Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Találjátok ki milyen ligák vannak a ligacsokorba!
Ha érdekelnek milyen ligák vannak a terítéke akkor katt a továbbra!
A szokásos...RFT II. osztály.


Beszámoló(k)


RFT II. osztály


Az RFT II. osztálya Kínába látogatott, ahol az időmérőt és a versenyt egyaránt Szuper Gábor nyerte, mondhatni rajt cél győzelmet aratott.
Ahogy megszokhattuk az F1RFT futamai mindig nagy izgalmakat hoznak.A pontverseny a következő volt a futam előtt:

1.Labancz Bence 67 pont

2.Molnár Atilla 63 pont

3.Diósi Richárd 60 pont

Látható, hogy nagyon együtt van még a mezőny,ami nekünk nem is rossz,de nekik lehet,hogy igen.Az időmérőn Szuper Gábor volt az első, 1:34.780-as idővel.17 pilóta indult az időmérő futamon. Rezi T., Hegedűs Cs. nem jelezték távollétüket. Ha indulni akarnak a pénteki futamon, akkor csak a boxból indulhatnak. Szabó L. családi elfoglaltság miatt nem indul a futamon, míg Harsányi L. utolsó lehetőséget kapott. Érdekesség volt az időmérőn, hogy Labancznak nem ment, viszont Szuper és Hajas, a két Red Bull pilóta remekeltek. Az újonc Rátkai is az előkelő harmadik helyről indulhat a kínai futamon, és Szekeres Mátyás a hatodik helyen kemény keverékű gumi szettel rajtolt.


Sajnos már csak 16 pilóta nevezett a kínai futamra. Hegedűs Cs. munkahelyi elfoglaltsága miatt  jelenleg nem tud részt venni a liga életében.Harsányi és Szabó L. igazoltan voltak távol. Velük együtt is még nem teljes a liga, ezért aki úgy gondolja, hogy szívesen belépne az F1RFT közösségébe, azt szívesen várják.

A kérdés az volt, hogy Szuper végre nyerni is tud, illetve, hogy Labancz a negyedik helyről is képes-e győzni.
A rajt jól sikerült, de a második kanyarban Szekeres elég agresszíven próbált bebújni Rátkai mellett, és mindketten kipörögtek.
Nagyon szoros volt az eleje. Végig Szuper volt elől és Hajas, a másik Red bullos pilóta mögötte. Labancz is közvetlenül a két Red Bull mögött autózott, várva arra a pillanatra, hogy támadási pozícióba tudjon kerülni.Sajnos az első boxkiállása után hibát vétett, és a boxáthajtásos büntetésével már esélye sem volt az elsőség versenyében.Volt hogy 3-4 autó is egymást hajszolta, körről-körre változott a pozíciójuk.Walter is csak századokkal maradt le Sztankovics mögött. A futamot rajt-cél győzelemmel nem kis meglepetésre Szuper G. nyerte meg. Második Hajas T. lett. A harmadik helyre Labancz B. futott be boxáthajtásos büntetése ellenére.

Forrás, RFT oldala:maszosz
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások4  

gviski

2010-10-22 13:35:25 [4]

A négy nagynak emlegetett:
VSR SIMCO MASZIM és HRC
Ebbe a négyben a legnagyobb a színvonal! Igazi HC szimesekkel.
Persze ez csak a rFactor

ropikakika

2010-10-16 23:23:03 [3]

én tudok párat PFL,TBL,PSRL stb.

Gyulai.Norbert

2010-10-16 20:48:15 [2]

kösz, remélem találok még az RFT mellé ligákat:/

30623

2010-10-16 20:01:03 [1]

Jó cikk,Gyulai!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei