Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 32

  • Birkuc
  • 2012-03-31 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
12 letöltés: 3 F1C + 9 rFactor + 0 más, 7 mod + 3 pálya + 2 autó + 0 egyéb - íme a 2012. márciusi turmix, egészségetekre!

 

Modok

Tudjuk le mindjárt az F1C -t a maga 2 indulójával: a 2011 -es F1 KC mod már az 5., míg az MLM (DC-oMeX) változat a 2. teljes kiadását érte meg. rF modból pedig 5 darab is van: abból 2 a WTCC -t manifesztálja, Rizke a 2011 -es évad 2. verzióját adta ki, ugyanő Plett -el kiegészülve pedig a 2012 -es demó kiadványát is publikálta. A DRM csapat természetesen a német túraautó bajnokságot prezentálja, TkD és AKAGI pedig a Project D névre hallgató modifikációval rukkolt elő. Végül, de nem utolsó sorban térjünk vissza a száguldó cirkuszhoz, az IMT csapat ugyanis a valós szezonkezdettel egy időben megjelentette a platformon belüli első 2012 -es F1 szezonfeldolgozást.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


Az F1C egy pályát delegál de az több tucattal is felér bizonyos szempontból, tekintve hogy a 72 kilométer hosszúságú legendás Targa Florio -ról van szó melyet Jalnervion konvertált. Van még itt 2 rF pálya is: Mid-Ohio a Virtua_LM jóvoltából és a Dodess által készített Canissa Circuit.

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


2 darabról lenne szó: egyrészt SandroX új Audi R18 -a az rFactor 1., míg Michael Rossi E-Kart -ja már a játék 2. részéhez készült.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei