Colin McRae DiRT 3- Megérkezett az első mod!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megjelent az első mod Dirt 3-hoz!

 2011.05.26.

Alig 48 órája jelent a Codemasters új rally játéka a Dirt 3, már is elkészült az első mod(!), attól a Racedepartment Modding Team-től, mely oly lelkesen készít kiegészítéseket F1 2010 alá.

Az első letöltés a Gl4dLights V.3 névre hallgat, tulajdonképpen semmi egetrengető dolgot nem művel a játékunkkal, csak a fényviszonyokat igyekszik a maga alig 20 kilobájtjával javítani. Az alábbi képeken lehet is látni, hogy mennyire változtat rajta.

A második letöltés már nem egy mod, hanem egy program, PSSG Editor néven lett anyakönyvezve, és afféle Mas Editor Codemasters játékokhoz, melyekkel a PSSG fájlokat tudjuk megnyitni, onnan textúrákat exportálni, importálni stb. Használható Dirt, Dirt 2, Dirt 3, Grid, illetve F1 2010 játékokhoz.2011.05.21.

Már csak 3-at kell aludnunk, és végre a kezünkbe vehetjük a játékot.

Pár nap késéssel ugyan (amiért utólag is elnézést) de elhoztam nektek a Dirt 3 soundtrack-jét, amit DJ Christian Stevenson állított össze több műfajból, így mindenki megtalálja majd a neki tetsző muzsikát.

 65daysofstatic – “Crash Tactics”
 Aceyalone & RJD2 – “All For U”
 Alter Bridge – “Isolation”
 Atmosphere – “The Waitress”
 Biffy Clyro – “That Golden Rule”
 Black Spiders – “What Good’s a Rock Without a Roll?”
 Chase & Status Feat. Liam Bailey – “Blind Faith”
 Chromeo – “Don’t Turn The Lights On”
 Crocodiles – “Mirrors”
 Dan le sac Vs Scroobius Pip – “Cauliflower (Does It Offend You, Yeah? Remix)”
 Danny Bryd featuring Cyantific & I-Kay – “Judgement Day (featuring Cyantific & I-Kay)”
 Danny Bryd – “We Can Have It All”
 David E Sugar – “Keep It Simple”
 Deaf Havana – “Smiles All Round”
 Dinosaur Pile-Up – “Wheels Turning”
 Drive A – “Are You Blind”
 Everything Everything – “Suffragette Suffragette”
 Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (A. Skillz Remix)”
 Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (The Nextmen Remix)”
 Fort Knox Five – “Uptown Tricks featuring Mustafa Akbar (Shimon’s Trix Radio Mix)”
 FURYON – “Disappear Again”
 Glamour of the Kill – “Feeling Alive”
 Grafitti6 – “Stare Into The Sun”
 Harlem – “Friendly Ghost”
 Hudson Mohawke – “Fuse”
 Leftfield – “Storm 3000″
 Lorn – “Cherry Moon”
 Manchester Orchestra – “I’ve Got Friends”
 Moloko – “Fun For Me”
 People Under the Stairs – “Trippin’ At The Disco”
 Phonat – “Ghetto Burnin’”
 Phonat – “Ghetto Burnin’ (MMMathias Mix)”
 Phonat – “Intimate Confessions”
 RJD2 – “Good Times Roll Pt.2″
 Run DMC – “Peter Piper”
 Scott Nixon – “The Wedge”
 Scott Nixon – “Resolution”
 Skream – “Listenin’ To The Records On My Wall”
 South Central – “Demons”
 Starkey and Kiki Hitomi – “New Cities (Featuring Kiki Hitomi)”
 Starkey – “Ok Luv”
 Starkey – “Pleasure Points”
 Tek-One – “LHC Blues”
 The Gap Band – “Burn Rubber On Me (Why You Wanna Hurt Me)”
 The Gaslight Anthem – “The Spirit of Jazz”
 The Go! Team – “T.O.R.N.A.D.O”
 UNKLE featuring Big in Japan (Baltimore) – “The Answer”
 We Are Scientists – “Rules Don’t Stop”
 Young Guns – “Crystal Clear”

Két új videó is érkezett, az elsőben a játék első 15 percét tekinthetjük meg, így már most megismerkedhetünk a menüvel és egyéb dolgokkal, a másodikon videóban pedig az Inside Simracing csapata nyúz a havon egy Renault Alpine-t.
Érdekesség, hogy több csapat is kipróbálta már a játékot mint a VideoGamer (9/10), GameMaster (94%), NowGamer(9.3), EuroGamer (9/10), adtak rá, így elmondható, hogy valóban egy fantasztikus játékfolytatást kapunk kedden.

2011.05.15.

Egy híján egy tucat, azaz 11 új bemutató videó érkezett a Codemasters új rally játékáról, melyekben az Inside Sim Racing csapat tesztjétől elkezdve a törést bemutató videóig szinte mindennel találkozhatunk.

2011.05.08.

A Gamespotnak köszönhetően, újabb 9 képpel bővült a galériánk. A Codemasters bejelentette, hogy nem ad ki demo változatot a játékból, így a megjelenés közeledtével igyekeznek minél több képet illetve videót közzétenni.2011.05.07.

A napokban az Inside Simracing csapata a Codemastersnél járt, ahol egy videóinterjút készítettek, valamint kaptunk mellé egy "Demons" címre keresztelt előzetest is.

Az interjú előtt láthatunk felvételeket a multyplayer modból, melynél előre leszögezném, hogy ebben nem igazán a versenyen van a hangsúly, hiszen olyan játékmodokat kapunk majd mint a Transporter, az Outbreak és az Invasion, azaz zászlókat kell vinnünk, fertőzött zöld zombi, igen jól olvassátok, zombi autók ellen kell menekülnünk, valamint kartoncuccokat kell összetörnünk.

Az interjúból kiderül, hogy autónként 400(!) paramétert kell folyamatosan állítgatni, hogy egy autónak jól élvezhető legyen a vezetése, és mint azt tudjuk, profi versenyzőkkel dolgoznak együtt mint például Ken Block és Kris Meeke, mivel szerintük ők mindig a határon autóznak így jól ismerik a járműveket és sokat segíthetnek a fejlesztésben és főleg az élethű visszacsatolásra törekedtek.

Az ütközések összetettebbek lesznek, tehát ha ütközünk akkor úgy sérül az autó vizuálisan mint mechanikusan.

Gehan Pathiraja arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb különbség a Dirt 2 és folytatás között, azt a választ adta, hogy egyértelműen a fizika, valamint a részletgazdag versenyszakaszok.

Itt azonban még nem állunk meg, ugyanis végre valahára kiderült, hogy mekkora gép is kell majd a Dirt 3-nak. Előzetesen elmondható, hogy nagy meglepetés nem született:

Minimum System Requirements

 - OS: WinXP, Vista or Win7
 - CPU: AMD Athlon 64 X2 2,8 GHz, Intel Pentium D 2.8 GHz
 - RAM: 2 GB
 - HDD: 15 GByte
 - Gfx Card: AMD Radeon HD 2000 256 MB, Geforce 8000 Series 256 MB

Recommended System Requirements

DirectX 11
 - OS: Vista or Win7
 - CPU: AMD Phenom II or Intel Core i7
 - RAM: 3 GB
 - Gfx Card: AMD Radeon HD 6000 Series

Május 17.-én pedig kiadják majd a Soundtrack listát, azaz azon számok listáját melyek majd felcsendülnek a Codemasters új rally játékban.
Azonban ha elérik a 100.000 likeot, akkor előbb teszik közzé, tehát aki nem bír kivárni 10 napot, az fáradjon ERRE és nyomjon egy lájkot.
2011.04.29.

Kevesebb mint egy hónap van vissza a Dirt 3 boltokba kerüléséig, azonban addig is szorgosan közli a Codemasters az újabb és újabb képeket, videókat.

Ma mindkettőből kapunk, ugyanis 8 új kép érkezett melyeken megtekinthetjük a Monaco utcáin száguldó autókat, egy kis kenyai naplementét, a norvég rallyba is betekinthetünk, valamint egy in-game képen láthatjuk a Buggykat is.


A két perces bemutató videóban pedig a Mini Countryman WRC-vel (mely idén májusban debütál majd az olasz rallyn) száguldhatunk végig egy norvégiai szakaszon.
2011.04.16.

Valóságos videócunami videóáradat érkezett a bő 1 hónap múlva megjelenő Dirt 3-ről. A videókban láthatjuk, hogy milyen eszméletlen grafikával érkezik majd a játék, láthatunk újabb felvételeket a Kenya Rallyról, sőt egy kis éjszakai rallyzásba is belekóstolhatunk, valamint Ken Block is megmutatja tudását egy valódi WRC kocsival.

Ezeken felül kaptunk még egy 5 részből álló videó sorozatot is, melyekben a Gymkhana résztől, a híres B csoportos kocsikkal és a havas tájakon való száguldozáson át, a naplementében való vezetésig mindennel találkozhatunk néha kis törés-zúzással, sőt még a multyplayer részbe is kicsit betekintést nyerhetünk.2011.04.02.

A Codemastersnél tovább folynak a munkálatok a Dirt 3 háza tájékán, mi sem bizonyítja ezt jobban a nemrég érkezett képek valamint egy előzetes videó.

Az első in-game shoton a Ford Fiesta WRC S2000-est láthatjuk havas körülmények között, a második képen pedig B csoportos Ford RS200-ast, mely anno a 30 éve, a '80-as években rótta a szakaszokat.
Térjünk rá az előzetes videóra, mely a már fentebb említett Group B-t kívánja nekünk bemutatni, amely helyet fog majd kapni a CM következő rally játékban.

De mielőtt megnéznénk a trailert, ejtsünk pár szót a híres B csoportról.

Egy '80-as évekbeli kategória volt mely a kor legnagyobb teljesítményű, legkifinomultabb és egyben legveszélyesebb versenygépei is, itt olyan gyárak képviseltették magukat mint például az Audi, Peugeot és a Ford. Ám a sok tragikus baleset után végül 1986-ban a FISA betiltotta eme kategóriát.

Azonban a Dirt 3-ban újjá éled a híres és veszélyes kategória, így annak megjelenését követően mi magunk is száguldhatunk az oly sok emberéletet kioltó versenygépekkel.2011.02.12.

Megérkezett hát az újabb fejlesztői videó, szám szerint a 3. melyben a fejlesztők mellett megszólal Ken Block, valamint az IRC 2009-es bajnoka Kris Meeke is.

Block elmondása szerint a grafika sokat javult valamint az irányítás is sokkal realisztikusabb lett.

A fejlesztő csapat versenyzőkkel és autógyártókkal szorosan együttműködve próbálják meg elkészíteni a fizikát, és egy rajongói kérdésre válaszolva kiderült, hogy minden autó külön, egyedi fizikával fog rendelkezni.

Valamint arra is fény derült, hogy ha az autónkon keletkezik bármi nemű sérülés, az hatással lesz majd a vezethetőségre, ami szerintem egy komoly rally szimulátor esetében alap dolognak számít.2011.02.04.

Kettő darab új in-game kép érkezett az idei év talán legjobban várt rallys játékáról a Dirt 3-ról, valamint kaptunk egy exkluzív videót ahol több pályán is láthatjuk a játékot mozgás közben.

A készítők elmondása szerint a Dirt sorozat 3. része elfog térni az arcadetól és inkább a szimuláció felé hajlik.

Szó esett a megjelenési dátumról is. Ha minden a terveik szerint alakul és ha Isten is úgy akarja akkor Május 24.-én már a boltok polcain láthatjuk a játékot.2010.12.20.


Közelmúltban voltak már képek a Gymkhana modról, ma pedig a Codi kiadott egy videót, amely a The DC Compound névre hallgat,  és a szokásos Ken Block féle őrültségeket láthatjuk.

2010.11.21.

A képeken új járművek mutatkoznak be, valamint betekintést nyerhetünk a rally, illetve a gymkhana modba.

Az első videóban pedig a készítők beszélnek a játék fizikájáról, hogy szeretnék, ha minél reálisabb lenne, tehát szakítanának az arcade stílussal, ezért próbálnak több és több adatot szerezni.A második videó már egy gameplay videó, ami kissé rövid lett, de legalább láthatjuk a játékot menet közben.


 
Az utolsó videó pedig szintén egy gameplay, de nem akárki próbálhatta ki a játékot. Egy profi rally versenyző volt a szerencsés, aki többek között 2009-ben megnyert a az Intercontinental Rally Challenge-et, azaz az IRC-t egy Peugeot volánja mögött. Ez az ember pedig Kris Meeke.2010.11.14.

Az IGN jóvoltából készült egy Q&A azaz Kérdés & Válasz videó, ahol a rajongók által feltett pár kérdésre kapunk válaszokat, valamint az alkotók kedvenc rally autóit is megtudhatjuk.

Kiderül továbbá, hogy a Dirt 2 féle extrém sportos stílusnak, és inkább visszatérnek a régi jól megszokottra, de természetesen így sem fogják mellőzni a zárt pályákat, így az amerikai stílus kedvelő ne búsuljanak.

Azt is megtudtuk, hogy a fejlesztőknek sikerült hozzá jutniuk WRC licenszhez, így az alábbi járművekkel száguldozhatunk majd: Citroen C4 WRC, Ford Focus WRC, és az elmaradhatatlan 2011 Ford Fiesta S2000 WRC, valamint a játékban helyet kap majd még szám szerint 32 tradicionális rally helyszín.


 
2010.08.07.

Nos, további információk láttak napvilágot, melynek sokan örülni fognak, legalábbis remélem.

Ugye tegnap írtam, hogy lesznek klasszikus és modern rally autók a játékban, most példákat is kaptunk ezekre.

Klasszikus: Mini Cooper

80-as évek B csoport: Audi S1, Ford Escort RS2000, Peugeot 205

Modern: Ken Block természetesen most sem maradhat ki a Ford Fiesta Rallycross autójával, valamint száguldozhatunk a tavaly IRC bajnok, Kris Meeke Peugeot 2007 S2000-vel

Voltak hírek mi szerint lesznek WRC autók a játékban, ezeket a Codemasters cáfolta, mivel 2-3 hónap múlva kiadják a WRC 2010-et, ezért nem érezték indokoltnak, hogy a DiRT 3-ban is helyet kapjanak.

A szakaszok számát már tegnap megadták, ma pedig közölték, hogy több mint 50 autó közül választhatunk.

Végén pedig következzen 4 kép az IGN jóvoltából, melyeken Ken Block Ford Fiesta-ját, egy Audi S1-et, valamint egy Mini Cooper-t láthatunk
2010.08.06.

Mint azt sejteni lehetett, készül a Codemasters újabb üdvöskéje, a Colin McRae DiRT 3!


A játék vezető tervezője Matt Horsmann elárulta, hogy a DiRT 3 az EGO motort fogja használni, lesznek modern és klasszikus rally autók.

A karrier mod megújult, a versenyzői pályafutásunkat privát versenyzőként kezdjük majd egy 90-s évekbeli autóval, és kemény munkával kell majd magunkat felküzdeni a profik közé.

Pályákra se lesz panaszunk: több mint 100 szakasz várja majd a játékosokat, Norvágiától egészen Afrikáig, nem kihagyva a híres Monte Carlo Rally-t. Sőt, ezt maga Ken Block mondta, aki kipróbálta a játékot, hogy nem csak a szokásos rally pályák lesznek, hanem a Gymkhana videóiban látott kikötő, így aki ügyes kormányforgató, akár utánozhatja is Block bácsit.

Lesz dinamikus időjárás is, pl. eső, hő,jég.

Ezen felül még a visszajátszásainkat feltölthetjük YouTube-ra is.

Tervez szerint 2011-ben fog megjelenni, PC-re és konzolokra.

És akkor a végére jöjjön egy előzetes, ahol a játék arcának Ken Block autóját láthatjuk eltérő körülmények között száguldani.  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások19  

liuchunkai

2018-05-03 12:52:27 [19]

20180503lck
louis vuitton outlet
polo shirts
cheap jordans
hermes belts
kate spade sale
coach handbags on sale
canada goose jackets outlet
polo outlets factory store
christian louboutin
michael kors outlet clearance
pandora charms sale clearance
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet
coach factory outlet
nike shoes
michael kors outlet
kings jerseys
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
moncler jackets
true religion outlet
ralph lauren outlet
football shirts
canada goose outlet online
denver broncos jerseys
polo ralph lauren factory store
oakley sunglasses
pandora charms sale clearance
cheap jordans
ugg outlet
canada goose outlet store
michael kors outlet online
polo ralph lauren
cheap jordan shoes
nike outlet online
birkenstock sandals
pandora charms
louboutin pas cher
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
uggs canada
pandora
canada goose jackets
ed hardy outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online coach factory outlet
burberry outlet
true religion outlet
fitflops
ugg outlet store
cavaliers jerseys
cleveland cavaliers jersey
ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
nike nba jerseys
canada goose jackets
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
prada outlet online
nobis jackets
polo ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin pas cher
christian louboutin sale
air jordan shoes
swarovski crystal
ecco outlet
polo ralph lauren shirts
fred perry polo shirts
hermes outlet
ugg outlet
pandora charms sale clearance
coach outlet online
kobe bryant shoes
cheap ugg boots
christian louboutin
michael kors online
michael kors outlet
canada goose outlet online
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
uggs outlet
cheap jordan shoes
jerseys wholesale
jordan shoes
longchamp pas cher
ugg outlet
lakers jerseys
rolex watches for sale
oakley sunglasses
true religion outlet store
nfl jerseys
nike outlet
ugg boots
canada goose outlet
polo ralph lauren
ralph lauren polo
canada goose
true religion outlet
coach factory outlet
canada goose outlet store
ugg outlet
fitflops sale clearance
pandora jewelry
cheap ugg boots
true religion jeans
burberry outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses outlet
canada goose jackets for women
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
rolex replica
burberry outlet store
louis vuitton outlet
tory burch outlet
nike roshe
michael?kors?outlet?online
christian louboutin sale
cheap jordans
dansko shoes
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet逗号ugg outlet stores
adidas nmd
coach factory outlet
mulberry uk
mulberry bags
cheap jordan shoes
cheap oakley sunglasses
louboutin shoes
coach outlet
chrome hearts online store
san antonio spurs jerseys
pandora jewelry
longchamp outlet
pandora charms sale clearance
cheap nhl jerseys
true religion outlet uk
coach outlet online
nfl jerseys
canada goose jackets
thunder jerseys
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
nike presto
moncler jackets
canada goose jackets outlet
pandora jewelry outlet
mont blanc pens
mac makeup
jordan shoes
air max 90
pandora charms
fitflops sale
coach factory outlet
ugg boots
canada goose outlet store
prada sunglasses
canada goose outlet
nike air force 1
canada goose jackets men
canada goose outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet store
uggs outlet
2018 world cup jerseys
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
ugg boots clearance
nhl jerseys wholesale
jordan shoes
air huarache
air jordan 4
cheap jordan shoes
true religion outlet
ferragamo shoes
michael kors canada
ralph lauren shirts
christian louboutin sale
chrome hearts sunglasses
ray ban sunglasses outlet
polo ralph lauren shirts
michael kors handbags
fitflops shoes
polo ralph lauren
mcm outlet
coach outlet store online
michael kors outlet
air jordan 12
oakley sunglasses
jordan shoes
coach outlet online
uggs outlet
fitflops outlet
michael kors wallets
oakley sunglasses
coach outlet online
adidas shoes
manchester united jersey
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
true religion jeans
canada goose uk
polo pas cher
cheap jordan shoes
canada goose jackets
ugg boots
nike air max 90
cheap jordan shoes
soccer shoes
coach outlet online
ugg outlet
polo outlet factory store
coach factory outlet
uggs outlet online
fitflops sale clearance
canada goose jackets outlet
burberry outlet
coach factory outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
canada goose jackets
pandora charms
michael kors bags
mont blanc outlet
longchamp outlet
fitflops sale clearance
replica rolex
coach outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
ralph lauren polo shirts
swarovski crystal
michael kors outlet
michael kors outlet online
gucci outlet online
tory burch outlet online
golden state warriors
michael kors outlet online
louis vuitton outlet store
foamposite shoes
wellensteyn outlet
polo ralph lauren
golden state warriors jerseys
rolex watches for sale
oakley sunglasses
true religion outlet
kobe bryants shoes
jordan 12
76ers jerseys
coach outlet store online
cleveland cavaliers jerseys
coach outlet
mizuno running shoes
tory burch outlet store
cheap soccer jerseys
air jordan shoes
cheap jordans
pelicans jerseys
canada goose coats
cheap uggs
coach outlet canada
swarovski outlet store
christian louboutin shoes
nba jerseys
nobis outlet
polo outlet
cheap ray ban sunglasses
ugg outlet online
oakley sunglasses
nike factory store
nike air huarache
canada goose outlet
christian louboutin shoes
longchamp outlet
pandora charms
tory burch outlet online
cheap oakley sunglasses
barbour outlet
air max shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
longchamp pliage
nhl jerseys
ralph lauren uk
swarovski outlet
cheap jordans
swarovski outlet
gucci outlet
cheap nba jerseys
cheap ray bans
ralph lauren polo
jazz jerseys
michael kors handbags
fred perry polo
coach outlet online
canada goose jackets
cheap nhl jerseys
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
new balance shoes
mizuno shoes
reebok outlet store
hermes birkin
pacers jerseys
canada goose outlet
converse shoes sale
ralph lauren polo
asics shoes
coach outlet
true religion jeans
coach outlet
michael kors bags
michael kors outlet clearance
fitflops
polo ralph lauren
coach canada
tory burch outlet online
ugg outlet
true religion uk
coach outlet store
air force 1 shoes
christian louboutin shoes
air jordan retro
air jordan shoes
rolex replica
jordan shoes
valentino outlet
cheap jerseys wholesale
mlb jerseys
polo outlet
giuseppe zanotti outlet
oakley sunglasses uk
louis vuitton outlet online
louboutin outlet
christian louboutin sale
air max 90
uggs outlet
air jordan retro
bulls jerseys
coach outlet store online
coach outlet online
knicks jerseys
mulberry handbags
canada goose outlet store
lebron shoes
ferragamo outlet
cheap ugg boots
pandora jewelry
yeezy boost
polo ralph lauren
tory burch outlet
michael kors outlet online
pandora charms sale clearance
coach outlet store online
moncler coats
louboutin shoes
ray ban sunglasses outlet
coach outlet online
polo outlet
air max 90
michael kors outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
uggs outlet
ralph lauren
coach factory outlet
oakley sunglasses
pandora outlet
michael kors outlet
kevin durant shoes
cheap jerseys
tory burch outlet
michael kors outlet
fitflops sale clearance
polo ralph lauren
canada goose outlet
cartier watches
adidas outlet online
jordan shoes
canada goose outlet sale
chelsea jersey
fitflops sale clearance
christian louboutin outlet
coach outlet store
ray ban sunglasses outlet
moncler outlet
christian louboutin sale
ray ban sunglasses sale
prada handbags
cheap jordan shoes
mulberry handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
cheap ugg boots
moncler outlet
michael kors outlet clearance
cheap jordans
ray ban sunglasses
cheap jerseys
coach factory outlet
ralph lauren outlet
coach outlet
uggs outlet
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
coach outlet
canada goose jackets
canada goose outlet store
san antonio spurs
nfl jerseys
coach outlet
uggs outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
coach outlet clearance
ed hardy clothing
reebok shoes
coach factory outlet
michael kors uk
longchamp handbags
michael kors outlet online
true religion jeans
nba jerseys
pandora outlet
timberwolves jerseys
nike air max 2015
cartier outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
fitflops
ray ban sunglasses on sale
canada goose outlet
cheap jordan shoes
pandora jewelry
mbt shoes
swarovski outlet
oakley sunglasses
adidas wings
nike store uk
cheap jordan shoes
christian louboutin outlet
canada goose
adidas nmd r1
pandora jewelry
broncos jersey
michael kors outlet online
air max uk
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
true religion outlet
ugg outlet online
cazal outlet
adidas nmd
burberry outlet sale online
canada goose parka
supra shoes sale
pandora jewelry
christian louboutin outlet
nike air max
canada goose outlet
longchamp pliage
canada goose coats
kobe shoes
adidas store
pandora outlet
michael kors outlet online
ferragamo shoes
true religion outlet store
canada goose outlet store
coach outlet online
michael kors uk
true religion jeans
coach outlet
swarovski outlet store
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
polo ralph lauren
nike uk store
raptors jerseys
true religion jeans sale
swarovski crystal
gucci outlet online
canada goose jackets
christian louboutin
ray ban sunglasses
canada goose jackets
mulberry outlet
blackhawks jerseys
pandora charms
ferragamo outlet
coach outlet store online
gucci outlet store
coach outlet
ugg boots
michael kors handbags
coach outlet
chicago blackhawks jerseys
hawks jerseys
louis vuitton outlet online
warriors jerseys
coach outlet online
air jordan shoes
oakley sunglasses
ralph lauren polo
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
ray-ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray-ban sunglasses
hermes online
polo ralph lauren shirts
michael kors outlet clearance
cheap michael kors handbags
canada goose outlet store
nike outlet
uggs outlet online
tory burch outlet
oakley sunglasses wholesale
ferragamo outlet
mulberry bags
nike shoes
air jordan shoes
air max 90
michael kors outlet
longchamp bags
ralph lauren shirts
ralph lauren factory store
michael kors outlet
reebok trainers
basketball shoes
swarovski crystal
ugg outlet online
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
louis vuitton outlet store
canada goose outlet
ugg outlet
coach outlet
canada goose coats
air jordan shoes
cheap jordans
ugg boots
nba jerseys wholesale
lacoste polo shirts
ray ban sunglasses outlet
ralph lauren
nfl jerseys wholesale
canada goose outlet
polo ralph lauren
coach outlet
polo ralph lauren
true religion outlet
coach outlet store online
cheap jordans
longchamp solde
longchamp handbags
michael kors handbags
adidas wings shoes
nike shoes
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
mlb jerseys
wellensteyn jackets
louis vuitton outlet stores
nfl jersey wholesale
coach canada
coach outlet
cheap jordan shoes
michael kors handbags outlet
rolex watches
ugg boots for women
futbol baratas
ralph lauren pas cher
swarovski uk
michael kors uk
fitflops shoes
chrome hearts outlet
michael kors outlet
air max 2015
ralph lauren polo shirts
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
oakley sunglasses
air jordan shoes
ralph lauren outlet
coach outlet online
nike shoes outlet
adidas outlet
michael kors
ecco shoes
uggs on sale
fitflops sandals
ugg boots on sale
coach outlet
coach outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
cheap jordans
coach outlet
christian louboutin shoes
mulberry outlet
tory burch handbags
pandora jewelry
coach outlet store online
cheap jordans
uggs outlet online
hermes belt
jordan shoes
air jordan shoes
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
polo outlet stores
canada goose jackets
uggs clearance
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
magic jerseys
cheap air jordans
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
nhl jerseys
jordan 3
cheap jordans free shipping
true religion jeans
ugg boots clearance
longchamp pas cher
canada goose outlet store
gucci outlet online
canada goose jackets
michael kors outlet store
ugg boots clearance
chrome hearts outlet store
mulberry bags
pandora charms
true religion jeans
cheap football shirts
pandora charms sale clearance
mac cosmetics
canada goose outlet store
ugg boots
coach factory outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
nike outlet
michael kors outlet clearance
michael kors factory outlet
jordan shoes
jordan retro
polo ralph lauren shirts
cheap nba jerseys
uggs outlet online
cheap air jordans
pandora outlet
canada goose jackets sale
moncler outlet
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
michael kors outlet
cheap jordans
longchamp bags
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
birkenstock shoes
oakley sunglasses
true religion jeans
kate spade sale
hermes outlet store
max 1
tory burch outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
kobe 9 elite
ferragamo shoes
polo outlet online store
fitflops sale clearance
nike shoes outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
ray ban sunglasses outlet
supra shoes

liuchunkai

2018-01-24 08:23:10 [18]

20180124lck
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
nike factory shoes
bottega veneta outlet
ralph lauren polo
canada goose jackets
nike shoes outlet
michael kors outlet
ugg boots clearance
coach outlet store
michael kors outlet
ugg boots
tods outlet
fred perry polo
true religion outlet store
canada goose jackets
coach outlet store online
michael kors outlet
coach outlet online
cheap nfl jerseys
ralph lauren shirts
coach outlet store online
ugg boots clearance
broncos jerseys
kate spade outlet online
nike roshe one
louboutin shoes
true religion jeans
canada goose outlet
canada goose parka
mulberry handbags
kobe shoes
ralph lauren
ugg outlet online
canada goose outlet online
ugg boots
kobe 9 elite
michael kors uk
coach factory outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
dansko shoes
nike shoes
ugg boots for women
nike air max 1
foamposite shoes
true religion jeans
canada goose outlet online
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
michael kors handbags
mulberry bags
adidas store
ugg boots clearance
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
polo outlet
true religion outlet
kd shoes
kobe shoes
nfl jerseys
denver broncos jersey
ugg outlet
jordan shoes
coach outlet online
canada goose outlet
polo ralph lauren shirts
ugg outlet
converse shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
michael kors wallets
ugg boots clearance
polo ralph lauren outlet
kobe bryants shoes
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
pandora outlet
michael kors outlet
uggs outlet
michael kors online
ugg boots
christian louboutin
canada goose outlet store
christian louboutin outlet
coach outlet online
ecco outlet
longchamp handbags sale
swarovski outlet
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
michael kors handbags outlet
michael kors uk
coach outlet
tory burch outlet stores
oakley sunglasses
air jordan shoes
canada goose outlet
cheap jordans
canada goose outlet online
fitflops shoes
michael kors outlet online
cheap mlb jerseys
michael kors outlet stores
michael kors outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses sale
lacoste soldes
true religion jeans
michael kors outlet
denver broncos jerseys
uggs outlet
ugg boots
burberry outlet sale online
coach outlet online
ed hardy clothing
michael kors outlet
kate spade sale
cartier watches
michael kors outlet
pandora outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
tory burch outlet online
canada goose outlet store
chrome hearts online store
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet online
cheap nhl jerseys
nike outlet store
jordan shoes
michael kors outlet
longchamp outlet
ugg boots
louboutin shoes
jordan shoes
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
nike shoes
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
kate spade outlet
ugg boots
michael?kors?outlet?online
fitflops uk
nike air max 2015
cheap oakley sunglasses
fitflops shoes
burberry outlet
air max trainers
cheap ray ban sunglasses
longchamp pliage
ugg outlet
polo ralph lauren
coach outlet
mont blanc pens
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
michael kors outlet clearance
ugg boots on sale
canada goose
swarovski jewelry
christian louboutin outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
ralph lauren polo
michael kors wallets for women
oakley sunglasses
adidas nmd
uggs outlet
canada goose jackets
fitflops sale clearance
michael kors outlet
prada shoes
ugg boots outlet
longchamp outlet store
mont blanc pens
max 1
burberry outlet store
swarovski jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
oakley sunglasses
nike shoes uk
ugg boots on sale
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
nfl jerseys wholesale
coach handbags online outlet
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
nike air max 90
lacoste shirts
polo ralph lauren outlet
broncos jersey
canada goose outlet store
ugg outlet
coach outlet
coach outlet store online
longchamp handbags
coach outlet online
blackhawks jerseys
vans outlet
uggs outlet
ugg outlet
michael kors outlet clearance
prada sunglasses
nfl jerseys
pandora charms outlet
ralph lauren outlet
marc jacobs outlet
canada goose uk
coach outlet online
kate spade outlet online
thomas sabo
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose jackets
salomon outlet
nhl jerseys
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
giuseppe zanotti shoes
nike air force 1
true religion jeans sale
cazal sunglasses
ugg boots clearance
cheap jerseys wholesale
pandora charms
ray ban sunglasses
puma outlet
football shirts
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin outlet
kate spade outlet online store
michael kors outlet clearance
ugg boots
canada goose jackets sale
camisetas futbol baratas
pandora outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet
mulberry uk
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
cheap uggs
cheap nfl jerseys
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
basketball sneakers
cheap ray ban sunglasses
canada goose
oakley sunglasses wholesale
nike store uk
ugg outlet
longchamp pliage
michael kors bags
christian louboutin sale
coach outlet online
ugg outlet
michael kors outlet online
nike uk store
kate spade outlet
birkenstock shoes
fred perry polo shirts
ferragamo shoes sale
mulberry handbags
giuseppe zanotti outlet
longchamp bags
coach outlet
air max 90
herve leger dresses
los angeles lakers jerseys
canada goose outlet store
fitflops
ralph lauren shirts
coach outlet store online
chicago blackhawks jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys
pandora jewelry outlet
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
jordan shoes
nike trainers uk
ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet online
uggs on sale
ralph lauren polo
nba jerseys
mont blanc pens
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
adidas outlet store
canada goose outlet
ralph lauren polo
rayban sunglasses
ralph lauren factory store
canada goose outlet
moncler outlet
coach handbags on sale
pandora charms
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
ray-ban sunglasses
ugg boots on sale
michael kors outlet clearance
adidas wings
coach factory store
links of london jewellery
coach outlet online
mulberry outlet
oakley sunglasses wholesale
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors uk
asics shoes
coach outlet
mbt shoes
prada outlet online
coach outlet online
mac makeup
coach outlet
mcm outlet
pandora charms
converse shoes
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
pandora charms
pandora outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
polo outlet
michael kors factory outlet
soccer jerseys wholesale
christian louboutin shoes
ugg boots clearance
cheap snapbacks
michael kors outlet
canada goose outlet store
ferragamo outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
ugg boots clearance
canada goose uk
cheap football shirts
tory burch sandals
canada goose outlet
snapbacks wholesale
uggs outletonline
christian louboutin shoes
canada goose coats
valentino shoes
air huarache
uggs outlet
canada goose outlet
fitflops
cazal outlet
polo ralph lauren
nfl jersey wholesale
ugg outlet逗号ugg outlet stores
cheap basketball shoes
nike outlet
true religion jeans
coach factory outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet online
coach outlet online
true religion outlet uk
football shirts
ugg outlet online clearance
michael kors outlet online
yeezy boost
ugg outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
uggs outlet
pandora outlet
michael kors outlet
air max uk
michael kors outlet online
birkenstock shoes
longchamp handbags
michael kors outlet
ugg outlet stores
kate spade outlet online
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
snapbacks wholesale
nhl jerseys for sale
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
coach outlet
coach outlet online
canada goose outlet store
longchamp handbags
cleveland cavaliers jerseys
cheap ray ban sunglasses
ferragamo outlet
cheap football shirts
nike outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap oakley sunglasses
thomas sabo charms
prada bags
mulberry uk
moncler jackets
christian louboutin
canada goose outlet store
uggs outlet
nike shoes on sale
polo ralph lauren
nike blazer pas cher
nike roshe
pandora charms sale clearance
coach outlet canada
canada goose outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans
lebron shoes
michael kors outlet online
ugg boots clearance
canada goose outlet
swarovski crystal
christian louboutin shoes
uggs outlet
coach outlet store online
reebok trainers
ray ban sunglasses outlet
denver broncos jersey
oakley sunglasses
uggs outlet
cheap nba jerseys
kate spade outlet
coach factory outlet
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet store
canada goose jackets
ray ban sunglasses sale
ugg boots
nike roshe run
soccer jerseys
true religion jeans
canada goose jackets outlet
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren factory store
tods outlet online
ugg outlet
pandora jewelry
ugg outlet
moncler jackets
coach outlet store online
lacoste polo shirts
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
ralph lauren outlet
longchamp pliage
mcm backpacks
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
canada goose outlet store
coach outlet
canada goose outlet store
moncler coats
true religion uk
ray ban sunglasses
coach outlet
ferragamo outlet
cheap jerseys
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
jordan 4
true religion outlet
hermes outlet
canada goose jackets
adidas nmd r1
hermes birkin
cheap oakley sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray ban sunglasses on sale
denver broncos jerseys
coach outlet store
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
prada handbags
fitflops sale
true religion outlet
canada goose outlet
moncler coats
christian louboutin outlet
ugg outlet
nike shoes
longchamp handbags
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses outlet
mulberry sale
christian louboutin online
soccer shoes
coach outlet online
coach outlet online
air huarache
coach outlet
coach handbags
ugg outlet
moncler jackets
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
michael kors outlet
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
reebok shoes
fitflops outlet
bottega veneta outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
oakley sunglasses
nike shoes
uggs outlet
fitflops
swarovski outlet store
reebok shoes
adidas trainers
nike store uk
polo ralph lauren
coach outlet store
canada goose uk
louboutin shoes
supreme clothing
fitflops
canada goose jackets
tory burch outlet
nike free running
oakley sunglasses
uggs outlet
nike air max 90
uggs outlet
adidas wings shoes
pandora charms
nike air huarache
ugg outlet
mulberry bags
uggs outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cheap nba jerseys
prada shoes for men
coach canada
air max 2015
uggs
coach factory outlet
uggs outlet
ralph lauren polo
pandora charms
longchamp outlet
ed hardy outlet
mbt outlet
coach factory outlet
puma shoes
coach factory outlet
hermes outlet store
polo ralph lauren
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
kate spade outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
coach outlet online
michael kors outlet store
coach outlet store online
cheap ugg boots
michael kors outlet online
true religion canada
air force 1 shoes
moncler jackets
cheap jordans
michael kors outlet clearance
air max 90
air max 90
longchamp pas cher
ugg outlet store
ugg outlet
polo ralph lauren
polo outlet stores
ugg outlets
ugg boots outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet
kate spade outlet
ugg outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
michael kors outlet online
coach outlet
burberry outlet sale
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren
polo outlet
salomon shoes
supra shoes sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet
swarovski uk
ugg outlet online
swarovski crystal
tory burch outlet
nike outlet online
mulberry bags
canada goose outlet store
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ugg boots clearance
ferragamo outlet
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
cheap oakley sunglasses
pandora outlet
air max 1
mulberry handbags
michael kors outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet
pandora charms
fitflops
true religion outlet
canada goose outlet store
burberry outlet stores
true religion outlet
mulberry outlet
christian louboutin
hermes belts
ugg outlet store
mont blanc outlet
uggs outlet
nfl jerseys
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
coach outlet
mont blanc pens
ugg boots on sale
canada goose outlet online
coach outlet store online
coach outlet
kate spade outlet online
michael kors outlet online
canada goose jackets
adidas uk
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
nfl jerseys
air max shoes
longchamp solde

chenjianwei

2018-01-11 09:09:07 [17]

yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstardono

2012-08-12 21:48:22 [16]

OnLive-on kipróbáltam és amikor megjelent az "ideális" ív elkezdtem röhögni...

NorbiLordi

2011-02-05 16:15:09 [15]

Május 24. De benne van a cikkben.

krisztian993

2011-02-05 16:08:34 [14]

Esőre, hóra, meg a Gymkhana pályára kiváncsi leszek.Grafikája is nagyon ott van
Valaki tudja hogy mikorra várható a játék ?

Baluzz

2011-02-05 13:56:26 [13]

Xboxra jó lesz megvenni.

boti07

2011-02-05 11:24:59 [12]

Ehez a játékhoz sok ügyességel kell rendelkezz ha elakarod verni Blockot!
Én is kiprobálnám de jobban várom a Shift 2-őt.

Phung_mester

2011-02-04 22:01:37 [11]

ez egy kemény játék lesz Géigény van már hozzá?

NorbiLordi

2011-02-04 19:34:33 [10]

Egyenlőre annyi infó van a játékról amennyit a cikkben olvashatsz.

alex9316

2011-02-04 19:20:24 [9]

Mi várható a Dirt 3-ban? Pl.: Milyen bajnokságok lesznek benne?

NorbiLordi

2010-12-21 07:30:16 [8]

Egyenlőre még nem ismert

gyuri35

2010-12-21 06:04:57 [7]

Lehet tudni a rendszerigényét?Remélem elindul majd a gépemen!Nagyon nagy játék lessz,az biztos!

Kukri1994

2010-11-21 15:50:28 [6]

nekem meg van a gépem hozzá Geoforce 9400 gt 1 gb
3,9 Ghz
3 gb ram

30623

2010-08-17 13:14:01 [5]

várom de kell majd hozzá a jó gép

Beckhambauer

2010-08-08 21:20:02 [4]

Nagyon várom!
A Dirt2-ben 80as szintig csináltam meg, mert a végén már meguntam.
A Dirt 2-ből hiányzott a hó, a csúszós,esős pálya, és több helyszín is belefért volna.

Remélem a Dirt3-ba lesz magyar pálya /hamár a 2esbe benn volt Horvátország/

Mekkora lenne az Alföldön lealázni Blockot

balage06

2010-08-07 11:03:43 [3]

És a lényeg, hogy újra nagyobb hangsúly lesz a hagyományos rally szakaszokon, nekem pont ez hiányzott az előző részből.

adebayor

2010-08-07 10:56:12 [2]

én csak anniyt irok, hogy nekem ugyse fog elindulni

rockyboy16

2010-08-07 09:54:22 [1]

f[censored]a lesz remélem hama 2011 lesz

Adatlap

DiRT 3

Szimulátorok >>

megjelenés:

2011. május 24.

fejlesztő:

Codemasters

kiadó:

Codemasters

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei