rFactor 2 - Új információk a bétáról

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az ISI javában dolgozik az rFactor 2-őn, melyet nagy várakozás kísér.


2011.12.30.

Újabb információk derültek ki a bétáról, elsősorban a várható tartalmakkal kapcsolatban, mely lista formájában került napvilágra:

- Single Player
- Multi Player
- Fejlesztő mód
- Fejlesztői eszközök
- Eső
- Száraz/Vizes pálya
- Dinamikus pálya elmek (fű, sóderágy)
- Új gumi modell
- Új fizika
- Új törés
- HDR
- Később érkező frissítések telepítésének lehetősége

Ezek közül persze sok még nagyon béta állapotban van. Az ISI tervei szerint a béta tesztelés hat hónapig tart majd, szóval fél évig még biztosan nem kerül kiadásra a teljes verzió. Tim Wheatley arra a kérdésre hogy mikor indítják el a bétát, azt válaszolta hogy január elején, így már csak pár napot kell várnunk.2011.12.15.

Az ISI az ünnepekre meglepett minket két új videóval, ahol az egyikben slow-motionben láthatjuk a különböző versenygépeket, és jól megfigyelhetjük pl. a gumi deformálódását is. A másodikban pedig a régi Spa-Francorchamps pályán láthatunk egy régi 1960-as Formula 1-es gépet száguldani.

Nem maradtunk képek nélkül se, az öt darab shoton Monacot, Spat, és egy eleddig ismeretlen pályát látunk, sőt a Mikulás feltűnik az egyik képen.2011.12.23.

Nagyon úgy tűnik hogy hamarosan érkezik a béta változat, hisz az ISI alig pár órája tette közzé a béta fájlait. A letölthető tartalmak között van az 1960-as World Class Racing Pack, a Renault Megane Trophy valamint a Formula Renault 3.5. Az éremnek ugyebár mindig két oldala van, ebben az esetben sincs ez másképp, hisz ugyan letölthetőek a fájlok, sajna azonban nem játszhatóak, az ISI is pusztán azért tette közzé, hogy mire elindul a béta, mindenkinek legyenek meg a hozzávalók. A letöltésről még annyit hogy a .rar fájlok kicsomagolása után torrent fájlokat kapunk, így egy torrent klienset sem árt beszerezni ha még nem áll rendelkezésünkre.


2011.12.18.

Tim Wheatley újabb információkat osztott meg a nagyvilággal az rFactor 2-vel kapcsolatban.  Jelen állás szerint van esély arra hogy még idén az ünnepek előtt elérhetővé válik a béta verzió. Tim szerint 49% az esélye annak hogy az ünnepek előtt, 51% pedig hogy az ünnepek után jelenik majd meg. A határ nagyon vékony, kíváncsian várjuk hogy is döntenek majd. Hamarosan érkezni fog majd egy videó is, melyben a játék fizikája kerül majd középpontba, és ugyan az a tag csinálja majd aki a Monaco promo videót is.

2011.12.14.

Újabb kép érkezett az rFactor 2-vel kapcsolatban, ezúttal Gjon Camaj tett közzé egy ábrát arról, hogy hogyan is fog majd a különböző komponensek mint a jármű, pálya, hang és UI hogyan dolgozik együtt single, illetve multyplayerben. Pletykák szerint egyébként az ISI még az idei évben ki szeretné adni az rFactor 2-őt, tehát szűk 2 hét áll rendelkezésükre, bár mint tudjuk az idővel eléggé hadilábon állnak.


2011.12.08.

Habár az rFactor 2 pontos megjelenését továbbra sem tudni, egyre több információ meg a játékról. A mai nap a nemsokára kiadásra kerülő béta verzióról érkezett pár infó.

Több féle jármű illetve pálya kap majd helyet. A versenygépeket két részre lehet bontani: Történelmi és Jelen kori. Az előbbibe egy licenszelt 1966-os Formula 1-es betontorpedót kapunk majd, hozzá három darab pályával: Spa, Monaco, illetve egy eleddig még ismeretlen ( Saját tippem szerint lehet a Nordschleifet kapjuk meg, de ezt senki ne vegye készpénznek :) ) A modern korból a Renault Megane valamint Formula Renault 3.5-ös járgányok kerülnek majd be a garázsunkba, hozzá szintén három darab aszfaltcsíkot kapunk: Malaysia, Portugália, Mills.

2011.11.23.

Először is elnézést kérek az olvasóktól hogy az utóbbi 1-2 hétben nem nagyon jelentek meg tőlem cikkek itt az oldalon, de sajna a gépemmel se volt minden rendben, valamint egyéb magánéleti problémák is felléptek. Ezek hál isten rendeződni látszanak, így újra szaporodnak majd az általam írt cikkek.

No de térjünk rá arra, hogy mit is hoztam. Az rFactor 2-ről egyre több képanyag és információ jelenik meg, a videók száma azonban elég csekély. A legutóbbi videó a játék előzetese volt melyben láthattuk a régi monacoi pályát. A most érkezett videóban erre a helyszínre térünk vissza, egy F2-es versenygép volánja mögött tehetünk meg pár kört a legendás aszfaltcsíkon, egy F3-as ellenfél ellen.

Az első részhez képest a fejlődés szemmel látható, a kerekek mozgása az aszfalton elég élethű, valamint immár a versenyzőnk keze is életre kell, korrigálja a kocsit amikor épp szükség van rá. Az ISI-nél tervezik hogy a kéz váltásokkor nyúljon majd le a váltóhoz, így is élethűbbé téve a játékot, ez azonban még nagyon kezdetleges státuszban van, de dolgoznak rajta.2011.11.12.

A hosszú információ áradat után Tim Wheatley feltöltött 3 új képet a közelgő rFactor 2-ről. A képeken a már trailerben látott legendás Monacoi pályát láthatjuk.

2011.11.03.

Egyre több és több új információ érkezik az rFactor 2-vel kapcsolatban. Lássuk ma miről olvashatunk.

Először is kezdjük az árakkal. A játék várható ára 43 dollár lesz, ami átszámítva 9540...9570...9600 FT. Ezért a pénzért megkapjuk a teljes single player részt, valamint módfejlesztői üzemmódot, valamint 1 éves online profilt is melynek segítségével online versenyekben vehetünk részt. További egy év online szolgáltatás 12 dollárba fog fájni. De aki ezzel nem szeretne élni, annak továbbra is marad az offline része, de így a frissítéseket manuálisan kell telepítenie.

A játék kiadása előtt nem lesz demo, lesz viszont egy nyitott béta teszt még valamikor idén. Ide elsősorban modderek jelentkezéseit várják akik visszajelzéseket adnának a játékról.

Továbbá az rF 2 egyelőre nem fogja támogatni a DirectX 11-et, de az első részben lévő grafikai elemeket mind újításra kerültek így nem kell annyira szomorkodni, így is nagyszerű látványvilág tárul majd a szemünk elé.

Az első rész ugye a gMotor2-őt használta, a második rész már egy frissebb verziót, a gMotor 2.5-öt fogja használni.

2011.11.01.

Újabb információk illetve egy új kép érkezett az rFactor 2-vel kapcsolatban.

Elsőként kezdjük a képpel.

Ahogyan az látható az ISI grafikára is egész erősen rágyúr, több effekt is be kerül majd a játékba, többet között a sun glare effekt, így mindenki megtapasztalhatja a szemből sütő nap hátrányait, melyről a versenyzők is olyan sokszor panaszkodnak.Az Nvidia a napokban kiadott egy friss videóvezérlő drivert, mely támogatja többek között az rFactor 2-őt is. Az Nvidia 3D Vision lényege hogy mindenféle plusz dolog nélkül a PC játékokat áttranszformálja 3D-be, így még jobban növelhető a játékélmény.

A Dedicate Serverről is érkeztek információk, elsősorban arról hogy milyen konfigurációval hány ember játszhat egy szerveren. Nézzük akkor az adatokat:

- 96 Kb/s esetén 10 ember.
- 256 Kb/s esetén 10-20 ember.
- 768 Kb/s esetén 20-30 ember.

Ram szerint:

- 200 MB/szerver esetén 10 ember.
- 300 MB/szerver esetén 10-20 ember.
- 400 MB/szerver esetén 20-30 ember.
2011.10.14.

Úgy tűnik tényleg közeledünk az rFactor 2 megjelenéséhez, ezt bizonyítja a trailer is amit kaptunk. A videóban a Formula 1 Aranykorát jelentő autókat láthatjuk, amint azok a monacoi pálya egy régi verzióján versenyeznek. Ez alapján egy újabb pálya vált biztossá, ami szerepelni fog a játékban.2011.09.28.

Ahogyan azt az ISI-nél megígérték, tovább szállingóznak a WIP képek a készülő rFactor 2-ről. Ezúttal a World Series by Renault autóit láthatjuk afféle előtte-utána képeken. Bal oldalt a még HDR előtti játék képét láthatjuk, míg jobb oldalt a már HDR-el rendelkezőt. A különbség egyértelműen látható.

 
2011.09.24.

Sokan szidták az rFactor 2 grafikáját, hogy ezért az rFactor 1 szintű valamihez, miért kell akkora gépigény. Most azonban kikerültek a várva várt képek, melyek az újonnan elkészült HDR-t (High Dynamic Range) mutatják be, mely jelentősen felturbózza a grafikát, így már valós képet kaphatunk arról, hogy milyen képi világ is vár majd ránk az rFactor 2-ben. Másik érdekesség, hogy az ISI elmondása szerint mi magunk is belenyúlhatunk majd a HDR-be, így saját magunknak is megalkothatjuk a grafikát.
2011.09.13.

Elérkezett hát ez a pillanat is, végre megtudtuk hogy milyen gép is kell majd az rFactor 2-höz. Íme:

MINIMUM:

CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memory: 2 GB
Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Video Memory: 256MB
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DirectX: 9.0c
Storage: 4 GB

RECOMMENDED:

CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
Memory: 4 GB+
Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
Video Memory: 512MB+
Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
Storage: 4 GB+

Note: 2008 C++ Runtimes SP1 required (included with installer).

2011.09.10.

Utoljára nyár közepén hallatott magáról utoljára az ISI, akkor a gumimodellről tettek közzé egy videót. Most a csapat egyik tagja, név szerint Tim Wheatley írt egy helyzetjelentést, melyekből többek között egyértelművé válik, hogy az rFactor 2 megjelenése vagy az idei, vagy pedig a jövő évben lesz esedékes.

Talán még egy jó ok beszélni az rF2-ről: nincs rövidtávú terv a vállalatnál. A második rész sokkal nagyobb támogatást fog kapni  mint az első, frissítéseket, új funkciókat, új tartalmakat, melyek hozzáférhetőek lesznek a csapat fórumán és a weblapon keresztül.  Valójában felelős voltam több olyan staftos licenszelt kiegészítésben amelyek majd 2012-ben lesznek publikálva.

Mi a következő? Végre, VÉGRE, sikerült belerakni a játékba azokat a grafikai effekteket amiket már rég akartunk. Így végre, VÉGRE, közzé tehetjük azokat a fényképeket, amely megmutatja, hogy milyen is lesz valójában az rFactor 2.

2011.07.31.

Az ISI két új videóval rukkolt elő, melyeken a gumimodellt kívánják nekünk prezentálni. Ugyebár régebben elmondták, hogy a gumik nem csak fizikai hanem vizuális élményben is deformálódni fognak. Az alábbi videókon láthatjuk is, hogy hogyan is kell ezt elképzelni. A gumik nagyban fognak függeni a vezetési stílusuktól, tehát aki agresszívebben vezet az számítson arra hogy hamar elkopnak a gumijai, aki pedig lágyabban vezet, az mindenképpen jobban jár. Vigyázni kell majd a fékezéssel is, hisz ahogyan az a videóban is látható, nagyon könnyen kockásra fékezhetjük abroncsainkat.
2011.07.19.

Új exklúzív képek érkeztek a várhatóan még idén megjelenő rFactor 2-ról. A most feltöltött négy új képen láthatunk különféle járműveket, mint például egy Renault Clio és Corvette C6.R. Az igazi érdekesség a pálya mentén van és a boxutcában. Az ISI újít így ezentúl már nem lesznek üresek a boxok, ugyan is kapunk majd mérnököket akik a pitben fognak tevékenykedni (hogy csak ülni fognak egy helyben vagy lesz más feladatuk is az még nem ismert) sőt a box falán is ülni fognak majd versenymérnökök, csapatfőnökök stb, így egy kis élettel telik majd meg. A másik újítás az a marsalloknál következett be, ezentúl ha valami történik a pályán akkor nem csak egy kis zászló ikon jelenik majd meg a képernyőn hanem lengetni is fogják majd a pályabírók a megfelelő zászlót.


2011.06.14.

Nagyon úgy tűnik, hogy lassan elérkezik az a pillanat, melyre sokak vártak: Megjelenik az rFactor 2.

Ennek egyik előjele, hogy az ISI háttérkép/renderkép formájában közzétette a játékban majd szereplő, és eleddig nem látott járműveket. Ezek között találhatunk láthatunk régi Formula 1-es kocsikat, GT kocsikat, gokartot, és egyéb nyitott karosszériás versenygépeket és autókat, valamint a már sokat látott Formula Renault 3.5.Külön kiemelném, hogy az egyik Formula 1-esre hajazó járművön megtalálható a cápauszony is. Lehet, hogy az 1. részhez hasonlóan a másodikban is lesz egy F1-es betontorpedó, ezúttal egy 2010-es?

A képek mellé melyek háttérképként is használhatóak, az ISI a Facebook oldalán leírta, hogy még a héten jönnek bővebb infókkal a játék állapotát illetően, illetve egy megjelenési dátumot is közzé akarnak tenni! Kíváncsian várjuk.
További képek a kapcsolódó galériában.

2011.06.03.

Ahogyan azt már a Facebook-on előre beharangoztuk, megújult az rFactor hivatalos oldala.

A honlap egy teljesen új köntösbe bújt, melyet magától értetődően, az rFactor 2-höz szabtak, és az új hírek mellett már az eddig látott képek is felkerültek az ISI játékáról.

 

2011.05.28.

Scott Julianotól az utóbbi időben nem olvashattunk helyzetjelenést az ISI háza tájáról, ő azonban nem felejtett el minket, és az alábbi irományában kifejti többek között azt is, hogy miért hanyagolta el a jelentéseket az utóbbi időben.

"Az utolsó pálya 78%-ban elkészült, (Utolsó pálya alatt a játékba bekerülő utolsó játékot értem, továbbiak majd a megjelenés után jönnek) hiányzik még pár dolog, mint a növényzet, tömeg stb. A munka nagy részével végeztünk. Belgium 14 km hosszú. Ameddig a pálya sehol sincs teljesen kész addig a csapatot az őrület kergeti. :)

Az oka, hogy mostanában nem voltak új helyzetjelentések azaz, hogy csomó belső dolgon dolgozunk, de ezeket még nem szeretném megmutatni. Nem szeretnék semmit megmutatni addig amíg az új grafikai arculat nem úgy néz ki és működik ahogy kellene. Úgy hiszem ez nem sokáig marad így. Egyenlőre más dolgok nagyobb prioritást élveznek, de majd hamarosan visszatérünk rá. Szóval remélhetőleg nem kell sokat várni egy újabb képre vagy videóra. Ez lehetőséget ad Luc-nak és nekem, hogy befejezhessük az utolsó pályát, és azt szeretnénk legközelebb bemutatni. :)

Valaki írta, hogy keveset beszélünk a fizikáról stb. Ez nem igazán az én területem, de amit el tudok mondani, hogy nem tudok többet rF1-el játszani az rF2 után az új gumi modellel, új FBB-vel stb. Egyszerűen nem tudok. rF2-vel nagyon jó érzés menni...

Szóval nem fejeztük be a munkát, és jelenleg nagyon jól állunk, és az új információk sincsenek messze, úgy hiszem. Nyugodjatok meg, nem felejtettünk el titeket. Úgy gondolom 2011 egy nagyon jó év lesz..."


2011.04.26.

Igen, jól olvassátok valóban érkezett információ arról, hogy mikorra is várható a sokak által régóta várt rFactor folytatás.

Ugyebár tavaly arról szóltak a hírek, hogy az ISI megpróbálja még a 2010-es év végére előrukkolni az rFactor 2-vel, sőt én magam is arra tippeltem, hogy valamikor decemberben megjelenik. Ám sajnos csalódnunk kellett, mert egy újévi üdvözlésen kívül mást nem kaptunk, "bár az is jobb mint a semmi" vigasztalták magukat sokan.

Nemrégiben pedig a 2008-as világbajnok, Lewis Hamilton kipróbálhatta az ISI 2005-ben megjelent szimulátorát a CTDP 2006-os modban található McLarennel, melyről képeket itt lentebb láthattok.


Na de mi a helyzet akkor a megjelenéssel? Az ISI Facebook oldalán az egyik rajongó kérdezte arról a fiúkat, hogy mikorra is várható végre valahára a játék, mire a válasz az volt, hogy valamikor a 2011-es évben. Igazából ebből sokkal többet nem tudtunk meg, bár véleményem szerint biztosak lehetünk benne, hogy igazat mondanak és az idén valamikor végre elérhetővé válik.2011.03.27.

Valóságos információ özön érkezett az rFactor 2-ről, melyről az utóbbi időben vajmi kevés hírt kaptunk. Az ISI fórumán közzétettek egy kérdezz-felelek interjút, melyben sok érdekes információ lesz olvasható, a megjelenés formájáról, a törésen át a az AI-kig bezárólag.


Hogyan lesz az rFactor 2 kiadva? Online? Steam?

Megvan a saját online kidolgozott terjesztési módunk.

Mik a minimum követelmények?

Nem fejeztük még be a tesztelést. De valószínűleg egy egymagos processzorból elég lesz egy 3.0GHz-es, de egy Dual Core 2.0 GHz jobb lenne. 2GB RAM valamint vagy egy nVidia GeForce 8600 vagy egy ATI Radeon X1000 512MB-os videókártya lesz a megfelelő. A játék nem fog futni Windows 98-on, de Windows XP-n, XP 64bit-en, valamint Vista-n és 7-en igen.

Támogatni fogja a többmagos CPU/GPU-kat?

Igen, mindkettőt fogja.

Tökéletesítve lett a Force Feedback?


Igen, most már jóval jobb. Most azon dolgozunk, hogy illeszkedjen az új gumi modellhez.

Az rFactor 2 támogatni fogja a vezérlőket az elődhöz hasonlóan?

Igen.

Tökéletesítettétek a több képernyős támogatást?

Igen. Támogatja az nVidia 3D-t, így játszhatunk több képernyős módban.


Támogatni fogja az rFactor 2 az ovál pályás versenyzés speciális szabályait, és mennyire nehéz szimulálni ezt?

Lesznek ezen a területen előrelépések.

Melyek azok a sorozatok amelyek szerepelni fognak a játékban?

Több versenysorozat fog érkezni a játékba, ezek különböző fázisban vannak. Amelyekkel nem készülünk el megjelenésig azokat később fogjuk közzé tenni ahogy tettük az azt rF1 esetében is. Sorozatok amelyek biztosan benne lesznek a megjelenéskor:

1960's Historic Racing
1970's stock car racing
Renault Meganes and Clios
Modern Endurance Racing
Open-Wheel Trainers
Formula Renault 3.5
Formula ISI

MODOK

Az rFactor 2 modderbarát lesz? Milyen változások történtek a moddolás fejlesztésére?

Több fejlesztés is történt, így egyszerűbb lesz majd moddolni.

Lesznek majd moddolást segítő dokumentumok az rFactor 2-höz, vagy magunknak kitapasztalni a dolgokat?

A megjelenést követően lesznek.

Mennyire lesz nehéz pályákat konvertálni rFactorból rFactor 2-be?

Lehetséges lesz, de nem két kattintásból fog állni a dolog, hanem a modder csapatoknak is oda kell majd magukat tenniük.

Egyszerű lesz a modok telepítése? Kaphatjuk őket csomagokban is?

Jelenleg teszteljük a saját csomagkezelő rendszerünket.


Multiplayer

Könnyebb lesz szervereket találni az in-game lobby segítségével?

A filter kész, de még véglegesíteni kell. Láthatóak lesznek majd a szerver információk mint például a ping.

Kap az rFactor 2 rangrendszert?

Nem.

A játékosoknak lesznek account-ok, és ha igen, az adminok tudják azokat változtatni?

Egy online felület lenne erre a jó megoldás.

Lehet majd blokkolni versenyzőt billentyűzettel?

Nem.
 
Miért nem lehet majd ezentúl futamokat hostolni?

Hogy folyamatosan fejleszthessük az online élményt.

A mismatch probléma javítva lesz?

Igen.

Újra csatlakozhatok majd a szerverhez a kapcsolat megszakadása után?

Dolgozunk rajta, de nem biztos, hogy ezzel a megjelenésig elkészülünk.

Maximálisan hány játékos csatlakozhat egy szerverre?

Ez függ a modtól, de maximum 64. És természetesen a nézők.

Lesz majd hang chat a játékban?

Nem lesz, erre ott vannak az ingyenes programok, melyek megfelelnek erre a célra.

Megoszthatok beállításokat más játékosokkal?

Igen.

Támogatottak a fix beállítások?

Igen.

Grafika

Milyen effektek lesznek az rFactor 2-ben?

HDR, bloom, új árnyékok, ambient occlusion, heat distortion

Hangok

Lesz visszhangzás amikor bemegyek egy alagútba?

Igen, dolgozunk rajta, alagútban és fal mentén lesz visszhangzás.

Autók

Lesznek szikra illetve extra tükröződés effektek éjszakai verseny során?

Nem tervezzük, de akinek kell megcsinálhatja magának.

Ki lesz dolgozva a kerék-kerék kontakt?

Igen. Dolgozunk az ütközésfelismerő rendszer fejlesztésén.

Miben fog változni az gumimodell?

A gumimodell új, és ez lesz az rFactor 2 legnagyobb változása, kiegészülve az új időjárási rendszerrel, és a dinamikus útfelület váltakozással. A valós versenypályákon is állandóan, körről-körre változnak a tapadási viszonyok. A gumi, időjárás, és pályamodell lehetővé fogja tenni a szimulátorversenyzők számára, hogy első ízben megtapasztalhassák milyen váltakozó útviszonyok között versenyezni.

A kerék esetében külön szimuláljuk az abroncs, és a felni dinamikáját, aminek köszönhetően a gumi felületének tapadási szintje, és terhelése folyamatosan dinamikusan változik, ami a gumi hőmérsékletét is jelentősen befolyásolja majd. A gumikon mostantól láthatóak, és érzékelhetőek lesznek vezetési stílusunk jegyei, és folyamatosan változó tapadási szintekkel, és kezelhetőséggel kell majd számolnunk versenyzés közben.

Az alábbi videó bemutatja az rFactor 2 gumimodelljének működését. Jól látható lesz a gumi éppen aktuális, aszfalttal való érintkezési felülete, és érzékelhető lesz az abroncs deformációja, valamint hőmérséklete is.Fejlődött a törésmodell?

Fejlesztettünk jó pár dolgot, de nem biztos, hogy elkészülünk a megjelenésig. Karcolódhat a festés, sőt akár szét is nyílhat a karosszéria. A gumik is sérülni fognak.

Kerékcsere után vagy ha elhagyjuk az aszfaltot és koszos lesz, akkor láthatóak lesznek a vizuális változások?

Igen lesznek úgy fizikai mint vizuális változások. Azonban hogy a szennyeződéseket felveszi e majd a gumi, még nincs eldöntve.

Pályák

Lesznek lézer scannelt pályák az rFactor 2-ben?

Nem.

Lesz animáció a boxutcában?

Van egy új animációs rendszerünk, mely által lehetségessé válik a boxutcai animáció, de ezzel lehet, hogy nem készülünk el a megjelenésig. Először lehet, hogy csak egy alap szerelőcsapat lesz, majd utána adagoljuk a többit.

Lesznek olyan előre megírt dolgok, mint például a szerelők a falon, vagy rally/hilclimb győzelemkor a nézők kifutnak a pályára?

Dolgozunk rajta, de megvalósítása egyenlőre messze van.

Esetleg beállíthatjuk majd a pályabírók pozícióit a pályán?

Egyenlőre csak a futam leintését fogjuk megvalósítani, később jön a többi.

Időjárás

Változhat az időjárás futamok közben? Hatással lehet ez a tapadásra és a vizuális megjelenésre?

Igen mindkettőre. Az időjárás változás szemmel is látható lesz, illetve az autó menettulajdonságait is jelentősen befolyásolja majd.

Milyen időjárás effektek várhatóak, hogy befolyásolják a vezető látását?

Lesz köd, vizes szélvédő, esőcseppek, és ablaktörlők.

A.I.

Kapnak majd az A.I.-k különböző egyéniséget, tehát lesznek agresszívabbak például?

Igen, az AI-t egyenként, és összességében is lehet majd állítani. Lehetőség lesz arra is, hogy minden versenyző egyedi ideális íven haladjon majd a pályán. Be lehet állítani, hogy egyes versenyzők kvalifikáción, míg mások hosszabb távon legyenek versenyképesebbek.

Képes lesz egy például lassabb GT kategória versenyzője elengedni a gyorsabb autókat, mint például magasabb ketegóriák pilótáit?

Fejlesztettük a kék zászló kódját, így az AI versenyzők a körözéses szituációknál le fognak húzódni az ideális ívről.

LOG

Több információ lesz elemezhető a futamokat követően mint korábban? Köridők, vezetési segítségek, időjárás, stb?

Jelen pillanatban XML fájlokat generál a játék az alap információk kilistázásához, de dolgozunk a JSON rendszeren ami jóval részletesebb információkat is fog tartalmazni a versenyekről.


Ám itt még nem állunk meg, ugyan is Scott Juliano közzé tette a már éppen esedékessé váló már megszokott "fejlesztési naplóját" melyben a pályákról esik szó, hogy éppen hol járnak, mi hiányzik, és a többi.


"Először is hadd kérjen bocsánatot, a frissítések hiánya miatt, de Luc és én nagyon beletemetkeztünk az utolsó rF2 pálya elkészítésébe. Már készítettem egy verziót ebből a pályából (sose lett kiadva). Nem mondom el melyikről van szó, az meglepetés lesz, viszont adok pár támpontot, amiből kitalálhatjátok hogy melyikre gondolok:

1) A pályát elég nehéz elkészíteni egy komplett csapatnak, hát még két főnek. De Luc és én mindent az ellenőrzés alatt tartunk, és nagyon jól haladunk.

2) Ez egy régi történelmi pálya, nem egy tipikus, modern dizájn...

Szóval, miután ezzel végeztünk, Lucnak és nekem lesz még pár dolgunk a többi pályán, hozzáadni dolgokat, javítani a megjelenésen stb. Kicsit több a dolgunk mint az eredetileg terveztük.

Ha olvastad a Q&A-t amit Tim rakott fel, az egyik érdekes vizuális dolog az effektek kérdésnél van. Elsőre jó munkát végeztük a HDR és SSAO-val kapcsolatban, de addig nem mutatunk meg semmit amíg nem vagyunk elégedettek, és amíg a Bloom effekt nem működik a HDR-el. Őszintén szólva az új játékok grafikában felül múlnak minket. Úgy érzem, a modelljeink és a textúráink színvonalasak, és ha az effektek jól működnek, akkor úgy gondolom, hogy egész jó kis szimulátort kapunk. A szépsége a dolognak, hogy csak adjuk és adjuk a dolgokat az rF2-höz.

Más dologról már nem tudok beszámolni, az időnket amúgy is elveszi az utolsó pálya meg ez-az, a programozók pedig elfoglaltak az textúrák csinosítgatásával és játékba rakásával. Az új gumi modell nagyon csodálatos, ezt őszintén mondom. Sokat mentem a régi gumi modellel, nem igazán jó.

Nos, ez egyenlőre ennyi volt, ideje foglalkozni az utolsó pályával. Azt hiszem ha ezzen végzünk, úgy fogom magam érezni mint Gollem, aki először jött ki a barlangból 500 év után."
2011.02.19.

Egy eleddig soha nem látott versenygépről kaptunk egy képet, ez pedig nem más mint a népszerű japán autómárka, a Nissan 370Z nevű fejlesztése, mely szép kidolgozottsága mellé egy spoilert is kapott.2011.02.10.

4 napja volt egy videó melyben a dinamikusan változó versenykörülményeket mutatták be nekünk, ma pedig kaptunk egy képet, mely a dinamikusan változó gumikopást kívánja prezentálni.

Az előző résszel ellentétben a gumikopás nem csak teljesítményben fog megmutatkozni, hanem szemmel jól látható változások lesznek majd a gumikon.

A textúra aszerint fog változni, hogy milyen stílusban vezetünk, illetve hol fékezzük el az abroncsokat, így jönnek majd létre az úgynevezett flatspotok, melyek hatással lesznek majd a tapadásra.
2011.02.06.

Utoljára újévkor hallatott magáról az ISI az rFactor 2-vel kapcsolatban, és ezalatt az egy hónap alatt is gőzerőkkel készítették a népszerű rFactor folytatását.

A bemutató videóban amit közzé tettek a dinamikusan változó versenykörülményeket kívánják bemutatni, és a napszakok következtében módosuló fényviszonyokat.

Az ISI elárulta, hogy a pálya felszáradása illetve felgumizódása nem lesz előre leprogramozva, hanem az elhaladó autók száma és a használt ívük fogja befolyásolni, hogy hol és mennyi idő alatt szárad fel és gumizódik fel a pálya.2010.12.31.

Az ISI-s srácok is készültek az új évre, mégpedig egy képpel, melyen a Lola T70-est láthatjuk a történelmi Spa-Francorchamps-i pályán, és ezzel a képpel kívánnak mindenkinek Boldog Új évet.2010.11.27.

Scott Juliano a napokban írt róla, hogy elkészültek új effektek az rFactor 2-höz, most erről érkezett egy videó.

Amit beakarnak nekünk mutatni, azaz ún. Heat Haze effect, azaz az autóból előtörő forró kipufogó gázok által kreált vibráló levegő.2010.11.25.

Scott Juliano hosszabb csend után elárult új dolgot az rFactor 2-ről.

Elöljáróban annyit, hogy a pályák már átmentek a teszteken, így bekerültek a játékba.

Többiről beszéljen maga Scott:

"Több effekt is alaposan át dolgoztam az rFactor 1-hez képest. A programozók hozzáadtak új dolgokat, például mostantól fel lehet hordani a pálya menti szennyeződéseket az aszfaltra, amikor átvágjuk a pályát, vagy éppen kicsúszunk. Többféle szennyeződés is felkerülhet az aszfaltra, például fűcsomók, föld, és kavicsdarabok. A csúszáskor jelentkező füst effekt is át lett dolgozva, és végre az autóból kitörő tűz is sokkal valósághűbben néz ki.

Ezenkívül több újdonságon is dolgozunk, amelyek remélhetőleg már bekerülnek a végleges változatba, ha mégsem sikerül elkészülni velük akkor később fog érkezni egy update csomagban.

Az animált csapattagok is bekerültek már a boxokba az egyik versenypályán. Néhányan a boxokban fog állni miközben beszélgetnek, adatokat osztanak meg egymással. Lesz néhány telementriai adatokat néző mérnök is a számítógépeknél. Az ő szerepük csak annyi lesz, hogy meglegyen a boxok valóságban is tapasztalt hangulata. A tesztek úgy alakultak mint amire számítottunk. A box többé nem sivár, unalmas része a pályának. Természetesen nem tudjuk telerakni az egész boxot több száz emberrel, hacsak nem elég az 5FPS is a játék közben. A jelenlegi állapot viszont sokkal jobb.

Luc az rF1 track update-en dolgozik, ami érkezni fog az rFactor 2-vel a mod szekcióba. A projekt célja, hogy bemutassuk, hogy az rF1 pályák minőségben is képesek lesznek megjelenni majd az rFactor 2-ben. Luc egy komplett dokumentációt is készít a folyamatról, ami különösen a modderek számára lesz érdekes. A leírás be fogja mutatni, hogy némi munkával hogyan lehet futtatni az rF pályákat a sorozat második részében, valamint azt, hogy valamivel több ráfordítás esetén, hogyan lehet teljes mértéknek kiaknázni az rFactor 2 nyújtotta lehetőségeket. Persze ez a folyamat sem lesz túlságosan bonyolult.

Hamarosan valószínűleg bemutatunk újabb WIP screenshotokat a jelenleg fejlesztés alatt álló újabb effektekről.

És végül, ma beszéltem Gjon-al, aki egy újabb történelmi versenypályát szeretne belepakolni az rF2-be, remélhetőleg el fog készülni még a megjelenésig. Szerintünk elkészülhet a hátralévő időben, a pálya grafikusai szerint ez azonban nem olyan könnyű. Nem fogok elárúlni, melyik ez a pálya, legyen csak meglepetés. Ha mégsem készül el időben, akkor ez egy remek darabja lesz az update csomagnak. nagyon izgatott vagyok ezzel a munkával kapcsolatba.

Megnézem mit tehetek a screenshotok ügyében, napokban valószínűleg Tim rak fel újakat.

Nagyjából ennyi újdonságot tudtam megosztani most veletek. Talán még annyit, hogy az AI programozók keményen dolgoznak a mesteréges inteligencia megvalósításán. Jelen pillanatban még nem tartunk egészen ott ahol szeretnénk, de jó irányba haladunk, és már most egészen élvezem az AI elleni csatákat. Ilyet sose mondtam volna el az rF1-ben lévő AI-ról.. Még van némi munka ezen a területen, de már most hatalmas a fejlődés az első részhez képest."


2010.11.06.

Megint csak a tükröződés effekt került a középpontba 3 kép formájában, amelyeken egy Corvette C6.R-t láthatunk a Sepangi pályán, valamint a boxban. Az autón jól láthatóak a pálya különböző objektumai, valamint az is megfigyelhető a 2. képen, hogy az üveg megvan repedezve, valamint ha a kilátókra tekintünk, azt is láthatjuk, hogy az emberek továbbra is 2D-ek lesznek, ezzel is jelezve azt, hogy ugyan lesznek grafikai javítások, ám az ISI inkább a realitásra törekszik.

2010.11.04.

Nos hát, egy újabb videóval örvendeztetett meg minket az ISI, ahol 8, azaz 8 percen keresztül száguldozhatunk egy ismeretlen járművel a híres Spa Francorchamps-i pálya 1967-es változatán, amely a maga 14 kilométerével, magas sebességével , szinte 0 biztonságával, valóságos életveszély volt. A pálya még nem készült egy tökéletesen, azaz Work in Progress, így esetleges hiányosságokat észre lehet venni.

A videóban nincsen hang, így a hibát senki se magánál keresse. Aki jól megfigyeli, az észreveheti, hogy a pálya elég huplis, és hogy a kocsi minden egyes kis bukkanóra kicsit idegesen reagál, ez azt támasztja alá, hogy a játék egy kifinomult fizikával fog rendelkezni.


2010.10.19.

Scott Juliano újabb információkkal látott el bennünket, főleg a pályákkal kapcsolatban.

"Néhány hete nem jelentkeztem már, de most úgy gondoltam, hogy újabb infókat osztok meg veletek. Túl vagyok egy újabb pálya tesztelésén, így már csak egy maradt. Természetesen az utolsó pályára is kellően oda kell figyelnünk, így a project Luc és számomra pár hetet igénybe fog venni. Egyébként csináltam néhány képet a legújabb elkészült versenyhelyszínről, amit Tim valószínűleg holnap közzé is fog tenni.

Lehet, hogy licenszelt pályák is bekerülnek. Ha sikerül kidolgoznunk a részleteket és összejön a dolog  akkor ez egy nagy dolog lesz az rF2-ben. A licensz megszerzése mindig időbe telik, így ha nem kapjuk meg, akkor a játék megjelenéséig már nem fogunk elkészülni vele, így mint az rFactor esetében a megjelentést követően fogunk kijönni hány extrával, ahogy azt Lienz illetve az IMB pályákkal tettük. Reménykedek benne.

Végül ma beszéltem Gjon-al egy új pályáról ami a dirt versenyzés szerelmeseinek szólna. Gjon dolgozik rajta, hogy megfelelő dirt fizika készüljön el a megjelenés előtt. Egy pálya elkészítése lenne az újabb feladatunk Luc-al, ha belefér az időbe. Ha nem, akkor marad a post-release."

Végezetül kaptunk 2 új képet, a Quabec karting parkról.
2010.10.10.

Nemrégiben készült egy  három oldalas interjú az rFactor atyjával, Gjon Camaj-al, ami itt olvasható, aminek a magyar fordítását a hétre ígérem.

Lássuk dióhéjban, hogy mi is derül ki az interjúból:

- 48% az esély arra, hogy az rFactor 2 idén megjelenjen.

- Az ISI több licenszelt dolgot fog megjeleníteni a játékhoz.

- Az AI fejlettebb lesz, több ívet fog használni, autótól, vezetési stílustól függően.

- rFactor 2 úgynevezett RealRoad technológiát fog használni, azaz folyamatosan felgumizódó pályák stb.

- A játék DirectX9 kompabilitású lesz, a DX7-DX8-at elhagyják.

- rFactor 2 tartalmazni fog ún. built-in programokat, melyekkel a moddingolást tennék könnyebbé. (Kép)

- Nem lesz beépített szerver, maradnak a dedicated szervernél.2010.10.07.

A napokban megnyílt az ISI hivatalos fóruma. Így kívánják tartani a kapcsolatot a rajongókkal.

Az ISI egyik embere, Scott Juliano, ki is használta az alkalmat, és megosztott pár információk a pályák állapotáról:

“Sziasztok! Gondoltam néhány mondatban gyorsan leírom nektek hogy állunk az rF2 pályáival

Két helyszínt leszámítva már mindegyik pálya teljesítette a kettes számú “ART” tesztet, melynek lényege hogy minden pálya vizuálisan azonos legyen. Általában a fejlesztések során mindig próbálunk új dolgokra rájönni, finomítgatni egy-két dolgon, ami következtében a végeredmény szinte mindig sokkal jobb lesz mint az előző verziók esetében. A lényeg hogy a végén az összes pálya ugyanazon a színvonalon legyen, ne legyenek nagy vizuális különbségek.

Amikor mindegyik pálya átment a második tesztfázison, még mindig van hátra egy, ami után megkezdődik béta tesztelés. Ezáltal megbizonyosodunk arról, hogy minden versenypályának rendben vannak az elemi.  Ilyenkor csak napokról beszélünk pályánként, nem hetekről.

Ha ezekkel megvagyunk, és még lesz időnk a megjelenés előtt, amit Gjon Camaj határoz meg, akkor még további új pályák is bekerülhetnek a játékba.

Jelenleg tehát itt tartunk, és látjátok hogy hova is akarunk eljutni.  Nekem és Luc Van Camp-nak (SLN) még rengeteg elvégzendő munkánk van, de már látjuk a fényt az alagút végén. Nézzetek vissza később, ha van valami fejlemény akkor értesülni fogtok róla!”


Valamint 4 új kép is felkerült a világhálóra, amelyeken a Sepang International Circuit-et, valamint Corvette C6.R-eket és Panoz Esperante-ket vehetünk szemügyre.


Ezek alapján a következő pályák biztosan benne lesznek a játékban:

-Spa Francorchamps (1967)
-Estoril
-Sepang
-Palm Beach Raceway kart


2010.10.01.

Egy újabb kép landolt a galériánkban az eső effektről, már megszokottan egy Nissan GT-R GT1-es gép volánja mögött ülünk. Az előző két képhez képest felfedezhető, hogy sokat javítottak az effekten.

 

Ezen felül az ISI Facebook oldalán lehet kérdezni bátran a készítőktől, így akinek van kérdése, tegye fel nyugodtan! Szerintetek melyik lesz a leggyakoribb kérdés? :)
  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások169  
12 3 4 > >>

ninest123

2018-10-25 09:23:35 [169]

chenlina20181025
ralph lauren outlet
miu miu shoes
nike air force 1
tag heuer watches
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
russell westbrook shoes
oakley sunglasses outlet
lebron 15
jordan
air max 1
nike flip-flops
bvlgari jewelry
nike air max 2017
adidas nmd
malone souliers
ray ban sunglasses
lululemon
true religion
celine handbags
coach factory outlet
teva sandals
coach outlet
true religion
designer belts
ugg boots
michael kors outlet clearance
flip-flops
ralph lauren outlet
yoga pants
mulberry handbags
snapback hats
nike dunks
nine west shoes
flipflops
oakley sunglasses outlet
canada goose sale
omega watches
ugg outlet
ralph lauren polo
timberland boots
nike vapormax
canada goose jackets
nike lunarglide
north face outlet store
uggs
north face jackets
kyrie 3
longchamp
mont blanc pens
audemars piguet watches
adidas football boots
trikots günstig
canada goose canada
adidas store
jordan pas cher
jordan shoes
prada outlet
timberland outlet
adidas stan smith
moncler jackets
breguet watches
nike air max 270
jordans
ugg outlet
stussy
nike huarache
nike shoes for men
cheap replica watches
coach handbags
jordan xx9
adidas nmd
balenciaga shoes
off-white clothing
moncler outlet
ugg outlet
ugg boots
parajumpers jackets
ferragamo belt
nike air max 2018
polo outlet
michael kors outlet clearance
nike trainers
pelikan pens
nike roshe
pandora jewelry canada
kobe shoes
air jordan 6
hermes bags
air jordan
cheap rolex watches
the north face jackets
nike socks
woolrich jackets
adidas yeezy 350 boost
coach outlet sale
air max 97
mont blanc
tiffany jewelry
canada goose outlet
manolo blahnik
cheap mlb jerseys
ugg shoes
coach outlet online
puma shoes
hermes birkin bag
canada goose outlet
nike presto
louboutin shoes
oakley sunglasses
puma fenty
kate spade purse
prada handbags
north face outlet
paul george shoes
jimmy choo shoes
ugg slippers
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
tory burch bags
camisetas de fútbol
jordan shoes
air jordan 8
ugg outlet
converse shoes
prada sunglasses
nike mercurial
jordan shoes
bottega veneta handbags
timberland boots
fitflops
victoria's secret outlet
birkenstock sandals
ralph lauren
mizuno running shoes
valentino shoes
canada goose outlet
arcteryx sale
oakley sunglasses
red bottom shoes
nike store
jordan 11
true religion
tory burch shoes
lebron 13
michael kors outlet
huarache
mk purse
fjallraven kanken
michael kors handbags
ugg sale
nike free run
belstaff jackets
air jordan 5
uggs outlet online
pandora charms
new balance shoes
harden vol 2
ferragamo
true religion outlet
nike shoes
ugg for men
nike outlet store
ugg canada
michael kors bags
moncler jackets
nike outlet store
polo shirts
ugg outlet
ray ban sunglasses
vendita maglie calcio
linda farrow sunglasses
ralph lauren
cheap michael kors bags
mcm handbags
coach factory outlet
fitflops
ralph lauren polo
police sunglasses
russell wilson jersey
saint laurent sunglasses
ray ban sunglasses
adidas outlet store
ugg boots sale
adidas flip flops
coach factory outlet
nike epic react
longchamp handbags
mikimoto jewelry
jordan 14
jordans
canada goose down jackets
mac cosmetics
michael kors handbags
supreme clothing
sac longchamp
spalding basketball
coach handbags
adidas outlet store
ugg boots
lebron 15
givenchy handbags
baseball bats
moose knuckles jackets
jimmy choo shoes
converse shoes
oakley sunglasses
ralph lauren polo
longchamp handbags
salvatore ferragamo
nike shox
pandora charms
coach outlet
asics running shoes
chaussures christian louboutin
light up shoes
nhl jerseys
christian louboutin
canada goose outlet store
air jordan 12
nike sb
nike air max
ナイキ スニーカー
reebok shoes
tommy hilfiger shirts
cartier bracelet
jordan shoes
ray ban sunglasses outlet
ugg for kids
tiffany jewelry
vetements clothing
pasotti ombrelli
hermes
hermes bags
nike blazer
air jordan 4
nobis jackets
curry shoes
omega watches
coach outlet online
ray ban sunglasses
ysl handbags
canada goose sale
saucony running shoes
nike shoes
kd 10
kate spade handbags
camisetas de fútbol
nike air max
oakley sunglasses
stan smith
balenciaga shoes
barcelona jersey
adidas slides
persol sunglasses
nike factory store
ralph lauren
coach outlet
nike tn
nfl jerseys
levi's jeans
monster headphones
michael kors outlet clearance
lee jeans
mac cosmetics
nike basketball shoes
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
vans store
pandora jewelry
versace sunglasses
supreme pas cher
coach handbags
lebron james jersey
nike sb
coach outlet
tory burch
vans shoes
coach outlet
michael kors purse
michael kors outlet clearance
pandora jewelry
cheap nfl jerseys
philipp plein
hermes kelly bag
cristiano ronaldo jersey
y-3 shoes
nike running shoes
maui jim sunglasses
ugg outlet
tods shoes
ray ban sunglasses cheap
ralph lauren
jordan pas cher
converse shoes
ugg sale
dansko shoes
uggs outlet
coach outlet store online clearance
converse shoes
fitflops
canada goose canada
philipp plein outlet
ugg for women
nike cortez
mont blanc
ugg boots outlet
jordan shoes
tory burch handbags
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
superdry clothing
nike blazer
adidas outlet store
pandora charms
christian louboutin shoes
north face backpacks
russell westbrook jersey
prada bags
fitflops
coach outlet online
nike air max
dolce and gabbana
ray ban sunglasses
canada goose jackets
coach outlet
sophia webster
vans old skool
timberland boots
coach handbags
coach outlet
north face jackets
nike outlet store
maglia calcio
puma slides
kd 8
yeezy shoes
air max 90
ray ban sunglasses outlet
air jordan
ugg outlet
nike free run
lululemon sale
harden vol 1
soldier 10
ugg outlet
ray bans
true religion
nicholas kirkwood
ugg outlet
adidas ultra boost
burberry sale
under armour shoes
supreme clothing
kate spade
visconti pens
adidas jeremy scott
christian louboutin outlet
miu miu sunglasses
hogan outlet
rolex watches
baby uggs
michael kors outlet
the north face outlet
marc jacobs bags
north face outlet
juicy couture handbags
red bottom shoes
football shirts
adidas superstar
soccer jerseys
cheap michael kors bags
ysl makeup
adidas outlet store
uggs
kd shoes
oakley sunglasses
michael kors handbags
nike air max plus
supreme hoodie
nfl jersey
birkenstock sandals
under armour shoes
new balance
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
coach factory outlet
onitsuka tiger
longchamp outlet
ugg australia
air jordan
fitflops
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
nike tennis
x-large clothing
wedding shoes
birkenstock outlet
ambassador 10
ugg australia
nike free run
christian dior handbags
lebron soldier 11
columbia sportswear
north face outlet online
cheap jerseys
tiffany bracelet
links of london jewellery
tiffany jewelry
giuseppe zanotti
tory burch shoes
michael kors handbags
swarovski crystal
canada goose jackets
longchamp handbags
manchester united jersey
pandora charms
michael kors taschen
red bottom shoes
air jordan 3
pandora charms
kyrie 2
nike flight bonafide
burberry canada
kate spade
timberland outlet online
pandora charms
mbt shoes
cheap nfl jerseys
jordan shoes
coach outlet online
bcbg dresses
tom brady jersey
burberry outlet
ralph lauren
ugg sale
breitling watches
mac makeup
scarpe mbt
ugg boots
birkenstock sale
new balance shoes
vans shoes
michael kors outlet
stephen curry jersey
beats headphones
supreme clothing
adidas wings
cheap mlb jerseys
soccer jerseys
versace clothing
marcelo burlon
nfl jerseys
nike roshe
tom ford sunglasses
ugg sale
columbia outlet
air jordan 1
true religion
ugg sale
nike air max
kate spade outlet
coach outlet
jordan shoes
basketball shoes
nhl jerseys
moncler jackets
pandora jewelry
van cleef & arpels
nfl jerseys wholesale
nike factory store
michael kors handbags
polo outlet
christian louboutin shoes
north face jackets
suicoke sandals
moncler outlet online
coach outlet
coach outlet online
maillot de foot pas cher
ralph lauren outlet
nike air max
mishka clothing
kate spade handbags
ugg boots
prada
skechers shoes
nike air force 1
ray ban sunglasses
nike factory store
herve leger
swarovski jewelry
ralph lauren outlet
kate spade outlet
coach outlet
hundreds clothing
balenciaga triple s
ugg boots
ray ban sunglasses
marc jacobs handbags
ugg boots for men
ralph lauren jeans
ugg outlet
ray ban sunglasses for women
maillot de foot
burberry outlet
nba jerseys
ronaldo jersey
fitflop sandals
kate spade outlet
alexander mcqueen
versace handbags
vibram shoes
shoe carnival
cheap nfl jerseys
canada goose outlet
ugg store
michael kors handbags sale
nfl jerseys
canada goose coats
nike shoes for women
nike outlet
moncler outlet online
nike hyperdunk
mlb jerseys
fila shoes
hollister clothing
fussball trikots
uggs outlet
ray ban
soccer jerseys
nike outlet store
ray ban sunglasses
coach outlet online
womens ugg boots
fingerlings monkey
soccer jersey
ugg clearance
snapback hats
nike air max
christian louboutin shoes
uggs outlet
stuart weitzman shoes
adidas outlet
nike air max
off-white clothing
ugg boots clearance
mlb jerseys
michael kors bags
undefeated clothing
ralph lauren polo
cheap supra shoes
ugg boots
manolo blahnik
nike revolution
swarovski crystal
michael kors outlet clearance
mcm bagsk
lebron 14
moncler outlet
adidas yeezy boost 350
oakley sunglasses
oakley sunglasses cheap
ugg outlet store
oakley sunglasses
yeezy 500
supra shoes
hermes belt
air max 95
coach outlet
ugg outlet
nfl jerseys
kobe 11
longchamp handbags
ugg outlet
pandora outlet
soldier 9
valentino shoes
nfl jerseys
moncler jackets
michael kors handbags
chenlina20181025

dongdong8

2018-09-21 04:51:45 [168]

20189.21wengdongdong
camisetas fútbol
mac makeup
converse shoes
kate spade
herve leger dresses
adidas outlet store
wholesale hats
omega watches
audemars piguet
moncler outlet
nike revolution
timberland
uggs on sale
air jordan 14
under armour outlet
nike air max
manchester united jersey
y-3 shoes
basketball shoes
mcm bags
soldier 9
jordan pas cher
adidas football boots
birkenstock sandals
longchamp handbags
cheap nfl jerseys
polo outlet
ray ban sunglasses
columbia sportswear
christian louboutin shoes
soldier 10
michael kors outlet
supreme
ralph lauren
air max plus
nike air max
moose knuckles jackets
cheap mlb jerseys
longchamp outlet
bcbg dresses
birkenstock outlet
coach handbags
pelikan pens
true religion jeans
ugg boots
adidas outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
air max 270
timberland boots
balenciaga shoes
victoria's secret outlet
oakley sunglasses wholesale
light up shoes
adidas flip flops
lululemon sale
linda farrow sunglasses
nike tn
nike flight bonafide
valentino shoes
ralph lauren
hermes outlet
jordan 1
ugg shoes
vans shoes
adidas nmd
supreme uk
longchamp handbags
christian louboutin
manolo blahnik
pandora charms
air max 2017
ralph lauren polo shirts
ugg outlet
air max
tom brady jersey
ugg for kids
harden vol 1
air max
tiffany jewelry
michael kors outlet
van cleef & arpels jewelry
superdry
red bottoms
mulberry handbags
vapormax
tag heuer watches
oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach outlet
cheap nba jerseys
nike blazer
fingerlings monkey
soccer jersey
mont blanc pens
basketball shoes
coach handbags
uggs outlet
maillot de foot
ugg boots
jordan 12
nfl jerseys wholesale
cheap nhl jerseys
ugg boots
nike tennis
mk purse
fjallraven kanken
nike air force
juicy couture
nhl jerseys
puma slides
uggs outlet
running shoes
flip-flops
moncler outlet
curry jersey
tods shoes
adidas superstar
oakley sunglasses
coach outlet
uggs
michael kors handbags
ralph lauren
flops
burberry handbags
true religion
nike roshe
air jordan
vibram fivefingers
cheap nfl jerseys
russell wilson jersey
ugg outlet
christian louboutin shoes
coach handbags
coach outlet online
spalding basketball
coach outlet online
nike shoes for men
tory burch shoes
ugg boots
stan smith
fitflops
ray bans
ferragamo shoes
ugg boots
true religion jeans
burberry outlet store
canada goose jackets
jimmy choo
christian louboutin
true religion jeans
nike outlet
balenciaga sandals
swarovski jewelry
oakley canada
harden vol 2
swarovski rings
ysl makeup
nike flip-flops
michael kors outlet
converse shoes
links of london
ugg outlet
lebron 15
nike factory
lebron james jersey
nike free run
coach outlet online
vans outlet
coach outlet online
cristiano ronaldo jersey
mac cosmetics
true religion jeans
new balance shoes
philipp plein outlet
camisetas de futbol baratas
air jordan
longchamp
coach outlet online
fußballtrikots ermäßigung
christian louboutin outlet
ugg outlet
ray ban
fitflop
columbia outlet
soldier 11
breguet watches
supreme paris
ray ban sunglasses
rolex watches
north face outlet
yeezy 500
soccer jerseys
canada goose outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
jordan 8
air max
balenciaga triple s
omega watches
barcelona jersey
michael kors outlet clearance
coach outlet
ugg outlet
adidas nmd
oakley sunglasses cheap
kate spade
beats headphones
pandora jewelry canada
nike outlet store online
supra shoes
ugg outlet store
rayban
ugg boots
baseball jersey
ugg outlet
ナイキ スニーカー
givenchy handbags
nike shoes
kobe shoes
north face
the north face
nike hyperdunk
christian louboutin
shoe carnival
michael kors handbags
soccer shirts
jordans
hollister outlet
beats by dre
persol sunglasses
hermes belt
kate spade handbags
canada goose jackets
ugg clearance
nine west shoes
ugg boots
moncler outlet
canada goose jackets
tiffany bracelet
jordan shoes
jordan shoes
cheap nfl jerseys
dior handbags
lululemon
timberland outlet
jordan shoes
coach factory online
ferragamo outlet
coach outlet
ralph lauren
christian louboutin
jordan 6
malone souliers shoes
nike outlet
kate spade handbags
north face jackets
pandora jewelry
ysl handbags
air max 97
alexander mcqueen shoes
canada goose outlet
russell westbrook shoes
michael kors outlet
giuseppe zanotti shoes
coach outlet online
nike uk
lee jeans
nike lunarglide
jordans
breitling watches
adidas originals
coach factory outlet online
montblanc pen
wholesale nfl jerseys
hundreds clothing
louboutin
bvlgari rings
new balance
new balance shoes
maui jim sunglasses
adidas outlet
russell westbrook jersey
ugg boots
cheap jordan shoes
canada goose coats
kate spade
ray ban
off-white shoes
yeezy shoes
dansko shoes
nike presto
nfl jerseys
marcelo burlon
parajumpers jackets
hermes birkin bag
montblanc
timberland boots
air max 1
pandora charms
air max 2018
coach factory outlet
ugg sale
police sunglasses
kd shoes
arc'teryx clothing
oakley sunglasses
monster headphones
canada goose jackets
ralph lauren
converse
flipflops
michael kors uk
north face outlet
canada goose outlet
coach factory outlet
nike socks
ugg sale
manolo blahnik
north face jackets
ralph lauren jeans
ambassador 10
tommy hilfiger polo shirts
ugg outlet
prada outlet online
north face outlet
michael kors outlet online
dolce & gabbana
maglie calcio
longchamp handbags
wedding shoes
pasotti ombrelli
tory burch outlet
nike free run
coach handbags outlet
air max 95
visconti pens
longchamp outlet
jordan 5
air jordan
saucony running shoes
asics running shoes
nfl jerseys
valentino shoes
converse shoes
ugg boots
cheap replica watches
ralph lauren
nfl jerseys
nike outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
versace clothing
kd 8
adidas jeremy scott
ray ban sunglasses
moncler jackets
ralph lauren
hermes bags
fitflops sale clearance
nike sb
stussy hoodie
ugg boots
onitsuka tiger
oakley sunglasses
nike roshe
coach purse
ralph lauren
ralph lauren
nike kyrie 3
mbt shoes
ugg for men
ralph lauren
miu miu sunglasses
kate spade outlet
undefeated shoes
adidas outlet
kate spade purse
michael kors outlet clearance
fila shoes
vendita maglie calcio
nike running shoes
coach outlet store
mikimoto jewelry
canada goose sale
ralph lauren uk
ugg for women
ugg australia
prada handbags
north face
versace sunglasses
louboutin outlet
ray ban sunglasses
adidas shoes
mac cosmetics
michael kors bags
ronaldo jersey
ray ban
scarpe mbt
ray ban sunglasses
fitflop
nike factory
burberry outlet
belstaff jackets
miu miu shoes
curry shoes
birkenstock sandals
sophia webster shoes
coach outlet
replica watches
woolrich jackets
adidas ultra boost
adidas uk
vans shoes
ugg sale
ugg boots
mcm handbags
ralph lauren
moncler jackets
reebok shoes
nike free
ralph lauren
birkenstock sandals
pandora jewelry
nike blazer
jordan 4
skechers sandals
kobe 11
hermes belt
canada goose jackets
nfl jerseys
michael kors handbags
air max 90
coach outlet
north face outlet
ugg sale
burberry canada
hermes bags
ray bans
tiffany jewelry
canada goose jackets
tiffany jewelry
swarovski crystal
mishka clothing
nike air huarache
adidas yeezy
levi's jeans
nike outlet store
ugg factory outlet
christian louboutin shoes
pandora jewelry canada
cheap oakley sunglasses
philipp plein outlet
canada goose outlet
supreme clothing
teva sandals
nike huarache
pandora charms
christian louboutin
ray ban
off-white
tom ford sunglasses
ugg australia
north face outlet
tory burch sandals
puma outlet
michael kors taschen
pandora charms
prada handbags
adidas wings
ugg boots
polo ralph lauren
nike shox
michael kors outlet clearance
ugg clearance
ugg boots
longchamp handbags
air force 1
supra shoes
nike cortez
hermes belt
adidas slides
marc jacobs handbags
michael kors canada
cheap mlb jerseys
baseball bats
kate spade outlet
hogan outlet
air jordan 11
jordan retro
cheap mlb jerseys
jimmy choo
air jordan 3
oakley sunglasses
coach outlet
nicholas kirkwood shoes
nike mercurial superfly
canada goose jackets
celine outlet
polo outlet
nike epic react flyknit
baby uggs
ugg outlet
ray ban sunglasses
ugg slippers
supreme clothing
stuart weitzman shoes
ugg sale
under armour shoes
marc jacobs bags
coach factory outlet
air max
coach outlet
air jordan
vetements clothing
michael kors handbags
ray ban sunglasses
kyrie 2
air jordan
bottega veneta
nike outlet
oakley sunglasses
versace bags
adidas yeezy
vans shoes
michael kors outlet clearance
true religion jeans
maillot de foot
canada goose outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
snapback hats
lebron 15
tory burch
cheap nfl jerseys
moncler outlet
ugg outlet
soccer jerseys
ugg outlet
polo ralph lauren
cartier jewelry
timberland boots
air jordan
jordans
christian louboutin
oakley vault
ysl sunglasses
north face outlet
nike outlet
nobis jackets
michael kors outlet
nike dunks
jordan xx9
michael kors handbags
puma fenty
coach outlet online
ugg boots for men
mizuno running shoes
air max
ugg outlet
ray ban outlet
cheap soccer jerseys
nike dunks
pandora charms
ugg outlet
moncler outlet
lebron 14
tory burch bags
Fußballtrikots günstig
new balance sandals
kd 10
nfl jerseys
lebron 13
nike outlet
prada sunglasses
prada
suicoke
flip flops
paul george shoes
salvatore ferragamo shoes
louboutin shoes
yoga pants
x-large clothing
20189.21wengdongdong

chenlina

2018-09-17 05:14:50 [167]

2018.9.17chenlixiangversace handbags
wedding dresses
michael kors handbags
oakley sunglasses
swarovski
timberland
new balance
nike outlet store
adidas outlet
salvatore ferragamo
nike mercurial
hogan
bose headphones
kids jordans
jordan 6s
lebron 11
burberry outlet
balenciaga shoes
adidas zx flux
new balance
pandora charms
air jordan
mont blanc
dyson hair dryer
nike air max
longchamp bags
chopard jewelry
curry 5
jordan 32
mizuno running shoes
hermes outlet
michael kors canada
hollister outlet
mont blanc
converse outlet store
michael kors
oakley
adidas slides
dansko
calvin klein
timberland boots
england world cup jersey
givenchy bags
jordans
ralph lauren outlet
ferragamo shoes
adidas
carrera sunglasses
jordan clothing
nfl jerseys
adidas uk
jordan retro
abercrombie
calvin klein jeans
fossil
ferragamo
keen
fendi
cheap nfl jerseys
air max 90
wedding dresses
nike clothing
nike free run
sac michael kors
nike foamposite
roshe run
ralph lauren
nike air
skechers shoes
swarovski
belgium world cup jerseys
dolce and gabbana
jordan
oakley sunglasses
kyrie irving jersey
air zoom pegasus
roshe run
burberry sunglasses
beats
a bathing ape
hermes jewelry
jbl speakers
fitflops
givenchy jewelry
puma shoes
kevin durant shoes
nike air max 90
adidas outlet
ugg outlet
new balance shoes
air more uptempo
uggs outlet
vans
air max 90
hermes uk
bottega veneta
asics
giannis antetokounmpo jersey
guess
nike air max
france world cup jersey
nike air max
michael kors outlet
christian louboutin
kevin durant shoes
bottega veneta sunglasses
lebron james shoes
james harden jersey
nike shoes
instyler ionic styler
converse
ugg boots
gucci outlet
armani sunglasses
true religion outlet
kate spade outlet
curry 4
true religion outlet
dsquared2 jeans
furla handbags
cheap oakley sunglasses
michael kors borse
softball bats
ray ban sunglasses
vibram fivefingers
jordan 11
fendi sunglasses
adidas soccer cleats
tods shoes
polo ralph lauren
air jordan
chrome hearts
cheap toms
kobe 9
spain world cup jersey
nike air max 2018
christian louboutin
replica watches
vans shoes
nike outlet
kd 10 elite
hermes
adidas running shoes
nike store
adidas outlet store
antonio brown jersey
jordan
michael kors outlet
abercrombie
huf
uggs outlet
pandora
abercrombie
alife clothing
nike air force
arcteryx jackets
reebok outlet store
montre
michael kors outlet
sac burberry
nike air max
chrome hearts jewelry
jordans
ray ban outlet
portugal world cup jersey
ray ban sunglasses
karen millen uk
balmain
jordans
ralph lauren
nike huarache
ralph lauren
gucci bags
vans shoes
air max 95
guess
hogan
soccer jerseys
beats headphones
dolce & gabbana
reebok
harry winston jewelry
coach purse
fitflops outlet
iphone cases
gucci handbags
kobe 11
alexander mcqueen
dolce & gabbana
tory burch outlet
bottega veneta
celine
jordan 31
jordan shoes
jordan 6
jordan shoes
red bottoms
clarks shoes
insanity
chanel handbags
longchamp
longchamp handbags
adidas trainers
adidas crazy
valentino
mizuno
oakley sunglasses
karen millen
coach outlet
nike air max plus
ray ban sunglasses
barbour
stuart weitzman
jordan 4s
stuart weitzman
air max
jordan 2
rolex
freshjive clothing
iphone x case
ghd
gucci belt
rolex watches
insanity
curry 3
diesel jeans
louboutin
nike air max 95
burberry
nike air max
bcbg max
basket store
gucci outlet
golden goose sneakers
mac makeup
swarovski crystal
sac longchamp
mulberry outlet
rolex
bally
adidas soccer
kristaps porzingis jersey
coach outlet
pandora jewelry
nike blazer pas cher
basketball jersey
replica watches
wedding dresses
parajumpers
isabel marant
nike blazer
longchamp
oakley vault
kate spade
ray ban
g-star jeans
converse shoes
longchamp
supra
nike pas cher
nike store
michael kors outlet
burberry outlet
nike store
kd 9
tory burch outlet
ferragamo sunglasses
toms outlet
kate spade outlet
bvlgari sunglasses
flip flops
oakley glasses
curry 2
nike vapor max
marc jacobs handbags
kobe 10
polo lacoste
mac cosmetics
pandora
nike free run
marc jacobs
nike canada
babyliss
louboutin
adidas outlet
air max 97
nike air force
nike outlet
carson wentz jersey
cheap nfl jerseys
soccer shoes
jordan shoes
cartier love bracelet
nike roshe run
jimmy choo
abercrombie
oakley vault
salomon shoes
germany world cup jersey
dior sunglasses
canada goose jackets
michael kors outlet
ray ban
ugg outlet
ferragamo
nike outlet online
asics
sac guess
true religion
armani handbags
jerseys
oakley sunglasses
jordan 14
chanel
jordan
prada outlet
prada outlet
true religion jeans
jordan 9
bape
yeezy shoes
jordan
nike free
nike kyrie 2
nike free
true religion jeans
nike free
coach outlet online
jordan 12s
ralph lauren outlet
new balance
montre pas cher
dolce & gabbana sunglasses
dansko shoes
jordan 3
new balance trainer
burberry outlet
ray ban
jordan 10
cartier sunglasses
michael kors
roshe run
adidas superstar
ferragamo belt
moncler outlet
salvatore ferragamo shoes
jordan xx9
clarisonic
tory burch outlet
converse
moncler jackets
nike air force 1
converse
nike tn
mac makeup
nike air max 90
pandora
dak prescott jersey
vans
jordan 1
tiffany & co
jordan 13
polo ralph lauren
lululemon outlet
fendi
prada
jordan 7
chloe sunglasses
adidas outlet
armani jeans
dior handbags
pandora jewelry
beats headphones
adidas outlet
vanessa bruno
baseball bats
nike roshe run
bcbg
chloe handbags
insanity workout
supra
argentina world cup jersey
jordan 8
louboutin
rolex watches
roshe run
michael kors outlet
air max 2017
hogan shoes
new balance
basket nike
longchamp
asics gel
nike air max
basketball shoes
nike roshe run
chloe handbags
boy london clothing
links of london
nike free
bulgari jewelry
ray ban
barbour
kobe 12
true religion jeans
lacoste jeans
adidas flip-flops
ed hardy
nike factory
jordan 5s
polo ralph lauren
gentle monster sunglasses
giuseppe zanotti
designer sunglasses
pandora jewelry
guess
designer sunglasses
montre pas cher
jimmy choo
lululemon outlet
beats by dre
nike air max
christian louboutin
louboutin pas cher
nike air max
champion
goyard handbags
oakley
louboutin
timberland
ray ban sunglasses
manolo blahnik
nike blazer
kenzo clothing
michael kors
chi flat iron
converse chuck taylor
herve leger
tommy hilfiger
swarovski
jordans
miu miu shoes
air max 2017
ghd
10 deep clothing
hollister
jordan 4
burberry handbags
adidas clothing
omega watches
brazil world cup jersey
cheap uggs
nike air max
nike outlet
converse shoes
oakley
ray ban
oakley sunglasses
lebron shoes
mizuno running shoes
tommy hilfiger
fitflop
asics
kevin durant jersey
tommy hilfiger
ghd hair straighteners
burberry
chanel
nike air max 90
jimmy choo sunglasses
air max
michael kors outlet
kyrie 4
nike shoes
birkin bag
dsquared2 outlet
marc jacobs handbags
kobe 10
aaron rodgers jersey
yves saint laurent
uggs outlet
nike mercurial
nike
2018.9.17chenlixiang

chenlina

2018-06-15 09:47:51 [166]

2018.6.15xukaimin
jordans
nike air max
mulberry handbags
hogan
chaussure nike
nike kyrie 2
nike air max
lululemon outlet
asics running
nike roshe
tods shoes
bottega
air max 95
valentinos
supra shoes
air max
bcbg
nike roshe
kevin durant shoes
polo ralph lauren
adidas flip-flops
marc jacobs
mont blanc pens
links of london uk
adidas outlet store
balance shoes
jordan
kobe bryant shoes
michael kors outlet online
prada
nike air max
converse chuck taylor
ralph lauren
adidas trainers uk
sac longchamp
ray ban sunglasses
mizuno
ray ban pas cher
longchamp pas cher
pandora bijoux
bcbg max azria
kate spade uk
dansko outlet
toms shoes
michael jordan
air max 2018
jordan pas cher
yeezy shoe
ferragamo
tommy hilfiger pas cher
vans outlet
coach factory outlet
wedding dress
jordan 11
lebron james shoes
cheap jordans
thomas sabo uk
cheap basketball shoes
polo ralph lauren
burberry outlet
weitzman shoes
pandora bracciali
nike air max 90
nike uk
hilfiger outlet
michael kors outlet
guess canada
chloe handbags
michael kors
adidas clothing
balance shoes
nike air
puma shoes
reebok shoes
abercrombie
michael kors
nike huarache
insanity workout
hermes birkin
free running
occhiali oakley
air force
fitflops outlet
new balance femme
salvatore ferragamo
swarovski
air max
nike free
air jordan
guess factory
adidas soccer cleats
nike shoes
france world cup jersey
spain world cup jersey
nike mercurial
air max
ray ban sunglasses
longchamp
ray ban
prada handbags
montre homme
portugal world cup jersey
adidas outlet
nike clothing
converse
ralph lauren outlet
marc by marc jacobs
kates pade outlet online
hermes
lunette oakley
nike air max
nike roshe run
pandora uk
converse uk
nike pas cher
lebron 11
soccer jerseys
versace handbags
michael jordan
prada outlet
nike air max
reebok shoes
mercurial superfly
michael kors outlet
ray ban occhiali
coach outlet
roshe run
jordan 3
nike blazer
longchamp handbags
timberland
pandora jewelry
dolce and gabbana
longchamp outlet
adidas outlet store
nike roshe run
vans pas cher
cheap wedding dresses
jordan 4
converse all stars
burberry
nike outlet store
michael kors handbags
adidas superstar
nike free run
cheap jordan shoes
jordan 6
yves saint laurent
christian louboutin
jordan 5
dansko shoes
bijoux swarovski
true religion
christian louboutin
nike free
roshe run
michael kors outlet clearance
softball bats
true religion outlet
kenzo clothing
asics gel
true religion jeans
germany world cup jersey
replica watches
jordan xx9
air max 90
flip flops
ralph lauren outlet
goyard handbags
pandora jewelry
hilfiger uk
five finger shoes
nike air max 2017
michael kors uk
england world cup jersey
burberry outlet
fendi
hollister outlet
air max 90
cheap oakley sunglasses
bottega veneta
mont blanc pens
louboutin
lunette ray ban
adidas outlet store
cheap wedding dresses
michael jordan
longchamp outlet
blazer nike
burberry handbags
kate spade
nike outlet
mac cosmetics outlet
ghd hair straighteners
swarovski gioielli
rolex watches
tory burch
converse
karen millen
dolce and gabbana
oakley sunglasses
barbour jackets
nike free run
michael kors uk
montres
omega watches
jordan 12
adidas slides
jordan
longchamp handbags
tory burch
softball bats
oakley sunglasses
hogan shoes
nike outlet
nike roshe run
polo ralph lauren
true religion outlet
celine handbags
coach outlet
iphone cases
christian louboutin
iphone x case
nike air max
prom dresses
converse shoes
scarpe hogan
mizuno
cheap jerseys
adidas shoes
true religion
para jumpers
polo ralph lauren
polo lacoste pas cher
christian louboutin
air force
adidas originals
new balance
herve leger dresses
kobe 9 elite
nike air force 1
ray ban sunglasses
ray ban
orologi rolex
sac vanessa bruno
beats by dre
nike free
supra shoes
vans scarpe
jordan 1
adidas running shoes
ray ban sunglasses
fendi handbags
oakley uk
nike vapor max
belgium world cup jerseys
fitflop
nfl jerseys
pandora charms
true religion jeans
lululemon outlet
salomon shoes
montre pas cher
nike air max
ray ban sunglasses
beats headphones
manolo blahnik shoes
nike air max
instyler
replica watches
ai max
mac makeup
nike store
guess pas cher
marc jacobs handbags
salvatore ferragamo
louboutin
nike shoes
mulberry
michael kors
jordans
rolex watches
ralph lauren
boy london clothing
reebok outlet
sac michael kors
balenciaga sneakers
furla handbags
new balance
nike blazer
coach outlet online
swarovski jewelry
nike air max
timberland boots
timberland pas cher
cheap oakley sunglasses
adidas zx flux
fitflops
gucci outlet
nike soccer shoes
ed hardy
clarks shoes
mac cosmetics
cheap jerseys
sac michael kors
michael kors canada
nike air max 97
tiffany jewelry
air max
oakley vault
gucci outlet
mizuno running shoes
stuart weitzman
new balance soldes
nike factory outlet
jordan
argentina world cup jersey
asics trainers
tn pas cher
nike air max
adidas superstar
air jordan
asics gel
timberland boots
air max plus
louboutin outlet
lacoste shoes
timberland shoes
hermes birkin bag
oakley sunglasses
jordan
burberry
ai max
replica watches
michael kors factory outlet
louboutin
abercrombie
brazil world cup jersey
roty burch outlet
vans outlet
giuseppe zanotti outlet
miu miu shoes
michael kors
beats headphones
skechers sneakers
nike free
chrome hearts jewelry
jimmy choo shoes
louboutin pas cher
air max
cartier bracelet
oakley sunglasses
mac makeup
michael kors outlet
oakley pas cher
adidas outlet store
michael kors outlet
lebron shoes
burberry sale
polo ralph lauren
2018.6.15xukaimin

chenlina

2018-03-28 03:06:47 [165]

chenlina20180328
adidas shoes
cheap ray bans
coach outlet online
givenchy handbags
adidas flip flops
burberry scarf
coach outlet online
air jordan
baseball jerseys
christian louboutin
tory burch outlet
coach handbags
coach outlet online
ralph lauren outlet
cheap rolex watches
louis vuitton outlet
jordan xx9
balance shoes
ray ban
nfl jerseys
nike uk
ralph lauren
jordan 6
air max 95
oakley sunglasses
michaelkors outlet
jordans
oakley sunglasses
kate spade outlet
prada handbags
scarpe mbt
mizuno running shoes
mont blanc pens
jordans
nike roshe
jordan
coach outlet online
louboutin
wholesale nfl jerseys
coach factory outlet
michael kors outlet
oakleys
nike blazer
nike air max
louboutin
manolo blahnik
toms outlet
giuseppe zanotti shoes
nike outlet
alexander mcqueen shoes
longchamp
adidas uk
yeezy shoes
flip-flops
timberland
mcm bags
nike sb
ferragamo shoes
celine outlet
jordan 3
herve leger dresses
jordan shoes
links of london
toms outlet
tory burch uk
air max
kate spade
rayban
birkenstock sandals
coach outlet online
longchamp
mont blanc
supreme
vans shoes
kate spade outlet
asicsasics running shoes
baseball bats
adidas yeezy boost
mishka clothing
michael kors outlet
louis vuitton outlet
beats by dre headphones
longchamp outlet
adidas outlet
coach
new balance
roshe run
cheap jordans
bottega veneta
oakley sunglasses
nike tennis
balenciaga shoes
coach factory outlet online
asics
birkenstock shoes
dansko shoes
snapbacks wholesale
nike air force
bcbg
timberland boots
nike dunks
nike outlet
polo outlet
cheap nhl jerseys
mbt shoes
nike factory outlet
christian louboutin
michael kors
coach factory outlet
supra shoes
mont blanc
jordan
blackhawks jersey
pandora charms
air max 97
miu miu shoes
louis vuitton outlet
louboutin
stan smith shoes
michael kors outlet
cheap jerseys
pandora jewelry
jordans
michael kors handbags
tory burch outlet
prada bags
polo ralph lauren
pandora jewelry
cheap rolex watches
lebron 15
louboutin
adidas slides
jordan shoes
kobe 11
ray ban
jordan
nike air
supreme outlet
longchamp
nike free
louis vuitton outlet
air force 1
pandora charms
air max 1
mac cosmetics
louis vuitton
michael kors outlet
tommy hilfiger
adidas jeremy scott
coach outlet
timberland boots
coach outlet online
rolex watches
harden vol 1
dolce and gabbana
oakley sunglasses
jordan 12
nike uk
ray ban sunglasses
longchamp outlet
marc jacobs
true religion
nike free
belstaff jackets
coach
supreme
louis vuitton
jordans
kevin durant shoes
bvlgari rings
rolex replica watches
hermes outlet
longchamp handbags
coach factory outlet
undefeated shoes
converse
ralph lauren
burberry outlet
michael kors outlet
louis vuitton handbags
burberry outlet
nike lunarglide
flip flops
air huarache
cheap mlb jerseys
nfl jerseys wholesale
fitflops
mulberry
nike tn
manchester united jersey
polo ralph
nike outlet
coach factory online
jordan shoes
salvatore ferragamo
coach outlet
flops
air max plus
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
flops
ray ban sunglasses wholesale
kate spade outlet
nike kyrie 3
michael kors handbags
swarovski jewelry
ralph lauren
michael kors handbags
supreme uk
louboutin
van cleef & arpels jewelry
oakley vault
coach outlet
nike outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
nike blazer shoes
hermes bags
pandora jewelry
cartier jewelry
polo ralph lauren
air max 270
dior handbags
louboutin
jordan 1
nike shoes
louboutin
hermes
jimmy choo shoes
prada
curry shoes
michael kors outlet clearance
under armour outlet
coach outlet online
polo ralph lauren
mlb jerseys
juicy couture
louboutin
oakley sunglasses wholesale
kate spade
ray ban
nike revolution
cheap replica watches
kate spade
nfl jerseys
cheap mlb jerseys
converse shoes
ralph lauren
coach handbags
true religion jeans
air max
cheap nfl jerseys
louis vuitton
louis vuitton
birkenstock outlet
stussy hoodie
air max 90
adidas football boots
adidas superstar
louis vuitton handbags
timberland outlet
jordan 4
coach handbags
michael kors outlet
ray ban
oakley sunglasses cheap
nike free
pandora jewelry
ralph lauren
converse shoes
air max 2018
ray ban
vans shoes
true religion jeans
valentino shoes
nike air max
jordan 5
louis vuitton
ferragamo
ray ban sunglasses
timberland pro
michael kors outlet online
light up shoes
tory burch
oakley sunglasses
michael kors
air jordan
michael kors outlet online
nike mercurial superfly
nike free run
nike huarache
nike huarache
adidas wings
swarovski crystal
pandora charms
air jordan
barcelona jersey
fingerlings monkey
michael kors
supreme
wedding shoes
burberry outlet canada
louis vuitton
nike factory outlet
michael kors handbags
louis vuitton
carnival shoes
oakley sunglasses
nike cortez
swarovski
polo ralph
air jordan 11
jordan 8
pandora jewelry
christian louboutin
polo shirts
nhl jerseys
adidas yeezy 350
adidas stan smith
polo ralph
air max
nike presto
ralph lauren uk
louis vuitton
louboutin
vibram fivefingers
tod's shoes
air jordan
louis vuitton
adidas outlet
flip flops
basketball shoes
cheap nba jerseys
polo outlet
soccer jerseys
air max
prada
red bottoms
true religion jeans
coach
polo outlet
michael kors
michael kors
louis vuitton outlet
hermes kelly bag
coach outlet online
true religion jeans
polo ralph lauren
adidas shoes
nike air max
stuart weitzman shoes
burberry outlet
asics running shoes
louis vuitton handbags
jordan shoes
true religion jeans
fitflops
louis vuitton outlet
jordan shoes
nike flip-flops
michael kors outlet
coach outlet
ray ban outlet
nike shox
pandora jewelry
ray ban
air max 2017
michael kors taschen
jordan
gucci outlet
ray bans
hermes
chenlina20180328

liuchunkai

2018-01-24 08:23:14 [164]

20180124lck
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
nike factory shoes
bottega veneta outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
nike shoes outlet
michael kors outlet
ugg boots clearance
coach outlet store
michael kors outlet
ugg boots
tods outlet
fred perry polo
true religion outlet store
canada goose jackets
coach outlet store online
michael kors outlet
coach outlet online
cheap nfl jerseys
ralph lauren shirts
coach outlet store online
ugg boots clearance
broncos jerseys
kate spade outlet online
nike roshe one
louboutin shoes
true religion jeans
canada goose outlet
canada goose parka
mulberry handbags
kobe shoes
ralph lauren
ugg outlet online
canada goose outlet online
ugg boots
kobe 9 elite
michael kors uk
coach factory outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
dansko shoes
nike shoes
ugg boots for women
nike air max 1
foamposite shoes
true religion jeans
canada goose outlet online
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
michael kors handbags
mulberry bags
adidas store
ugg boots clearance
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
polo outlet
true religion outlet
kd shoes
kobe shoes
nfl jerseys
denver broncos jersey
ugg outlet
jordan shoes
coach outlet online
canada goose outlet
polo ralph lauren shirts
ugg outlet
converse shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
michael kors wallets
ugg boots clearance
polo ralph lauren outlet
kobe bryants shoes
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
pandora outlet
michael kors outlet
uggs outlet
michael kors online
ugg boots
christian louboutin
canada goose outlet store
christian louboutin outlet
coach outlet online
ecco outlet
longchamp handbags sale
swarovski outlet
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors uk
coach outlet
tory burch outlet stores
oakley sunglasses
air jordan shoes
canada goose outlet
cheap jordans
canada goose outlet online
fitflops shoes
michael kors outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet stores
michael kors outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses sale
lacoste soldes
true religion jeans
michael kors outlet
denver broncos jerseys
uggs outlet
ugg boots
burberry outlet sale online
coach outlet online
ed hardy clothing
michael kors outlet
kate spade sale
cartier watches
michael kors outlet
pandora outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
tory burch outlet online
canada goose outlet store
chrome hearts online store
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet online
cheap nhl jerseys
nike outlet store
jordan shoes
michael kors outlet
longchamp outlet
ugg boots
louboutin shoes
jordan shoes
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
nike shoes
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
kate spade outlet
ugg boots
michael?kors?outlet?online
fitflops uk
nike air max 2015
cheap oakley sunglasses
fitflops shoes
burberry outlet
air max trainers
cheap ray ban sunglasses
longchamp pliage
ugg outlet
polo ralph lauren
coach outlet
mont blanc pens
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ugg boots on sale
canada goose
swarovski jewelry
christian louboutin outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
ralph lauren polo
michael kors wallets for women
oakley sunglasses
adidas nmd
uggs outlet
canada goose jackets
fitflops sale clearance
michael kors outlet
prada shoes
ugg boots outlet
longchamp outlet store
mont blanc pens
max 1
burberry outlet store
swarovski jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
oakley sunglasses
nike shoes uk
ugg boots on sale
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
nfl jerseys wholesale
coach handbags online outlet
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
nike air max 90
lacoste shirts
polo ralph lauren outlet
broncos jersey
canada goose outlet store
ugg outlet
coach outlet
coach outlet store online
longchamp handbags
coach outlet online
blackhawks jerseys
vans outlet
uggs outlet
ugg outlet
michael kors outlet clearance
prada sunglasses
nfl jerseys
pandora charms outlet
ralph lauren outlet
marc jacobs outlet
canada goose uk
coach outlet online
kate spade outlet online
thomas sabo
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose jackets
salomon outlet
nhl jerseys
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
giuseppe zanotti shoes
nike air force 1
true religion jeans sale
cazal sunglasses
ugg boots clearance
cheap jerseys wholesale
pandora charms
ray ban sunglasses
puma outlet
football shirts
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
kate spade outlet online store
michael kors outlet clearance
ugg boots
canada goose jackets sale
camisetas futbol baratas
pandora outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet
mulberry uk
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
cheap uggs
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
basketball sneakers
cheap ray ban sunglasses
canada goose
oakley sunglasses wholesale
nike store uk
ugg outlet
longchamp pliage
michael kors bags
christian louboutin sale
coach outlet online
ugg outlet
michael kors outlet online
nike uk store
kate spade outlet
birkenstock shoes
fred perry polo shirts
ferragamo shoes sale
mulberry handbags
giuseppe zanotti outlet
longchamp bags
coach outlet
air max 90
herve leger dresses
los angeles lakers jerseys
canada goose outlet store
fitflops
ralph lauren shirts
coach outlet store online
chicago blackhawks jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys
pandora jewelry outlet
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
jordan shoes
nike trainers uk
ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet online
uggs on sale
ralph lauren polo
nba jerseys
mont blanc pens
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
adidas outlet store
canada goose outlet
ralph lauren polo
rayban sunglasses
ralph lauren factory store
canada goose outlet
moncler outlet
coach handbags on sale
pandora charms
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
ray-ban sunglasses
ugg boots on sale
michael kors outlet clearance
adidas wings
coach factory store
links of london jewellery
coach outlet online
mulberry outlet
oakley sunglasses wholesale
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors uk
asics shoes
coach outlet
mbt shoes
prada outlet online
coach outlet online
mac makeup
coach outlet
mcm outlet
pandora charms
converse shoes
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
pandora charms
pandora outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
polo outlet
michael kors factory outlet
soccer jerseys wholesale
christian louboutin shoes
ugg boots clearance
cheap snapbacks
michael kors outlet
canada goose outlet store
ferragamo outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
ugg boots clearance
canada goose uk
cheap football shirts
tory burch sandals
canada goose outlet
snapbacks wholesale
uggs outletonline
christian louboutin shoes
canada goose coats
valentino shoes
air huarache
uggs outlet
canada goose outlet
fitflops
cazal outlet
polo ralph lauren
nfl jersey wholesale
ugg outlet逗号ugg outlet stores
cheap basketball shoes
nike outlet
true religion jeans
coach factory outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet online
coach outlet online
true religion outlet uk
football shirts
ugg outlet online clearance
michael kors outlet online
yeezy boost
ugg outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
uggs outlet
pandora outlet
michael kors outlet
air max uk
michael kors outlet online
birkenstock shoes
longchamp handbags
michael kors outlet
ugg outlet stores
kate spade outlet online
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
snapbacks wholesale
nhl jerseys for sale
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
coach outlet
coach outlet online
canada goose outlet store
longchamp handbags
cleveland cavaliers jerseys
cheap ray ban sunglasses
ferragamo outlet
cheap football shirts
nike outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
thomas sabo charms
prada bags
mulberry uk
moncler jackets
christian louboutin
canada goose outlet store
uggs outlet
nike shoes on sale
polo ralph lauren
nike blazer pas cher
nike roshe
pandora charms sale clearance
coach outlet canada
canada goose outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans
lebron shoes
michael kors outlet online
ugg boots clearance
canada goose outlet
swarovski crystal
christian louboutin shoes
uggs outlet
coach outlet store online
reebok trainers
ray ban sunglasses outlet
denver broncos jersey
oakley sunglasses
uggs outlet
cheap nba jerseys
kate spade outlet
coach factory outlet
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet store
canada goose jackets
ray ban sunglasses sale
ugg boots
nike roshe run
soccer jerseys
true religion jeans
canada goose jackets outlet
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren factory store
tods outlet online
ugg outlet
pandora jewelry
ugg outlet
moncler jackets
coach outlet store online
lacoste polo shirts
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
ralph lauren outlet
longchamp pliage
mcm backpacks
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
canada goose outlet store
coach outlet
canada goose outlet store
moncler coats
true religion uk
ray ban sunglasses
coach outlet
ferragamo outlet
cheap jerseys
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
jordan 4
true religion outlet
hermes outlet
canada goose jackets
adidas nmd r1
hermes birkin
cheap oakley sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray ban sunglasses on sale
denver broncos jerseys
coach outlet store
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
prada handbags
fitflops sale
true religion outlet
canada goose outlet
moncler coats
christian louboutin outlet
ugg outlet
nike shoes
longchamp handbags
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses outlet
mulberry sale
christian louboutin online
soccer shoes
coach outlet online
coach outlet online
air huarache
coach outlet
coach handbags
ugg outlet
moncler jackets
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
michael kors outlet
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
reebok shoes
fitflops outlet
bottega veneta outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
oakley sunglasses
nike shoes
uggs outlet
fitflops
swarovski outlet store
reebok shoes
adidas trainers
nike store uk
polo ralph lauren
coach outlet store
canada goose uk
louboutin shoes
supreme clothing
fitflops
canada goose jackets
tory burch outlet
nike free running
oakley sunglasses
uggs outlet
nike air max 90
uggs outlet
adidas wings shoes
pandora charms
nike air huarache
ugg outlet
mulberry bags
uggs outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cheap nba jerseys
prada shoes for men
coach canada
air max 2015
uggs
coach factory outlet
uggs outlet
ralph lauren polo
pandora charms
longchamp outlet
ed hardy outlet
mbt outlet
coach factory outlet
puma shoes
coach factory outlet
hermes outlet store
polo ralph lauren
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
kate spade outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
coach outlet online
michael kors outlet store
coach outlet store online
cheap ugg boots
michael kors outlet online
true religion canada
air force 1 shoes
moncler jackets
cheap jordans
michael kors outlet clearance
air max 90
air max 90
longchamp pas cher
ugg outlet store
ugg outlet
polo ralph lauren
polo outlet stores
ugg outlets
ugg boots outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet
kate spade outlet
ugg outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
michael kors outlet online
coach outlet
burberry outlet sale
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren
polo outlet
salomon shoes
supra shoes sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet
swarovski uk
ugg outlet online
swarovski crystal
tory burch outlet
nike outlet online
mulberry bags
canada goose outlet store
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ugg boots clearance
ferragamo outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
cheap oakley sunglasses
pandora outlet
air max 1
mulberry handbags
michael kors outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet
pandora charms
fitflops
true religion outlet
canada goose outlet store
burberry outlet stores
true religion outlet
mulberry outlet
christian louboutin
hermes belts
ugg outlet store
mont blanc outlet
uggs outlet
nfl jerseys
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
coach outlet
mont blanc pens
ugg boots on sale
canada goose outlet online
coach outlet store online
coach outlet
kate spade outlet online
michael kors outlet online
canada goose jackets
adidas uk
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nfl jerseys
air max shoes
longchamp solde

chenjianwei

2018-01-11 09:09:44 [163]

yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstar


yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstaryeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey

dono

2012-08-12 22:16:17 [162]

A béta fizetős,majd a demó nem lesz az

TheStig

2012-01-02 11:36:30 [161]

ja igen aztán rájöttem hogy ezekkel a fájlokkal még igazén semmit nem lehet kezdeni, de ha jól olvastam a bétát is fizetőssé teszik ?? o.O

NorbiLordi

2011-12-24 15:25:05 [160]

TheStig: Nem jelent még meg a béta

Szolgálati közlemény, hogy 2012 január 1-jétől az rF2 híreket új cikkben folytatom mivel ez már túl hosszúra nyúlt és sokáig tart mire betölti az egészet

TheStig

2011-12-24 10:27:15 [159]

valaki esetleg próbálta már a bétát ?

Hassan

2011-11-30 15:31:45 [158]

Meg te is

Birkuc

2011-11-23 13:59:20 [157]

a CM mehetne hozzájuk tanfolyamra

Toby0501

2011-11-02 10:16:13 [156]

A dedikált szerveres résznél valami nagyon el lett nézve.
Az eredeti forrásban az áll, hogy kevesebb, mint 10 játékos esetén játékosonként 96Kb/s-os sávszélesség szükséges, tehát összesen ~960Kb/s, míg 30 játékosnál ez a szám ~25Mb/s. Ne vezessétek félre a szervertulajdonosokat, hogy akkor mostantól elég lesz az otthoni mikrós net is szerverüzemeltetéshez.

karamazov

2011-11-02 08:30:36 [155]

Szép a kép , bár ezt már a GTR2-ben is megtapasztalhattuk .

dono

2011-11-01 17:55:34 [154]

Egyébként így jobban tetszik

karamazov

2011-10-14 16:54:15 [153]

Korábbi modokra gondoltam ha így jobban tetszik rft 2009,2010 fs 08,09 , ctdp 06 , mmg07

dono

2011-10-06 15:57:37 [152]

//Milyen régi modok? Annyira régi nem lehet,hogy ha az rFactor 1-et 2005 végén adták ki

dono

2011-09-29 18:24:51 [151]

Mondjuk lehet,hogy mire kiadják már semmi sem lesz a gépigénye,és a legrosszabb gépeken is simán fog futni 2085-ben...

karamazov

2011-09-29 09:25:41 [150]

Nem szoktam előre inni a medve bőrére , de ha ez a program meg lesz fűszerezve a modokal valami elképesztően jó dolgot fogunk kapni . Gondoljatok bele ha csak a régi top modokat konvertálják át már az is elképesztő élményt fog adni a szimulátor rajongók számára . Személy szerint nagyon várom és azt gondolom minden eddigi számunkra elérhető program felé fog tornyosulni .

dono

2011-09-25 11:54:24 [149]

Csak az mondjuk jó lenne,ha a valóságban nem lenne ekkora gépigénye...

Birkuc

2011-09-24 13:11:43 [148]

úgy tűnik az ISI bő egy évtized fejlesztés után végül megcsinálja amiről mindig is álmodott, brutális lesz

dono

2011-09-16 20:19:00 [147]

Mondjuk a konvertálás marad,de azért fura lesz rF2-ből rF1-be...

Birkuc

2011-09-16 16:45:32 [146]

a játékhoz adott pályák ha lassúak is lesznek, sztem ha sima rF pályákat átpakolsz bele azok vígan futnak majd

Szemy94

2011-09-16 15:26:53 [145]

dono: hivatalos játékhoz ne várj ilyet...

dono

2011-09-16 13:45:27 [144]

Az rFactor2-re is jó lenne egy Low Machine Patch ,hogy menjen a kicsit gyengébb gépken is

Szemy94

2011-09-15 16:52:06 [143]

Integráltat gondolom nem fog támogatni ...

Birkuc

2011-09-15 10:55:36 [142]

szerintem túloznak, főleg a videokártya terén

udinho

2011-09-14 18:41:30 [141]

Dodess-nek igaza van.
Mi a f*szomra ekkora a gépigénye ?! -.-"

Dodess

2011-09-13 16:47:34 [140]

Na, hát ez is elég nagy pofátlanság. A grafika a gépigényhez képest sehol nincs...

dono

2011-09-10 11:37:28 [139]

Hát valaha biztos...

melchi zedek

2011-08-21 17:24:39 [138]

meg fog ez valaha is jelenni?

Ysoldus_Ndalyn

2011-08-02 00:20:41 [137]

az első videó faxa a másodikon semmit nem vettem észre

emmate

2011-07-20 13:42:38 [136]

Egyik se. ez nem hasonlít nagyon egyikre se. olyan orrot, ami azon az autón van az olyasmi, mint a 2004-es Mclaren v. a 2005-ös Renault, de azoknak meg nincs cápauszony.

nuki18

2011-06-20 13:55:13 [135]

Cápás kocsi az a tavalyi ferka mert az idei hrtnek szélesebb az orra!

udinho

2011-06-15 21:24:56 [134]

Szerintem a Ferrari vagy a Hispania aztán lehet hogy zöldségeket beszélek

Ysoldus_Ndalyn

2011-06-15 12:38:49 [133]

szerintem az a Ferrrari a cápauszonnyal. Ha ennyit dolgoznak rajta rossz játék már nem lehet

nuki18

2011-06-15 10:07:17 [132]

Jelenjen meg töltsük le utána értékeljük meg de sztem jobb lesz mint az 1!

Siska Imre

2011-06-14 20:49:34 [131]

Én meg inkább a GT és a túraautókat várom!Remélem változtatnak az alap fizikán, és nem ugyan olyan lesz mint az első rész!Nem mintha rossz lett volna, de bőven lehetne rajta mit javítani,és remélem fognak is.

Birkuc

2011-06-14 18:58:19 [130]

az F1esek főleg a fizika miatt lesznek érdekesek, és ne feledjük hogy az ISI kapcsolatban van több csapat szimulátorával!

NorbiLordi

2011-06-14 17:58:02 [129]

Hamarosan jönnek textúrázva is

udinho

2011-06-14 16:20:01 [128]

én is a cápauszonyos kocsit szúrtam ki legelőször
elég jól sikerültek az autók , kíváncsi vagyok, hogy fognak kinézni , render képek
alapján faxa

dono

2011-06-04 14:38:56 [127]

Nekem ez magas.................

Szemy94

2011-06-03 18:39:08 [126]

Mind1, én az F1 2010-ért nem vettem videó kártyát, de ha kell ehhez fogok

Ysoldus_Ndalyn

2011-05-07 18:34:35 [125]

na arra lennék kíváncsi hogy lehet majd-e KERS-t meg DRS-t is belemódolni.. hát egy 1 magos pc- nagyon nagyon minimum lesz az a minimum...

Birkuc

2011-04-27 13:01:52 [124]

még a DNF is előbb kijön

Janos15

2011-04-26 16:57:57 [123]

Ez jó! Valamikor 2011-ben! Ez volt 1 éve is a válasz: Valamikor 2010-ben, aztán semmi nem volt (mint ahogy azt írtátok).

udinho

2011-03-28 21:25:18 [122]

Egyet értek Birkuccal
Túl sok dolog nem készült még el, értelmetlen lenne egyesével dobálni hozzá ami éppen elkészül.
De ettől még hajrá rF2

Birkuc

2011-03-28 14:16:43 [121]

sztem hülyeség darabokba megjelentetni, legyen csak egybe minden

Siska Imre

2011-02-20 12:05:07 [120]

De mikor jelenik meg?Már múlt év végére igérték nem?Szerintem megkapjuk majd nyár közepe felé.De miért hitegetik az embert.

12 3 4 > >>

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei