Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 25

  • Birkuc
  • 2011-08-31 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
19 letöltés: 4 F1C + 14 rFactor + 1 más, 11 mod + 6 pálya + 0 autó + 2 egyéb - íme a 2011. augusztusi turmix, egészségetekre!
A cikksorozat ezennel immáron a 3. évadját kezdi meg!

 

Modok

A 11 -es szám több szempontból nevezetes, például arról hogy e havi turmixunk éppen ennyi modot tartalmaz: 7 reprezentánst vonultat fel az rFactor míg 4 jelölttel képviselteti magát a jó öreg F1 Challenge. Kezdjük ez utóbbiakkal...és rögtön egy párbajjal, a Racing és az SMT féle modok ugyanis szinte egyszerre jelentek meg, ráadásul mindkettő a GP2 idei szezonját hivatott prezentálni, az pedig rajtatok áll hogy eldöntsétek vajon melyik félnek sikerült e ez jobban. A Racing SoftWare azonban nem érte be ennyivel, és nyomatékképen nem sokkal később a 2011 -es WTCC évadot is életre keltette az F1C platformon játszók számára. Zárásképp pedig itt van még nekünk egy McLaren névre keresztelt Fantasy mod a WMT -től. Van másik, ajtó amelyet kinyitva rFactor modok tódulnak elénk...a szárnyait bontogató IMT-Series 2 kiadvánnyal is jelentkezett, mégpedig az F1 és a WTCC idei szezonjával. Az F1 pedig ezzel még nincsen letudva, a Club kódnevű FSONE alvállalat ugyanis a nagy testvér 2009 -es modján alapuló idei szezont tartalmazó termékét publikálta a nagyközönség felé. A GP2 híveknek sem kell üres kézzel távozniuk a teljes cikk elolvasása után (közben/helyett), hisz a méltán híres F1-S-R csapat már a V2 -nél tart a témában. Még mindig a Formula autóknál maradva, Dono vagyis a DLT több vasat is tart a tűzben, az egyik ezek közül az úgynevezett Formula Carrier, amely név bár sokat sejtet, a poén maradjon csak a letöltés leírását tanulmányozók privilégiuma. Hitman_M3 és gpcracer koprodukciója a BMW M1 ProCar 1979-1980 modifikáció mely már a második kiadását élte meg. Az ínyencek számára pedig álljon még itt a Thunderfrog névre hallgató autócsoda is, mely nem csupán azért különleges mert történetesen magyar kezek alkották meg.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok





Pályák


Féltucat rFactoros kerül most ide, 6 különböző alkotótól: itt van mindjárt az FSONE modok készítőitől származó 2010 -es Spa pálya, melyet állítólag a Codemasters játékából konvertáltak. Avus szintén egy legendás helyszín, melynek 1993 -as megidézését a Zwiss, haunetal1990 és f1_edition alkotta trió végezte el. Tovább haladva a Longford 1967 woochoo, a Helsinki Thunder 1996 Riks, míg a Diepholz Airbase Tommy78 nevéhez fűződik. Végül, de nem utolsósorban, Dono is elkészítette első pályáját amit nem habozott megosztani veletek.

Telepítés:
a játék főkönyvtárába



 

Autók


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!



 

Egyebek


Itt leledzik e havi turmixunk kakukktojása, ami nem mást mint a 2011 -es F1 kijelző a jó öreg Grand Prix 4 játékhoz GP4 Notebook kezei közül kikerülve. Ám nem árválkodik egyedül, ugyanis az rFactorhoz is érkezett egy hasonszőrű kiegészítő, melyet nankacu készített és többek között működő KERS illetve DRS rendszert ígér.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei