MotoFactor

  • Birkuc
  • 2010-08-16 11:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Mocizzunk mááár! Na ez az amit az rFactor játékosok aligha mondanak kedvenc játékuk előtt ülve, és talán nem is sejtik, hogy az a bizonyos szép nap közelebb van mint gondolnák...
2010.08.16.



Ki az a Hemetola, és ha egyáltalán igen, mi köze van Petykafiamhoz? Ez a rejtvény még megoldásra vár...minden esetre több mint 1 éves csend után jelentkezünk a témával ismét, utóbbival nagyon régóta nem sikerült kapcsolatba lépni, előbbi viszont az azonos nevű motoros modja felvezetéseként egy igazán pikáns kiadványt jelentetett meg, amelyben olyan különleges járművek kelnek életre rFactorban mint a terepen járatos Quad, a vízen sikló Jetski, és a havon csúszó Hószánkó. És hogy ne kelljen pl Monaco -ban tesztelni ezeket a nem éppen odavaló vadakat, 3 pályát is tartalmaz a mod: 1-1 darabot amely mindegyik járműnek hazai pályát jelent, így habár az rFactorban való motorozás továbbra is várat magára, azért valljuk be ez sem piskóta...

Maga a telepítés pedig nagyon egyszerű, a letöltés után mindössze ki kell csomagolnunk a RAR tartalmát a játék főkönyvtárába, és máris kezdődhet az ereszd el a hajam, jó szórakozást!



2009.07.21.

Emlékeztek még Petykafiam -ra? Az ő nevéhez fűződik az első magyar 2009 -es F1 mod rFactorra, ami nálunk is megjelent. De az még semmi nem volt, ugyanis van egy másik projektje is, ami ha elkészül akkorát fog durranni, hogy az egész rFactor világ beleremeg!

Egy kétkerekű mod egy négykerekű játékban, vagy ahogy az rfcentralon írtam: "Nem a legjobb, de a valaha készült legkülönlegesebb mod közeleg!"

A magyarok a világ minden táján, a legkülönfélébb dolgokban is megállják a helyüket, híresek és elismertek, ami sajnos irigységből fakadó támadásokat is szül, és nincs ez másként a versenyszimulátorjátékok terén sem.

Jelenleg talán Petykafiam az, aki legtöbbet tehet a magyar modding népszerűsítéséért, egy az egész világon egyedülálló projektjével, mely készülőfélben lévő mod megjelenése az rfcentralon nagyjából 1 hete folyamatban is van, de sajnos jelenleg szinte lehetetlen elérni az ottani admint.



MotoFactor

Avagy a motoros rFacor mod, ez a becsületes neve, az pedig egyelőre nincs még eldöntve hogy a 2009 -es MotoGP szezont szimulálja e, esetleg egy Fantasy szériát tartalmaz majd.

A készítő teljesen az eredeti rFactorra épít, igaz honnan is "lophatna" egy motoros modhoz...ezt max az FSONE tudná megmondani XD, no de viccet félretéve, ez tényleg egy olyan mod lesz amire az egész világ alaposan felfigyelhet, méghozzá egy magyar szerzőtől, aki a készítés során elsősorban a GP500 by Microprose nevű, cirka 10 éves játékot tanulmányozza.

A mod kb félkész állapotban van, nincs megjelölt megjelenési idő, de ha minden jól megy akkor 2-3 hónapon belül realizálódhat a magyar csodamod, és itt ragadnám meg az alkalmat hogy elmondjam, véleményem szerint mostantól mindenki nyugodtan számolhatja a Petykafiam nevet a magyar modderek krémjéhez.

2 bemutató videó a modról:





Végül pedig mi mást kívánhatnánk, mint sok sikert a készülő Hungarikumhoz!
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei