Euro Truck Simulator 2 - 2. letöltés csomag

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Íme a 2. letöltés csomag Euro Truck Simulator 2-höz
Improved weather mod 

Ha nem vagyunk teljesen elégedettek az alap időjárással akkor ez a mod nekünk készült. Új ég textúrákat tartalmaz, valamint valósághűbbé alakított fényviszonyokat, ködöt és egyéb időjárási elemeket.



Brutal HD Environment + Sound engine mod

Eme mod a grafikát illetve a hangokat hivatott élethűbbé tenni. Optimalizálja a nagy textúrákat, kevesebb fű van viszont azok új textúrát kapnak, valamint új cég logókat és sok más változást tartalmaz. Felhívnám a figyelmet, hogy a gépigényt növelheti.



New Grass mod

Ha a grafikával elégedettek vagyunk a fűvel viszont nem, azoknak íme a New Grass mod amely új fű textúrákat rak a játékba. Gépigényt szintén megnövelheti.



Raindrops on glass

Ha nem elég nekünk az eső mennyisége a szélvédőn és viharra vágyunk, akkor ez a mod mindenképpen beszerezendő. Viszont okozhat kellemetlen perceket is szóval csak saját felelősségre.



Realistic lightning

A fényviszonyokat teszi élethűbbé, új ég textúrát, felhőket tartalmaz valamint a közlekedési lámpák erősebb fénnyel világítanak.



Hungarian trucks & trailers skinpack

21 darab magyar céges kamionfestést tartalmaz, valamint rengeteg céges trélert, ajánlott a Hungary Map by Frank 007 mellé (amely frissítésre került mind a készítő által, mind itt az oldalon), így tényleg olyan mintha Magyarországon fuvaroznánk.

1) Waberer's 4 változat ( világoskék, elektrolux, fehér, és az orig sötétkék)
2) Huncargo
3) Hungarocamion
4) SzemereyTrans
5) TransSped
6) SióTrans
7) FazekasTrans
8) B3-Sped Dombóvár
9) Horváth Rudolf
10) PannonSped

(letöltéséhez lehet regisztrálnunk kell a restacar.hu-n)



Freightliner Cascadia

Íme egy kamion, a Freightliner Cascadia amelyet az USA-ban használnak.



Renault Radiance Concept

Végére pedig itt a Renault Radiance Concept amely egy egyelőre papíron létező koncepció kamion, ám az egyik lelkes modder ezt is elkészítette így mi is kipróbálhatjuk a futurisztikus külsővel rendelkező kamiont.



Felhívom a figyelmet, hogy miután bemásoltunk a modokat a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mods mappába, indítsuk el a játékot és amikor profilt kell választani kattintsunk a Szerkesztésre és ott pipáljuk ki a modokat. 1.9-es verziójú játékkal működőképesek, annál régebbiekkel nem biztos.
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Euro Truck Simulator 2

megjelenés:

2012. október 19.

fejlesztő:

SCS Software

kiadó:

SCS Software

Platform: PC

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei