Pannonia Rally - beta

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Ritka, hogy egy magyar fejlesztésű játékról érkeznek hírek a szimulátorosoknak, ám jelen esetben ez a helyzet! A Dimension Technics Team egy rally szimulátoron dolgozik és elérkezettnek tartották az időt egy beta verzió megjelentetéséhez!
A teljes játék az egyik személyes kedvenc versenyautómat is tartalmazni fogja! Ami pedig nem más mint a Lada 21074 gyári versenyváltozata! Ez a Vilnius Fabrik Tuning Sport, röviden a VFTS!

Rengeteg rallyongó szíve megdobban e 4 betű hallatán! Annak idején nálunk elég kevés ilyen gyári építésű VFTS szaladgált, inkább a saját készítés volt a költségtakarékos divat. Aki látott valaha ilyen autót versenytempóban közlekedni, pontosan átérzi, olyan ez, mintha a lerombolnák mondjuk a Taj Mahalt.

A kerekeknél található iszonyatos méretű, műanyag szélesítések teszik brutálissá az autó megjelenését. Ezekre szükség is van, hiszen a nyomtáv jelentősen eltér a gyári mérettől, ami nagyobb kanyarsebességet biztosít, mert az autó sokkal később veszti el az oldalstabilitását.


Az autó teljesítménye nagyjából 150 lóerő környékén mozog! A végsebesség kb. 180-190 km/h!



Ma Magyarországon az egyik, ha nem a legszebb VFTS Bútor Róbert tulajdonában van, aki kisebb, amatőr versenyeken riogatja vele a szalagkorlát mellett álló nagyérdeműt!

Na de ennyi elég is volt az alapötletet adó autó körüli kitekintőből! Lássuk mit is kínál a játék!

A letöltött, tömörített file kicsomagolás után a futtatható játékot tartalmazza, nincs szükség telepítésre!
A játék mellett két szöveges file is helyet kapott a csomagban, melyeket kérjük szépen, hogy minden letöltő olvasson el, majd töltse ki azt!

Néhány kép a játékból:








Az ATi videókártyát használóknak akadhatnak gondok, ám a srácok erre az esetre szolgáltattak egy javítást!

Mivel ez csak egy beta verzió így minden hiba-visszajelzést szívesen fogadnak a srácok! Ezeket a weboldalukon tudjátok velük közölni a fórumban, de ide is írhattok észrevételeket!

Jó szórakozást mindenkinek!
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra