Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 33

  • Birkuc
  • 2012-04-30 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
10 letöltés: 7 F1C + 2 rFactor + 1 más, 4 mod + 0 pálya + 0 autó + 6 egyéb - íme a 2012. áprilisi turmix, egészségetekre!

 

Modok

kb00 a tavalyi Modmix után idén AMT néven adja ki az aktuális F1 szezont feldolgozó kiadványát a jó öreg Challenge -re, az F1 Ligue csapat idén is elkészítette a saját királykategóriás manifesztációját rFactorra, szintén rF platformra íródott a WTCC Evolution legújabb verziója melyet a Frontline Hosting -nak köszönhetünk, míg oldalunk hasábjairól korábbról jól ismerhető Szekto a Race07 alá állította össze a WTCC 2011 -es évadát.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


not found

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


Ebben a hónapban ez a kategória viszi a prímet, egészen pontosan féltucat letöltéssel, egytől egyig F1C -re: kezdjük mindjárt az egyedülálló kommentátorhangokkal pontosabban JZlatan készítette el az idei évad új versenyzőihez illetve csapataihoz; erősorrendből viszont 2 kezdeményezés is van, az egyik ismételten JZlatan nevéhez fűződik és a Bahrain -i futamon látott állapotokat tükrözi, emellett Bassocsc is megpróbálkozott egy 2012 -es teljesítményhangolással; sisakfronton pedig 3 alkotás is akad, a WMT csapat a szezonnyitó alapján készítette el idei F1 csomagját, a másik 2 pedig igencsak érdekes vagy épp furcsa ez nézőpont kérdése, egyrészt itt van az F1 Turbó Liga által használt Angry Birds 'sapka', másrészt a KC modokról ismert Bóka László úgy érezte 9 szűk esztendő után ideje 'Trollface' sisakot gyártani minden idők legsikeresebb F1 játékához.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

Birkuc

2012-05-11 16:32:41 [1]

jobb később mint soha

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei