GPH játékszerver - 2. (Hungaroring)

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Izgalmas futamot futottak a fiúk, melynek összefoglalóját ti is megtekinthettek itt. Olvass tovább!

Ismét eljött a beszámoló ideje, méghozzá a verseny beszámoló ideje. Szombaton lezajlott a verseny. Immáron 9 induló volt, ami nagyon nagy csatákat hozott.

Az időmérőn 8 pilóta indult el, majd a végén megérkezett a 9. induló is. Az időmérő érdekes alakult, melynek a végeredménye a következő: 1. Ricsi, 2 Lewis, 3. GETT, 4. Cambiasso, 5. petike, 6. nogradig, 7. formula1996, 8. Villeneuve, majd a későn érkező Bence001 zárta a sort a 9. helyen.

A verseny rajtját Lewis szépen elkapta, Ricsi egy kicsit viszont elrontotta. A rosszul rajtoló Ricsit petike megelőzte, aki nagyszerűen rajtolt, és az ötödik helyről a 2. helyre jött előre.

Rögtön az első kanyarban voltak kisebb nagyobb harcok, ám a legfigyelemre méltóbb a sikánnál történt, mikor Cambiasso megelőzte Villeneuve-t. A második körben Ricsi és petike talált egymásra. Nagyot harcoltak az előkelő helyért, végül Ricsi megelőzte petikét, így üldözőbe vehette Lewist, aki már igencsak elment tőle.

Az ötödik körben három ember is találkozott egymással, így egy kisebb baleset lett a pályán. Cambiasso felrepült egy kicsit petike kerekéré, majd petike kicsúszott, és vele ment Cambiasso is. Majd az érkező GETT is beleszállt a Merecedes GP vezetőjébe.

A hatodik körben nogradig a sikánt elrontva csúszott ki, ugyanis hamar akart kigyorsítani, és megindult a hátulja.


 

A csetepaté után két körrel Cambiasso ismét akcióba lendült, és megelőzte a McLaren versenyzőjét, formula1996-ot.

A kilencedik körben egy rosszul sikeredett váltásnak köszönhetően kicsúszott GETT, így az utána érkező 2 ember nagyobb erőfeszítések nélkül megtudták előzni.

Az ezt követő körben, az első kanyarban GETT megpróbálta visszavenni a helyét, ám ez nem sikerült, igaz, egy kicsit már bent volt mellette, mint azt ahogy a képen is láthatjátok.

Ugyanabban a kanyarban egy körrel később Bence001 próbálkozik a csapattársát megelőzni, sikerrel.

Pár körrel később egy hármas brigád alakul ki, mely 2 körig tart. Egész végig egymás mögött mentek, ám a szélárnyék miatt nem került sor előzésre. Majd végül Bence001 lépett, és kijött a boxba.

A 11. körben Cambiasso kényszerült feladni a versenyt, motor probléma miatt. Így ő volt az első kiesőnk a verseny folyamán.

A 13. körben Lewis kijött a boxba, így Ricsinek is lépnie kellett. Egy körrel később ki is jött, ám nem voltak elég gyorsak a szerelők, így nem tudott visszajönni elé.

Két körrel később petike a boxba hajtott, és ezzel formula1996 járt a legjobban, ugyanis így megtudta előzni, igaz csak átmenetileg.

Öt körrel a verseny vége előtt kialakult a versenyen a legnagyobb csata Ricsi és Lewis között. Mindössze csak 1.4 másodperc volt köztük. Ricsi láthatólag sokkal gyorsabb, ám a szélárnyék megakadályozza őt az előzésben.

Négy körrel a verseny vége előtt, az első kanyarban Ricsi bepróbálkozott, a szélárnyéknak köszönhetően. Ám Lewis védte a belső ívet, így Ricsinek nem sok esélye volt az előzésre.

Két körrel a vége előtt annyira közel került Lewishez, hogy majdnem kicsúszott a nagy csata közepette. Mint azt ahogy a képen is látjátok, majdnem úgy járt mint Webber Valenciában, ám szerencséje volt.  

Az utolsó körben Ricsi feltekerte teljesítményt, és neki ugrott Lewisnek. A pálya hátsó részén meg tudta előzni, így átvette a vezetést, és meg is tartotta.

Habár az első helye nem tartott sokáig, ugyanis a visszafordítóban Lewis beesett Ricsi mellé, Ricsi kicsit kisodródott, így Lewis ismét átvette a vezetést.

Végül Ricsi már nem tudott visszatámadni, így Lewis nyert, Ricsi a második. További sorrend: Harmadik GETT, negyedik petike, ötödik formula1996, hatodik Bence001, hetedik nogradig. A kiesők pedig Villeneuve és Cambiasso.

PONTLISTA:


 1. Lewis
 30p
 2.  Ricsi  23p
 3.  GETT  20p
 4.  petike  15p
 5.  formula1996  14p
 6.  Bence001  13p
 7.  nogradig  12p
 8.  Cambiasso   0p
 9.
 Villeneuve   0p

Büntetések:
Ricsi -
5 rajthelyes büntetés Interlagosra. Ok: Folyamatos szélesítés

Bence001 - 45 másodperces időbüntetés. Ok: Vágás, szélesítés, záróvonalra ráhajtás

  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások5  

Alonso92

2011-03-18 19:35:35 [5]

Szerintem csak Ricsinek van esélye a győzelemre...

Bence0001

2011-03-18 17:13:48 [4]

ott leszek

Lewis8

2011-03-18 15:48:34 [3]

Hány tökös srác lesz jelen szombaton akik a győzelemre hajtanak?

Phung_mester

2011-03-15 16:15:33 [2]

Nézd végig a versenyedet, az első körtől az utolsóig. 9 szélesítés után abba hagytam a számolást És ezt azt hiszem hogy 4 kör alatt számoltam össze...

Bence0001

2011-03-13 12:42:45 [1]

Hol lehet fellebezni??? Nem értek egyet a büntetésemmel

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei