Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 21

  • Birkuc
  • 2011-04-30 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
14 letöltés: 5 F1C + 9 rFactor + 0 más, 9 mod + 4 pálya + 0 autó + 1 egyéb - íme a 2011. áprilisi turmix, egészségetekre!

 

Modok

Először is volna itt 4 mod rFactorra, és mindegyik egész más: a DL Team egy 2011 -es WTCC modifikációt gyártott, a VHR csapat alkotása Nascar autókat tartalmaz, PlickBadger & Mike Gehri közös munkája a GTM Supercar -t kelti életre, míg Sim-Stox Old School névre hallgató kiadványa többek között olyan autókat tartalmaz mint a Ford Capri, a Fiat 131, a BMW2002ti, az Opel Kadett vagy a Ford Escort MK1 és MK2. De evezzünk is tovább, természetesen F1C -s vizekre, 5 db 2011 -es F1 mod jutott erre a hónapra a turmixba: itt van mindjárt a bolgárok BSW -je, no meg az immáron harmadéves GL széria idei demója is, de ne feledkezzünk meg Bóka László (KC) és Bruno második kiadásáról sem, mint ahogy talán a Demonsoftware kitalált Fantasy modja is megér pár billentyűcsapást.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


4 db, és mind rFactorra: a legendás Adelaide -i utcai versenypálya 2011 -es változata Redhawk & Flaux jóvoltából, a Raido által készített japán gyorsasági pálya a Hokkaido parkból, Relesys "Circuito Prove" elnevezésű aszfaltcsíkja, Johannes Rojola -t pedig az Ágyugolyó futam című film ihlette meg.

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


Az egyetlen ide sorolandó letöltés rFactorhoz van, méghozzá a DNSSoft által készített 2011 -es F1 TVStyle kijelzőrendszer.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

dono

2011-05-31 18:52:56 [1]

A legjobb a DL TEAM WTCC 2011

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei