F1 Codies 2011

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Codies ismét? Nanáhogyperszemégszép! Részletekért olvass tovább!


2011.10.31. Birkuc


Halloween éjszakáját mivel is lehetne jobban elütni, mint egy a Codemasters F1 autócsomagjával nyakon öntött rFactor moddal? Nos erre most valóban itt a lehetőség, hisz a Codies valóban elkészült idén is, amit mi sem bizonyít jobban hogy még az elkövető is ugyanaz: SandroX. Neki hálálkodjatok tehát bőszen a letöltési idő alatt, aztán csapassátok keményen!


2011.10.16. Phung_mester


Utólag kiderült, hogy ez nem a Codemasters autói, hanem az MG modellei. Így ezt nem tekinthetjük semmilyen mértékben Codies-nek.


A felháborodás teljesen jogos, mostantól a letöltésekben F1 MG 2011 néven találjátok meg.

 


2011.10.14

 


Bő fél ével ezelőtt történt, hogy kiadták a Codies 2010-et, azaz az F1 2010-ből (Codemasters) átkonvertált autókat rFactorra. Botrány nem lett belőle, de lehetett volna mint tudjuk. A 2010-es modifikicáió sikert aratott, és gondolom ezt várják el a megjelent 2011-től is.

 

A kérdés, hogy lehet e ebből ismételten probléma, ugyanis a megszállott szimulátor rajongók, akik űzik is, tudják, hogy az F1-es jogok a Codemasters kezeiben vannak, ami azt jelenti, hogy minden kiadott mod, illegális.

Idén nem egy kis csapat alkotta meg, hanem egy külföldi, igen ismert lengyel liga. A menü természetesen angol. Ez egy NEM 'hivatalos' Codies!

 

Hamár a menüre terelődött a szó, beszélek egy kicsit arról is. Első ránézésre egy teljesen szokatlan menü fog minket fogadni, melyben nehéz eligazodni. Továbbá negatívumnak találom a Textúrákat is, mert a legmagasabb beállításokon is igen gyenge minőséget produkál. Kicsit lejjebb tekerve látjátok a képeket.

 

Az idei kiadás valamivel rosszabbra sikerült, mint az elődje. A fizikája érdekesre sikeredett, mert kipróbálás közben azt észleltem, hogy 1 szárny állás változtatásával másodperceket veszíthetünk. (Hungaroring RFT’10 TrackPack)

 

A mod egyik verziója már szabadon letölthető egy külföldi fórumról, de én feltöltöttem ide az oldalra csak nektek. Használjátok egészséggel.

 

De míg töltitek le, vagy ha tölteni fogjátok, íme egy kis ízelítő a játékból, melyet szintén csak a GPH olvasóinak készítettem. Négy autóról készítettem külső kamerás képet, amiket itt már meg is nézhettek.

 


Döntsetek ti arról, hogy szerintetek milyen lett a modifikáció. Hozzászólásként pontozhatjátok egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Az én értékelésem: 7/10

  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei