Vegyesfelvágott - szimulátor turmix 19

  • Birkuc
  • 2011-02-28 23:59:59
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
14 letöltés: 8 F1C + 6 rFactor + 0 más, 3 mod + 4 pálya + 5 autó + 2 egyéb - íme a 2011. februári turmix, egészségetekre!

 

Modok

Nem sűrűn fordul elő hogy ez a részleg kisebbségbe kerül, de most ez is megesett, 3 moddal kell ugyanis beérnünk, és csak egyikük F1C -s: nevezetesen Jome idei F1 -esének 2. teljes, "Black to the Future" névre keresztelt kiadványa. Az rFactor egyik képviselője a Concept, amely légterelők nélküli F1 -es autókat vonultat fel, 13 csapatot tartalmaz. A másik fél a Codies néven futó, a Codemasters autóit rF -be való átültetését képező modifikáció végleges kiadványa.

Telepítés:
a legtöbb az önálló játék, és a jól megszokott letölt-kicsomagol-játszik elven működik, amelyik pedig nem arról a letöltési oldalon tájékozódhattok

Pályák


4 rF letöltés, ami 5 pályát takar: mindenképpen az élre kívánkozik az LMT csapaté, amely az Abu Dhabi pályával nem akármilyen elismerést váltott ki már korábban az aszfaltcsíkok terén, most a bahreini pálya tavaly az F1 -ben is használt extra-hosszú változatával rukkoltak elő, apró szépséghiba csupán hogy 2 dolog miatt sem aktuális -  egyrészt idén elhalasztották az ott tervezett évadnyitót, másrészt az előző évi negatív kritikák miatt a száguldó cirkusz amúgy is visszatért a hagyományos vonalvezetésre. Haryseb Magnificent Park -ja elég népszerű lett a játékosok körében, ezt elsősorban onnan tudom hogy már többen is F1C konverziót kértek volna tőlem. Egy igazán izgalmas és változatos vonalvezetéssel van megáldva a Back Home Ring is, mely az RFN és az Euskobiela csapatok közös munkájának gyümölcse. Végül, de nem utolsósorban, Hugh Jarse Új-Zélandot népszerűsítené egy fantasy pályaduóval, a kezei közül kikerült NZ Icons Tracks összetevői pedig a Kiwi Park illetve Silver Fern Raceway.

Telepítés:
a játék főkönyvtárába 

Autók


A legtöbb letöltés ezúttal ide jutott, szám szerint 5 db - és kivétel nélkül mind F1C -s: kezdjük rögtön a 2011 -es F1 szezonnal, V.Szabolcs idén is fejlesztgeti a Mercedes csapat versenygépjárművét, Ben a Ferrarit próbálta meg elkészíteni, míg Jome a Williams istálló mellett tette le a voksát. Sompir a tavalyi RFT modjában egy kiváló Safety Car -t is készített, ezt konvertálta át közös erővel a Racing és a Millenium csoport. Always_McLaren nicknevű olvasónk pedig a nevében is fellelhető csapat 2007 -es narancssárga fantasy festését küldte be.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon! 

Egyebek


Ide 2 letöltés jutott most: Ben a Lotus Renault idei sisakját festette meg F1C -re, míg Molnár Dávid az F1 WS 2010 FINAL modhoz készített egy komplett setup/autóbeállítás csomagot.

Telepítés:
lásd a leírást a letöltési oldalon!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei