Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Ismét itt az eheti ligacsokor!

Beszámoló(k)

F1RFT 2010


Sompir csapata felvételt hirdet.
 
A MASZoSZ Formula 1-es szakága mindkét osztályába felvételt hirdet.Jelentkezni lehet a TS-en sompirnál. Azon jelentkezők, akik a feltételeknek megfelelnek, a tudásukhoz képest a megfelelő osztályba kerülnek. Mindenkit szeretettel várunk!

Ezen a héten Barcelonába tértek ki, ahol is nagy csatákkal teli tűzdelt időmérőt, futamot láthattunk.Előző héten már kezünkbe tudhattuk az RFT első 2010-es Patch-ját, amit az RFT liga tagjai is használtak már ezen a hétvégén, ami a szélárnyékot javítja, box-ba mindent javít, kiállási idők lerövidítve, első szárny érzékenyebben törik, max 33 kliens csatlakozhat egy szerverre, autó súlyok javítva...

Az időmérőn nagyobb esemény nem történt.1.20,181-as idővel Labancz Bence nyerte.Szuper Gábor 10.helyen rajtolt, mert idő előtt kilépett a szerverről.Érdekes, hogy Labancz kemény keverékűvel rajtol Szekeres, Molnár, Harsányi Balogh-gal együtt!

további időmérő eredmény(ek):
1,Labancz B.(Mercedes GP)-1.20,181-Hard Set
2,Diósi R.(Renault)-1.20,491-Soft Set
3,Hajas T.(Red Bull)-1.20,665-Soft Set
4,Molnár A.(Ferrari)-1.20,685-Hard Set
5,Deményi T.(Mercedes GP)-1.20,992-Soft Set
6,Harsányi L.(Williams)-1.20,999-Hard Set
7,Szekeres M.(Williams)-1.20,251-Hard Set(-5 hely büntetés)

A futamon többen keménnyel indultak, körülbelül a mezőny negyede.A rajtnál 7-en kiugrottak az első 4-ből hárman.Labancz a box-ban megelőzte az újoncot, Harsányit, vélhetően azért, mert a box-bab javították az autóját.Molnár kezdett lecsúszni Labancz-Harsányinál, miközben Hajas vezette a versenyt box kiállás nélkül.Szekeres is feltűnően jól versenyzett. Sokáig a második helyen tanyázott, de sajnos hibázott, és visszaesett. Harsányi viszont igen jól tartotta magát, sőt, volt időszak, amikor már támadási pozícióba került a már vezető helyen lévő Labanczal szemben..Szekeres nagyot hibázott így többször is megpördült.Az utolsó körökben Szekeres megelőzte Molnárt, így a dobogón van, aztán pár körrel később hibázott és az 5. helyre csúszott vissza,amikor már csak 5 kör volt hátra.A legnagyobb előre lépést Walter érte el, aki a 16. helyről indulva a rajtnál benne volt a kiugrók között, és a büntetése ellenére az utolsó szakaszban már a hetedik helyen volt.A Barcelonai pályán igen nehéz előzni, ezért a jól kivitelezett taktika sorsdöntő szerephez jutott, és persze az is, hogy minél kevesebb hibával fejezze be a versenyző a futamot. Ez Labancz Bencének sikerült a legjobban, akinek igencsak megkellett izzadnia a győzelemért, hiszen Harsányi az idei szezon legjobbját nyújtva a második helyen futott be 3 másodperc hátránnyal.

Verseny eredmény:
1,Labancz B.(Mercedes GP)
2,Harsányi L.(Williams)
3,Molnár A.(Ferrari)
4,Hajas T.(Red Bull)
5,Szekeres M.(Williams)
6,Balogh G.(BWM Sauber)
7,Walter A.(Toro Rosso)

több információ itt: Maszosz 
 
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei