Jason Plato a Red Bull Racing szimulátorát tesztelte

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Jason Plato a Red Bull Racing szimulátorát tesztelte, ha érdekelnek a részletek, gyere tovább.
Alig pár napja volt az oldalon egy cikk, melyben a BBC stábja a Williams csapat szimulátorát tesztelte, nemrégiben pedig Jason Plato volt olyan szerencsés, és kipróbálhatta a Red Bull Racing-ét.

Jason Plato sokaknak ismerősnek lehet, ő Fifth Gear, azaz az 5. Sebesség egyik műsorvezetője a Discovery Channel-en, valamint egyéb műsorokban is részt vett. Versenyzett többek között a BTCC-ben, amit 2001-ben megnyert, illetve a NASCAR-ban, valamint résztvett 2008-ban a Race of Champions nevezetű rendezvényen.

A Red Bull szimulátora az egyik legfejlettebb, így ez is közrejátszik a csapat sikereiben. Sokszor láthatjuk pályabemutatók alkalmával különböző TV csatornákon, valamint videómegosztó oldalakon, ahol a csapat 2 pilótája, Mark Webber és Sebastian Vettel, futamonként felváltva bemutat nekünk 1-1 pályát, beavatva minket a pálya részleteibe. A csapat az rFactor Pro-t használja, amely direkten versenyistállók részére készült, valamint kis érdekesség, hogy a telementria rendszer kompatibilis a pályákon használt valós szoftverrel, amely így nagy segítséget tud nyújtani a csapatnak, egy-egy versenyhétvégén.

Ebbe a szimulátorba ülhetett bele Jason, aki a csapat tesztpilótájával, a 2008-ban visszavonult veterán David Coulthard-al afféle házi versenyt rendezett, hogy melyikük a jobb. Ha megnézzük a videót, kiderül, hogy mennyire is nehéz egy Formula 1-es autót vezetni, ha még a sokat tapasztalt Coulthard alatt is megcsúszik az autó. Hogy Jason mit művelt, azt inkább nézzétek meg magatok... :)


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások7  

RayKrieger

2010-11-15 22:25:06 [7]

Egy csöppet összetördelte az autót.. ő sem szereti a ReBull-t

Birkuc

2010-11-13 21:24:06 [6]

gondolom nincs leprogramozva az amikor valaki átrepül a kerítésen, mert a valóságban olyan nem szokott történni

Siska Imre

2010-11-13 21:16:16 [5]

Ne írjatok már hülyeségeket!Higgyétek el hogy százszor élethűbb fizikája van mint az rfactor akármelyik modjának vagy a codemasters f1-nek!Lehet hogy a videóból ez nem derül ki de így van.Még hogy gáz ne nevettesd már ki magad!Jók ezek az rfactor modok én is szeretem de ezek igen messze állnak a valóságtól fizikailag,mi ezt nem így érrezük de egy f1 pilóta szerintem viccnek tartaná,a pc gamék között jók de egy ilyen szimulátortól mint pl a redbull-é nagyon messze van.

audioman

2010-11-13 20:12:54 [4]

Kibeszélt itt grafikáról, magasról teszek arra, hogy néz ki, csak a fizika a lényeg és ez a gép pedig ellent mond annak lásd 4:22.

sajtosnudli

2010-11-13 19:51:55 [3]

Ez SZIMULÁTOR. Itt nem az a lényeg hogy úgy nézzen ki az egész mint a coemasters-é...

audioman

2010-11-13 19:42:03 [2]

Hát nem tűnik valami nagy számnak, az orron állós bug, azért több, mint gáz. Hány millát is költöttek erre? Persze az is lehet, hogy ez csak amolyan turista csalogató és van egy rendes szimulátoruk, amit sose mutatnak meg.
A videó miatt, amúgy megint rájöttem, hogy menyire utálom, Fifth gear-t. Biztos, hogy a fickó nem, ment 1:32-es időt. Szabad szemmel lehetett látni, hogy csomó helyen rosszul jött át.

Birkuc

2010-11-13 19:20:54 [1]

én leginkább arra lennék kíváncsi hogy pl Abu Dhabi -t honnan szedték, mert az LMT -jére hasonlított, de még van 1 sor pályabemutató ahol innen-onnan beszerezhetett, nem hivatalos pályák sejlenek fel

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei