Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 24

  • Birkuc
  • 2011-07-31 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
17 letöltés: 7 F1C + 9 rFactor + 1 más, 6 mod + 7 pálya + 0 autó + 4 egyéb - íme a 2011. júliusi turmix, egészségetekre!

 

Modok

Féltucat mod jutott az e havi turmixba, ebből kettőt a DLT gyártott le rFactorra, nevezetesen a BTCC valamint a WRC idei évadjairól van szó. Van két F1 modunk is, az rFactoros IMT -t FernandoAlonso4ever küldte be, míg Bóka László F1C -s KC modja újabb verziót ért meg. És hogy a jó öreg Challenge egyenlítsen, még két modot mutat fel: Szemy idén is elkészítette az ún. Trainer kiadványát, és részben szintén hozzá kapcsolható a másik rilíz, hiszen a WMT az ő korábbi munkáján alapuló WTCC Gokart Challenge 2011 -t jelentette meg.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


Féltucat rFactoros kerül most ide pontosabban az egyiknek van GTR2 kiadása is, ez az Elwood & mad-horse által készített Varano de'Melegari 2010. De itt van még nekünk a FanLebowski gyártotta Navarra, valamint a Euskobiela RFN kezeiből kikerült Deunacity. Maradt még hátra 3 F1 pálya is, köztük a Hungaroring 1999 -es verziója a Macci design jóvoltából, a Codemasters féle Valencia konverziója, és végül a sportág őshazájának számító legendás Silverstone sokadjára is átépített, idei változata az FCMG révén.

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


Az F1C bérli ezen részleget, méghozzá csupa sisakkal: Szemy a Hispania csapat Silverstone -i festéseit küldte be, míg a WMT 3 komplett sisakcsomaggal jelentkezett, Alonso, Hamilton és Barrichello összes sisakja az elmúlt 5 évből.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei