DaiMOn sisak készlet 2010 - rFactor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
DaiMOn idén is elkészíti a 2010-es sisakokat. Olvass tovább a részletekért.


2010.11.02.

Kicsivel több mint 1 hónappal a GP4-es sisakcsomag megjelenése után, DaiMOn elkészült az rFactoros csomaggal is, méghozzá a nagysikerű F1 RFT 2010-hez. A cikkhez kapcsolva te is letöltheted. Ne habozz, tedd élethűbbé a játékod még ma!


2010.09.30.


Sokan már ismerik DaiMOn-t, aki 2008-ban kezdte el, a sisakok készítését, valamint festését. A 2008-as és a 2009-es sisak csomag is nagy sikert aratott, és számos rFactoros és GP4-es modba került be. DaiMOn idén is csak erre a 2 platformra készíti el a sisak csomgaját. Az már más kérdés, hogy lesz-e olyan ember, aki majd átkonvertálja a sisakokat egyéb játékra. Mint azt már a képen is lehet látni, DaiMOn elkészült a sisakokkal. Jelenleg az rFactoros részén dolgozik, de a GP4-es már készen van. Mivel a készítő egyszerre szeretné publikálni a 2 sisakcsomagot, ezért a GP4 kedvelőknek még egy kicsit várniuk kell.

Végezetül jöjjön egy nem ide illő, de DaiMOn sisak készletéhez kapcsolódó hír:
Az elmúlt hetekben a WCP csapat megkereste DaiMOn-t, hogy használhassák a sisak csomagját. Erre Ő rábólintott, így már 1 rFactoros mod biztos lesz, ami majd az Ő sisak készletét fogja tartalmazni. 
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei