FSONE 2010 - Ferrari F10 hangok

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Készülőben van a International Pro Modding újabb Formula 1-es modja, amely a 2010-es idényt dolgozza fel.


2012.01.13.

Kerek egy éve hallatott utoljára magáról az IPM és az FSONE 2010, a elmúlt egy évben hírét-hamvát se hallottuk az FSONE 2010-nek, pedig az idei MOTY már a kertek alatt van. A hosszú hallgatás után azonban végre hírt adtak magukról egy videó formájában melyben a Ferrari F10-est láthatjuk Sepangban, miközben a kép alatt a készülő modból hallhatjuk az olasz istálló versenygépének motorjának hangjait.



2011.01.09.

Egy újabb ígéretesnek tűnő videó érkezett a modról, melyben a spanyolok kétszeres világbajnokával Fernando Alonso-val tehetünk meg pár kört a jerez-i tesztpályán az F10-el, melyet élete eddigi legjobb autójának gondolja.

Videó alapján elmondhatjuk, hogy eddig jó irányba haladnak, talán a hangokon lenne még mit javítani, de amit eddig láttunk, az alapján egy fantasztikus, az I.P.M nevéhez méltó modot kaptunk majd pár hónapon belül.




2010.12.05.

Ma délelőtt az I.M.P beharangozta, hogy hamarosan kapunk majd egy videót, ami meg is érkezett. A videóban az első kompletten elkészült autót láthatjuk a 2010-es modjukból: a Ferrari F10-est, volánja mögött a spanyolok kedvencével, Fernando Alonso-val.



2010.11.21.

Tegnap volt már renderkép a McLaren MP4-25-ös gépéről, ma újabb 2 őt kaptunk, amin egyértelműen látszik, hogy elég gyorsan haladnak a kocsi modelljével.




2010.11.20.

Újabb képeket adott ki az I.P.M.

A sceenshotokon Fernando Alonso-t láthatjuk körözni az F10-esel az Abu Dhabi pályán, a render képeken pedig a Red Bull világbajnoki RB6, valamint a McLaren összetett 2. helyzett MP4-25-ét.














2010.11.07.

Az I.P.M-os srácok gőzerőkkel dolgoznak a 2010-es modjukon, mi sem bizonyítja ez jobban, hogy 3 friss render kép került fel a világhálóra és jutott el hozzánk, amelyeken a Mercedes Benz SLS AMG-t, azaz biztonsági autót láthatjuk, kész állapotában.





2010.11.01.

Az I.P.M újra ringbe száll, és már is elkezdtek dolgozni a 2010-es modjukon, a Ferrari már készen is van, és amint az egy ilyen nagy nevű csapattól elvárható, nagyon részlet gazdag, jól kidolgozott. Erről hoztam nektek most 2 darab ingame képet, valamint 8 darab render képet, melyet F1Racer készített, melyeken a spanyolok kedvencét, Fernando Alonso-t láthatjuk a pályán, illetve a boxutcában.

Az autót gondolom senkinek sem kell részletesen bemutatni, a spanyol világbajnoki esélyes Fernando Alonso, illetve a brazilok kedvence, Felipe Massa vezeti.













  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei