Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
ASRacing, ha nem ismerős a név, akkor tudd meg hogy mi az!


Liga Hirdetések

ASRacing


Az AS Racing liga vár minden érdeklődőt, aki az F1 szimulátoros versenyzésben segítségek nélkülki akarja próbálni magát és, hogy ki mit tud. Nincs blokkolásgától, kipörgésgátló, csak Te vagy! Minbezt 100%-os versenytávon, ahol számít agumiválasztás, valamit az,hogy a motor a teljes távot kibírja!

Te kibírod?
Ha ez túl sok lenne, itt a másik lehetőség:
Hamarosan GP2 futamok, ahol kisebb segítségek mellett, féltávon is kipróbálhatod magad, mindeztszerverdíj nélkül!Feszes szabályok és korrekt bíráskodás mellett tapasztalhatod, hogy tudásod mire képes!

Liga Beszámoló(k)

RFT II.Osztály


F1 RFT 2010 Másod osztály Monacoba látogat, ahol is a szűk kanyarok uralkodnak a pályán! A Monaco utcai pályán 59 kör várjta a II. osztály pilótáit a 6. fordulóban.
Sajnos csak 16 versenyző nevezett az időmérőre, melyet tv.feknyomonline.com sugározta csütörtökön 19 órától.Labancz B. ezen a pályán legyőzhetetlennek tűnik. A dobogó megszerzéséért több pilóta is esélyes.Eddig a szabályrendszernek köszönhetően igen kevés kieső versenyző volt az eddigi futamokon.Az időmérőn kisebb-nagyobb csatákat láthattunk.Összefoglalva: jó kis időmérő edzést láttunk.

Időmérő eredmények
1,Labancz B.(Mercedes GP)-1.14.463 
2,Szekeres M.(Williams)-1.14.650 
3,Diósi R.(Renault)-1.14.737 
4,Szabó L.(McLaren)-1.15.032 
5,Molnár A.(Ferrari)-1.15.041 
6,Harsányi L.(Williams)-1.15.585 
7,Hajas T.(Red Bull Renault)-1.15.924 

 

A rajt jó volt és öröm volt látni, hogy mindenki komolyan vette az első kört, és nem volt baleset. Az élen Labanczék  hamar elszakadtak az üldözőktől. A középmezőnyben legalább olyan nagy csatákat láthattunk, mint az élen. Labancz simán vezetett, de a boxkiállását elrontotta, mellyel a harmadik helyre esett vissza. Közben kétszeri is bejött a Safety Car. Ezt most nem bíztuk a játékra, hanem humán pilótával és sikeresen megoldottuk. Ezzel a megoldással sokkal gördülékenyebb lett a futam, melyet ezentúl folytatni fogunk a további futamokon. Szekeres nagyon stabilan és szinte hibamentesen vezetett és Labancz elrontott kiállása után az élre került és hiába jött vissza Labancz a második helyre, de már nem tudta megelőzni Szekerest, aki teljesen megérdemelten nyerte meg a Monacoi Nagydíjat.

Verseny végeredménye:
1,Szekeres M.(Williams)
2,Labancz B.(Mercedes GP)
3,Molnár A.(Ferrari)
4,Deményi T.(Mercedes GP)
5,Hajas T.(Red Bull Renault)
6,Sztankovics I.(Force India)
7,Czinke J.(Ferrari)

több információ itt: maszosz
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

gisss

2010-11-13 12:10:41 [1]

Jó cikk, de azért nézd át még egyszer helyesírás ellenőrzővel . Ez most egy ötös alá

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei