Exkluzív interjú Sompirral!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Exkluziv interjú Sompirral az F1 RFT 2011 - ről. Érdemes tovább olvasni...

Phung_mester:

Gondolkozik a 2011-es RFT-t "megalkotni". Ha igen, kérem meséljen az elképzeléseiről?


Sompir:
 

"Igen, valószínűleg elfogom készíteni, de nem fogom publikálni. Az a tapasztalatom, hogy amikor elindítottam a MASZoSZ-t, sokan csak a mod miatt jelentkeztek. Amikor már beindultunk, akkor viszont már nem igen jelentkeztek, és csak azt  látom, hogy ismét gomba módra szaporodnak az F1RFt 2010 –es moddal a ligák. A modjaimat elsősorban a ligámnak készítem, de ha már ekkora a népszerűsége, akkor általában publikálom. Az rfactorcentral.com miatt úgy döntöttem, hogy nem érdemes publikálni, mert hiába készítem el 100%-san saját erőből, így is belekötnek. A másik lehetőség, hogy nagy az esélye annak, hogy az idén kiadják végre az rfactor 2-t. Ha már készítek modot, akkor az rfactor2 –re fogom készíteni elsősorban. Ha nem jön ki idén , akkor elkezdem a modelleket rfcatorra, és először a bemutató autókból, hogy júniusra kész legyek vele, mivel akkor fejezzük be a 2010 –es szezont. Menetközben frissiteni fogom, ahogy azt a 2008-as moddal tettem."

 

Phung_mester:

Ha már tervezésben van, milyen gépigénnyel?

 

Sompir:

"Jóval kisebb gépigényre, fogom tervezni, mint pl. a 2009-2010 modok esetében. Mivel a pályák egyre jobbak és részletesebbek, ezáltal az FPS kisebb lesz, ezért kell a modelleket jóval kisebb méretűre gyártani. Ez viszont a 2011-es modban remélhetőleg magasabb FPS-t és alacsonyabb pinget fog majd eredményezni. Viszont alap, hogy az rfactor által megadott 2 GB memória meglegyen és persze jó ha, a videokártya is legalább a középkategóriás szintet üsse meg, ami kb. 30 ezer forinttól kezdődik, legyen az Nvidia vagy Radeon."

 

Phung_mester:

Lesz Lite kiadás is, vagy csak teljes mod?

 

Sompir:

"A LITE mod az idén csak arra kellett, hogy a kiválasztásos időszakban , egy jóval nehezebb fizikával eldöntsük, ki kerül az első osztályba és ki lesz az, aki a másodosztályban marad. Ezért már nem lesz LITE mod 2011-ben. Egyből éles mod lesz."

 

Phung_mester:

Mit gondol a Codies 2010-ről?

 

Sompir:

"Ez valami hasonló, amit az F1RL és a többiek műveltek az rfactorban, amikor megalakultak. Sok más modból, többek közt az én modjaimból kiszedték azt, amit nem tudtak elkészíteni, és kiadták saját nevükön. Ezek a modok már nem érnek semmit, mivel illegálissá váltak. A Codies Is ezt csinálja, és ez nem vezet jó útra, mert a Codemasters könnyen beperelheti, mivel azok több éves licenszet vásároltak meg éppen azért, hogy csak ők adhassanak ki hivatalos játékot F1-re. És ha valaki abból próbál koppintani, az nagyon megütheti a bokáját. A másik, hogy a Codemasters autói semmivel sem jobbak az rfactoros modelleknél, sőt… Csak azok konvertálgatnak, és próbálnak szerencsét műveikkel, akik nem tudnak modellezni és nem értenek a mod készítéséhez. Lejárt már az az idő, hogy másét konvertálgatják. A modderek igen is figyelik a másikat és a fejére koppint annak, aki mástól próbál anyagokat elvenni."


Külön köszönet Sompirnak, hogy interjút adott nekünk!

  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei