Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 27

  • Birkuc
  • 2011-10-31 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
11 letöltés: 3 F1C + 6 rFactor + 2 más, 5 mod + 3 pálya + 0 autó + 3 egyéb - íme a 2011. októberi turmix, egészségetekre!

 

Modok

5 jutott az e havi turmixba, melyek 3 játék között oszlanak el: az aktuális F1 évadot feldolgozó Challenge modok táborát ezúttal a kb00 által kiadott Modmix erősíti, a GTR2 játékhoz pedig egy a WTCC széria mind a 7 eddigi szezonja mellett még 1-2 extrát is tartalmazó modifikáció az F1mate csapat jóvoltából. És akkor a maradék 3 kiegészítő rFactorra, ebből Toby és Zolee145 utcai Shift kiadványa 25 autógyártó járgányaiból szemezget, a Reiza féle Formula autókat Asterix1 konvertálta át rF platformra, míg a Gurney Eagle névre keresztelt emlékmodot a Team Players követte el.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


Mindhárom rFactorra érkezett: oldalunk egyik szerkesztője Dodess készített egy Canissa névre hallgató aszfaltcsíkot, megjelent továbbá a macci féle Koreai F1 pálya, végül pedig a hangzatos Noname ring mely ráadásul készítőjéről kapta a nevét.

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


Bassocsc ezúttal az idén Szingapúrban látott erősorrendet küldte be, és ugyanezen állapotokat tükrözi a WMT általi sisakcsomag is, mindkettő F1C -re. És van itt még nekünk egy a Codemasters idei F1 játékának textúráit szerkeszteni tudó programocska.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

dono

2011-11-02 10:18:26 [1]

Ebben a hónapban nem csináltam semmit

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei