ezúttal Gjon Camaj tett közzé egy ábrát arról, hogy hogyan is fog majd a különböző komponensek mint a jármű, pálya, hang és UI hogyan dolgozik együtt single, illetve multyplayerben. Pletykák szerint egyébként az ISI még az idei évben ki szeretné adni az rFactor 2-őt, tehát szűk 2 hét áll rendelkezésükre, bár mint tudjuk az idővel eléggé hadilábon állnak.


2011.12.08.

Habár az rFactor 2 pontos megjelenését továbbra sem tudni, egyre több információ meg a játékról. A mai nap a nemsokára kiadásra kerülő béta verzióról érkezett pár infó.

Több féle jármű illetve pálya kap majd helyet. A versenygépeket két részre lehet bontani: Történelmi és Jelen kori. Az előbbibe egy licenszelt 1966-os Formula 1-es betontorpedót kapunk majd, hozzá három darab pályával: Spa, Monaco, illetve egy eleddig még ismeretlen ( Saját tippem szerint lehet a Nordschleifet kapjuk meg, de ezt senki ne vegye készpénznek :) ) A modern korból a Renault Megane valamint Formula Renault 3.5-ös járgányok kerülnek majd be a garázsunkba, hozzá szintén három darab aszfaltcsíkot kapunk: Malaysia, Portugália, Mills.

2011.11.23.

Először is elnézést kérek az olvasóktól hogy az utóbbi 1-2 hétben nem nagyon jelentek meg tőlem cikkek itt az oldalon, de sajna a gépemmel se volt minden rendben, valamint egyéb magánéleti problémák is felléptek. Ezek hál isten rendeződni látszanak, így újra szaporodnak majd az általam írt cikkek.

No de térjünk rá arra, hogy mit is hoztam. Az rFactor 2-ről egyre több képanyag és információ jelenik meg, a videók száma azonban elég csekély. A legutóbbi videó a játék előzetese volt melyben láthattuk a régi monacoi pályát. A most érkezett videóban erre a helyszínre térünk vissza, egy F2-es versenygép volánja mögött tehetünk meg pár kört a legendás aszfaltcsíkon, egy F3-as ellenfél ellen.

Az első részhez képest a fejlődés szemmel látható, a kerekek mozgása az aszfalton elég élethű, valamint immár a versenyzőnk keze is életre kell, korrigálja a kocsit amikor épp szükség van rá. Az ISI-nél tervezik hogy a kéz váltásokkor nyúljon majd le a váltóhoz, így is élethűbbé téve a játékot, ez azonban még nagyon kezdetleges státuszban van, de dolgoznak rajta.2011.11.12.

A hosszú információ áradat után Tim Wheatley feltöltött 3 új képet a közelgő rFactor 2-ről. A képeken a már trailerben látott legendás Monacoi pályát láthatjuk.

2011.11.03.

Egyre több és több új információ érkezik az rFactor 2-vel kapcsolatban. Lássuk ma miről olvashatunk.

Először is kezdjük az árakkal. A játék várható ára 43 dollár lesz, ami átszámítva 9540...9570...9600 FT. Ezért a pénzért megkapjuk a teljes single player részt, valamint módfejlesztői üzemmódot, valamint 1 éves online profilt is melynek segítségével online versenyekben vehetünk részt. További egy év online szolgáltatás 12 dollárba fog fájni. De aki ezzel nem szeretne élni, annak továbbra is marad az offline része, de így a frissítéseket manuálisan kell telepítenie.

A játék kiadása előtt nem lesz demo, lesz viszont egy nyitott béta teszt még valamikor idén. Ide elsősorban modderek jelentkezéseit várják akik visszajelzéseket adnának a játékról.

Továbbá az rF 2 egyelőre nem fogja támogatni a DirectX 11-et, de az első részben lévő grafikai elemeket mind újításra kerültek így nem kell annyira szomorkodni, így is nagyszerű látványvilág tárul majd a szemünk elé.

Az első rész ugye a gMotor2-őt használta, a második rész már egy frissebb verziót, a gMotor 2.5-öt fogja használni.

2011.11.01.

Újabb információk illetve egy új kép érkezett az rFactor 2-vel kapcsolatban.

Elsőként kezdjük a képpel.

Ahogyan az látható az ISI grafikára is egész erősen rágyúr, több effekt is be kerül majd a játékba, többet között a sun glare effekt, így mindenki megtapasztalhatja a szemből sütő nap hátrányait, melyről a versenyzők is olyan sokszor panaszkodnak.Az Nvidia a napokban kiadott egy friss videóvezérlő drivert, mely támogatja többek között az rFactor 2-őt is. Az Nvidia 3D Vision lényege hogy mindenféle plusz dolog nélkül a PC játékokat áttranszformálja 3D-be, így még jobban növelhető a játékélmény.

A Dedicate Serverről is érkeztek információk, elsősorban arról hogy milyen konfigurációval hány ember játszhat egy szerveren. Nézzük akkor az adatokat:

- 96 Kb/s esetén 10 ember.
- 256 Kb/s esetén 10-20 ember.
- 768 Kb/s esetén 20-30 ember.

Ram szerint:

- 200 MB/szerver esetén 10 ember.
- 300 MB/szerver esetén 10-20 ember.
- 400 MB/szerver esetén 20-30 ember.
2011.10.14.

Úgy tűnik tényleg közeledünk az rFactor 2 megjelenéséhez, ezt bizonyítja a trailer is amit kaptunk. A videóban a Formula 1 Aranykorát jelentő autókat láthatjuk, amint azok a monacoi pálya egy régi verzióján versenyeznek. Ez alapján egy újabb pálya vált biztossá, ami szerepelni fog a játékban.2011.09.28.

Ahogyan azt az ISI-nél megígérték, tovább szállingóznak a WIP képek a készülő rFactor 2-ről. Ezúttal a World Series by Renault autóit láthatjuk afféle előtte-utána képeken. Bal oldalt a még HDR előtti játék képét láthatjuk, míg jobb oldalt a már HDR-el rendelkezőt. A különbség egyértelműen látható.

 
2011.09.24.

Sokan szidták az rFactor 2 grafikáját, hogy ezért az rFactor 1 szintű valamihez, miért kell akkora gépigény. Most azonban kikerültek a várva várt képek, melyek az újonnan elkészült HDR-t (High Dynamic Range) mutatják be, mely jelentősen felturbózza a grafikát, így már valós képet kaphatunk arról, hogy milyen képi világ is vár majd ránk az rFactor 2-ben. Másik érdekesség, hogy az ISI elmondása szerint mi magunk is belenyúlhatunk majd a HDR-be, így saját magunknak is megalkothatjuk a grafikát.
2011.09.13.

Elérkezett hát ez a pillanat is, végre megtudtuk hogy milyen gép is kell majd az rFactor 2-höz. Íme:

MINIMUM:

CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memory: 2 GB
Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Video Memory: 256MB
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DirectX: 9.0c
Storage: 4 GB

RECOMMENDED:

CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
Memory: 4 GB+
Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
Video Memory: 512MB+
Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
Storage: 4 GB+

Note: 2008 C++ Runtimes SP1 required (included with installer).

2011.09.10.

Utoljára nyár közepén hallatott magáról utoljára az ISI, akkor a gumimodellről tettek közzé egy videót. Most a csapat egyik tagja, név szerint Tim Wheatley írt egy helyzetjelentést, melyekből többek között egyértelművé válik, hogy az rFactor 2 megjelenése vagy az idei, vagy pedig a jövő évben lesz esedékes.

Talán még egy jó ok beszélni az rF2-ről: nincs rövidtávú terv a vállalatnál. A második rész sokkal nagyobb támogatást fog kapni  mint az első, frissítéseket, új funkciókat, új tartalmakat, melyek hozzáférhetőek lesznek a csapat fórumán és a weblapon keresztül.  Valójában felelős voltam több olyan staftos licenszelt kiegészítésben amelyek majd 2012-ben lesznek publikálva.

Mi a következő? Végre, VÉGRE, sikerült belerakni a játékba azokat a grafikai effekteket amiket már rég akartunk. Így végre, VÉGRE, közzé tehetjük azokat a fényképeket, amely megmutatja, hogy milyen is lesz valójában az rFactor 2.

2011.07.31.

Az ISI két új videóval rukkolt elő, melyeken a gumimodellt kívánják nekünk prezentálni. Ugyebár régebben elmondták, hogy a gumik nem csak fizikai hanem vizuális élményben is deformálódni fognak. Az alábbi videókon láthatjuk is, hogy hogyan is kell ezt elképzelni. A gumik nagyban fognak függeni a vezetési stílusuktól, tehát aki agresszívebben vezet az számítson arra hogy hamar elkopnak a gumijai, aki pedig lágyabban vezet, az mindenképpen jobban jár. Vigyázni kell majd a fékezéssel is, hisz ahogyan az a videóban is látható, nagyon könnyen kockásra fékezhetjük abroncsainkat.
2011.07.19.

Új exklúzív képek érkeztek a várhatóan még idén megjelenő rFactor 2-ról. A most feltöltött négy új képen láthatunk különféle járműveket, mint például egy Renault Clio és Corvette C6.R. Az igazi érdekesség a pálya mentén van és a boxutcában. Az ISI újít így ezentúl már nem lesznek üresek a boxok, ugyan is kapunk majd mérnököket akik a pitben fognak tevékenykedni (hogy csak ülni fognak egy helyben vagy lesz más feladatuk is az még nem ismert) sőt a box falán is ülni fognak majd versenymérnökök, csapatfőnökök stb, így egy kis élettel telik majd meg. A másik újítás az a marsalloknál következett be, ezentúl ha valami történik a pályán akkor nem csak egy kis zászló ikon jelenik majd meg a képernyőn hanem lengetni is fogják majd a pályabírók a megfelelő zászlót.


2011.06.14.

Nagyon úgy tűnik, hogy lassan elérkezik az a pillanat, melyre sokak vártak: Megjelenik az rFactor 2.

Ennek egyik előjele, hogy az ISI háttérkép/renderkép formájában közzétette a játékban majd szereplő, és eleddig nem látott járműveket. Ezek között találhatunk láthatunk régi Formula 1-es kocsikat, GT kocsikat, gokartot, és egyéb nyitott karosszériás versenygépeket és autókat, valamint a már sokat látott Formula Renault 3.5.Külön kiemelném, hogy az egyik Formula 1-esre hajazó járművön megtalálható a cápauszony is. Lehet, hogy az 1. részhez hasonlóan a másodikban is lesz egy F1-es betontorpedó, ezúttal egy 2010-es?

A képek mellé melyek háttérképként is használhatóak, az ISI a Facebook oldalán leírta, hogy még a héten jönnek bővebb infókkal a játék állapotát illetően, illetve egy megjelenési dátumot is közzé akarnak tenni! Kíváncsian várjuk.
További képek a kapcsolódó galériában.

2011.06.03.

Ahogyan azt már a Facebook-on előre beharangoztuk, megújult az rFactor hivatalos oldala.

A honlap egy teljesen új köntösbe bújt, melyet magától értetődően, az rFactor 2-höz szabtak, és az új hírek mellett már az eddig látott képek is felkerültek az ISI játékáról.

 

2011.05.28.

Scott Julianotól az utóbbi időben nem olvashattunk helyzetjelenést az ISI háza tájáról, ő azonban nem felejtett el minket, és az alábbi irományában kifejti többek között azt is, hogy miért hanyagolta el a jelentéseket az utóbbi időben.

"Az utolsó pálya 78%-ban elkészült, (Utolsó pálya alatt a játékba bekerülő utolsó játékot értem, továbbiak majd a megjelenés után jönnek) hiányzik még pár dolog, mint a növényzet, tömeg stb. A munka nagy részével végeztünk. Belgium 14 km hosszú. Ameddig a pálya sehol sincs teljesen kész addig a csapatot az őrület kergeti. :)

Az oka, hogy mostanában nem voltak új helyzetjelentések azaz, hogy csomó belső dolgon dolgozunk, de ezeket még nem szeretném megmutatni. Nem szeretnék semmit megmutatni addig amíg az új grafikai arculat nem úgy néz ki és működik ahogy kellene. Úgy hiszem ez nem sokáig marad így. Egyenlőre más dolgok nagyobb prioritást élveznek, de majd hamarosan visszatérünk rá. Szóval remélhetőleg nem kell sokat várni egy újabb képre vagy videóra. Ez lehetőséget ad Luc-nak és nekem, hogy befejezhessük az utolsó pályát, és azt szeretnénk legközelebb bemutatni. :)

Valaki írta, hogy keveset beszélünk a fizikáról stb. Ez nem igazán az én területem, de amit el tudok mondani, hogy nem tudok többet rF1-el játszani az rF2 után az új gumi modellel, új FBB-vel stb. Egyszerűen nem tudok. rF2-vel nagyon jó érzés menni...

Szóval nem fejeztük be a munkát, és jelenleg nagyon jól állunk, és az új információk sincsenek messze, úgy hiszem. Nyugodjatok meg, nem felejtettünk el titeket. Úgy gondolom 2011 egy nagyon jó év lesz..."


2011.04.26.

Igen, jól olvassátok valóban érkezett információ arról, hogy mikorra is várható a sokak által régóta várt rFactor folytatás.

Ugyebár tavaly arról szóltak a hírek, hogy az ISI megpróbálja még a 2010-es év végére előrukkolni az rFactor 2-vel, sőt én magam is arra tippeltem, hogy valamikor decemberben megjelenik. Ám sajnos csalódnunk kellett, mert egy újévi üdvözlésen kívül mást nem kaptunk, "bár az is jobb mint a semmi" vigasztalták magukat sokan.

Nemrégiben pedig a 2008-as világbajnok, Lewis Hamilton kipróbálhatta az ISI 2005-ben megjelent szimulátorát a CTDP 2006-os modban található McLarennel, melyről képeket itt lentebb láthattok.


Na de mi a helyzet akkor a megjelenéssel? Az ISI Facebook oldalán az egyik rajongó kérdezte arról a fiúkat, hogy mikorra is várható végre valahára a játék, mire a válasz az volt, hogy valamikor a 2011-es évben. Igazából ebből sokkal többet nem tudtunk meg, bár véleményem szerint biztosak lehetünk benne, hogy igazat mondanak és az idén valamikor végre elérhetővé válik.2011.03.27.

Valóságos információ özön érkezett az rFactor 2-ről, melyről az utóbbi időben vajmi kevés hírt kaptunk. Az ISI fórumán közzétettek egy kérdezz-felelek interjút, melyben sok érdekes információ lesz olvasható, a megjelenés formájáról, a törésen át a az AI-kig bezárólag.


Hogyan lesz az rFactor 2 kiadva? Online? Steam?

Megvan a saját online kidolgozott terjesztési módunk.

Mik a minimum követelmények?

Nem fejeztük még be a tesztelést. De valószínűleg egy egymagos processzorból elég lesz egy 3.0GHz-es, de egy Dual Core 2.0 GHz jobb lenne. 2GB RAM valamint vagy egy nVidia GeForce 8600 vagy egy ATI Radeon X1000 512MB-os videókártya lesz a megfelelő. A játék nem fog futni Windows 98-on, de Windows XP-n, XP 64bit-en, valamint Vista-n és 7-en igen.

Támogatni fogja a többmagos CPU/GPU-kat?

Igen, mindkettőt fogja.

Tökéletesítve lett a Force Feedback?


Igen, most már jóval jobb. Most azon dolgozunk, hogy illeszkedjen az új gumi modellhez.

Az rFactor 2 támogatni fogja a vezérlőket az elődhöz hasonlóan?

Igen.

Tökéletesítettétek a több képernyős támogatást?

Igen. Támogatja az nVidia 3D-t, így játszhatunk több képernyős módban.


Támogatni fogja az rFactor 2 az ovál pályás versenyzés speciális szabályait, és mennyire nehéz szimulálni ezt?

Lesznek ezen a területen előrelépések.

Melyek azok a sorozatok amelyek szerepelni fognak a játékban?

Több versenysorozat fog érkezni a játékba, ezek különböző fázisban vannak. Amelyekkel nem készülünk el megjelenésig azokat később fogjuk közzé tenni ahogy tettük az azt rF1 esetében is. Sorozatok amelyek biztosan benne lesznek a megjelenéskor:

1960's Historic Racing
1970's stock car racing
Renault Meganes and Clios
Modern Endurance Racing
Open-Wheel Trainers
Formula Renault 3.5
Formula ISI

MODOK

Az rFactor 2 modderbarát lesz? Milyen változások történtek a moddolás fejlesztésére?

Több fejlesztés is történt, így egyszerűbb lesz majd moddolni.

Lesznek majd moddolást segítő dokumentumok az rFactor 2-höz, vagy magunknak kitapasztalni a dolgokat?

A megjelenést követően lesznek.

Mennyire lesz nehéz pályákat konvertálni rFactorból rFactor 2-be?

Lehetséges lesz, de nem két kattintásból fog állni a dolog, hanem a modder csapatoknak is oda kell majd magukat tenniük.

Egyszerű lesz a modok telepítése? Kaphatjuk őket csomagokban is?

Jelenleg teszteljük a saját csomagkezelő rendszerünket.


Multiplayer

Könnyebb lesz szervereket találni az in-game lobby segítségével?

A filter kész, de még véglegesíteni kell. Láthatóak lesznek majd a szerver információk mint például a ping.

Kap az rFactor 2 rangrendszert?

Nem.

A játékosoknak lesznek account-ok, és ha igen, az adminok tudják azokat változtatni?

Egy online felület lenne erre a jó megoldás.

Lehet majd blokkolni versenyzőt billentyűzettel?

Nem.
 
Miért nem lehet majd ezentúl futamokat hostolni?

Hogy folyamatosan fejleszthessük az online élményt.

A mismatch probléma javítva lesz?

Igen.

Újra csatlakozhatok majd a szerverhez a kapcsolat megszakadása után?

Dolgozunk rajta, de nem biztos, hogy ezzel a megjelenésig elkészülünk.

Maximálisan hány játékos csatlakozhat egy szerverre?

Ez függ a modtól, de maximum 64. És természetesen a nézők.

Lesz majd hang chat a játékban?

Nem lesz, erre ott vannak az ingyenes programok, melyek megfelelnek erre a célra.

Megoszthatok beállításokat más játékosokkal?

Igen.

Támogatottak a fix beállítások?

Igen.

Grafika

Milyen effektek lesznek az rFactor 2-ben?

HDR, bloom, új árnyékok, ambient occlusion, heat distortion

Hangok

Lesz visszhangzás amikor bemegyek egy alagútba?

Igen, dolgozunk rajta, alagútban és fal mentén lesz visszhangzás.

Autók

Lesznek szikra illetve extra tükröződés effektek éjszakai verseny során?

Nem tervezzük, de akinek kell megcsinálhatja magának.

Ki lesz dolgozva a kerék-kerék kontakt?

Igen. Dolgozunk az ütközésfelismerő rendszer fejlesztésén.

Miben fog változni az gumimodell?

A gumimodell új, és ez lesz az rFactor 2 legnagyobb változása, kiegészülve az új időjárási rendszerrel, és a dinamikus útfelület váltakozással. A valós versenypályákon is állandóan, körről-körre változnak a tapadási viszonyok. A gumi, időjárás, és pályamodell lehetővé fogja tenni a szimulátorversenyzők számára, hogy első ízben megtapasztalhassák milyen váltakozó útviszonyok között versenyezni.

A kerék esetében külön szimuláljuk az abroncs, és a felni dinamikáját, aminek köszönhetően a gumi felületének tapadási szintje, és terhelése folyamatosan dinamikusan változik, ami a gumi hőmérsékletét is jelentősen befolyásolja majd. A gumikon mostantól láthatóak, és érzékelhetőek lesznek vezetési stílusunk jegyei, és folyamatosan változó tapadási szintekkel, és kezelhetőséggel kell majd számolnunk versenyzés közben.

Az alábbi videó bemutatja az rFactor 2 gumimodelljének működését. Jól látható lesz a gumi éppen aktuális, aszfalttal való érintkezési felülete, és érzékelhető lesz az abroncs deformációja, valamint hőmérséklete is.Fejlődött a törésmodell?

Fejlesztettünk jó pár dolgot, de nem biztos, hogy elkészülünk a megjelenésig. Karcolódhat a festés, sőt akár szét is nyílhat a karosszéria. A gumik is sérülni fognak.

Kerékcsere után vagy ha elhagyjuk az aszfaltot és koszos lesz, akkor láthatóak lesznek a vizuális változások?

Igen lesznek úgy fizikai mint vizuális változások. Azonban hogy a szennyeződéseket felveszi e majd a gumi, még nincs eldöntve.

Pályák

Lesznek lézer scannelt pályák az rFactor 2-ben?

Nem.

Lesz animáció a boxutcában?

Van egy új animációs rendszerünk, mely által lehetségessé válik a boxutcai animáció, de ezzel lehet, hogy nem készülünk el a megjelenésig. Először lehet, hogy csak egy alap szerelőcsapat lesz, majd utána adagoljuk a többit.

Lesznek olyan előre megírt dolgok, mint például a szerelők a falon, vagy rally/hilclimb győzelemkor a nézők kifutnak a pályára?

Dolgozunk rajta, de megvalósítása egyenlőre messze van.

Esetleg beállíthatjuk majd a pályabírók pozícióit a pályán?

Egyenlőre csak a futam leintését fogjuk megvalósítani, később jön a többi.

Időjárás

Változhat az időjárás futamok közben? Hatással lehet ez a tapadásra és a vizuális megjelenésre?

Igen mindkettőre. Az időjárás változás szemmel is látható lesz, illetve az autó menettulajdonságait is jelentősen befolyásolja majd.

Milyen időjárás effektek várhatóak, hogy befolyásolják a vezető látását?

Lesz köd, vizes szélvédő, esőcseppek, és ablaktörlők.

A.I.

Kapnak majd az A.I.-k különböző egyéniséget, tehát lesznek agresszívabbak például?

Igen, az AI-t egyenként, és összességében is lehet majd állítani. Lehetőség lesz arra is, hogy minden versenyző egyedi ideális íven haladjon majd a pályán. Be lehet állítani, hogy egyes versenyzők kvalifikáción, míg mások hosszabb távon legyenek versenyképesebbek.

Képes lesz egy például lassabb GT kategória versenyzője elengedni a gyorsabb autókat, mint például magasabb ketegóriák pilótáit?

Fejlesztettük a kék zászló kódját, így az AI versenyzők a körözéses szituációknál le fognak húzódni az ideális ívről.

LOG

Több információ lesz elemezhető a futamokat követően mint korábban? Köridők, vezetési segítségek, időjárás, stb?

Jelen pillanatban XML fájlokat generál a játék az alap információk kilistázásához, de dolgozunk a JSON rendszeren ami jóval részletesebb információkat is fog tartalmazni a versenyekről.


Ám itt még nem állunk meg, ugyan is Scott Juliano közzé tette a már éppen esedékessé váló már megszokott "fejlesztési naplóját" melyben a pályákról esik szó, hogy éppen hol járnak, mi hiányzik, és a többi.


"Először is hadd kérjen bocsánatot, a frissítések hiánya miatt, de Luc és én nagyon beletemetkeztünk az utolsó rF2 pálya elkészítésébe. Már készítettem egy verziót ebből a pályából (sose lett kiadva). Nem mondom el melyikről van szó, az meglepetés lesz, viszont adok pár támpontot, amiből kitalálhatjátok hogy melyikre gondolok:

1) A pályát elég nehéz elkészíteni egy komplett csapatnak, hát még két főnek. De Luc és én mindent az ellenőrzés alatt tartunk, és nagyon jól haladunk.

2) Ez egy régi történelmi pálya, nem egy tipikus, modern dizájn...

Szóval, miután ezzel végeztünk, Lucnak és nekem lesz még pár dolgunk a többi pályán, hozzáadni dolgokat, javítani a megjelenésen stb. Kicsit több a dolgunk mint az eredetileg terveztük.

Ha olvastad a Q&A-t amit Tim rakott fel, az egyik érdekes vizuális dolog az effektek kérdésnél van. Elsőre jó munkát végeztük a HDR és SSAO-val kapcsolatban, de addig nem mutatunk meg semmit amíg nem vagyunk elégedettek, és amíg a Bloom effekt nem működik a HDR-el. Őszintén szólva az új játékok grafikában felül múlnak minket. Úgy érzem, a modelljeink és a textúráink színvonalasak, és ha az effektek jól működnek, akkor úgy gondolom, hogy egész jó kis szimulátort kapunk. A szépsége a dolognak, hogy csak adjuk és adjuk a dolgokat az rF2-höz.

Más dologról már nem tudok beszámolni, az időnket amúgy is elveszi az utolsó pálya meg ez-az, a programozók pedig elfoglaltak az textúrák csinosítgatásával és játékba rakásával. Az új gumi modell nagyon csodálatos, ezt őszintén mondom. Sokat mentem a régi gumi modellel, nem igazán jó.

Nos, ez egyenlőre ennyi volt, ideje foglalkozni az utolsó pályával. Azt hiszem ha ezzen végzünk, úgy fogom magam érezni mint Gollem, aki először jött ki a barlangból 500 év után."
2011.02.19.

Egy eleddig soha nem látott versenygépről kaptunk egy képet, ez pedig nem más mint a népszerű japán autómárka, a Nissan 370Z nevű fejlesztése, mely szép kidolgozottsága mellé egy spoilert is kapott.2011.02.10.

4 napja volt egy videó melyben a dinamikusan változó versenykörülményeket mutatták be nekünk, ma pedig kaptunk egy képet, mely a dinamikusan változó gumikopást kívánja prezentálni.

Az előző résszel ellentétben a gumikopás nem csak teljesítményben fog megmutatkozni, hanem szemmel jól látható változások lesznek majd a gumikon.

A textúra aszerint fog változni, hogy milyen stílusban vezetünk, illetve hol fékezzük el az abroncsokat, így jönnek majd létre az úgynevezett flatspotok, melyek hatással lesznek majd a tapadásra.
2011.02.06.

Utoljára újévkor hallatott magáról az ISI az rFactor 2-vel kapcsolatban, és ezalatt az egy hónap alatt is gőzerőkkel készítették a népszerű rFactor folytatását.

A bemutató videóban amit közzé tettek a dinamikusan változó versenykörülményeket kívánják bemutatni, és a napszakok következtében módosuló fényviszonyokat.

Az ISI elárulta, hogy a pálya felszáradása illetve felgumizódása nem lesz előre leprogramozva, hanem az elhaladó autók száma és a használt ívük fogja befolyásolni, hogy hol és mennyi idő alatt szárad fel és gumizódik fel a pálya.2010.12.31.

Az ISI-s srácok is készültek az új évre, mégpedig egy képpel, melyen a Lola T70-est láthatjuk a történelmi Spa-Francorchamps-i pályán, és ezzel a képpel kívánnak mindenkinek Boldog Új évet.2010.11.27.

Scott Juliano a napokban írt róla, hogy elkészültek új effektek az rFactor 2-höz, most erről érkezett egy videó.

Amit beakarnak nekünk mutatni, azaz ún. Heat Haze effect, azaz az autóból előtörő forró kipufogó gázok által kreált vibráló levegő.2010.11.25.

Scott Juliano hosszabb csend után elárult új dolgot az rFactor 2-ről.

Elöljáróban annyit, hogy a pályák már átmentek a teszteken, így bekerültek a játékba.

Többiről beszéljen maga Scott:

"Több effekt is alaposan át dolgoztam az rFactor 1-hez képest. A programozók hozzáadtak új dolgokat, például mostantól fel lehet hordani a pálya menti szennyeződéseket az aszfaltra, amikor átvágjuk a pályát, vagy éppen kicsúszunk. Többféle szennyeződés is felkerülhet az aszfaltra, például fűcsomók, föld, és kavicsdarabok. A csúszáskor jelentkező füst effekt is át lett dolgozva, és végre az autóból kitörő tűz is sokkal valósághűbben néz ki.

Ezenkívül több újdonságon is dolgozunk, amelyek remélhetőleg már bekerülnek a végleges változatba, ha mégsem sikerül elkészülni velük akkor később fog érkezni egy update csomagban.

Az animált csapattagok is bekerültek már a boxokba az egyik versenypályán. Néhányan a boxokban fog állni miközben beszélgetnek, adatokat osztanak meg egymással. Lesz néhány telementriai adatokat néző mérnök is a számítógépeknél. Az ő szerepük csak annyi lesz, hogy meglegyen a boxok valóságban is tapasztalt hangulata. A tesztek úgy alakultak mint amire számítottunk. A box többé nem sivár, unalmas része a pályának. Természetesen nem tudjuk telerakni az egész boxot több száz emberrel, hacsak nem elég az 5FPS is a játék közben. A jelenlegi állapot viszont sokkal jobb.

Luc az rF1 track update-en dolgozik, ami érkezni fog az rFactor 2-vel a mod szekcióba. A projekt célja, hogy bemutassuk, hogy az rF1 pályák minőségben is képesek lesznek megjelenni majd az rFactor 2-ben. Luc egy komplett dokumentációt is készít a folyamatról, ami különösen a modderek számára lesz érdekes. A leírás be fogja mutatni, hogy némi munkával hogyan lehet futtatni az rF pályákat a sorozat második részében, valamint azt, hogy valamivel több ráfordítás esetén, hogyan lehet teljes mértéknek kiaknázni az rFactor 2 nyújtotta lehetőségeket. Persze ez a folyamat sem lesz túlságosan bonyolult.

Hamarosan valószínűleg bemutatunk újabb WIP screenshotokat a jelenleg fejlesztés alatt álló újabb effektekről.

És végül, ma beszéltem Gjon-al, aki egy újabb történelmi versenypályát szeretne belepakolni az rF2-be, remélhetőleg el fog készülni még a megjelenésig. Szerintünk elkészülhet a hátralévő időben, a pálya grafikusai szerint ez azonban nem olyan könnyű. Nem fogok elárúlni, melyik ez a pálya, legyen csak meglepetés. Ha mégsem készül el időben, akkor ez egy remek darabja lesz az update csomagnak. nagyon izgatott vagyok ezzel a munkával kapcsolatba.

Megnézem mit tehetek a screenshotok ügyében, napokban valószínűleg Tim rak fel újakat.

Nagyjából ennyi újdonságot tudtam megosztani most veletek. Talán még annyit, hogy az AI programozók keményen dolgoznak a mesteréges inteligencia megvalósításán. Jelen pillanatban még nem tartunk egészen ott ahol szeretnénk, de jó irányba haladunk, és már most egészen élvezem az AI elleni csatákat. Ilyet sose mondtam volna el az rF1-ben lévő AI-ról.. Még van némi munka ezen a területen, de már most hatalmas a fejlődés az első részhez képest."


2010.11.06.

Megint csak a tükröződés effekt került a középpontba 3 kép formájában, amelyeken egy Corvette C6.R-t láthatunk a Sepangi pályán, valamint a boxban. Az autón jól láthatóak a pálya különböző objektumai, valamint az is megfigyelhető a 2. képen, hogy az üveg megvan repedezve, valamint ha a kilátókra tekintünk, azt is láthatjuk, hogy az emberek továbbra is 2D-ek lesznek, ezzel is jelezve azt, hogy ugyan lesznek grafikai javítások, ám az ISI inkább a realitásra törekszik.

2010.11.04.

Nos hát, egy újabb videóval örvendeztetett meg minket az ISI, ahol 8, azaz 8 percen keresztül száguldozhatunk egy ismeretlen járművel a híres Spa Francorchamps-i pálya 1967-es változatán, amely a maga 14 kilométerével, magas sebességével , szinte 0 biztonságával, valóságos életveszély volt. A pálya még nem készült egy tökéletesen, azaz Work in Progress, így esetleges hiányosságokat észre lehet venni.

A videóban nincsen hang, így a hibát senki se magánál keresse. Aki jól megfigyeli, az észreveheti, hogy a pálya elég huplis, és hogy a kocsi minden egyes kis bukkanóra kicsit idegesen reagál, ez azt támasztja alá, hogy a játék egy kifinomult fizikával fog rendelkezni.


2010.10.19.

Scott Juliano újabb információkkal látott el bennünket, főleg a pályákkal kapcsolatban.

"Néhány hete nem jelentkeztem már, de most úgy gondoltam, hogy újabb infókat osztok meg veletek. Túl vagyok egy újabb pálya tesztelésén, így már csak egy maradt. Természetesen az utolsó pályára is kellően oda kell figyelnünk, így a project Luc és számomra pár hetet igénybe fog venni. Egyébként csináltam néhány képet a legújabb elkészült versenyhelyszínről, amit Tim valószínűleg holnap közzé is fog tenni.

Lehet, hogy licenszelt pályák is bekerülnek. Ha sikerül kidolgoznunk a részleteket és összejön a dolog  akkor ez egy nagy dolog lesz az rF2-ben. A licensz megszerzése mindig időbe telik, így ha nem kapjuk meg, akkor a játék megjelenéséig már nem fogunk elkészülni vele, így mint az rFactor esetében a megjelentést követően fogunk kijönni hány extrával, ahogy azt Lienz illetve az IMB pályákkal tettük. Reménykedek benne.

Végül ma beszéltem Gjon-al egy új pályáról ami a dirt versenyzés szerelmeseinek szólna. Gjon dolgozik rajta, hogy megfelelő dirt fizika készüljön el a megjelenés előtt. Egy pálya elkészítése lenne az újabb feladatunk Luc-al, ha belefér az időbe. Ha nem, akkor marad a post-release."

Végezetül kaptunk 2 új képet, a Quabec karting parkról.
2010.10.10.

Nemrégiben készült egy  három oldalas interjú az rFactor atyjával, Gjon Camaj-al, ami itt olvasható, aminek a magyar fordítását a hétre ígérem.

Lássuk dióhéjban, hogy mi is derül ki az interjúból:

- 48% az esély arra, hogy az rFactor 2 idén megjelenjen.

- Az ISI több licenszelt dolgot fog megjeleníteni a játékhoz.

- Az AI fejlettebb lesz, több ívet fog használni, autótól, vezetési stílustól függően.

- rFactor 2 úgynevezett RealRoad technológiát fog használni, azaz folyamatosan felgumizódó pályák stb.

- A játék DirectX9 kompabilitású lesz, a DX7-DX8-at elhagyják.

- rFactor 2 tartalmazni fog ún. built-in programokat, melyekkel a moddingolást tennék könnyebbé. (Kép)

- Nem lesz beépített szerver, maradnak a dedicated szervernél.2010.10.07.

A napokban megnyílt az ISI hivatalos fóruma. Így kívánják tartani a kapcsolatot a rajongókkal.

Az ISI egyik embere, Scott Juliano, ki is használta az alkalmat, és megosztott pár információk a pályák állapotáról:

“Sziasztok! Gondoltam néhány mondatban gyorsan leírom nektek hogy állunk az rF2 pályáival

Két helyszínt leszámítva már mindegyik pálya teljesítette a kettes számú “ART” tesztet, melynek lényege hogy minden pálya vizuálisan azonos legyen. Általában a fejlesztések során mindig próbálunk új dolgokra rájönni, finomítgatni egy-két dolgon, ami következtében a végeredmény szinte mindig sokkal jobb lesz mint az előző verziók esetében. A lényeg hogy a végén az összes pálya ugyanazon a színvonalon legyen, ne legyenek nagy vizuális különbségek.

Amikor mindegyik pálya átment a második tesztfázison, még mindig van hátra egy, ami után megkezdődik béta tesztelés. Ezáltal megbizonyosodunk arról, hogy minden versenypályának rendben vannak az elemi.  Ilyenkor csak napokról beszélünk pályánként, nem hetekről.

Ha ezekkel megvagyunk, és még lesz időnk a megjelenés előtt, amit Gjon Camaj határoz meg, akkor még további új pályák is bekerülhetnek a játékba.

Jelenleg tehát itt tartunk, és látjátok hogy hova is akarunk eljutni.  Nekem és Luc Van Camp-nak (SLN) még rengeteg elvégzendő munkánk van, de már látjuk a fényt az alagút végén. Nézzetek vissza később, ha van valami fejlemény akkor értesülni fogtok róla!”


Valamint 4 új kép is felkerült a világhálóra, amelyeken a Sepang International Circuit-et, valamint Corvette C6.R-eket és Panoz Esperante-ket vehetünk szemügyre.


Ezek alapján a következő pályák biztosan benne lesznek a játékban:

-Spa Francorchamps (1967)
-Estoril
-Sepang
-Palm Beach Raceway kart


2010.10.01.

Egy újabb kép landolt a galériánkban az eső effektről, már megszokottan egy Nissan GT-R GT1-es gép volánja mögött ülünk. Az előző két képhez képest felfedezhető, hogy sokat javítottak az effekten.

 

Ezen felül az ISI Facebook oldalán lehet kérdezni bátran a készítőktől, így akinek van kérdése, tegye fel nyugodtan! Szerintetek melyik lesz a leggyakoribb kérdés? :)
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások165  
12 3 4 > >>

chenlina

2018-03-28 03:06:47 [165]

chenlina20180328
adidas shoes
cheap ray bans
coach outlet online
givenchy handbags
adidas flip flops
burberry scarf
coach outlet online
air jordan
baseball jerseys
christian louboutin
tory burch outlet
coach handbags
coach outlet online
ralph lauren outlet
cheap rolex watches
louis vuitton outlet
jordan xx9
balance shoes
ray ban
nfl jerseys
nike uk
ralph lauren
jordan 6
air max 95
oakley sunglasses
michaelkors outlet
jordans
oakley sunglasses
kate spade outlet
prada handbags
scarpe mbt
mizuno running shoes
mont blanc pens
jordans
nike roshe
jordan
coach outlet online
louboutin
wholesale nfl jerseys
coach factory outlet
michael kors outlet
oakleys
nike blazer
nike air max
louboutin
manolo blahnik
toms outlet
giuseppe zanotti shoes
nike outlet
alexander mcqueen shoes
longchamp
adidas uk
yeezy shoes
flip-flops
timberland
mcm bags
nike sb
ferragamo shoes
celine outlet
jordan 3
herve leger dresses
jordan shoes
links of london
toms outlet
tory burch uk
air max
kate spade
rayban
birkenstock sandals
coach outlet online
longchamp
mont blanc
supreme
vans shoes
kate spade outlet
asicsasics running shoes
baseball bats
adidas yeezy boost
mishka clothing
michael kors outlet
louis vuitton outlet
beats by dre headphones
longchamp outlet
adidas outlet
coach
new balance
roshe run
cheap jordans
bottega veneta
oakley sunglasses
nike tennis
balenciaga shoes
coach factory outlet online
asics
birkenstock shoes
dansko shoes
snapbacks wholesale
nike air force
bcbg
timberland boots
nike dunks
nike outlet
polo outlet
cheap nhl jerseys
mbt shoes
nike factory outlet
christian louboutin
michael kors
coach factory outlet
supra shoes
mont blanc
jordan
blackhawks jersey
pandora charms
air max 97
miu miu shoes
louis vuitton outlet
louboutin
stan smith shoes
michael kors outlet
cheap jerseys
pandora jewelry
jordans
michael kors handbags
tory burch outlet
prada bags
polo ralph lauren
pandora jewelry
cheap rolex watches
lebron 15
louboutin
adidas slides
jordan shoes
kobe 11
ray ban
jordan
nike air
supreme outlet
longchamp
nike free
louis vuitton outlet
air force 1
pandora charms
air max 1
mac cosmetics
louis vuitton
michael kors outlet
tommy hilfiger
adidas jeremy scott
coach outlet
timberland boots
coach outlet online
rolex watches
harden vol 1
dolce and gabbana
oakley sunglasses
jordan 12
nike uk
ray ban sunglasses
longchamp outlet
marc jacobs
true religion
nike free
belstaff jackets
coach
supreme
louis vuitton
jordans
kevin durant shoes
bvlgari rings
rolex replica watches
hermes outlet
longchamp handbags
coach factory outlet
undefeated shoes
converse
ralph lauren
burberry outlet
michael kors outlet
louis vuitton handbags
burberry outlet
nike lunarglide
flip flops
air huarache
cheap mlb jerseys
nfl jerseys wholesale
fitflops
mulberry
nike tn
manchester united jersey
polo ralph
nike outlet
coach factory online
jordan shoes
salvatore ferragamo
coach outlet
flops
air max plus
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
flops
ray ban sunglasses wholesale
kate spade outlet
nike kyrie 3
michael kors handbags
swarovski jewelry
ralph lauren
michael kors handbags
supreme uk
louboutin
van cleef & arpels jewelry
oakley vault
coach outlet
nike outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
nike blazer shoes
hermes bags
pandora jewelry
cartier jewelry
polo ralph lauren
air max 270
dior handbags
louboutin
jordan 1
nike shoes
louboutin
hermes
jimmy choo shoes
prada
curry shoes
michael kors outlet clearance
under armour outlet
coach outlet online
polo ralph lauren
mlb jerseys
juicy couture
louboutin
oakley sunglasses wholesale
kate spade
ray ban
nike revolution
cheap replica watches
kate spade
nfl jerseys
cheap mlb jerseys
converse shoes
ralph lauren
coach handbags
true religion jeans
air max
cheap nfl jerseys
louis vuitton
louis vuitton
birkenstock outlet
stussy hoodie
air max 90
adidas football boots
adidas superstar
louis vuitton handbags
timberland outlet
jordan 4
coach handbags
michael kors outlet
ray ban
oakley sunglasses cheap
nike free
pandora jewelry
ralph lauren
converse shoes
air max 2018
ray ban
vans shoes
true religion jeans
valentino shoes
nike air max
jordan 5
louis vuitton
ferragamo
ray ban sunglasses
timberland pro
michael kors outlet online
light up shoes
tory burch
oakley sunglasses
michael kors
air jordan
michael kors outlet online
nike mercurial superfly
nike free run
nike huarache
nike huarache
adidas wings
swarovski crystal
pandora charms
air jordan
barcelona jersey
fingerlings monkey
michael kors
supreme
wedding shoes
burberry outlet canada
louis vuitton
nike factory outlet
michael kors handbags
louis vuitton
carnival shoes
oakley sunglasses
nike cortez
swarovski
polo ralph
air jordan 11
jordan 8
pandora jewelry
christian louboutin
polo shirts
nhl jerseys
adidas yeezy 350
adidas stan smith
polo ralph
air max
nike presto
ralph lauren uk
louis vuitton
louboutin
vibram fivefingers
tod's shoes
air jordan
louis vuitton
adidas outlet
flip flops
basketball shoes
cheap nba jerseys
polo outlet
soccer jerseys
air max
prada
red bottoms
true religion jeans
coach
polo outlet
michael kors
michael kors
louis vuitton outlet
hermes kelly bag
coach outlet online
true religion jeans
polo ralph lauren
adidas shoes
nike air max
stuart weitzman shoes
burberry outlet
asics running shoes
louis vuitton handbags
jordan shoes
true religion jeans
fitflops
louis vuitton outlet
jordan shoes
nike flip-flops
michael kors outlet
coach outlet
ray ban outlet
nike shox
pandora jewelry
ray ban
air max 2017
michael kors taschen
jordan
gucci outlet
ray bans
hermes
chenlina20180328

liuchunkai

2018-01-24 08:23:14 [164]

20180124lck
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
nike factory shoes
bottega veneta outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
nike shoes outlet
michael kors outlet
ugg boots clearance
coach outlet store
michael kors outlet
ugg boots
tods outlet
fred perry polo
true religion outlet store
canada goose jackets
coach outlet store online
michael kors outlet
coach outlet online
cheap nfl jerseys
ralph lauren shirts
coach outlet store online
ugg boots clearance
broncos jerseys
kate spade outlet online
nike roshe one
louboutin shoes
true religion jeans
canada goose outlet
canada goose parka
mulberry handbags
kobe shoes
ralph lauren
ugg outlet online
canada goose outlet online
ugg boots
kobe 9 elite
michael kors uk
coach factory outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
dansko shoes
nike shoes
ugg boots for women
nike air max 1
foamposite shoes
true religion jeans
canada goose outlet online
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
michael kors handbags
mulberry bags
adidas store
ugg boots clearance
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
polo outlet
true religion outlet
kd shoes
kobe shoes
nfl jerseys
denver broncos jersey
ugg outlet
jordan shoes
coach outlet online
canada goose outlet
polo ralph lauren shirts
ugg outlet
converse shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
michael kors wallets
ugg boots clearance
polo ralph lauren outlet
kobe bryants shoes
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
pandora outlet
michael kors outlet
uggs outlet
michael kors online
ugg boots
christian louboutin
canada goose outlet store
christian louboutin outlet
coach outlet online
ecco outlet
longchamp handbags sale
swarovski outlet
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors uk
coach outlet
tory burch outlet stores
oakley sunglasses
air jordan shoes
canada goose outlet
cheap jordans
canada goose outlet online
fitflops shoes
michael kors outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet stores
michael kors outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses sale
lacoste soldes
true religion jeans
michael kors outlet
denver broncos jerseys
uggs outlet
ugg boots
burberry outlet sale online
coach outlet online
ed hardy clothing
michael kors outlet
kate spade sale
cartier watches
michael kors outlet
pandora outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
tory burch outlet online
canada goose outlet store
chrome hearts online store
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet online
cheap nhl jerseys
nike outlet store
jordan shoes
michael kors outlet
longchamp outlet
ugg boots
louboutin shoes
jordan shoes
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
nike shoes
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
kate spade outlet
ugg boots
michael?kors?outlet?online
fitflops uk
nike air max 2015
cheap oakley sunglasses
fitflops shoes
burberry outlet
air max trainers
cheap ray ban sunglasses
longchamp pliage
ugg outlet
polo ralph lauren
coach outlet
mont blanc pens
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ugg boots on sale
canada goose
swarovski jewelry
christian louboutin outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
ralph lauren polo
michael kors wallets for women
oakley sunglasses
adidas nmd
uggs outlet
canada goose jackets
fitflops sale clearance
michael kors outlet
prada shoes
ugg boots outlet
longchamp outlet store
mont blanc pens
max 1
burberry outlet store
swarovski jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
oakley sunglasses
nike shoes uk
ugg boots on sale
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
nfl jerseys wholesale
coach handbags online outlet
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
nike air max 90
lacoste shirts
polo ralph lauren outlet
broncos jersey
canada goose outlet store
ugg outlet
coach outlet
coach outlet store online
longchamp handbags
coach outlet online
blackhawks jerseys
vans outlet
uggs outlet
ugg outlet
michael kors outlet clearance
prada sunglasses
nfl jerseys
pandora charms outlet
ralph lauren outlet
marc jacobs outlet
canada goose uk
coach outlet online
kate spade outlet online
thomas sabo
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose jackets
salomon outlet
nhl jerseys
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
giuseppe zanotti shoes
nike air force 1
true religion jeans sale
cazal sunglasses
ugg boots clearance
cheap jerseys wholesale
pandora charms
ray ban sunglasses
puma outlet
football shirts
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
kate spade outlet online store
michael kors outlet clearance
ugg boots
canada goose jackets sale
camisetas futbol baratas
pandora outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet
mulberry uk
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
cheap uggs
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
basketball sneakers
cheap ray ban sunglasses
canada goose
oakley sunglasses wholesale
nike store uk
ugg outlet
longchamp pliage
michael kors bags
christian louboutin sale
coach outlet online
ugg outlet
michael kors outlet online
nike uk store
kate spade outlet
birkenstock shoes
fred perry polo shirts
ferragamo shoes sale
mulberry handbags
giuseppe zanotti outlet
longchamp bags
coach outlet
air max 90
herve leger dresses
los angeles lakers jerseys
canada goose outlet store
fitflops
ralph lauren shirts
coach outlet store online
chicago blackhawks jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys
pandora jewelry outlet
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
jordan shoes
nike trainers uk
ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet online
uggs on sale
ralph lauren polo
nba jerseys
mont blanc pens
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
adidas outlet store
canada goose outlet
ralph lauren polo
rayban sunglasses
ralph lauren factory store
canada goose outlet
moncler outlet
coach handbags on sale
pandora charms
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
ray-ban sunglasses
ugg boots on sale
michael kors outlet clearance
adidas wings
coach factory store
links of london jewellery
coach outlet online
mulberry outlet
oakley sunglasses wholesale
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors uk
asics shoes
coach outlet
mbt shoes
prada outlet online
coach outlet online
mac makeup
coach outlet
mcm outlet
pandora charms
converse shoes
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
pandora charms
pandora outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
polo outlet
michael kors factory outlet
soccer jerseys wholesale
christian louboutin shoes
ugg boots clearance
cheap snapbacks
michael kors outlet
canada goose outlet store
ferragamo outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
ugg boots clearance
canada goose uk
cheap football shirts
tory burch sandals
canada goose outlet
snapbacks wholesale
uggs outletonline
christian louboutin shoes
canada goose coats
valentino shoes
air huarache
uggs outlet
canada goose outlet
fitflops
cazal outlet
polo ralph lauren
nfl jersey wholesale
ugg outlet逗号ugg outlet stores
cheap basketball shoes
nike outlet
true religion jeans
coach factory outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet online
coach outlet online
true religion outlet uk
football shirts
ugg outlet online clearance
michael kors outlet online
yeezy boost
ugg outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
uggs outlet
pandora outlet
michael kors outlet
air max uk
michael kors outlet online
birkenstock shoes
longchamp handbags
michael kors outlet
ugg outlet stores
kate spade outlet online
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
snapbacks wholesale
nhl jerseys for sale
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
coach outlet
coach outlet online
canada goose outlet store
longchamp handbags
cleveland cavaliers jerseys
cheap ray ban sunglasses
ferragamo outlet
cheap football shirts
nike outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
thomas sabo charms
prada bags
mulberry uk
moncler jackets
christian louboutin
canada goose outlet store
uggs outlet
nike shoes on sale
polo ralph lauren
nike blazer pas cher
nike roshe
pandora charms sale clearance
coach outlet canada
canada goose outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans
lebron shoes
michael kors outlet online
ugg boots clearance
canada goose outlet
swarovski crystal
christian louboutin shoes
uggs outlet
coach outlet store online
reebok trainers
ray ban sunglasses outlet
denver broncos jersey
oakley sunglasses
uggs outlet
cheap nba jerseys
kate spade outlet
coach factory outlet
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet store
canada goose jackets
ray ban sunglasses sale
ugg boots
nike roshe run
soccer jerseys
true religion jeans
canada goose jackets outlet
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren factory store
tods outlet online
ugg outlet
pandora jewelry
ugg outlet
moncler jackets
coach outlet store online
lacoste polo shirts
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
ralph lauren outlet
longchamp pliage
mcm backpacks
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
canada goose outlet store
coach outlet
canada goose outlet store
moncler coats
true religion uk
ray ban sunglasses
coach outlet
ferragamo outlet
cheap jerseys
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
jordan 4
true religion outlet
hermes outlet
canada goose jackets
adidas nmd r1
hermes birkin
cheap oakley sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray ban sunglasses on sale
denver broncos jerseys
coach outlet store
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
prada handbags
fitflops sale
true religion outlet
canada goose outlet
moncler coats
christian louboutin outlet
ugg outlet
nike shoes
longchamp handbags
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses outlet
mulberry sale
christian louboutin online
soccer shoes
coach outlet online
coach outlet online
air huarache
coach outlet
coach handbags
ugg outlet
moncler jackets
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
michael kors outlet
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
reebok shoes
fitflops outlet
bottega veneta outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
oakley sunglasses
nike shoes
uggs outlet
fitflops
swarovski outlet store
reebok shoes
adidas trainers
nike store uk
polo ralph lauren
coach outlet store
canada goose uk
louboutin shoes
supreme clothing
fitflops
canada goose jackets
tory burch outlet
nike free running
oakley sunglasses
uggs outlet
nike air max 90
uggs outlet
adidas wings shoes
pandora charms
nike air huarache
ugg outlet
mulberry bags
uggs outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cheap nba jerseys
prada shoes for men
coach canada
air max 2015
uggs
coach factory outlet
uggs outlet
ralph lauren polo
pandora charms
longchamp outlet
ed hardy outlet
mbt outlet
coach factory outlet
puma shoes
coach factory outlet
hermes outlet store
polo ralph lauren
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
kate spade outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
coach outlet online
michael kors outlet store
coach outlet store online
cheap ugg boots
michael kors outlet online
true religion canada
air force 1 shoes
moncler jackets
cheap jordans
michael kors outlet clearance
air max 90
air max 90
longchamp pas cher
ugg outlet store
ugg outlet
polo ralph lauren
polo outlet stores
ugg outlets
ugg boots outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet
kate spade outlet
ugg outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
michael kors outlet online
coach outlet
burberry outlet sale
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren
polo outlet
salomon shoes
supra shoes sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet
swarovski uk
ugg outlet online
swarovski crystal
tory burch outlet
nike outlet online
mulberry bags
canada goose outlet store
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ugg boots clearance
ferragamo outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
cheap oakley sunglasses
pandora outlet
air max 1
mulberry handbags
michael kors outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet
pandora charms
fitflops
true religion outlet
canada goose outlet store
burberry outlet stores
true religion outlet
mulberry outlet
christian louboutin
hermes belts
ugg outlet store
mont blanc outlet
uggs outlet
nfl jerseys
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
coach outlet
mont blanc pens
ugg boots on sale
canada goose outlet online
coach outlet store online
coach outlet
kate spade outlet online
michael kors outlet online
canada goose jackets
adidas uk
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nfl jerseys
air max shoes
longchamp solde

chenjianwei

2018-01-11 09:09:44 [163]

yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstar


yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstaryeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey

dono

2012-08-12 22:16:17 [162]

A béta fizetős,majd a demó nem lesz az

TheStig

2012-01-02 11:36:30 [161]

ja igen aztán rájöttem hogy ezekkel a fájlokkal még igazén semmit nem lehet kezdeni, de ha jól olvastam a bétát is fizetőssé teszik ?? o.O

NorbiLordi

2011-12-24 15:25:05 [160]

TheStig: Nem jelent még meg a béta

Szolgálati közlemény, hogy 2012 január 1-jétől az rF2 híreket új cikkben folytatom mivel ez már túl hosszúra nyúlt és sokáig tart mire betölti az egészet

TheStig

2011-12-24 10:27:15 [159]

valaki esetleg próbálta már a bétát ?

Hassan

2011-11-30 15:31:45 [158]

Meg te is

Birkuc

2011-11-23 13:59:20 [157]

a CM mehetne hozzájuk tanfolyamra

Toby0501

2011-11-02 10:16:13 [156]

A dedikált szerveres résznél valami nagyon el lett nézve.
Az eredeti forrásban az áll, hogy kevesebb, mint 10 játékos esetén játékosonként 96Kb/s-os sávszélesség szükséges, tehát összesen ~960Kb/s, míg 30 játékosnál ez a szám ~25Mb/s. Ne vezessétek félre a szervertulajdonosokat, hogy akkor mostantól elég lesz az otthoni mikrós net is szerverüzemeltetéshez.

karamazov

2011-11-02 08:30:36 [155]

Szép a kép , bár ezt már a GTR2-ben is megtapasztalhattuk .

dono

2011-11-01 17:55:34 [154]

Egyébként így jobban tetszik

karamazov

2011-10-14 16:54:15 [153]

Korábbi modokra gondoltam ha így jobban tetszik rft 2009,2010 fs 08,09 , ctdp 06 , mmg07

dono

2011-10-06 15:57:37 [152]

//Milyen régi modok? Annyira régi nem lehet,hogy ha az rFactor 1-et 2005 végén adták ki

dono

2011-09-29 18:24:51 [151]

Mondjuk lehet,hogy mire kiadják már semmi sem lesz a gépigénye,és a legrosszabb gépeken is simán fog futni 2085-ben...

karamazov

2011-09-29 09:25:41 [150]

Nem szoktam előre inni a medve bőrére , de ha ez a program meg lesz fűszerezve a modokal valami elképesztően jó dolgot fogunk kapni . Gondoljatok bele ha csak a régi top modokat konvertálják át már az is elképesztő élményt fog adni a szimulátor rajongók számára . Személy szerint nagyon várom és azt gondolom minden eddigi számunkra elérhető program felé fog tornyosulni .

dono

2011-09-25 11:54:24 [149]

Csak az mondjuk jó lenne,ha a valóságban nem lenne ekkora gépigénye...

Birkuc

2011-09-24 13:11:43 [148]

úgy tűnik az ISI bő egy évtized fejlesztés után végül megcsinálja amiről mindig is álmodott, brutális lesz

dono

2011-09-16 20:19:00 [147]

Mondjuk a konvertálás marad,de azért fura lesz rF2-ből rF1-be...

Birkuc

2011-09-16 16:45:32 [146]

a játékhoz adott pályák ha lassúak is lesznek, sztem ha sima rF pályákat átpakolsz bele azok vígan futnak majd

Szemy94

2011-09-16 15:26:53 [145]

dono: hivatalos játékhoz ne várj ilyet...

dono

2011-09-16 13:45:27 [144]

Az rFactor2-re is jó lenne egy Low Machine Patch ,hogy menjen a kicsit gyengébb gépken is

Szemy94

2011-09-15 16:52:06 [143]

Integráltat gondolom nem fog támogatni ...

Birkuc

2011-09-15 10:55:36 [142]

szerintem túloznak, főleg a videokártya terén

udinho

2011-09-14 18:41:30 [141]

Dodess-nek igaza van.
Mi a f*szomra ekkora a gépigénye ?! -.-"

Dodess

2011-09-13 16:47:34 [140]

Na, hát ez is elég nagy pofátlanság. A grafika a gépigényhez képest sehol nincs...

dono

2011-09-10 11:37:28 [139]

Hát valaha biztos...

melchi zedek

2011-08-21 17:24:39 [138]

meg fog ez valaha is jelenni?

Ysoldus_Ndalyn

2011-08-02 00:20:41 [137]

az első videó faxa a másodikon semmit nem vettem észre

emmate

2011-07-20 13:42:38 [136]

Egyik se. ez nem hasonlít nagyon egyikre se. olyan orrot, ami azon az autón van az olyasmi, mint a 2004-es Mclaren v. a 2005-ös Renault, de azoknak meg nincs cápauszony.

nuki18

2011-06-20 13:55:13 [135]

Cápás kocsi az a tavalyi ferka mert az idei hrtnek szélesebb az orra!

udinho

2011-06-15 21:24:56 [134]

Szerintem a Ferrari vagy a Hispania aztán lehet hogy zöldségeket beszélek

Ysoldus_Ndalyn

2011-06-15 12:38:49 [133]

szerintem az a Ferrrari a cápauszonnyal. Ha ennyit dolgoznak rajta rossz játék már nem lehet

nuki18

2011-06-15 10:07:17 [132]

Jelenjen meg töltsük le utána értékeljük meg de sztem jobb lesz mint az 1!

Siska Imre

2011-06-14 20:49:34 [131]

Én meg inkább a GT és a túraautókat várom!Remélem változtatnak az alap fizikán, és nem ugyan olyan lesz mint az első rész!Nem mintha rossz lett volna, de bőven lehetne rajta mit javítani,és remélem fognak is.

Birkuc

2011-06-14 18:58:19 [130]

az F1esek főleg a fizika miatt lesznek érdekesek, és ne feledjük hogy az ISI kapcsolatban van több csapat szimulátorával!

NorbiLordi

2011-06-14 17:58:02 [129]

Hamarosan jönnek textúrázva is

udinho

2011-06-14 16:20:01 [128]

én is a cápauszonyos kocsit szúrtam ki legelőször
elég jól sikerültek az autók , kíváncsi vagyok, hogy fognak kinézni , render képek
alapján faxa

dono

2011-06-04 14:38:56 [127]

Nekem ez magas.................

Szemy94

2011-06-03 18:39:08 [126]

Mind1, én az F1 2010-ért nem vettem videó kártyát, de ha kell ehhez fogok

Ysoldus_Ndalyn

2011-05-07 18:34:35 [125]

na arra lennék kíváncsi hogy lehet majd-e KERS-t meg DRS-t is belemódolni.. hát egy 1 magos pc- nagyon nagyon minimum lesz az a minimum...

Birkuc

2011-04-27 13:01:52 [124]

még a DNF is előbb kijön

Janos15

2011-04-26 16:57:57 [123]

Ez jó! Valamikor 2011-ben! Ez volt 1 éve is a válasz: Valamikor 2010-ben, aztán semmi nem volt (mint ahogy azt írtátok).

udinho

2011-03-28 21:25:18 [122]

Egyet értek Birkuccal
Túl sok dolog nem készült még el, értelmetlen lenne egyesével dobálni hozzá ami éppen elkészül.
De ettől még hajrá rF2

Birkuc

2011-03-28 14:16:43 [121]

sztem hülyeség darabokba megjelentetni, legyen csak egybe minden

Siska Imre

2011-02-20 12:05:07 [120]

De mikor jelenik meg?Már múlt év végére igérték nem?Szerintem megkapjuk majd nyár közepe felé.De miért hitegetik az embert.

Vajani

2011-02-12 09:43:50 [119]

Az tuti, hogy pontosan nem, de a játék azért rendelkezik egy alappal. Sokkban nem lehet eltérni tőle. A modderek csak finomhangolni tudják ezeket a fizikai tulajdonságokat. Minden részletet nem tudnak megcsinálni mivel nem ismerik. A gyorsulás, végsebesség, lassulás és kanyarsebesség elég, hogy nagyjából jó legyen a dolog. A vezethetőség meg hasonlókat esetleg videók alapján megtudják oldani.

balint7777

2011-02-12 09:38:01 [118]

De azt azért ne mondjátok hogy holmi modderek úgy betudják lőni a fizikát hogy az a legjobban hasonlít egy F1-es autó vezetéséhez!

Janos15

2011-02-11 18:16:34 [117]

Vajani igazad van, de 2011-ben nehogymár egy super mario grafikájú játékot adjanak ki. Úgy kell megcsinálni a játékot, hogy a fizika törvényei be legyenek tartva, és a látvány a PC-t minél jobban ki tudja használni. Pl lehetne egy olyan szim, hogy pl a Dirt3-nak a grafikáját tennék alá.
Azt akkor jöhetne akármilyen GT rész.

Vajani

2011-02-11 16:09:08 [116]

A törés fizikájával és annak a következményeivel már az első részben sincs gond. PL Egy leszakad szárnyak neki megyek, már megsérül a felfüggesztés és húz a kocsi. Az meg kit érdekel, hogy látványra milyen??? Nekem nem az a lényeg. A szimulátornak pont az a lényege, hogy a fizika törvényei érvényesüljenek a legjobban, amennyire csak lehet. Nem az a lényeg hogy minden kis pici alkatrészt szakadjon le és és növelje a gépigényét a játéknak.

12 3 4 > >>

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei