F1 Online The Game-Trailer és Képek

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megérkezett az első F1 Online The Game Trailer...
                                                                                       

2011.12.19.


Olvashattatok régen a készülő F1 Online The Game böngészős alapú játékról!Most megjelent 3 új kép és egy hivatalos Trailer is.Továbbá lehet jelentkezni a zárt bétára aminek feltétele az hogy elmúltál 18 éves és remélhetőleg bevesznek!Jöjjön a három kép és a videó:


                                                                                      

2011.09.24.


A tegnapi nap folyamán megjelent a játék és nagyon sokan ki is próbálhatták és a vélemények mind pozitívak és kijelenthetjük hogy sokkal jobb lett a F1 2010-hez képest mint grafikában,mint fizika,irányításban,mint multiplayer módban.Emellett megjelentek az első kiegészítések is a játékhoz ezeket megtalálhatjátok a letöltéseknél.
                                                                                     

2011.09.16.Megérkezett a 4. és egyben az utolsó fejlesztői videónapló is!A fejlesztői videónapló mellett érkezett még két új videó is.A videónaplóban az újításokról esik szó köztük az egyik legnagyobbról mégpedig a Safety Car-ról és láthatjuk most már mozgásban is:A második videó egy 2 és félperces amiben jeleneteket láthatunk lelassítva (kicsúszás,baleset,ellenkormányzás stb.):A mai nap utolsó videójában Ausztráliában láthatunk egy futamot a Red Bull volánja mögött:Ha ránézünk a naptárra láthatjuk hogy kereken egy hét múlva már a kezünkbe vehetjük a játékot és kezdődhet a hajsza.Mindenki tűkön ülve várja már a megjelenést,amint új tartalom jelenik meg jelentkezem.

                                                                                    

2011.09.08.


A tegnap nap folyamán kijelentette a Codemasters hogy befejeződtek a fejlesztések,tehát kezdődhet a játék sorozatgyártása!


Megérkezett a 3. fejlesztői videónapló is amiben a Co-Op bajnokságról van szó:

                                                                                   

2011.09.06.


Az Inside Simmracing a Gamescom alatt interjút készített Steve Hoodal!A videóban több gameplay részletet is láthatunk láthatjuk a Safety Car-t mozgásban is nem csak képen.Szó esik az interjúban a legújabb újításokról,az osztott képernyős módról,Co-op bajnokságról,a gumikról,az visszatérő KERS-ről és a DRS-ről.Említést érdemel még az új fizika és felfüggesztés modell,és végül pedig a  Safety Car-ról amit a Gamescom idején erősítettek meg!17 nap van még hátra a megjelenésig remélem várjátok ti is!Jöjjön a videó:

                                                                                                                           

2011.09.03.


7 új kép érkezett a nemsokára megjelenő F1 2011-ből:
A képeken több versenygépet láthatunk más-más időjárási körülmény között!A játék megjelenéséig még pontosan 20 nap van hátra tehát kevesebb mint 3 hét!Ha minden jól megy nemsokára megérkezik a 3. fejlesztői videónapló is és első kézből láthatjátok itt nálunk!


                                                                                 

2011.08.30.


3 új kép és a hivatalos gépigény érkezett!
Rendszerkövetelmény:

Minimum rendszerkövetlemények:

 • Windows XP/Vista/7
 • DirectX 9.0c
 • Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz vagy AMD Athlon X2 5400+
 • 2GB Ram
 • Graphics Card: GeForce 7800/Radeon X1800 or higher
 • DirectX Compatible Soundcard or onboard audio
 • Dual Layer Compatible DVD-ROM meghajtó
 • 12.5 GB Hard Drive Space

DX11-re ajánlott gépigény:

 • Windows 7
 • DirectX 11
 • Intel Core i5 or AMD Phenom II x4
 • 4GB Ram
 • Graphics Card: GeForce GTX460 or ATI Radeon HD 5850
 • DirectX Compatible Soundcard or onboard audio
 • Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
 • 12.5 GB Hard Drive Space

És a három kép amelyiken egyiken a Safety Car látható:Kevesebb mint egy hónap van hátra a megjelenésig lassacskán lehet visszafele számlálni amint új infó van jelentkezek!

                                                                                 

2011.08.18.


Új videó érkezett méghozzá az idén visszatérő nürburgringi pályáról.A videóban Michael Schumacherrel mehetünk egy versenyt elég nagy csatát vívva az AI-al.Láthatjuk a DRS és a KERS használatát is.A pálya szép lett érdemes végignézni a versenyt!Újabb videók érkeztek a játékról.De kezdjük az elejétől!
Az első videóban Sebastian Vettel-el mehetünk egy kört a nürburgringi pályán:A most következő videóban ugyancsak Vettel-t láthatjuk Spa-ban:A harmadik videóban (összességében már a negyedik) a PSVita-n láthatjuk a F1 2011-et egy Ferrarival a belga pályán:

 
Van még egy jó hír is hogy a 2011-es játékban lesz piros zászló is,tehát ha olyan az idő (pl. kanada) vagy tömegbaleset a versenybírók le is állíthatják a versenyt!Amint új információ van jelentkezem!

5 Új Videó jelent ma még meg lássuk ezeket:
Az első videóban a Time Trial módot láthatjuk egy Ferrari volánja mögött,Monzában esős időben:Következő videóban Sebastian Vettel-el láthatunk egy verseny a nürburgringi pályán:Újabb nürburgringi videó méghozzá Lewis Hamiltonnal:Utolsó előtti videóban is a nürbugringi pályát járhatjuk be de most már multiplayer módban Lewis Hamilton autójával.Jöjjön a bő 7 perces videó:Mai utolsó videónkban PSVitan láthatjuk a játékot méghozzá Sebastian Vettel-el a Belga pályán:Holnap remélhetőleg még több videóval és képpel fogok tudni jelentkezni!

                                                                 

2011.08.17.


Mint lentebb írtam elkezdődött ezen a héten a Gamescom és egy bejelentéssel kezdték a napot a Codemastersnél.Hivatalosan is megerősítették facebook oldalukon,hogy lesz SC a játékban és közzétettek két képet is amit megosztok veletek!Várhatók képek és videók a mai napon,amint új információ van jelentkezek!
A mai napon érkezett még 6 új videó a játékról ami kezdi elnyerni végleges verzióját,de természetesen még mindig vannak fejlesztések.
Az első videóban a Time Trial módot láthatjuk egy Ferrari volánja mögül a Spa-ban.A videóban láthatjuk a KERS és a DRS használatát is:A második videóban két futamot láthatunk a Lotus Renault versenygéppel az első futam helyszíne Monza,a másodiké Spa.Jöjjön a 4 perces videó:A következő videóba egy olyan pályával ismerkedhetünk meg amit még nem nagyon ismerhetünk,most épül aki nem jött rá eddig annak elárulom,hogy az indiai pályáról van szó.A videóban újra a Lotus Renault mögül nézhetjük meg ezt a jól kidolgozott pályát.Érdemes megnézni a bő 2 perces videót:
Negyedik videónkban Sebastian Vettelt láthatjuk Monzában egy verseny erejéig:A következő rövid videóban egy töréstesztet láthatunk amelyben a Lotus Renault egyik pilótája letöri az első szárnyát valamint a Red Bull jobb hátsó kerekét:Utolsó videónkhoz érkeztünk amiben a F1 2011 Gamescomos trailerjét láthatjuk.Érdemes megnézni már csak azért is mert egy kis ideig a Safety Car is felbukkan:Érdemes velünk maradni holnap is mivel ma még csak az újságíróknak volt bemutató,holnap már többen kipróbálhatják,ezért valószínűleg még több videóval  fogok tudni jelentkezni.

                                                                

2011.08.16.


Tegnap jelentkeztem jó pár hírrel és videóval a készülő játékról ma pedig egy kép érkezett méghozzá a címvédő Sebastian Vettel autójáról.Jöjjön tehát a kép és amint új információ vagy kép jelenik meg jelentkezem:
Pár perce még egy kép lett közzétéve tehát tekintsétek meg ezt is:

                                                               

2011.08.15.


 

Legutóbbi jelentkezésem óta megjelent pár videó,interjú,valamint a második fejlesztői videónapló..

Az első videóban Michael Schumachert és a Mercedes-ét láthatjuk egy futam erejéig. A videóról tudni kell hogy a versenytáv 20%-os,legtöbb segítség bevan kapcsolva a törés modell csak vizuális tehát nem érezhető az AI erőssége nehéz fokozaton van. De jöjjön most a 26 perces videó:


A következő videóban a Time Trial módot láthatjuk Montrealban Lewis Hamilton Mclarenjével:


A 3. videóban Paul Jeal-el láthatunk egy interjút:


A 4. videóban Monzába tekinthetünk be méghozzá egy kis Time Trial erejéig majd a világbajnoki címvédőt Sebastian Vettelt Ausztráliában pár kör erejéig csak ,mivel a videó végén megcsúszik és az autó elejét a falba csapja:


A következő videóban a Lotus mögül nézhetjük az eseményeket szintén Törökországban. Amit tudni kell,hogy az ABS és a TC bevannak kapcsolva az AI pedig professzionálisra állítva ami a legnehezebb szint. Láthatunk néhány bugot is ami valószínűleg kilesz javítva a végleges verzióban. Ami nem a legjobb az a kameraállás valamint a nagyon szembeötlő az,hogy a videó elején az autóba Kovalainen ül be végig ez a név is van de a pályán Trulli sisakját láthatjuk. De jöjjön akkor a 6 perces videó:


A 6. videó következik és egyben a 2. interjú is. A kérdezett ebben az esetben is Paul Jeal. Szó esik a videóban a Safety Car-ról is és még mindig nem tisztázódott az a kérdés hogy lesz-e vagy nem lesz,az új felfüggesztés modell valamint az, hogy a F1 2011 nem szimulátornak készül tehát megmarad az árkád műfaj. Jöjjön tehát két kép és azután az interjú méghozzá magyarul ahhoz , hogy előhozd a magyar feliratot kattints a CC gombra!


A következő videó egy gameplay videó amiben láthatjuk Mark Webberel való töréstesztet is Monacoban,látható, hogy ez még mindig nem a végleges törésmodell,valamint Spa-ban Vettel-t mikor megcsúszik a vízen és egyenesen a falba csapódik az autó orrát összetörve,valamint miután a pályára visszacsúszik letöri az érkező Fernando Alonso elsőszárnyát. Végül jöjjön a videó:


A héten megjelent a F1 Codemasters facebook oldalán egy link ami igazán érdekes. Még hozzá a F1 Online The Game. Régebben halhattatok olyat,hogy a Codemasters dolgozik egy online játékon is de nem lehetett tudni mi lesz belőle de most kaptunk néhány információt. A játékban  most nem nekünk kell versenyeznünk hanem a csapatot és a pilótát kellesz menedzseljük,a játék tartalmazni fogja az összes 2011-es autót valamint pályát,mi magunk irányíthatjuk a csapatunkat. Kaptunk jó pár képet is aminél megtekinthetünk pár kocsit valamint a játékmenetet.

F1 Online: The Game

F1 Online: The Game

F1 Online: The Game

F1 Online: The Game

F1 Online: The Game

F1 Online: The Game

F1 Online: The Game

 

 

A játék 2012 első negyedévében lesz elérhető. Ha felkeltette az érdeklődésedet iratkozz fel hírlevelükre az alábbi linken:  http://www.f1onlinethegame.com/

 


És végül jöjjön a ma megjelent 2. fejlesztői videónapló. A videóban sok érdekes dolgot láthattok és hallhattok és olvashattok. És akkor jöjjön a videó méghozzá magyar felirattal,ahhoz hogy elérd kattints a CC gombra:

A megjelenésig ha megnézzük lassacskán már csak egy hónap van hátra és kipróbálhatjuk a játékot. Az ezen a héten kezdődő GamesCom-on ott lesz a F1 2011 is tehát számíthatunk új videókra és képekre. Maradjatok velünk mivel ahogy új videók vagy információk vannak jelentkezünk.


 
                                                               

2011.07.10.Újabb képek,videók és információk érkeztek a készülő F1 2011-ről.A Codemasters szerdán tartotta Londonban a hivatalos bemutatóját a F1 2011-nek.Az eseményre pár szerencsés ember vehetett részt,néhány újságíróval együtt.A bemutatón kipróbálhatták az emberek a játék egyik béta verzióját,ami természetesen tartogat még hibákat.Nagyon sok érdekes kép és videó érkezett Londonból.A videókon több autót láthatunk,mint például Mclaren,Ferrari,Lotus Renault,Sauber,Red Bull.A gameplay videók alapján nagyon jó játék készül,már annak ellenére is,hogy a játék bétáját próbálhatták ki a szerencsések.Az esemény után egy elég furcsa kijelentés hangzott el méghozzá az,hogy mégse lesz SC a játékban.Mint olvashattátok nagyon ígérgették a Safety Cart ami valószínűleg mégse fog bekerülni a játékba,viszont kiadott a Codemasters egy trailer-t is amiben azt láthatjuk ,hogy egy Sauber kicsúszása után,mindenki siet be a box-ba gumicserére,és a box-ban az egyik sárga jelzést mutató kijelző alatt egy SC felirat látható és egy másik képen a távolban láthatjuk a felgyülemlő kocsisort.Ebből az vehető ki,hogy lehet hogy mégis lesz Safety Car a modban.Itt látható a két kép amiről beszéltem:


A Codemasters ezután kiadott még 6 új képet a játékról,a bemutatón készült képek mellé.Mint fentebb írtam nagyon sok videó is érkezett az eseményről íme néhány ezekből:És végül a hivatalos gameplay trailer:Képekből is nagyon sok érkezett íme néhány:

A képeken láthatjátok megújult a HUD is ami nagyon jól néz ki,és a grafika is szép ígér.A képek alapján elég jónak ígérkezik a játék!Még több kép található a cikkhez csatolt galériában!
                                                              

2011.06.30.


Megérkezett az első fejlesztői videónapló is.A videóban gameplay részleteket is láthatunk és elmondják a készítők,hogy nagyon sok újdonság várható a 2011-es részben.Megemlítésre kerül a többjátékos mód,DRS és KERS rendszer és az osztott képernyős játékmód.Ant Davidson elmondás szerint nagyon sokat fejlődött a játék főleg az irányítás terén.Jöjjön az első fejlesztői videónapló a F1 2011-ről:

 

 
                                                             

2011.06.07.Ahogy várható volt,kezdetét vette az E3 konferencia ahol sok érdekes információt tudhatunk meg kedvenc játékunkról.Ez alkalommal a Destructoid magazin készített interjút Steve Hood-al.Az interjú alkalmával jó néhány dolgot megtudhatunk.Elárulja Steve,hogy idén könnyebb az együttműködés az FOM-el ami bizonyára jó hír a számunkra.Az interjúban megemlíti még az időjárást is amit nagyon kifinomultnak akarnak csinálni.Szó esett újra a Safety Car-ról és Steve megerősítette ismét,hogy lesz SC a játékban ráadásul az is kiderült,hogy Parc Fermé is ahová letudjuk parkolni az autónkat a futam után.A fizikáról is szó esik és elárulja,hogy jelentős változások lesznek azon a téren is.Két új kép is érkezett a játékról ezt a galériában is megtekinthetitek.
      

        

És az interjú Steve Hood-al:

                                 
                                                             

2011.06.03.Új képek jelentek meg a készülő F1 2011-ről.A képeken látható a Red Bull,Lotus,Williams és Sauber autókról képek.A képek nagyon szépek.Összesen 5 kép érkezett.Ahogyl átható ezeken, a grafikára idén se  lesz panaszunk.Kiderült az is,hogy a játékban lesz DRS és KERS is ami nagyon jó hír.A képeket megtalálhatjátok a cikkhez csatolt galériában!                                                          

2011.03.30.

A Codemasters közzé tette a F1 2011 megjelenési dátumát, illetve egy előzetes borítót. 2011. szeptember 23-ától vásárolhatjuk meg a boltokban a játékot.A megjelenési dátum pontosan akkorra esett amikor a F1 2010 is megjelent.Az Amerikai Egyesült Államokban még várniuk kellesz az embereknek mivel ott 1 héttel később fog megérkezni mind az Európaiaknak.A Codemasters szerint jóval felül fogja múlni a 2011es játék a 2010et.A F1 2011 a Dirt 3-hoz hasonlóan EGO engine-t fog használni.A játék kézi konzolokon is elérhető lesz,tehát a nintendo 3ds és a NGP(Next Generation Portable) tulajdonosok is élvezhetik a játékot.

És végül pedig jöjjön a borítókép amit majd keresnetek kell szeptember 23.-tól tehát jól jegyezzétek meg:
  GalériaCodemasters F1 2011  
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások46  

zakricsi

2011-09-25 18:38:00 [46]

Megvan xbox-ra és sztem k***va jó a game.Csak AJÁNLOM MINDENKINEK!!!

zakricsi

2011-09-16 20:08:37 [45]

A gameplay megvan,már csak a játék hiányzik a kezemból.

zakricsi

2011-09-15 17:00:51 [44]

Mindjárt ki jön a játék tényleg jöhetne 1-2 utolsó gameplay,hogy ráhangolódjak

dono

2011-09-10 09:05:07 [43]

Ysoldus_Ndalyn : lehet,hogy az nem is 2020-ban lesz...

Ysoldus_Ndalyn

2011-09-08 16:22:31 [42]

már előre látom a 2020-a gépigényt 50GB RAM, 20 magos proci, 10GB videokártya xD

Ysoldus_Ndalyn

2011-09-08 16:20:00 [41]

Janos15: jah csak ne lenne itthon nekünk ilyen drága...

zakricsi

2011-08-31 14:41:03 [40]

Nekem se a legjobb a gépem...De szerencse,hogy pont júniusban vettem egy xbox 360-at.Ezért inkább azon játszok.

Janos15

2011-08-31 13:38:17 [39]

Ysoldus_Ndalyn: Hát fejlődni kell a korral.
Már nem 2004 van, vagy 2006, hanem 2011.
Szóval ami van nekem is 2009-es gépem, az már elöregedett, úgyhogy kicsit drága lesz nekem a BF3 és az F1 2011.

nuki18

2011-08-31 09:12:59 [38]

Öcsém ez nekem minden gépigény megvan most már csak a játék kéne a kezembe vagyis a gépemre

Ysoldus_Ndalyn

2011-08-30 17:02:06 [37]

lassan már csak a NASA gépén lehet játszani

asdboy

2011-08-24 16:10:13 [36]

Kint a hivatalos gépigény végre!

Minimum rendszerkövetlemények

Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz vagy AMD Athlon X2 5400+
2GB Ram
Graphics Card: GeForce 7800/Radeon X1800 or higher
DirectX Compatible Soundcard or onboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM meghajtó
12.5 GB Hard Drive Space

Megnyugvás következő lépés előrendelés nyugodt szívvel

magyar4

2011-08-24 08:09:05 [35]

A várható gépigényről lehet már valamit tudni?

dono

2011-08-19 20:57:48 [34]

Igazam van , igazam van ,igazam volt ,de csak volt

asdboy

2011-08-19 17:00:51 [33]

Én azt mondom várjuk csak ki ezt a SC dolgot, szép és jó meg hozzá jön még a piros zászló is, de szerintem lesznek ebből majd olyan bug-ok kezdetben a játékban, hogy az csak na (bár ne legyen igazam és akkor happy lesz az élet )

Ahogy elnézegettem a videókat, most már látni végre olyanokat is, hogy a gép is tud hibázni, ami ugye a 2010-re egyáltalán nem volt jellemző. Az esős felvételek nagyon szépek, csak menni rajtuk milyen lesz vajon? remélem azon jó sokat fejlesztettek, mert a tavalyi gyakorlatilag szinte ugyanaz, mintha simán menne az ember...

Meg lassan bejelenthetnék már végre a hivatalos gépigényt is. Meg végig néztem a 12 perces prezentációt, és jó pár dolgot igencsak hamar letudott az előadó, gondolok itt a törésre... gyakorlatilag szerintem ugyanaz lesz, mint tavaly, bár talán az SC és piros zászlóból ítélkezve lesznek azért balesetek a játékban amihez nekünk nem lesz közünk.

ÁMEN! 1 hónap és minden kiderül addig meg tűkön ülés DDDDDDD

fcbdavid

2011-08-18 20:13:41 [32]

dono igazad van

dono

2011-08-18 14:49:26 [31]

Hát szerintem az lesz ,hogy az F1-be most csinál egy jót a CodeMasters,amely bisztos jobb lesz,mint akármelyik rFactoros, vagy rFactor2-es F1-es mód.De az rF1 & rF2-t lehet a legjobban móddolni

sajtosnudli

2011-08-18 12:29:43 [30]

Közepes erősségen azért ekkora sebesség különbség DRS nélkül elég nagy. A többi viszont biztatónak tűnik, a tavalyinál rosszabbat úgyse csinálhattak.

magyar4

2011-08-18 06:26:35 [29]

El fogja verni hidd. Való igaz hogy a 2010 nem a legjobb lett ,de az az idei már sokkal jobb lesz! Ugyan való igaz hogy nem lesz szimulátor mint az rFactor ,de helyette sokkal több mindent ad majd. Az rFactor viszont arra soha nem lesz alkalmas hogy teljesen visszaadja mindig az adott éves szezont.

fcbdavid

2011-08-18 00:12:35 [28]

hidd el ez elfogja már verni nagyon sokat fejlesztettek a készítők de ma még több információ,kép és videóval fogok jelentkezni

WaGeNHaLT

2011-08-17 23:07:16 [27]

Hát a Codemastersnek valami igen jót kell csinálni ,ha az rFactor2 meg akarja verni.
Tavaly az rFactor 1-et se verte meg ez hűde nagy játék Formula 1 2010

fcbdavid

2011-08-17 12:14:08 [26]

új hír lesz sc

magyar4

2011-08-17 05:55:32 [25]

Szerintem ez most nagyon jól fog sikerülni. Már nagyon kíváncsi vagyok rá.

fcbdavid

2011-08-16 15:56:18 [24]

a fejlesztői videónaplóban az ezelőtt 2 hónapi állapotot tükrözi a gamescomon remélhetőleg már a továbbfejlesztett lesz

Schweinsteiger96

2011-08-16 14:05:23 [23]

*eső

Schweinsteiger96

2011-08-16 14:04:02 [22]

sztem az árnyékok lehetnének jobbak is-.- de ez még nem végleges verzió...viszont az és az szép

fcbdavid

2011-07-15 10:18:15 [21]

a tavalyiban mindenki nagyot csalódott és ezt tudják biztosan a CM-nél hogy vannak hibák és ezt megpróbálják megoldani.Remélhetőleg lesz több baleset és nem csak ha te idézed elő

mmcsabi

2011-07-15 09:31:08 [20]

Szerintem ez a játék se lesz jobb az előzőnél. Az milyen már, hogy nem te vezeted a bokszban, meg nem te rajtolsz, meg esőben is úgy mész mint szárazon, törött első szárnnyal is úgy mész, mintha semmi bajod se lenne. Én személy szerint hatalmasat csalódtam a tavalyiban.

asdboy

2011-07-15 07:33:34 [19]

Egy jobb törésmodell mindenképp elkel a játéknak, ugyanis az a 2010-ben nagyon nem tetszett, a másik ezzel kapcsolatban, hogy a gép szinte alig hibázik a 2010-ben, csak akkor van valami kocc vagy baleset , ha te idézed elő, amúgy a gép gép ellen soha nem ütközik vagyis én beletoltam a játékban jó pár szezont már azóta, de soha nem tapasztaltam volna, hogy hú de nagy baleset lenne valahol is elöttem, mögöttem. A másik butaság volt, hogy szinte mindig mindenki a célba ért, kicsit ez sem fedte a valóságot.

Jó pár dolog van amin, ha gyúrnak akkor végre tényleg egy nagyon ütős kis játékunk lesz. Bár vissza emlékezve ugyanez volt tavaly is mindenki csorgatta a nyálát mikor megérkeztek az első képek még annó a 2010-ből. És ez most is ígyvan megy a nyál elválasztás mindenkinél, akit csak egy kicsit érdekel is az F1, mert a képek és a videók megint igencsak meggyőzőek

Várjuk szeretettel, már csak párat kell aludni.

magyar4

2011-07-01 18:18:53 [18]

MilanGP95
2011-07-01 11:57:19


Szeptember 23.Egyébként itt van magyar felirattal is a videó:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T7EHI5n4twY#at=22

MilanGP95

2011-07-01 11:57:19 [17]

Mikor fog kijönni a játék???

magyar4

2011-06-10 06:19:36 [16]

Én bízom benne hogy valami életrevalóbb játékot összeraknak.

Birkuc

2011-06-09 23:02:04 [15]

alapvetően sztem ugyanolyan lesz, persze pár újdonsággal kiegészítve, meg kevesebb bogár remélhetőleg

magyar4

2011-06-09 18:30:08 [14]

ropikakika:

Igen látom hogy le van írva ,de itt úgy van írva hogy megerősített holott még egyáltalán nem megerősített hivatalos információ. De végül is a lényeg az hogy lesz benne.ropikakika

2011-06-09 16:11:58 [13]

@magyar4

Le van írva a cikkbe, hogy lesz Safety Car...

udinho

2011-06-09 13:39:00 [12]

ez eddig mind szép és jó, de majd meglátjuk mi lesz belőle
én szurkolok nekik

magyar4

2011-06-08 21:26:27 [11]

Szerintem az idei játékban már benne lesz a safety car.

dono

2011-06-08 19:16:43 [10]

azért ez durva ez ugye egy 2011-es game és 2010-be még nem tünt fel hogy nincs safety car? Ez még az rF be is van pedig 2007-es

fcbdavid

2011-06-08 17:33:40 [9]

Ezek lényegébe itt is levannak irva

magyar4

2011-06-08 17:30:08 [8]

Én ezt egy másik oldalon olvastam mi az ami valószínű hogy benne lesz(bemásolom ide):

- bekerül a játékba a KERS és a DRS

- az új Pirelli gumik sajátosságait figyelembe véve alakítottak a gumiszimuláción

- az autók kezelését újraírták: sokkal realisztikusabb lesz az autók vezetése és viselkedése a pályán

- átdolgozták a törésmodellt: egyrész most már több alaktrész szakadhat le a kocsiról, másrészt mechanikai meghibásodások is előfordulhatnak - immáron nincs akadálya annak, hogy például szépen elfüstöljük a motort mondjuk jó kései váltásokkal

- grafikai tupír: egyrészt a pályákon sűrűbb lesz a növényzet, másrészt javítanak a fényviszonyokon is; valamint a paddockot átdolgozzák: végre tényleg különbözni fog az egyes országokban a paddock, ugyanakkor sokkal több élet lesz a garázsunkban, ezenkívül végre nem ugyanazokat a pofákat fogjuk minden csapatnál látni - valamint új győzelmi és bosszankodó animációk is lesznek

- finomítottak a gépi ellenfelek intelligenciáján is (sokkal jobban hasonlít a vezetési stílusuk a valós énjükhöz)

- ami pedig a multit illeti: lesz osztott képernyős kétjátékos mód, a multis futamokon 16 humán és 8 gépi pilóta teheti teljessé a rajtrácsot, valamint lesz lehetőség coop bajnokság indítására (azaz két humán pilótából állhat egy csapat)

tozy

2011-06-08 14:46:49 [7]

az a helyzet hogy még én sok sok mindent várnék el...
pl.:nem árkádos irányítás!sztem ez a legfontosabb!!!

Janos15

2011-06-08 11:42:55 [6]

"Interjú Steve Hood-al"
Azt hittem legalább veszitek arra a fáradtságot, hogy a lényeges dolgokat lefordítjátok, és leírjátok! Mert sokan vannak, akik sz*rt se tudnak angolul, és azok nem tudnak meg semmit! (én is pl németet tanultam! )!!

frentzen

2011-06-07 22:14:17 [5]

Remélem is, 2001-ben az F1 Racing Championshipben is már volt dobogó, akkor nehogymár 2011-ben ne tudják megoldani.

magyar4

2011-06-07 21:17:55 [4]

Lesz benne dobogó is úgy tudom.

ropikakika

2011-06-07 21:10:43 [3]

Parc Fermé, Safety Car(Y)

Phung_mester

2011-06-07 21:06:55 [2]

én leginkább egy safety cart, meg egy kupa emelést szeretnék már a Codemasterstől

frentzen

2011-06-07 19:32:48 [1]

Remélem dobogó is lesz

Adatlap

Codemasters F1 2011

Szimulátorok >>

megjelenés:

2011. szeptember 23.

fejlesztő:

Codemasters

kiadó:

Codemasters

Web
Magyarítás Patch
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei