Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
RFT,PSRL,RFSL and PLX kell ennél több?

Hirdetés(ek)

F1RFSL


A liga az F1 RFT 2010-es modifikációval és trackpack-al fog működni, egyaránt várunk profi és kezdő versenyzőket is. A ligában mind a 12 csapat 24 versenyzője szerepel. Szerver téren 30 slot-os nagy szervert biztosítunk a versenyzőknek a lagg mentes futamok érdekében, a szerver folyamatosan üzemel amihez hotlaps+livetiming is van. A szezonnyitó futam 2010 december 4. kerül megrendezésre a Bahrain-i pályán, és remélhetőleg addig megtelik a liga tagokkal és élvezetes futamokat tudhatunk majd magunk mögött.

GYERE ÉS LÉGY TAGJA TE IS ENNEK A KIVÁLÓ TÁRSASÁGNAK.


Weboldal: www.rfsl.clanbazis.com (fejlesztés alatt...)
Jelentkezni a
norbee@live.com 
A ligában jelenleg Tartalék kiadó helyek vannak.

Ha már itt járunk egy kis ízelítő:PSRL Amateur F1


A PSRL hamarosan egy új bajnokságot indít PSRL Amateur F1 néven. Fontos, hogy ez a bajnokság főként a kezdőbb pilótáknak szeretne szórakozási lehetőségeket nyújtani. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos szintidőnél gyorsabb pilóták nem indulhatnak a futamon. A határ Hotlaps alapján lesz megszabva. Ellenben ha lesz elég jelentkező, elképzelhető két osztály indítása is, egy a gyorsabb, egy pedig a lassabb pilótáknak. 
bajnokság jövő hét szombaton, azaz november 13-án indulmost szombaton, november 6-án egy tesztfutamot rendeznek az Imola-i aszfaltcsíkon. A tesztfutamra a PSRL honalapján (http://psrl.eu) a fórumban az erre a célra kialakított topicban lehet jelentkezni, az oldalra történt regisztráció után. 
A bajnokság egy kisebb mértékben módosított F1RFT 2010 modifikációval fog zajlani. A modot, a pályacsomagot illetve a tesztfutam pályáját hamarosan elérhetővel válik, még az utolsó simítások zajlanak.
Amennyiben szeretnél jelentkezni a PSRL Amateur F1 bajnokságra, írjatok egy e-mail-t a jelentkezes@psrl.eu címre.  A jelentkezésben nem kell leírni, hogy melyik csapatban szeretnél versenyezni, mivel a csapatválasztás Hotlaps eredmények alapján fog lezajlani jövő héten, az első verseny előtt. A csapatválasztás helyét és pontos időpontját később fogják közzétenni. 
A liga 100%-osan ingyenes.

Ha felkeltettük érdeklődésedet jelentkezz és mindenféleképpen látogasd meg a http://psrl.eu oldalt, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz.

Beharangozó(k)


A PLX Liga, RFSL liga vezetőji úgy döntöttek, hogy egy úgy mond összecsapást rendeznek a két liga között, ami jól is hangzik nekünk nézöknek.Futam az interlagosi pályán kerül megrendezésre, ami most 6. án lesz.Ligánkként 12 ember vehet részt és hogy kik lesznek azok azt a hotlaps-on lévő eredmények döntik el.Az indulok neve mellett ott kell lennie zárójelben hogy RFSL vagy PLX, pl:Norbert Gyulai(RFSL).
Jó szórakozást kiván a két liga.
A futam a PLX bérelt szerverén kerül megrendezésre
Szerver IP:89.132.128.53:34301
Jelszó:SANYA

Beszámoló(k)

F1 RFT 2010 I.


F1 RFT I, mint ahogy azt megszokhattuk.Az időmérőn Ballai nagy idővel nyert, 2 tizeddel a 2. . előtt.
Az újonc Rózsa Norbert az előkelő X. helyen végzett.Az időmérőn nagyobb történés nem volt, lássuk is a végeredményt:
1,Ballai M.(Red Bull Renault)-1.19,202
2,Mucsina D.(Ferrari)-1.19,283
3,Kancsár F.(McLaren)-1.19,487
4,Báldi G.(Ferrari)-1.19,746
5,Ferencz M.(Red Bull Renault)-1.19,838
6,Dévai M.(Mercedes GP)-1.19,875
7,Tim G.(Hispania)-1.19,966

19 pilóta indult a barcelonai futamon. Az újoncok közül Szabadi L. és Németh B. debütált. Varga D. nem jelent meg a futamon, ahogy Rózsa N. Sipos Á. Csordós Á. sem. Godek sajnos nem tudott felcsatlakozni a szerverre.
A rajt jól sikerült Puskás rajtja figyelemre méltó volt, de Németh B. rajtja volt a legjobb, aki 10 rajthelyet jött előre az első kör végéig.Ballai az élről indulva túlságosan óvatos volt, és ezt hárman is kihasználták és már az első kanyar után a negyedik helyen találta magát. Még Tim G. is megelőzte őt, aki nagyon jó pozícióban autózott az első kiállásig, amikor is 6-7 másodpercet vesztett azzal, hogy más autó állt be a boxába és kénytelen volt várni, hogy beállhasson kerékcserére. Óriási taktikai csata volt kialakulóban.Az első 4-5 autó közül Mucsina volt az aki 2 kiállással próbálkozott, míg a többiek az egy kiállást választották. Báldi is az egy kiállásos taktikát választotta sikerrel. Amíg Kancsár és Ballai egymás idegeit és autó gumiait őrőlték fel, majd Német B. és Tim G. is ugyanúgy voltak egymással elfoglalva, addig Báldi G. szép lassan biztosította vezető helyét, majd végül remek taktikával megnyerte a Barcelonai nagydíjat. Kancsárnak végül is sikerült maga mögött tartania Ballait, így második Kancsár F. lett és a harmadik Ballai M. Ezzel Kancsár megerősítette vezető helyét a bajnokságban.Báldi G. győzelmével nagyot lépett előre és a hetedik helyre jött fel. Sajnos sok volt a kieső. Hárman az első 10 körön belül, akik megkapták a -10 büntetőpontjukat és egy , aki a fél távnál esett ki.
Itt is a várt eredmény:

1,Báldi G.(Ferrari)-01:09:41.926
2,Kancsár F.(McLaren)+0:03.457
3,Ballai M.(Red Bull Renault)+0:03.660
4,Németh B.(Force India)+0:04.975
5,Mucsina D.(Ferrari)+0:09.009
6,Tim G.(Hispania)+0:16.581
7,Ferencz M.(Red Bull Renault)+0:40.885

FONTOS: Az első osztály következő futama Monacóban már nem pénteken, hanem vasárnap kerül megrendezésre. Az időmérő futam pedig szombaton lesz 16 órakor. Pontos időpontok a versenynaptárban.

Forrás, több információ: maszosz.hu
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

technoking93

2010-11-06 21:59:29 [1]

Jóvan gyulai ügyesvagy XD

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei