Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
F1RFT I. osztály.

Beszámolók


F1RFT I.

Igen nehéz verseny vár a pilótákra a valenciai utcai pályán. Kancsár egyedül a keménygumi keverékkel indul az első tíz pilótából, a többiek a lággyal. Puskás eddigi legjobb eredményével a második rajtkockából rajtolhat. Vajon a versenyen is hasonlóan jó eredményt mutat fel, vagy a nagy lehetőség miatt begörcsöl és hibázni fog? Ballai a 13 helyről indulva feltud-e zárkózni az élmezőnybe.

A rajt jól sikerült Kancsár és Mucsina remekül rajtolt. A második helyről induló Puskásról ez nem mondható el, aki harmadikként fordult be az első kanyarba. Igaz, az első szektorban volt néhány másodperc, amikor Puskás az első helyen autózott. Varga D. is remekül rajtolt és néhány kör után a harmadik helyre jött fel, megelőzve Puskást. Ballai a 12. helyről indulva hamar felzárkózott 8-9. helyig, ahonnan már csak egy-két helyet tudott előre lépni a futam végéig. Kancsár egyre jobban elhúzott az élen az üldözőitől. Mucsina próbálta tartani a tempót kisebb nagyobb sikerrel a második helyen. Az élbolyban nem voltak látványos csaták, de jobbnál jobb körök, azok igen. 
A mezőny középső és hátsó régiójában több helyen is remek csaták alakultak ki. Kiemelkedett ebből Csuti és Báldi maratoni csatája, ami sokszor a szabály és a sportszerűség határát is súrolta. Csuti bukása után szabálytalanul tért vissza a pályára és így kizárásra került. A futamot Kancsár F. nyerte meg meggyőző főlénnyel. Második Mucsina D., Harmadik Varga D. lett. Négy pilóta esett ki idő előtt a versenyből. Ebből az egyik peches Kovács Gy. volt, akinek az utolsó körben füstölt le a motorja.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei