KERS és DRS rendszer rFactorra - Megérkezett!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megvalósult a KERS és a DRS rendszer rFactorra!


2011.08.19.

A két KERS-en dolgozó csapat közül Kikoniék lettek készen legelőször, ugyan is a mai nap folyamán megjelent az rF HighVoltage néven a KERS és DRS rendszereket magába foglaló pluginjuk. A rendszer használatáról létezik az FSONE fórumán használati útmutató, de mivel az spanyolul van én pedig nem vagyok jártas abban a nyelvben, így sajnos ez a videó marad:

 

Azonban itt még nem ér véget a cikk, ugyan is az FSONE kiadta mellé az FSONE 2011-et! Azonban minden jóban van valami rossz is: Sajnos (vagy nem, ezt döntse el mindenki maga) ez csak az FSONE 2009 V2.0 átdolgozása, melyet az FSONECLUB készített.



2011.07.06.

Hamarosan sokak álma megvalósulhat, elkészülhet a KERS és a DRS rendszer rFactorra.

A plugint Kikoni az FSone-ból és Achim a SimsyncPro-ból készíti. Ugyebár eddig is létezett a KERS rendszer rFactorra, igaz az csak egy alternatív megoldás volt, mely a Boost, azaz a Teljesítménynövelő gombra állította be a rendszert, mely a használata során erősen csökkentette a motor élettartalmát. Az rF_Kers néven futó kis alkalmazás azonban nem fogja a motort befolyásolni.

Az is megoldható lesz szerintük, hogy a DRS-t csak a pályák bizonyos részein lehessen használni, jelenleg ezt próbálják elkészíteni.

A kiegészítő természetesen publikus lesz, és a tervek szerint az FSone 2011-el fog debütálni, holott még a 2010 se jött ki.

Az alábbi videóban pedig Kikoni mutatja be a KERS rendszer használatát egy 9 perces videóban.



  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei