Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
F1RFT, F1VSW.

 

Hirdetések

F1 VSW 2010

Szeretnél egy nagyszerű közösségnek a tagja lenni? Szeretnél igazi versenyzők közé eljutni? Akkor itt a helyed! A Virtual Sim World által mindez megvalósulhat! Az első szezon bajnoka az RCM Motorsport felajánlásával kimehet a Hungaroringre és egész napját a csapattal töltheti, belekóstolni milyen az igazi versenyzői élet. Mindemellett magas díjazást, és elképesztő hangulatot próbálunk teremteni versenyzőknek.  Ne habozz! Jelentkezz a  flion@freemail.hu MSN címen! 500FT/Szezon, ami igazán megéri!


Oldalcím: http://virtualsimworld.hu


Beszámolók

F1RFT I.


Az F1RFT első osztálya Kanadába látogatott a hétvégén.Ahol is jelenleg Kancsár vezeti a pontversenyt, mögötte 3 ponttal lemaradva Ballai, 2009-2010-es év bajnoka.Nagy csatákkal teli tűzdelt futamokat várunk az utolsó 2010-es futamra.

A Kanadai pályáról már kiderült, hogy jóval tapadósabb a kelleténél, és igen "fékgyilkos" pálya. Aki a normál fékbeállításokkal akar majd indulni a futamon, az könnyen pórul járhat. Kancsár indul az élről, és ezzel itt a lehetőség neki, hogy győzelme esetén bebiztosítsa helyét az egyéni pontversenyben. Godek és Báldi az, aki még borsot törhet az orra alá.


A rajtnál nem volt gond. Simán eljött a mezőny élén Kancsárral, aki körről körre egyre jobban elhúzott a vetélytársaktól. A boxból rajtoló Tim és Mucsina egyre jobban jöttek fel. Tim G. ízelítőt adott , hogy hogyan is lehet előzni a montreali pályán. Mucsina csak követte, de egyszer csak kihasználta Tim G. hibáját és megelőzve őt, és  még nagyobb fokozatra kapcsolt. A verseny első fázisában jobbnál-jobb csaták tarkították az amúgy is eseményekben gazdag futamot. Mindenki megpróbált ekkor még sportszerűen és jó versenyszellemben játszani. A kiállások után Kancsár , Varju és meglepetésre Puskás vezette az élbolyt. A futam második felétől mintha a figyelem lankadni látszott volna, Többen is hibáztak. Sorra jöttek a büntetések rossz kiállások, vágások, szabálytalan előzések. Báldi, aki esélyes volt a futamgyőzelemre, rögtön az elején hibázott, és onnan már csak tetézte hibáit és a végén már az utolsó helyen találta magát. Godeket már a rajtnál kidobta a szerver. Kobóri is hamar búcsúzott. Többen is kizárásra kerültek a szabály rossz alkalmazása miatt. Igen kiélezett harcok folytak a pályán., és az egyik karambolnál már a biztonsági autót is be kellett hívni. Az utolsó körökben egyre több pilótának fogytán volt a féke. Elsőként Tim G. volt kénytelen feladni a versenyt fékhiba miatt. Az utolsó körökben igazi dráma alakult ki. Mucsina már a második helyen tanyázó Csutit üldözte, és érezhető volt hogy őt is megfogja előzni, ami sikerült is. Ekkor nála is elfogyott a fék, és a keményen megdolgozott 2 helyről pillanatok alatt a negyedik helyre esett vissza. Még a "Stop and Goo" büntetést kapott Varga D. is megelőzte őt. Kancsár végül simán megnyerte a Kanadai nagydíjat. Második lett Csuti Z., aki eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta. Varga D. lett a harmadik, aki büntetése ellenére is képes volt a padlóról felállni, és a dobógót jelentő harmadik helyre befutni. Hét pilóta esett ki a versenyből.

Verseny eredménye megtekinthető itt.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei