Formula 3 Sudamericana - Videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás





2010.09.12.

A Reiza Studios továbbra sem tétlenkedik, és kiadott egy hangulatos kis videót a Formula 3 Sudamericana névre hallgató modifikációjukról. Mint már megszokhattuk, további információkat nem közöltek velünk.

Lássuk mit is dolgoz fel a mod:

A Formula 3 Sudamericana egy 1987-ben létrehozott formula autós sorozat. Dallara a karosszériákat, Berta pedig a motorokat biztosítja. A nagydíjakat 3 Dél-Amerikai országban rendezik meg: Brazília, Argentína illetve Uruguay. Sok neves versenyző vett részt benne, mint pl. Nelson Piquet Jr., Ricardo Zonta, Christian Fittipaldi valamint a háromszoros Indy 500 győztes, Helio Castroneves.

Végén pedig jöjjön a beígért videó:



2010.08.30.

Kicsivel több mint 1 hónapja kaptunk 1 képet a Formula Truck nevezetű modról, most pedig kaptunk róla egy videót is, amit mindjárt megtekinthettek, előtte azonban hadd írjak le nektek pár információt, hogy mit is takar ez a név.

Mint az a lenti képen is látszik, ez egy kamionos versenyszériát takar, mégpedig a Brazil Formula Truck sorozatot, ahol 1000 lőerős VW, Mercedes-Benz, Iveco, Scania, Ford, illetve Volvo kamcsikkal róják a köröket. Nagydíjakat Brazil honban rendezik, 1 kivétel, amit a szomszédos Argentínában.

És a végén jöjjön akkor a beígért videó:



2010.07.27.

Utoljára április végén hallottunk erről a rejtélyes projektről, most két új képet tett közzé a Reiza Studios

Az első képen egy VW kamiont láthatunk, azon a pályán ami a Reiza névre hallgat, azaz a Formula 1 Brazil Nagydíjnak otthont adó Interlagos.



A második képen egy Formula 3-as géphez hasonló autót láthatunk körözni, az idén nyílt új brazil versenypályán, Velopark-ban.



2010.04.25.

Bizonyára mindenki hallott már a Reiza Studios-ról, első munkájuk a Formula Armaroli letölthető itt az oldalunkról is.

Most a brazil stúdió új munkába fogott, melynek fedőneve Project Tupi. Hogy ez pontosan mit takar, egyenlőre nem tudni.

Annyi azonban biztos, hogy lesz hozzá pálya, név szerint a Autodromo Carlos Pace ismertebb nevén Interlagos, ami a Formula 1 Brazíl Nagydíjnak ad otthont már sok-sok éve.

Kereken 10 képet hoztam nektek a pályáról, ami így első ránézésre fantasztikusra sikeredett.





További képeket találhattok a kapcsolódó képgalériában.

  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei