Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 20

  • Birkuc
  • 2011-03-31 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
18 letöltés: 4 F1C + 8 rFactor + 6 más, 9 mod + 4 pálya + 5 autó + 0 egyéb - íme a 2011. márciusi turmix, egészségetekre!
Ezt is megértük, ez immáron a havonta jelentkező sorozat 20. része!

 

Modok

Van itt minden kérem szépen, de csak haladjunk szép sorjában! Kezdjük rögtön a Codemasters duóval, egészen pontosan arról van szó hogy a 2010 -es hivatalos F1 PC játékhoz a RaceDepartment és az F1-mods Development jóvoltából elkészült az azt megelőző és követő, tehát a 2009 -es és a 2011 -es szezon (nevek, erőviszonyok, festések stb)! Tovább haladva pedig rFactor modokba botlunk: a "Vissza a jövőbe" című filmtrilógia nyomán készült kiadvány például mindenképpen fantáziadús és érdekfeszítő, a CNDG csoport azonban már a valóságra összpontosított, az eredmény pedig a Le Mans Series autóit felvonultató modifikáció lett, de van itt nekünk egy komplett játékkonverzió is, nevezetesen a SimBin RaceRoom -ja költözött be az rF világába is, végül pedig visszatérhetünk az F1 -hez is, rFactorra is van már 2011 -es szezont prezentáló mod, mely az LRC névre hallgat és az s-motorlive csapata eszkábálta össze. Ismét platformváltás következik, de a sportág változatlan: a GP4 -hez 2011 -es F1 mod ugyan még nincsen, van azonban jó kis 2010 -es josekast jóvoltából, aki immáron a 2. kiadást jelentette meg, nem mellesleg a Codemasters játékának konverzióival. Végül, de nem utolsósorban, jöjjön a hazatérés: avagy F1 modok F1C -re, mert ugyebár még mindig ez az egyik legnagyobb sláger, amelyet ezúttal a már a tavalyi szezon kapcsán is aktív Bóka László (KC) és az újonc DarkWolf (CL) lovagolt meg, 1-1 2011 -es USER moddal megörvendeztetve a nagyérdeműt. És akkor ezzel már tényleg a témakör végére értünk, igazán nem mondhatjátok hogy nincs miből válogatni!

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


4 teljesen különböző, ámde nem akármilyen pálya rFactorra: a legendás Zöld Pokol (Nordschleife) Südschleife névre hallgató déli testvére (amely nick303 keze munkája) például szinte kiált a letöltésért illetve kipróbálásért. Szántó Ruben és Ferenczi Csongor közös gyümölcse a sokat(?)mondó nevű NoNameRacing pálya, melyet a páros előbbi tagja egy unalmas magyar órán tervezett meg (teljes joggal), utóbbi pedig aztán meg is valósította azt. Csepecz András nem volt rest egy kis terepmunkára adni a fejét, amely segítségével a játékba ültette át a Mátrafüred - Sástó - Mátraháza útszakaszt...És ha ez még nem volna elég, itt van nekünk LcR -től a Carolina Motorsports Park nevezetű aszfaltcsík is.

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


3 GP4 és 2 F1C -s: előbbiek idei F1 járművek, nevezetesen a Ferrari, Mercedes és Renault csapatok, közös bennük a platformon túl az, hogy Excalibur készítette őket (kettőt 1-1 másvalakivel közösen). A jó öreg Challenge -re ezúttal nem F1 -esek érkeztek, ám mindkettő DC-oMeX nevéhez fűződik, aki egy Dacia Duster -t és egy Porsche Carrera -t varázsolt a játékba.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


not found

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei