Imola 2010 - Képözön

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Készül az Imolai pálya 2010-es verziója.



2011.05.20.

Közel 2 hónapnyi csend után újabb sokat ígérő kilenc kép érkezett az imolai pályáról, ezúttal a box környékéről és a hátsó egyenesről.












2011.03.22.

Egy újabb képcsomag érkezett az Imolai pályáról, ezúttal a hangsúly inkább a pálya melletti részeken van.

Mint az látható a képeken, a készítők, Culmone67 és Mauro Delegá, nem csak magára az aszfaltra, kerékvetőkre,fákra stb figyeltek oda, hanem időt nem kímélve készítették el pl. a pálya melletti épületeken látható graffitiket is.






További képek a kapcsolódó galériában.

2011.02.12.

Az előzetes képek után itt az első bemutató videó, melyben a készítők bemutatják nekünk a pálya egyes részletgazdagon kidolgozott részeit. Többet nem is fűznék hozzá, íme a videó:



2011.02.05.

Culmone67 és Mauro Delegá azon dolgozik, hogy elhozzák nekünk a sok játékos által hiányolt Imolai pálya 2010-es verzióját.

A terveik szerint a pálya a 3 legnépszerűbb szimulátorhoz fog majd megjelenni: rFactor, netKar Pro, GTR2.

Essék egy kis szó a pályáról.

1952-ben nyitotta meg kapuit, a Száguldó Cirkusz 1980-ban vetette meg itt a lábát és egészen 2006-ig itt is maradt, mikor sok-sok rajongó elkeseredésére kikerült ez a nagyszerű versenyhelyszín a naptárból. 2007-ben átesett egy alapos felújításon, mely alatt egy új box, újraaszfaltozás értetendő, valamint kivették a box előtti sikánt így egy egyenes vezet el Rivazzatól a Traguardo kanyarig. A komplexum egyenlőre 1T jelzéssel rendelkezik ami azt jelenti, hogy tesztpályaként használható, a futam rendezéshez azonban 1-es minősítés kell, és a Formula 1 mindenható ura Ecclestone bácsi szerint ha az FIA ezt megadja, a pálya újra Formula 1-es autók hangjától lesz hangos.








  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei