Formula 1 Trainer 2010

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
F1C-ben már régebben megjelent. Ma viszont már az rFactort kedvelők is száguldozhatnak. Ha tudni szeretnéd, melyik ez a játék, akkor olvass tovább.
Szemy-nek hála az F1C játékosok már régebben kipróbálhatták ezt a modot. Az rFactort kedvelők pedig mindezidáig irigykedve nézték a másik oldalt. Ma, végre eljött a nap, hogy a másik platformot kedvelők is kipróbálhassák az Formula 1 Trainer 2010-es modot. A modot már tudjátok tölteni. A letöltéshez a segítséget megtaláljátok a letöltés leírásában.

Airbuswoj-nak köszönhető ez a mod. Most sokan azt gondolhatják, hogy mivel ez nem F1, és gyakorlatilag ilyen versenysorozat nem is létezik a valóságban, honnan lesznek pályák a modhoz? F1-es Trackpackből? Nem. Esetleg kapunk egy fantasy pálya csomagot a készítő által? Majdnem. Nos, elárulom. A mod tartalmazza a fantasy trackpacket, így nem lesz gond a pályákkal. Ha már a mod tartalmánál tartunk, leírom, hogy mit is tartalmaz a játék:
- Formula 1 Trainer 2010 autók és festések
- Formula 1 Trainer 2010 pályák
- Formula 1 Trainer 2010 pilóták
- Formula 1 Trainer 2010 fizika

Mivel a modnak saját fizikája és pályacsomagja van, ezért egyszerű módon NEM lehet más pályákat a játékba tenni. Szeretnéd kipróbálni magad Spa-ban, vagy megnézni, hogyan teljesítesz ezekkel az autókkal Monaco utcáin? Igen? Akkor nincs más dolgod, mint az rFm mappát megnyitni a játék főkönyvtárján belül, és megkeresni a "Formula1Trainer.rfm" fájlját. Ezt megnyitod egyszerű szövegszerkesztővel, majd a "TrackFilter = " sorban az "F1T2010" szöveget lecserélni egy csillagra (*).
Íme, hogyan is fog kinézni:
TrackFilter = F1T2010 -> TrackFilter = *
Ha ez megvan, nincs más dolgod, mint menteni ezt a fájlt, és már nyomhatod is ezerrel.
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei