Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 29

  • Birkuc
  • 2011-12-31 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
15 letöltés: 2 F1C + 12 rFactor + 1 más, 9 mod + 6 pálya + 0 autó + 0 egyéb - íme a 2011. decemberi turmix, egészségetekre!

 

Modok

9 jutott az e havi turmixba, melyek 2 játék között oszlanak el: a kakukktojás a Richard Burns Rally -hoz megjelent RSRBR 2012 by Rallysim, ami azt is jelenti hogy a cikksorozat történetében talán elsőként nem szerepel ezen sorok között jó öreg F1C mod, ellenben az rF modifikációk nyolcan állnak sorba...annak pedig több mint a fele igazi történelmi kiadvány, van 2000 -es F1 szezon (RVR) Davide által, 1972 -es Formula 5000 évad a HSRO jóvoltából, 1992 -es DTM sorozat Rokurace gondozásában, továbbá legendás Rally járgány csomag JosephCurwen és az XRCTeam nyomán, valamint rengeteg korábbi és még régebbi Túraautó manifesztációja HistorX gyűjteményében, de itt van még nekünk a legújabb BTCC széria végleges verziója is a DLT -től, az igazi nagyvadakat felvonultató Endurance Series második epizódja, végül pedig az SRW csapat munkája mely az eredeti rF Trainer -hez hasonló Formula Predators névre hallgató kocsikat tartalmaz.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


Féltucat került a turmixgépbe: abból 2 F1C -s ám azok nem akármilyenek, ugyanis a jó öreg Challenge -re már 3 évre előre adottak a pályák, a 2013 -ban debütáló New Jersey már a 2. béta kiadású, a 2014 -re várható Sochi pedig első kezdeményezésű. Na de váltsunk is témát, pontosabba játékot, rFactoron belül pedig szintén van egy külön kategóriájú duónk, ugyanis 1-1 magyar kéz által magyar terepet életre kelteni hivatott aszfaltcsíkokról beszélünk, zolee145 a Miskolc Rally Lyukóbánya szakaszát, míg Csepecz András a Dunaújvárosring -re keresztelt utcai pályát alkotta meg. Harmadik párosunk szintén különleges, Jion Boina és MaxRufus egy 18 km -es összeállítást rakott össze bő tucatnyi legendás pálya részeiből összeragasztva megszületett az F1 Total Circuit, Thomas Frank pedig a rendkívül népszerű Mafia játék hírhedt Lost Heaven GP küldetés-pályáját emelte át szimulátorba.

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

dono

2012-08-20 18:30:22 [1]

(Y)

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei