Classic Muscle Mod

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A Mak-Corp egy új mod elkészítésébe fogott rFactor 2 alá. Ezúttal az izom autók rajongói örülhetnek.
A Mak-Corp ezúttal visszaugrik az időben a '60-70-es évek környékére, mikor dübörgött a rock and roll, már egy évtizede dúlt a Vietnámi háború, melyet az USA sehogyan sem tudott megnyerni, a hippik pedig eme háború ellen tüntettek, valamint ekkor játszódik a kedvenc sorozatom is, a That's 70's Show.

Az autóiparban is történtek események, például ekkor gyártották a mai napig töretlen népszerűségnek örvendő 1970 Dodge Challenger R/T-t, valamint az 1968 Chevrlet Camaro SS-t.

Ezekkel a járgányokkal találkozhatunk majd a Mak-Corp új modjában, melyet rFactor 2 alá készítenek, és ahogyan az a nevében is benne van, a klasszikus izom autókkal mérhetjük majd össze tudásunkat az AI-val, vagy online más emberek ellen.

A fejlesztő csapat a tervek szerint kiad majd egy demo változatot, mely a fentebb említett két járművet fogja tartalmazni. Később hozzá kívánják még adni az 1968 Lamborghini Miura-t, valamint az 1963 Ferrari 250 GTO-t.

Minden autó külön, egyedi fizikával és hanggal, valamint festésekkel fog rendelkezni.






  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei