Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Ligacsokor, mint mindig!

Beszámoló(k)

RFT

Az Istanbuli pályán 44 kör várja a I. osztály pilótáit a 7. fordulóban. Több pilóta is hiányzott az időmérő futamon, akik remélhetőleg indulnak a vasárnapi nagydíjon. Varga D. a bocból és Rózsa N. az utolsó rajthelyről próbálja meg a lehetetlent.

Az már a másodosztály futamán is kiderült, hogy a kemény gumi kedvez erre a pályára. A legtöbben itt is azt választották a futamra. Viszont Ballai, Mucsina, Godek és Tim a lágy gumival rajtol. Mucsina és Ballai között óriási csata várható. Kancsár 10 rajthely büntetést kapott és a 16. helyről kellene olyan eredményt elérnie, hogy megtarthassa az első helyet az egyéni pontversenyben. Ha beválik a kemény gumis taktika, akkor Báldinak jó esélye van ismét a futamgyőzelemre. Ezek az előzmények igen-igen izgalmas futamot ígérnek Istanbulban.

Időmérő eredménye:
1,Mucsina D.(Ferrari)-1.26.175
2,Ballai M.(Red Bull Renault)-1.26.250
3,Báldi G.(Ferrari)-1.26.612
4,Varjú N.(Renault)1.26.725
5,Németh B.(Force India)-1.26.767
6,Tim G.(HRT)-1.26.967
7,Schneider K.(Sauber)-1.27.150

A rajt jól sikerült. Talán Mucsina volt az, aki elhibázta a rajtját és majdnem megpördült. Ezzel vissza esett már az első kanyarban a harmadik helyre. A második nagy ívű jobbos kanyarban sajnos Németh kerszetbe állt a pályán és csoda, hogy csak Puskás autója szaladt bele, és máris be kellett hívni a Safety Cart. A listavezető Kancsár a 16. helyről indulva az első körvégéig már a negyedik helyre jött fel, ami óriási teljesítmény volt és persze, kellett egy kis szerencse hozzá. Ballai végig vezetett és Báldi, Mucsina, Tim  addig autózott közvetlen mögötte, amíg mindegyik el nem hibázta valahol. A második Safety Car-nál némileg összerázódott a mezőny, és pont akkor, amikor a legtöbben kijöttek volna a boxba gumicserére. Ezt szinte mindenki kihasználta és innentől kezdve várható volt, hogy a visszalévő fél távot már kiállás nélkül fogják teljesíteni a pilóták. Kancsár egyre jobban belelendült és az előtte lévők hibáit kihasználva azt vette észre, hogy már a vezető helyen lévő Ballait is támadja. Volt is egy egyenesnyi hely, amikor sikerült is átvennie a vezetést, de Ballai hamar visszatámadt és sikerült visszaszereznie a vezető helyet, melyet már nem adott ki a kezéből a verseny végéig. Második Kancsár lett. aki bebizonyította ezen a futamon, hogy nem véletlenül áll az egyéni pontversenyben az első helyen. Tim G. nagyon jó taktikával és igen rutinos vezetéssel megszerezte a harmadik helyet. Összesen négy pilóta esett ki idő előtt a futamból.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei