Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Itt van egy újabb ligacsokor, csak nektek!


Liga Hirdetések


VSR - Nascar

Szereted a szoros kiszámíthatatlan versenyeket? Nem hátrálsz meg a kihívásoktól? Akkor csatlakozz Magyarország egyetlen online NASCAR bajnokságába, ahol garantált a szombat esti adrenalin löket. A NASCARban egy másfél tonnás 750 lóerős autót kell terelgetni a pályán, ahol semmilyen elektronika segítség nem áll a rendelkezésedre, itt tényleg csak a te tudásod számít. A FIX Setupnak köszönhetően mindenki egyenlő esélyekkel vág neki a versenyeknek, valamint a felkészülés is könnyebb hiszen így csak a pályát kell elsajátítanod. Az egyik legfontosabb a jó taktika, ide kevés az ha egy körön gyors vagy, egy jól meghozott döntéssel, a középmezőnyből gyorsan az élen találhatod magad, de ha rosszul méred fel a helyzetet gyorsan a mezőny végre kerülsz

Ez nem padlógáz és bal kanyar, ez annál sokkal több!
Liga Beszámolók

F1RFT


Időmérő:

Szingapúr 46 köre várja az F1rft versenyzőit vasárnap. Ismét sok pilóta hiányzott. Újabb versenyzővel bővül a liga, ezúttal Nádor György személyében. Az időmérőt a tv.feknyomonline.com sugározta élőben 16 órától. 

A fizikaváltás most jön ki igazán, hiszen a Szingapúri pálya nagyon igénybeveszi a gumikat és akár 3-4 kiállás is lehet versenyzőnként. Igazi izgalmak várhatók a futamon, hiszen Suborits Péter is jó formában van esetleg Hajas Tamás szerzi meg hőnáhitott első futamgyőzelmét? Esetleg a bajnok Labancz Bencének is lesz ebbe beleszólása???

A futamot a Féknyomonline közvetíti 17:30-tól a TV1-es csatornáján.
Időmérő Eredménye:

1. Suborits Péter 1:35:169
2. Labancz Bence 1:35:245
3. Hajas Tamás 1:35:327
4. Molnár Attila 1:35:628
5. Botyanszki Dávid 1:35:999
6. Parti István 1:36:114
7. Bálint Viktor 1:36:324
8. Szabó László 1:36:325
9. Diósi Ráchárd 1:36:409
10. Szuper Gábor 1:36:427

Verseny:

18 pilóta állt fel a szingapúri nagydíj rajtrácsára. Ismét volt egy újonc, Nádor György személyében. A Szingapúri futamot a tv.feknyomonline.com közvetítette élőben 18 órától.

Jó hangulatban és mindenki bizakodóan állt hozzá a futamhoz. A pilóták tudták jól hogy nehéz futam elé néznekhiszen lehet hogy a 3 kiállás is kevés lesz. Utólag azért kiderült hogy két kiállással is végig lehetett a futamot csinálni.

A rajt simán lezajlott, ennek ellenére volt kivétel mert az első kör végén már a Safety Car vezette a mezőnyt. A safety Car-os fázis után az újra rajtolás után Suborits Péter vezetett, Utána Hajas, Labancz, Molnár és az Újonc Parti István következett. A mezőny első felében is, de főképp a középmezőnyben voltak óriási csaták. Változatos futam volt és a sok kiállás igen kiszámíthatatlanná tette a futam kimenetelét. Ráadásul a második Safety Caros fázis mégjobban megkeverte a pilótákat. Ez többeknek megkavarta a taktikáját, volt pillanat hogy Hajas vagy épp Parti vezetett de a végére ismét Suborits került az élre, aki remekül taktikázott és meggyőző fölénnyel nyert. A második helyezett nagy meglepetésre, Deményi lett. A harmadik helyre pedig Labancz hozta be autóját aki bajnokjelölthöz méltóan versenyzett. A titkos favoritként induló Hajas csak a negyedik  lett. Walter futott be az ötödik helyre aki szerint minden csak a szerencsének volt köszönhető. Sajnos két pilóta kiesett a versenyből, viszont pozitívum hogy Nádor György nem csak hogy célbaért, de 10 pontot is szerzett az első futamán. Volt egy negatívum is a futamon, ami Szuper nevéhez fűződik aki korábban jelezte hogy nem fog végigmenni a futamon, így szándékosan kevesebb üzemanyaggal állt rajthoz. Ezért a BT egy futam eltiltást szabott ki rá.

Egy jó futam volt és egy kivétellel sportszerű játék.  A hozzáállás is példamutató volt. Deményi és Walter szorosabbá tette a csatát a 3. helyért. Már csak négy futam van hátra, mostmár minden futamon elért eredmény számít a végelszámolásnál. A következő futam a sokak által kedvelt Japán nagydíj lesz. 

Verseny Eredménye:


1. Suborits Péter (Hispania Racing Team)
2. Deményi Tamás (Mercedes GP)
3. Labancz Bence (Mercedes GP)
4. Hajas Tamás (Red Bull Renault)
5. Walter Attila (Toro Rosso)
6. Szabó László (McLaren)
7.Parti István (Force India)Több info: MASZOSZF1VSW


Lionel nyerte a 2. tesztsorozatot!

Ferkovics Lionel élre repítette a Ferrarit a 2. tesztsorozaton, amely a Barcelonai aszfaltcsíkon bonyolítottak le. Kis különbséggel mögötte Kovács Martin, majd Gáll Dávid jött. Kicsit szétszakadva lett a mezőny, de remélhetőleg szezonnyitóra már egy szoros mezőnyt sikerül összeszedni! Következő tesztpálya Abu Dhabi, amin egész héten lehet gyakorolni! Az eredményekért kattints a címre!
VSR - Nascar


Két hét pihenő után a mezőny ezúttal Texasba látogatott ahol leginkább az egymás mellett autózás és a PITelés nehézsége vetített előre sok bonyodalmat. A kvalifikációt ezúttal is Nagy Zsolt nyerte a Red Bull-lal idén ez már a harmadik elsősége volt a 4-es számú autónak.Mellőle a Texasra remek formába lendülő Báldi Gergő rajtolhatott.A kommentátor triót Fabio Favatti-Sarusi K. Péter és Barabás István alkotta.
A bajnokság első két helyezettje Nagy Zs. és Pavlovics Z. 1pontos különbséggel álltak a futam előtt.
A rajt után nem történt nagyobb probléma szépen vigyázott egymásra mindenki.Ezen a pályán a gumi melegedése okozta a legtöbb gondot a pilótáknak. Sokan eltérő taktikán voltak a sárga zászlós részeknél mindig volt valaki aki kinnt maradt, valaki sokszor csak külső gumit cserélt. A várakozások ellenére nem volt nagyon soksárga zászló, elég hosszú zöld etapokat futottak a pilóták viszont zöld alatti PITelés nem volt. Az utolsó pár körben ahogy az izgalmak fokozódtak úgy nőtt a nyomás is a versenyzőkön.A futamot a "nagyöreg" Horváth Gábor nyerte meg szép vezetéssel, mögötte a szintén nagyszerű teljesítményt nyújtó Kovács Gábor míg a képzeletbeli dobogóra még Nagy Zsolt fért fel így 1 ponttal tudta növelni előnyét Pavlovicscsal szemben a bajnokságban.
A következő futam 3 hét múlva lesz Talladegában ahol Daytona után ismét Superspeedway-en mehetnek a fiúk izgalmas futamnak ígérkezik találkozunk tehát Degában Április 23.-án. Mindenkinek jó felkészülést!

A verseny hivatalos végeredménye 


Formula Sim RacersAz FSR Liga tagjai megérkeztek a híres Spa Francorchampsi pályához, mely nagy meglepetéseket tartogat. 11 futam után Varga Dávid vezet 286 ponttal, majd mögötte jócskán lemaradva Németh Balázs, akinek 237 pontja van. A harmadik helyen Kult árpád van, a maga 209 pontjával. Vajon minden papírforma szerint alakul? Varga Dávid elsöprő győzelmet arat majd? Avagy egy teljesen új győztest arathatunk a futamon? Minden kiderül pénteken 20:45 perctől élőben a Sim Sport TV-n.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei