Ligacsokor - Frissítve: SGF1

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A mai napon három liga hirdetést hoztam...Ha érdekel olvass tovább!


SGF1

Csatlakozz Te is!


A Seventh Gear F1 League 4. szezonjában megüresedett pár hely, ne habozz, használd ki a lehetőséget. A következő helyszín Franciaországban lesz, Magny-Cours-ban. A megújult és 19.-étől beinduló SimSport TV műsorára tűzi a Seventh Gear F1 League futamait. Ha elegendő tehetséget és vágyat érzel magadban, akkor gyere és légy részese ennek a közösségnek.

További részletekért kattints a SGF1 -ra.


Végül egy intro videó a negyedik szezonra:


 


 
 

 

World Series by HRST


 

 

Magyarországon először kerül megrendezésre a szimulátoros közösségben az ismert World Series by Renault sorozat.

Mivel a hivatalos nevét nem használhatjuk az eseményhez, így a bajnokság a World Series by HRST nevet kapta. A lebonyolítás hasonló képpen fog zajlani mint a valós esemény, de csak egy versenynap lesz, ahol 4 kategória versenyeit fogjuk lefutni.

A versenytáv 1x20 perc +1 felvezető kör. A versenyek előtt lesz egy 5 perces szabadedzés, 10 perces időmérő edzés, illetve egy 5 perces bemelegítő edzés is. Mind a 4 versenyen az 1-18 pilótát pontozzuk.

További érdekességek is lesznek mint pl.: Old Timber bemutató, Drift Show, illetve egy különleges SHOW-val is kedveskedünk a nézőknek. A rendezvény közvetítése tárgyalás alatt áll a SimSportTV-vel.

A jelentkezés teljesen díjtalan. Maximum 34 fő jelentkezését várjuk a versenyekre, és 8 főt várunk az Old Timber bemutatóra is. Azok is nevezhetnek az Old Timber bemutatóra akik a versenyekre is neveznek. A rendezvény 1-3 helyezett pilótája oklevélben részesül.

Ez csak egyszeri esemény, nem bajnokság!

Várunk mindenkit aki szeretne részt venni ezen a rendezvényen. További részletek a HRST liga FÓRUMÁN.

HRST


 

 

HRC F1 2011

 

A HRC liga F1 ISR 2011-s móddal versenyzik a liga!A liga II. szezonját tapossa jelenleg. Az I. szezon inkább fél szezon F1 RFT 2010-s móddal ment de voltak gondok így megszavazta a liga hogy kezdjen 1 új szezon. A futamok szombatonként 19:50 órától kezdődik, 2 etapos időmérő egy 15 perces és egy 10 perces utána 5 perces bemelegítés és a verseny.

A liga amatőr és fél profi szinten áll, ha van kedved jelentkezz.

A liga ingyenes, honlapja: HRC

 Intro videó:


 


 

  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei