Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 23

  • Birkuc
  • 2011-06-30 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
15 letöltés: 8 F1C + 6 rFactor + 1 más, 11 mod + 0 pálya + 2 autó + 2 egyéb - íme a 2011. júniusi turmix, egészségetekre!

 

Modok

Tizenegyes, de semmiképp sem büntető - 11 modifikáció került az e havi turmixba: ebből 5 rFactoros, ebből 2 DLT kiadvány, egészen pontosan túraautózás idei svéd bajnokságáról illetve VB -jéről van szó. Az F1-S-R csapat ismét megcsillogtatta tudását, ezúttal a GP2 idei szezonját prezentálva. Az F1 -re térve 2 korábbi évad kerül terítékre, a GPTeam az 1998 -as évadot próbálta meg életre kelteni, míg az MMG csapat 2007 -es modja megérte a 3. teljes verziót. Az F1C -s platformra váltva féltucat idei F1 modba botlunk: Ferenczi Csongor (WS), Bóka László (KC) és Alonso12 (CL) egyaránt már a 2. teljes kiadásnál jár, míg a Racing és SL modoknak idén az első felbukkanása ez, a Mutton alkotta FOF pedig egyelőre csupán béta verzióval rendelkezik.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


not found

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


Itt van egyrészt a Lada 2105 VFTS autócsoda a HLTC csapat jóvoltából rFactorra, míg az e havi kakukktojás úgy került az autók részlegbe hogy valójában kétkerekű járművekről van szó: a Motocross Madness 2 játékba varázsolva 4 új motorbiciklit.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


Az F1C bérli ezen részleget 2 kiadvánnyal: ám mindkettő megszokott már, egyrészt itt van DaiMOn 2011 -es sisakcsomagja amelynek festéseit a Racing SoftWare konvertálta át, míg a szintén idei Speedometer (TV kijelző) CECCO#33 nevéhez fűződik.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

dono

2011-07-01 20:30:46 [1]

A WTCC és az STCC után hamarosan jön a BTCC 2011 modom is

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei