Richard Burns Rally - 2010

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Jó ideje már, hogy semmiféle kiegészítés nem érkezett sokunk kedvencéhez, a Richard Burns Rally-hoz! Ám most olyat kaptok amitől garantáltan tátva marad a szátok!


Aki szokta követni az eseményeket és időközönként naprakész frissítések után keres a neten a RBR-hez annak ismerősen cseng a francia fejlesztőgárda, a Rallysim neve! Ők azok akik évről évre előrukkolnak az aktuális évet felölelő kiegészítéssel, amely a legtöbb géposztály autóit tartalmazza! Idén sem volt ez másképp!



Így az év vége felé, amikor a szezonnak már vége, bizony jólesik egy kicsit újra a rally-pályákra kalandozni, pláne akkor, ha mindezt egy pilóta bőréve bújva tehetjük az éppen aktuális gyári és privát versenyautók volánja mögött!



A most megjelenő csomag szinte az össze jelenlegi és közelmúltbeli autócsodát tartalmazza! Most így hirtelen nagyon erősen kellene gondolkodni, hogy találjak 1-1 kimaradt példányt! Talán csak a Lada VFTS, de ugyanakkor a orosz márkából itt van a 21107, a Samara vagy épp a Kalina. Itt bocsásson meg nekem mindenki de nem mennék bele abba hogy pontosan melyek is a repertoárban megjelenő járművek, hiszen elhihetitek végeláthatatlan a sor. Azoknak akik mégsem férnek a bőrükbe IDE kattintva előtárul a tényleges lista. Érdemes csemegézgetni azt gondolom.



Maga a letöltés 2 részből áll! Az első maga az alap csomag. Ebben az autók még nincsenek benne! Azokat a második pack tartalmazza. Értelemszerűen a telepítési sorrend is ebből adódik. Először az alap, aztán az autópark!



A kiegészítés tartalmaz egy úgynevezett Startert. Ez arra szolgál, hogy mielőtt a kormány mögé pattannánk pontosan be tudjuk állítani, hogy milyen kondíciók közepette szeretnénk a gumikat a felniig égetni! Lehetőségünk van itt kiválasztani, hogy milyen terepviszonyok mellett, milyen autóval, milyen gumival, melyik országban, melyik napszakban milyen időjárással szeretnénk múlatni az időt!



Azt hiszem ennyi elég is lesz a prezentációból, szerintem a képek amúgy is magukért beszélnek!

A kiegészítés futtatásához szükség van az alap Richard Burns Rally-ra!

Jó szórakozást mindenkinek!
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

Richard Burns Rally

Szimulátor >> Versenyszim >>

megjelenés:

2004. szeptember 03.

fejlesztő:

Warthog

kiadó:

SCI

Web
Magyarítás
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei